- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.001
Sağol canım insallah allah hepimizin arzusunu yerine getirir insallah ..Allah' yar ve yardımcımız olsun . inşallah sonu güzel ve hayırlı olur. İnşallh her şey güzel olacak
Mrb nasıl anlıyosunuz benimde amh değerim çok düşük her ay bi yumurta çkıyo geçen ay hiç yumurta görmedi doktorum bu. Ay sol kasığımda sızı şeklinde ağrı oluyo ama şiddetli değil sizinde böylemi bu ay yumurtam oluştumu acaba ama ilaç içiyorum şuan haftaya adet olmam lazım yumurta olduysa bile adetle ğidicek adetin ikinci günü ultrason için gidicem inş yeni oluşurAaa degisikmis. Ben yumurtladigimi hissediyorum ama sanırım kalite yok.
Bende doğal arı sütü kullanmaya başlarım onbeş gün oldu inş faydasını görürüm ğeçen ay hiç yumurta görünmedi ultrasonda bu. Ay hafif sızı şeklinde ağrım oluyo inş yumurta oluşuyodurHerkese merhaba dün çağla ile yeni bir gün diye Bi programda gördüm yumurta kalitesini artırmak için Bi tarif verdiler : her sabah 1 bardak soya sütüne 1 tatlı kaşığı organik maca kökü tozu 1 tatlı kaşığı organik polen 1 mercimek tanesi kadar liyofilize arı sütü 20 tane gojiberry katıp tüketilirse yumurta kalitesini artırıyomuş
Benim ilk denememde yumurtam boş çıktı diğerinde tedavi yarım kaldı en son gittiğimde hiç yumurtam yoktu bende arı sütü kullanmaya başladım bakalım inş faydası olurBana da ilk gittiğim tup bebek doktoru arisutu önermişti günde 1 gram kadar. Corekotu tarçın ve siyah uzun çekirdeği tozu ve zerdecal. Ama 2 tup bebek tedavisi de negatif. Su anda birşey kullanmıyorum.
Bende 2 tedavimde de 2 embriyo kustu transfer edildi 1i kimyasal geneli oldu. 2.si direk negatif. Çok moralim bozuldu.Benim ilk denememde yumurtam boş çıktı diğerinde tedavi yarım kaldı en son gittiğimde hiç yumurtam yoktu bende arı sütü kullanmaya başladım bakalım inş faydası olur
Anlayabiliyorum maddi olarakta çok yıpratıcı bu süreç en azından sizin transfer aşamasına gidebilmiş benim oda olmadı bende çok üzülüyorum biçok kişiden akrabalarımdan bile uzaklaştım bu durum yüzünden kimse de beni anlamıyor hiç kimse empati yapamıyo durumumla ilgili herkes canımı o kadar acıtıyo ki bende uzaklaşmaya başladım herkesten ama buda doğru değil biliyorum yalnız kalıcamBende 2 tedavimde de 2 embriyo kustu transfer edildi 1i kimyasal geneli oldu. 2.si direk negatif. Çok moralim bozuldu.
Hep ağlayasım geliyor hamile ve bebekli gördüğümde bakmamaya bebeklerini sevişmeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki ağlamaya başlayacağım. Neden nasip olmadi. Param olsa 3. Hatta 4. Yi de denerim 2 bebekte ama malesef 2 tedavimi de kredi çekip yaptım 3 yil borç ödeyeceğim.
Ben bi senedir bitkisel macun ve çay kullandım bi dönem işe yaradı adet olabiliyodum onlarla sonra onlarda işe yaramamaya başladı şimdi arı sütüne başladım umarm faydası olur stresli olduğum dönemlerde ben adet olamıyorum fsh yükseliyor hemenaslında yumurtaların gelişimi 3 ay önceden başlıyormuş bilginiz olsun yani bu tarz takviyeleri kullanırken yumurta gelişiminde etki görülmesi için en az 3 ay kullanmak gerekiyomuş
Allah yardımcın olsun sonucun iyi çıkar inşallahMerhaba arkadaşlar..Benimde 20 gün önce transferim negatifle sonuçlandı..Çok üzüldüm. Çünkü sadece 1embriyom kaldı..Öyle yumurta üreten biride degilim.Olursada sadece bir tane oluşuyor. Onunda gözüne bakıyoruz, kalite sorunuda çıkıyor. Artık bundanda vazgeçtim..Dr gittim gögsümde iyi huylu olmayan bir kist buldugünu söylemisti.Baska bir dr'a daha randevu alarak gidecegim..Çook stresliyim( Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın..Rabbim 'e sığımdım. Ne olur bana dua edin kızlar sonuç iyi çıksın.
Inşallahhh.. yormak ne kelimeAllah yardımcın olsun sonucun iyi çıkar inşallah
amh düşüklüğü epey yoruyor yoracak bizleri sanırım
geçmiş olsun ALLah kolaylık versin. stres bizleri epey yoruyor. benimde sürekli stresten göğsümde iltihap topluyordu. 7-8 aydır yok şükür. stres yapma diyorlar da bizim durumumuzda gerçekten zor. Allah şifanızı versin inşallah hayırlı bebek ve sağlık haberlerinizi duyarız.Merhaba arkadaşlar..Benimde 20 gün önce transferim negatifle sonuçlandı..Çok üzüldüm. Çünkü sadece 1embriyom kaldı..Öyle yumurta üreten biride degilim.Olursada sadece bir tane oluşuyor. Onunda gözüne bakıyoruz, kalite sorunuda çıkıyor. Artık bundanda vazgeçtim..Dr gittim gögsümde iyi huylu olmayan bir kist buldugünu söylemisti.Baska bir dr'a daha randevu alarak gidecegim..Çook stresliyim( Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın..Rabbim 'e sığımdım. Ne olur bana dua edin kızlar sonuç iyi çıksın.
Amiinnn..Allah razı olsun. Sizinde Rabbim saglıkla, hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin.geçmiş olsun ALLah kolaylık versin. stres bizleri epey yoruyor. benimde sürekli stresten göğsümde iltihap topluyordu. 7-8 aydır yok şükür. stres yapma diyorlar da bizim durumumuzda gerçekten zor. Allah şifanızı versin inşallah hayırlı bebek ve sağlık haberlerinizi duyarız.
merhaba, yumurtan büyüdüğü halde mi boş çıktı kaç mm idi?Benim ilk denememde yumurtam boş çıktı diğerinde tedavi yarım kaldı en son gittiğimde hiç yumurtam yoktu bende arı sütü kullanmaya başladım bakalım inş faydası olur
Doktora gittiniz mi inşaallah sonuçlar iyidirMerhaba arkadaşlar..Benimde 20 gün önce transferim negatifle sonuçlandı..Çok üzüldüm. Çünkü sadece 1embriyom kaldı..Öyle yumurta üreten biride degilim.Olursada sadece bir tane oluşuyor. Onunda gözüne bakıyoruz, kalite sorunuda çıkıyor. Artık bundanda vazgeçtim..Dr gittim gögsümde iyi huylu olmayan bir kist buldugünu söylemisti.Baska bir dr'a daha randevu alarak gidecegim..Çook stresliyim( Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın..Rabbim 'e sığımdım. Ne olur bana dua edin kızlar sonuç iyi çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?