AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben tekrar tup bebek sanat miyim bilmiyorum. Denersem de ancak 3 yil sonra borclar bitince denerim ama o zamana kadar da ne olur ne kalır bilemem. Cok uzuldüm vücudum da ruhum da karmakarışık. Inşallah bir an once normal hayatima dönerim. Ben transferden sonra 2 saat yatip sonra eve döndüm. Yani hiç yatip dinlenmedim. Acaba en azindan 2 gün yatsamiydim. Ama artık olan oldu nasip degilmis

Çocuğun var mı bilmiyorum ama dr bana norml yolla bir çocuğunun olması olumlu dedi.en azından hamile kalabliyorsun dedi. ben transferden sonra 10 gün rapor aldım. evde ufak tefek işler hariç hiç bir iş yapmadım. dr 2-3 gün dinlenmen yeter demişti ama benim işim biraz stresli oyüzden riske atmak istemedim.kesinlikle eve gidip yatak yorgan yatmanı istemiyoruz dedi. evet maddi açıdan zorluyor. bu olmazsa eşim bundan sonra vazgecelim oluruna bırakalım diyor. tekrar yaptırmak istemiyor.

birde tavsiyem meryem suresini oku . 40 gün falan diyorlar ama ben ona göre okumadım. her gün işe gelirken tramvayda okudum . saymadım. halada arada okuyorum. anlamını okudum .Allah istedikten sonra neler olmaz ki. sakın Allahtan umudunu kesme .Olmuyorsada mutlaka bir sebeb vardır diye düşün. çok gıcık kapıyor insan artık bu sözlere ama sakince düşününce öyel :) DUalrım sizlerle. Allah olmayan herkese nasip etsin. olanlarada salih evletlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Bende tüp bebek yaptiramadim erken menopoza girdim. Hormonlar ilaçlarla düzeliyor ama yumurta olusmuyor. Dün baktirdim elde var sıfır. Okadar iğne yedigimle kaldım
Amh 0.01

Bende tüp bebek yaptiramadim erken menopoza girdim. Hormonlar ilaçlarla düzeliyor ama yumurta olusmuyor. Dün baktirdim elde var sıfır. Okadar iğne yedigimle kaldım
Amh 0.01
Yaşınız kaç. Çok stres yapıp kendinizi yipratnayin herşey nasip. Ben de arkadaşlarının çocuklarını sevmeye korkuyorum acaba hakkimda ne dusunecekler diye.

Ben meryem süresini transferden önce ara ara ,transferde nde 1 hafta sonra internetten açıp dinledim. Kuran okumayı bilmiyorum. Yanlış okursam diye de turkcesinden okumadım. 40 gün aralıksız okumak mi gerekiyor. 2 defa tup bebek denedikten sonra çok da ısrar etmemek mi gerekiyor acaba diyorum. Allah korusun yaşım var engelli falan olur diye de korkuyorum. Bir şeyleri çok istemekten korkar oldum.

Canım sen raporlu neden yaptırmıyorsun??

Benim 1 tane normal yoldan gebeligim oldu 1 kizim var. 2. Icin bu kadar cok uğraşıyorum. Gece gunduz surekli kardeş istiyorum diye ağlıyor. Arkadaşları hep 2 kardeş benimki tek ilerde yalnız kalsın istemiyorum. 1 çocuğu olana rapor verilmiyor. Hergün dua edip şükrediyorum 1 tane var diye. Hiç olmasaydı bilmiyorum napardim. Beni çok üzen de bu 1 tane oldu ama 2. Olmuyor.

sende aynı ben gibisin. dediğin gibi yaş benimde kafama çok takılıyor. 37 yaşımdayım ve 1 kere olsun denemek istedim. sonra olmazsa bırakacam demiştim. dr. biraz daha bekleyelim diyemiyorum.seneye ne olur bilemeyiz dedi. eğer cocuk istiyorsan destek alman gerekli dedi. ve başladım.en ezından denedim olmadı demek için.evet çok fazla ısrarcı olmamamk gerekiyor. ben tedavi sürecinde çok stresliydim. herkes hayılısı hayırlısı diyip durdu. artık etrafımdan bu lafı duymaktan nefret eder hale gelmiştim. ben dua ederken Allahım hayırlı sağlıklı salih evlat olacaksa nasip et diye dua ettim hep. en sonunda patladım ben hayırsızını mı istiyorum benim duamda hayırlısı sürekli aynı şeyleri söylemeyin diye.ondan sonra biraz sustular. süreç çok stresli bir süreç Allah herkese kolalık versin.

yok sayılara takılma kesinlikle. dinimizde öyle sayı ile dua yok. sen içten dua et yeter. Kuran bilmiyorsan bile Allahın isimleri ile dua et. zekeriye as duasını oku ben sürekli bunalrı okudum . şimdide elimi karnıma koyup sürekli ayetel kürsi, fatiha felak nas okuyorum

Cidden cok zor. Ben de hep dua ederken hayırlı sağlıklı olacaksa olsun diye dua ettim. Hayırlısı böyleymiş 2 denemede de olmadı belki normal yoldan olur bilemem ki. Insan gerçekten de hayırlısı lafına bile kızıyor. Bu sabah kayinvalideme söyledim 2. Defa denedik olmadı diye kadın hiç birşey demedi. Bari geçmiş olsun de yok O da yok. 3.yu denersin dedi aradan 10 dk gectikten sonra. Kendine o igneleri batirmak nekadar zor tekrar deneyemem dedim. 1. Tedavide karnima bakıp durmuştu. 2.yi söylemeden yaptık olumsuz olunca soyledim bende.
Zaten 2.debemeyi keşke denemek için yaptık. nasibimde varsa olacak biliyorum ama henüz çok yeni daha adetimin 3. Günü hormonlar atilsin vücut normale dönsün o zaman sağlıklı düşünmeye de başlayacağım.

Merhaba arkadaşlar benimde sorunum rezerve..genelde tek yumurta çıkiyor..Havuz yapıp dondurulmuşlarla 3.gün biri 6 ve 7 hucreli embriyo transferi yapıldı..Maalesef bugun test günümdü negatif. Cok uzgunüm( Rabbim ol derse olacak..11.gün 4

Canım geçmiş olsun...üzülmede diyemem ki seni ok iyi anlayabiliyorum...ama inancını yitirme olurmu.., bizimde biraz daha zamanımız vardır belki ..,gününü bekliyordur bebeklerimiz ..

U umuut19 canim benim de 6. denemem olacak simdiye kadar her tedavi de opu oldu ama sadece 2 tedavi transfere gitti..bakalım ben umudumu kaybetmedim amh yede çok takılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…