- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.861
Dur link atayım canımbu konuyu merak ettim...başlığı nedir konunun? okumak istiyorum
benimki de istememişti..Ben doktoruma söylesem film çektirmek istiyorum diye kabul eder mi ki o nerden çıktı diye sormasın
Sizin neden oyle cikmiski cok gencsiniz. Bir kez daha yaptirin emin olursunuz kafaniz rahatlar... ne desem yanlis olur bunu en iyi hekimler bilir.. Ben sizi yanlis yonlendirmeyeyim.benim de yaşım 26 amh 0,27 çıktı doktor yanlışlık var dedi ama başka hastaneye hulusi beye gidicem gerçekten dopruysa benim de mi tüp bebek zor olur
Yoo, kendiniz de cektirebilirsiniz. Soyleyin sakin cektirme demez zatenBen doktoruma söylesem film çektirmek istiyorum diye kabul eder mi ki o nerden çıktı diye sormasın
Benimde aklımdan öyle geçiyor canım yanlız değilsinHanımlar hayırlısiyla bir çocuğum olsun büyük konuşmayim ama rahim, tüpler vs hepsini komple aldiracagim...Bütün o kısmı temizletecegim
Tamam canım inşallah ptesi reglim gelirde giderim doktora ve söylerimbenimki de istememişti..
başka bir doktora gittim o istedi.....iyiki çektirdim. en azından kafamdaki soru işaretleri gitti. Birşey diyeceğini sanmıyorum. Ben zaten biliyordum durumumu ama netleşmiş oldu. Sağ tarafımdan oldum.olası şüphelenirdim. sag tarafim agrırdi genelde. hakkaten sağ tüp tıkalı çıktı. doktorlar sağ tarafı göremiyoruz derlerdi hep...
yaptırıcam zaten cnm 1 kasım a hulusi zeyneloğluna gidiorum bakalım inşallah yanlış çıkmıştır yaSizin neden oyle cikmiski cok gencsiniz. Bir kez daha yaptirin emin olursunuz kafaniz rahatlar... ne desem yanlis olur bunu en iyi hekimler bilir.. Ben sizi yanlis yonlendirmeyeyim.
İnşallah yanlıştıryaptırıcam zaten cnm 1 kasım a hulusi zeyneloğluna gidiorum bakalım inşallah yanlış çıkmıştır ya
Insallah bencede yanlis cikmistir. Haber ver bizede tamam mi?yaptırıcam zaten cnm 1 kasım a hulusi zeyneloğluna gidiorum bakalım inşallah yanlış çıkmıştır ya
haber verecem kızlar nolur dua edin basit bişi olsun bu sonuç yanlış olsun alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zorInsallah bencede yanlis cikmistir. Haber ver bizede tamam mi?
Sizdeki sikinti tam olarak neydi?haber verecem kızlar nolur dua edin basit bişi olsun bu sonuç yanlış olsun alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor
Beklemek çok zor bilirim...inşallah yanlıştır test sonucu...Dualarımiz seninle canımhaber verecem kızlar nolur dua edin basit bişi olsun bu sonuç yanlış olsun alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor
canim bu mesajını görmedim hiç. Önceki mesajlara bakarken dikkatimi çekti....inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olursun...çok sevindim...ama doktorun dediği gibi çok dikkatli ol sakin stres üzüntü yapma :)))..dualarımiz seninleBu gün usg yaptırdım kese gözüktü hamilelik sağlıklı ilerlese tabi Allah bilir soldaki kist rahim büyümesinden rahmin arkasına gitmiş dr çok dikkatli ol dedi yumurtalığını döndürüp kanama yapabilir dedi Allah ım inşaallah korur
bu mesaji da görmemişim. Fsh konusunda yazışıyorduk. Fsh:11 için verdigi abartılı geldi...ooooo çok yüksek denecek düzeyde değil..20-30 lu rakamlar bence yüksek ki daha yüksek görenler de var. Mesela ben 60 gördüm bir araAdetimde yaptirdim 3.gunu idi. En son doktorun asistani 11 gorunce ooo cok yuksek dedi.
bebek olmuyo canm 7 aydır eşimde sıkıntı çıkmadı ama bnde amh 0,27 çıktı fsh 10,64 çıktı doktor yanlışlık vardır başka hastaneye git dediSizdeki sikinti tam olarak neydi?
Kesin yanlışlık var çünkü fsh yüksekse amh düşük oluyorbebek olmuyo canm 7 aydır eşimde sıkıntı çıkmadı ama bnde amh 0,27 çıktı fsh 10,64 çıktı doktor yanlışlık vardır başka hastaneye git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?