- 25 Temmuz 2022
- 53
- 6
- 1
- Konu Sahibi Kitapkurdu_
-
Bunun dışında doktorunuz bence destekleyici tedavilere yönlendirecektir . Doktorunuza güvenin kendinize güzel bakın hayırlısıyla hepsi dilediğiniz gibi olsunBen burada 0,01 ile sağlıklı bebeğine kavuşan insanların hikayesini okudumönemli olan mevcut yumurtanızın kalitesi ve genel sağlığınız. Rezerv sayısının ne kadar fazla olduğu değil.
Merhana benımde değerim 0.03 merak ettim doktora gosterdınız mi neler dediMerhaba herkese amh Değerim 0.03 çıktı ve ben çok endişeliyim henüz doktorum görmedi sonuçları ama ben hiç iyi şeyler okumadım yardım edin lütfen düzelir mi yani tüp bebek şansı bile yok yazıyor yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz veya doktor önerisi verebilecek olan var mı bu arada regl oluyorum birkaç defa aksadı ama onun dışında hep regl oluyorum
Şuan sizin için herşey yolunda mı peki. Fsh ye bakıldı Evet o da 17Benim de amh 0.22 ilk tüp bebek denememde 3 yumirta toplandı 2 si boş çıktı 1 tane döllendi tutmadı. İkinci tedavi öncesi mfk nın takviyelerinden aldım 6 yumurta toplandı hepsi doluydu. Hatta görünen 11 yumurtam vardı ama benim yumurtalarım orantısız büyüdü doktorum yeteri buyukluktekileri aldı. Denemektn zarar gelmez. Bu arada fsh bakıldı mı
Fsh değeriniz kaç sizin. Çocuk sahibi olmanız zor demişti bir doktora daha gittik yumurta sayımı falan yapmadan nasıl böyle söyler dedi ben günlerce ağladım tabi şimdi bir takım belgeler verdi onları verip rapor çıkarttıracağız ilaçları falan devlet karşılıyormuş rapor oluncaMerhana benımde değerim 0.03 merak ettim doktora gosterdınız mi neler dedi
Amin inşallah teşekkür ederim desteğiniz içinBunun dışında doktorunuz bence destekleyici tedavilere yönlendirecektir . Doktorunuza güvenin kendinize güzel bakın hayırlısıyla hepsi dilediğiniz gibi olsun
Doktor önermeden de kullanılır mı amin Allah razı olsunProwomen kullanmanızı tavsiye ederim. Benim de 0.7 ilk denemede 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 1 embriyo oluştu. İkinci de 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. Prowomen kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile İnşaAllah size de şifa olur
Kaç mlg falan standart bir ilaç mı hemen alırım fotoğrafı falan var mı kutununProwomen kullanmanızı tavsiye ederim. Benim de 0.7 ilk denemede 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 1 embriyo oluştu. İkinci de 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. Prowomen kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile İnşaAllah size de şifa olur
Biri de karşısına alıp böyle söylemedi teşekkür ederim gerçekten o kadar hiçbir şey bilmiyorum ki zaten bu yüzden çok panik oldum bir anda herşey bitti sandımTek başına belirleyici değil, baştan düşürmeyin kendinizi. Kaç tane doktora gittim, daha çok ultrasonda görünen folikül sayısına bakıyorlar. Düşük amh biraz da çocuk istiyorsanız hızlı olun anlamındaki geliyor bildiğim kadarıyla. Üzülmeyin
7.2Prowomen kullanmanızı tavsiye ederim. Benim de 0.7 ilk denemede 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 1 embriyo oluştu. İkinci de 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. Prowomen kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile İnşaAllah size de şifa olur
7.2 falan yazıyor 7.4 ben nerden başlamalıyım yardımcınız olur musunProwomen kullanmanızı tavsiye ederim. Benim de 0.7 ilk denemede 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 1 embriyo oluştu. İkinci de 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. Prowomen kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile İnşaAllah size de şifa olur
Canım prowomen al onu adetin 2.gününden itibaren kullan. Yediklerine dikkat et. Paketli gıdalar tüketme. Ceviz, fındık, avokado, muz tüket. Şeker ve hamur işlerinden uzak dur. Bol su iç ve yürüyüş yap.7.2
7.2 falan yazıyor 7.4 ben nerden başlamalıyım yardımcınız olur musun
Fsh 17 çok yüksek yumurtlama olmuyor yani doktorunuz nasıl bir yol izliyorŞuan sizin için herşey yolunda mı peki. Fsh ye bakıldı Evet o da 17
Böyle birşey demedi siz neye göre yumurtlama olmuyor diyorsunuzFsh 17 çok yüksek yumurtlama olmuyor yani doktorunuz nasıl bir yol izliyor
Teşekkür ederimCanım prowomen al onu adetin 2.gününden itibaren kullan. Yediklerine dikkat et. Paketli gıdalar tüketme. Ceviz, fındık, avokado, muz tüket. Şeker ve hamur işlerinden uzak dur. Bol su iç ve yürüyüş yap.
Mfk takviyesi nedirBenim de amh 0.22 ilk tüp bebek denememde 3 yumirta toplandı 2 si boş çıktı 1 tane döllendi tutmadı. İkinci tedavi öncesi mfk nın takviyelerinden aldım 6 yumurta toplandı hepsi doluydu. Hatta görünen 11 yumurtam vardı ama benim yumurtalarım orantısız büyüdü doktorum yeteri buyukluktekileri aldı. Denemektn zarar gelmez. Bu arada fsh bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?