Amh Değeri 0.03 ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardım edin 😔

Kitapkurdu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
53
6
1
Merhaba herkese amh Değerim 0.03 çıktı ve ben çok endişeliyim henüz doktorum görmedi sonuçları ama ben hiç iyi şeyler okumadım yardım edin lütfen düzelir mi yani tüp bebek şansı bile yok yazıyor yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz veya doktor önerisi verebilecek olan var mı bu arada regl oluyorum birkaç defa aksadı ama onun dışında hep regl oluyorum

Tek başına belirleyici değil, baştan düşürmeyin kendinizi. Kaç tane doktora gittim, daha çok ultrasonda görünen folikül sayısına bakıyorlar. Düşük amh biraz da çocuk istiyorsanız hızlı olun anlamındaki geliyor bildiğim kadarıyla. Üzülmeyin

Prowomen kullanmanızı tavsiye ederim. Benim de 0.7 ilk denemede 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 1 embriyo oluştu. İkinci de 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. Prowomen kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile İnşaAllah size de şifa olur

Ben burada 0,01 ile sağlıklı bebeğine kavuşan insanların hikayesini okudum önemli olan mevcut yumurtanızın kalitesi ve genel sağlığınız. Rezerv sayısının ne kadar fazla olduğu değil.

Ben burada 0,01 ile sağlıklı bebeğine kavuşan insanların hikayesini okudum önemli olan mevcut yumurtanızın kalitesi ve genel sağlığınız. Rezerv sayısının ne kadar fazla olduğu değil.
Bunun dışında doktorunuz bence destekleyici tedavilere yönlendirecektir . Doktorunuza güvenin kendinize güzel bakın hayırlısıyla hepsi dilediğiniz gibi olsun

Benim de amh 0.22 ilk tüp bebek denememde 3 yumirta toplandı 2 si boş çıktı 1 tane döllendi tutmadı. İkinci tedavi öncesi mfk nın takviyelerinden aldım 6 yumurta toplandı hepsi doluydu. Hatta görünen 11 yumurtam vardı ama benim yumurtalarım orantısız büyüdü doktorum yeteri buyukluktekileri aldı. Denemektn zarar gelmez. Bu arada fsh bakıldı mı

Merhana benımde değerim 0.03 merak ettim doktora gosterdınız mi neler dedi

Şuan sizin için herşey yolunda mı peki. Fsh ye bakıldı Evet o da 17

Merhana benımde değerim 0.03 merak ettim doktora gosterdınız mi neler dedi
Fsh değeriniz kaç sizin. Çocuk sahibi olmanız zor demişti bir doktora daha gittik yumurta sayımı falan yapmadan nasıl böyle söyler dedi ben günlerce ağladım tabi şimdi bir takım belgeler verdi onları verip rapor çıkarttıracağız ilaçları falan devlet karşılıyormuş rapor olunca

Doktor önermeden de kullanılır mı amin Allah razı olsun

Kaç mlg falan standart bir ilaç mı hemen alırım fotoğrafı falan var mı kutunun

Biri de karşısına alıp böyle söylemedi teşekkür ederim gerçekten o kadar hiçbir şey bilmiyorum ki zaten bu yüzden çok panik oldum bir anda herşey bitti sandım

7.2
7.2 falan yazıyor 7.4 ben nerden başlamalıyım yardımcınız olur musun

Merhaba başta stres yapmayın 0.01 olanlar bile hamile kalıp doğum yapıyor. Düzenli olarak günlük 1 saatlik yürüyüşler yapın yemenize icmenize dikkat edin glutensiz şekersiz beslenin arı sütü kullanın yumurtanın çoğu değil kalitelisi önemli 1 tane bile sağlıklı yumurta yeterli

Mfk takviyesi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…