- 7 Kasım 2012
- 513
- 407
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.961
Sağol canım ..Hayır devam etmedi..ilki klomenle doğal yolla hamilelikti dış gebelik oldu ,ameliyat vs aman amannn zaten kabusum ondan sonra başladı...diğerinin 3. Aydan sonra gelişimi durdu tüp bebekle olmuşlu zaten.., başka şans ta yokPeki hamilelikler ilerlemedi mi? Allah yardımcı olsun canim.
Canım o koyulaşma hemen olmuyo zaten aylar sonra oluyo.ayrıca ben 9 ay mide bulantısı olmadı kokular da hep aynıydı yani herzamanki bendimIsin ilginc yani ya ikisi de tutarsa diye de tirsmaya başladım. Allahin izniyle 1 tane yeter. Ikiz geneli çok zormus ama bence doğduktan sonra 2 bebek çok zor bakılır.
Yani durumum ne kadar vahim. Insan sıkıntı ve stresten ne düşüneceğini şaşırıyor.
Bu kadar erkenden gebelik belirtisi olmaz ama ister istemez belirti arıyorum vücudumda. Mesela memisler koyulasmadi. Midem bulanmiyor. Kokular rahatsız etmiyor. Yani her zamanki gibiyim.
İnan test gününe kadar hiçbir belirtin olmuyo cünkü zaten cok erken zamanda öğrenmiş oluyosun benim yerleşme kanaması bile öğrendikten sonraki hafta gelmiştiHemen olmuyor biliyorum ama tup bebek olunca nasıl oluyor bilemedim.
Israr istemez belirti aranıyor.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Inan çok üzüldüm. Rabbim sabır versin.2. Defa tup bebek denemiş olmama rağmen olmadi. Boşuna okadar ugrastim. 2.yi yaptirmasaydim keşke 1 daha denemiş olsaydım diyecektim yıllar sonra. Şimdi de keşke denemeseydim diyorum. Bilemedim ne dusunecegimi. Sadece acaba ilk merkeze mi gitseydim dedim. Ama doktor da merkez de vesile sadece. Olacak olsa olurdu. Sadece cok üzüldüm. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum. Sabah aldım sonucu ama daha yeni başladım ağlamaya. 2. Tedavi ile olan rezerv de bitti sanırım. Tuple olmayan normal hiç olmaz. Keşke daha erken evlenseydim. Ama ışte keskelerle hayat yasanmiyor. Cok uzgun ve caresiz hissediyorum ve cok yaşlı hissediyorum. Milletin olur cope atar. Biz de peşinden koşuyoruz.
Canim olan folikuller sağlıkla gelişsin yeter hemen kodunu düşürme. Ben 2 defa düşük modun sıkıntısını yaşadım. 2 tedavimde de farklı doktorlar benim morali sıfırlandı. 2. Tuo bebek merkezi değilse yumurta takibi yapan doktor sürekli tedavi iptal olabilir dedi bende cok bozulmustum ölümü durum ve dua et. Sanirim ben az dua ettim. Ondan olması diyorum artık. Hergün meryem suresi dinle.Ne diyeceğimi bilemiyorum. Inan çok üzüldüm. Rabbim sabır versin.
Bugun benim de modum da cok dustu. Ignelerimi yaparken ağladım az önce. Kontrolüm vardı sabah. Antral folikul sayim hic artmamis. Dr ilaçların dozajını azalttı. Artik yeni folikul olusmaz dedi. Insallah olusanlar iyi durumdadır.
Çok istememek mi gerekiyor kader mi cekiyoruz bilemedim. Yıllardır uğraşıyorum çok yoruldum...
Hayırlısı olsun benim de 2.denememde kistlerimden dolayı toplayamadılar bile folükülleri ben de çok geç evlendim bekarken İnsan çocuk olayını hiç düşünmüyor evliyken aklıma dank etti en çok istediğim şey çocukmuş ben de keşke erken evlenseydim diye çok düşündüm2. Defa tup bebek denemiş olmama rağmen olmadi. Boşuna okadar ugrastim. 2.yi yaptirmasaydim keşke 1 daha denemiş olsaydım diyecektim yıllar sonra. Şimdi de keşke denemeseydim diyorum. Bilemedim ne dusunecegimi. Sadece acaba ilk merkeze mi gitseydim dedim. Ama doktor da merkez de vesile sadece. Olacak olsa olurdu. Sadece cok üzüldüm. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum. Sabah aldım sonucu ama daha yeni başladım ağlamaya. 2. Tedavi ile olan rezerv de bitti sanırım. Tuple olmayan normal hiç olmaz. Keşke daha erken evlenseydim. Ama ışte keskelerle hayat yasanmiyor. Cok uzgun ve caresiz hissediyorum ve cok yaşlı hissediyorum. Milletin olur cope atar. Biz de peşinden koşuyoruz.
Kontrolünüz iyi geçti mi diğer tedavileriniz de ilaçları alıyorsunuz hiç folükül büyümedi miMerhaba arkadaşlar benimde 2 başarısız transfer geçmişim var. 3 aydır falanda folikül görülüyo ama büyümüyolar ilaca cevap vermiyolaryumurtalarım bittimi acaba tamamen bu ay yine başladık adetin 3. Günü sağda 2 solda 2 folikül gördü doktorum ama küçük dedi normalde 10 mm olması gerekirken benim 5-6 mm sanırım. gonal f başladık yarın tekrar kontrol var. İnşallah ilaçlara cevap vermiştir foliküllerim ve büyümüşlerdir. Benim gibi olup sonradan tekrar yumurtası büyüyenler varmı acaba ?
merhaba geçmiş olsun. ben AMH ı şubat ayında ölçtürdüm ilk defa 0,12 olduğunu öğrendim. Amerikan Hastanesinde tedavi gördüm. Doktorum bana erken menopoza girersin ama öyle hemen 1-2 sene gibi düşünme dedi. 4-5 sene gibi dedi. senin degerin benimkinden daha yüksek. bende temmuzda tedaviye başladım. ilk denememdi. şükür şimdi hamileyim.bu değerle ben de 3 embriyo oluştu . ikisi döllendi. biri tuttu. inşallah Allah sana da nasip eder.Kızlar bu AMH 1 yılda yarıya inip 0.36 oldu ya şimdi 2. Tup bebek negatifinden sonra o deger de yarıya inmiştir diye düşünüyorum. Acaba ben hemen menapoza girer miyim. 35 yaşındayım ama 36 veya 37 gibi de menapoza girmekten korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi. Zaten AMH kabusun oldu 9 ayda 2 tup bebek tedavisi gördüm. Ikisinde de 2 embriyo oluştu ve onlarda olmadı. Kilo aldigimla kaldim. Batı menapoz gelmese diyorum. Bilgisi olan varsa benimle paylasirsa sevinirim.
Hayırlı olsun yaşınız kaç acabamerhaba geçmiş olsun. ben AMH ı şubat ayında ölçtürdüm ilk defa 0,12 olduğunu öğrendim. Amerikan Hastanesinde tedavi gördüm. Doktorum bana erken menopoza girersin ama öyle hemen 1-2 sene gibi düşünme dedi. 4-5 sene gibi dedi. senin degerin benimkinden daha yüksek. bende temmuzda tedaviye başladım. ilk denememdi. şükür şimdi hamileyim.bu değerle ben de 3 embriyo oluştu . ikisi döllendi. biri tuttu. inşallah Allah sana da nasip eder.
sağolun 37 yaşındayımHayırlı olsun yaşınız kaç acaba
Sevindim hayırlısı olur inşaallahsağolun 37 yaşındayım
Hakkind hayırlısı olsun. Senin adina sevindim. Cok zor bir surec.Ben 2 defa tup bebek denedim ikisinde de 2 embriyo oluştu. Nasipten ötesi yalan. Muhtemelen o 0.36 da yarıya inmiştir.merhaba geçmiş olsun. ben AMH ı şubat ayında ölçtürdüm ilk defa 0,12 olduğunu öğrendim. Amerikan Hastanesinde tedavi gördüm. Doktorum bana erken menopoza girersin ama öyle hemen 1-2 sene gibi düşünme dedi. 4-5 sene gibi dedi. senin degerin benimkinden daha yüksek. bende temmuzda tedaviye başladım. ilk denememdi. şükür şimdi hamileyim.bu değerle ben de 3 embriyo oluştu . ikisi döllendi. biri tuttu. inşallah Allah sana da nasip eder.
sağolasın. şimdi devam etsin diye dua ediyorum. bundan 9 ay önce doğal yoldan hamile kaldım. ama 9+4 de kalbi durdu. iki tanede kimyasal gebelik geçirdim. dr. 3 ay bekletti beni kendiliğnden olur belki diye. Umudumuzu yitirmeyelim. ben dua ettim sürekli. meryem suresini okudum.11 yaşındada bir kızım var . embriyolog bu AMH ile siizn için mucize çok şanslısınız dedi.Hakkind hayırlısı olsun. Senin adina sevindim. Cok zor bir surec.Ben 2 defa tup bebek denedim ikisinde de 2 embriyo oluştu. Nasipten ötesi yalan. Muhtemelen o 0.36 da yarıya inmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?