- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.121
yani doktorun daha iyi bilecektr ama bende 34 de farketmiştim hemen q10 verdiler düşüşü hızlanmasın diye sana da verdiler mi
Q10 vitamin sadece canımhayır bana direk tüp bebek dediler
Q10 vitamin sadece canım
Merhaba kızlar.. bır oglum var.. ıkıncı cocuk biturlu olmayınca yenıden basladım sebep aramaya..neyseki oglumun dr u buldum bı de o na gıdıyım dedım..onunla devam edıcem.. reglım normal duzenlı, sadece tsh bıara 6,dusturdum ilaclarla 1,5.sadece cok yogun adet oluyorum.. resmen parca dokuyorum bıay,bıay nırmal oluyorum..fsh ım 10du onuda cyc.. lı bı ı 6ya dusurmustum..sımdı dr bıde amh yapalım dedı..femara verdı.. bıde dıaformın.. folıkasıt..amh testı ıstedı ve yenı aldım sonucu..sonuc 0.08.. dunya basıma yıkıldı.. burda yazılanlar erken menopoz.. cuma randevum var.. cok sukur bı oglum var Rabbim olmayanlarada tattırsın bu sevıncı.. ama yınde yıkıldım.. 1 bıle degıl.. bısuru ot denmıs.. 34 yasında menopoza mı gırcen sımdı.. korunmadıgım an hamıle kalan ınsandım.. bı kalp atısı alınmadı dıye kurtajımda var ama o da bıkerede tutmustu.. anadolu yakasında ıyı dr önerılerınız var mı napıym bılemıyorum.. duzenlı adet olurken menopoz nerden cıktı off
Aynı süreçleri üç dört ay önce bende yaşadım. Hiç paniklemeyin. Menopoz durumu insanı tedirgin ediyor ama bildiğim oda hemen olan bir şey değil. Bende 34 yaşındayım, bir kızım var. Amh değerim 0,06. Şuanda doktora gidiyorum. Bir yandan da bitkisel şeyler tüketiyorum. Nasibimde varsa olacağını düşünüyorum ki burada 0,01 amh değeriyle hamile kalan olduğunu öğrendikçe - elimden geleni yapayım, gerisi Allah a kalmış, nasibimde varsa yaşarım - diyorum.Merhaba kızlar.. bır oglum var.. ıkıncı cocuk biturlu olmayınca yenıden basladım sebep aramaya..neyseki oglumun dr u buldum bı de o na gıdıyım dedım..onunla devam edıcem.. reglım normal duzenlı, sadece tsh bıara 6,dusturdum ilaclarla 1,5.sadece cok yogun adet oluyorum.. resmen parca dokuyorum bıay,bıay nırmal oluyorum..fsh ım 10du onuda cyc.. lı bı ı 6ya dusurmustum..sımdı dr bıde amh yapalım dedı..femara verdı.. bıde dıaformın.. folıkasıt..amh testı ıstedı ve yenı aldım sonucu..sonuc 0.08.. dunya basıma yıkıldı.. burda yazılanlar erken menopoz.. cuma randevum var.. cok sukur bı oglum var Rabbim olmayanlarada tattırsın bu sevıncı.. ama yınde yıkıldım.. 1 bıle degıl.. bısuru ot denmıs.. 34 yasında menopoza mı gırcen sımdı.. korunmadıgım an hamıle kalan ınsandım.. bı kalp atısı alınmadı dıye kurtajımda var ama o da bıkerede tutmustu.. anadolu yakasında ıyı dr önerılerınız var mı napıym bılemıyorum.. duzenlı adet olurken menopoz nerden cıktı off
Burdan sureclerımızı paylasalımmı hep, belkı bırımızın yaptıgı sey dogru olurda , ya da dogru dr a denk gelirizde vaktımızı bosa harcamayız.. aynen bende bazen ıcıme bı guc gelıyo senın gıbı dusunuyorum sonra bıan darmadagın.. cuma dr um var bakalım ınsallah umuztsuz konusmaz.. benm biraz karamsar bı yapım var..oyuzden de nerde milyonda bır bıse var benı bulur.. annem bıle 53 yasından sonra gırdı menopoza , aılemde baba tarafımda hıc kımse de yok dusun.. Allah ın bı bıldıgı var.. Rabbım yardımcımız olsun..Aynı süreçleri üç dört ay önce bende yaşadım. Hiç paniklemeyin. Menopoz durumu insanı tedirgin ediyor ama bildiğim oda hemen olan bir şey değil. Bende 34 yaşındayım, bir kızım var. Amh değerim 0,06. Şuanda doktora gidiyorum. Bir yandan da bitkisel şeyler tüketiyorum. Nasibimde varsa olacağını düşünüyorum ki burada 0,01 amh değeriyle hamile kalan olduğunu öğrendikçe - elimden geleni yapayım, gerisi Allah a kalmış, nasibimde varsa yaşarım - diyorum.
Burdan sureclerımızı paylasalımmı hep, belkı bırımızın yaptıgı sey dogru olurda , ya da dogru dr a denk gelirizde vaktımızı bosa harcamayız.. aynen bende bazen ıcıme bı guc gelıyo senın gıbı dusunuyorum sonra bıan darmadagın.. cuma dr um var bakalım ınsallah umuztsuz konusmaz.. benm biraz karamsar bı yapım var..oyuzden de nerde milyonda bır bıse var benı bulur.. annem bıle 53 yasından sonra gırdı menopoza , aılemde baba tarafımda hıc kımse de yok dusun.. Allah ın bı bıldıgı var.. Rabbım yardımcımız olsun..[/QUOTEBencede sureclerimizi paylasalim belki birbirimize bi faydamiz olur ya da moral oluruz cok ihtiyacimiz var iyi seyler duymaya
Benimde ailemde erken menopoz yok. Bende ilk etapta şok yaşadım , kabullenemedim ama konuştuğum doktor son zamanlarda bu durumun fazlalaştığını söyledi. Beslenme, stres çok etkili diyorlar. Ben bir doktora gidiyorum üç dört aydır. Ayın sonuna doğru başka bir doktorla daha görüşeceğim ki karşılaştırma yapayım. Sende cuma günü doktorla görüşmeni paylaşırsan bizde bilgileniriz.Burdan sureclerımızı paylasalımmı hep, belkı bırımızın yaptıgı sey dogru olurda , ya da dogru dr a denk gelirizde vaktımızı bosa harcamayız.. aynen bende bazen ıcıme bı guc gelıyo senın gıbı dusunuyorum sonra bıan darmadagın.. cuma dr um var bakalım ınsallah umuztsuz konusmaz.. benm biraz karamsar bı yapım var..oyuzden de nerde milyonda bır bıse var benı bulur.. annem bıle 53 yasından sonra gırdı menopoza , aılemde baba tarafımda hıc kımse de yok dusun.. Allah ın bı bıldıgı var.. Rabbım yardımcımız olsun..
Sende pco mu vardı?anladim.. bugun tarlusal kullanmaya basladim bakalim onunla adet olabilecek miyim
Cuma Allah ın ıznıyle konusucam kafama takılanları.. mutlaka paylasırım burdanda cnm.. Allah yardımcımız olsun ınsallahBenimde ailemde erken menopoz yok. Bende ilk etapta şok yaşadım , kabullenemedim ama konuştuğum doktor son zamanlarda bu durumun fazlalaştığını söyledi. Beslenme, stres çok etkili diyorlar. Ben bir doktora gidiyorum üç dört aydır. Ayın sonuna doğru başka bir doktorla daha görüşeceğim ki karşılaştırma yapayım. Sende cuma günü doktorla görüşmeni paylaşırsan bizde bilgileniriz.
anladim.. bugun tarlusal kullanmaya basladim bakalim onunla adet olabilecek miyim
Sende pco mu vardı?
Benimde adetim duzensiz 3 ay once tarlusal kullandiktan 10 gun sonra adet oldum ki tarlusali kullandigim son gun adet olmustum onceki 2 defa kullanimimda.Bana tup bebek doktorum corasprin verdi 1 ay her aksam kullandim bu ay tam gununde adet oldum bugun tedaviye basliycaz
hayırlı olsun insallah olumlu sonuc alırsın benim yarin son gunum tarlusalla ama adet olabilecegimden suphe eder oldum artik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cok zor bi süreç
Selam canım neler yaparsan banada haber ver olur mu? Ben 37 im ama hızla düşüyor amhım.iki yıl önce 0,4 dü sonra geçen yıl 0,2 oldu şimdi 0,08 Ama sen daha küçüksün strestenhava değişikliğinden farklı olabiliyor. Doktorun çok tatlıymış söyliim çünkü bazıları dünyanın sonu gibi konuşuyor Bende hiç bişi yapmayıp Allah verir dedim tabiki öyle ama ödevimizide yapmak lazım sanırım.şimdi herşeye başladım meryem suresine başladım,aslanpençesine ve hayıta başladım bunlar işe yaramazsa böğürtlen kökü aldım ama korkuyorum çok karıştırmiim diye . Allahım hepimize nasip etsinKızlarrr simdi dr dan geliyorumm amh ım 0,08 di.. bı haftadır aglıyorumm.. femara vermişti 5gun kullandım . Bugun hem tahlıl sonucu hemde yumurtama baktı.. 13mm yumurtam var. .bıtane.. 7-8 yumurta olup hamile kalamaynalrda var cok dedı..amh ı sordum, o degeri kafaya takma dedi.. sen 43 yasında olursun ozaman evt yakında menopoza gırersın bu degerın dusuk derım dedi.. ama 33 yasında bu deger bısey ıfade etmez yumurta takıbıyle bellı olur bunlar dedı.. bosuna aglamıssın dedı.. bide ben ısrar edınce yumurta kalıtesi ıcın bal cörekotu kurı yap dedı.. incir yapıyımmı dedım bırını yap ıkısını yapma dedı..yani kısacası amh degeri degısır dedı..ve kesınlıkle stres etkiliyo dıyo.. gez toz kafayı bıseye takma dedıı.. yani kızlarr bosuna degerlerı kafaya takmayın.. ertelemeyın cocuk ıstiyosanız dr kontrolunde, bence tup bebek bıleolmaz demelerınınde tek nedenı tup bebek ıcın cok yumurta lazım oyuzden.. hormonla buyutuyolar bızde bı yumurta ıkı yumurta oldugunda bı ay da , buyutucek yumurta yok onlara göre.. ona bakarsanız okadar yumurtadan kalıtelısıde az cıkıyo.. demekı sayısı degıl kalıtesı önemlı.. yedıgınıze ıctıgınıze dıkkat edın.. ben basladım Allah ın ıznıyle.. bı gun hamile kalınca onuda yazıcam ve ınanıyorum da benım demırım falan hep dusuk, onları yukseltıcem .. hayırlısıı hepımız adına..
Slm cnm, aynen korkma bosuna.. bende meryem suresıne dun basladım.. ve dr Allah razı olsun cok ıyı, agladım ettım sen yumurtalarına bak var bı tane ne guzel dedı.. Allah nasıp etmedıyse 10 yumurtan olsa ne yarar.. gercekten biz elimizden gelenı yapalım da gerısı nasıp.. Rabbim buyuk.. ınsırah suresını de okucam ben buarada.. anlamı cok guzel.. Tavsıye ederım.. gelısmelerıde yazarım hep, salı randevum var hayırlısı..Selam canım neler yaparsan banada haber ver olur mu? Ben 37 im ama hızla düşüyor amhım.iki yıl önce 0,4 dü sonra geçen yıl 0,2 oldu şimdi 0,08 Ama sen daha küçüksün strestenhava değişikliğinden farklı olabiliyor. Doktorun çok tatlıymış söyliim çünkü bazıları dünyanın sonu gibi konuşuyor Bende hiç bişi yapmayıp Allah verir dedim tabiki öyle ama ödevimizide yapmak lazım sanırım.şimdi herşeye başladım meryem suresine başladım,aslanpençesine ve hayıta başladım bunlar işe yaramazsa böğürtlen kökü aldım ama korkuyorum çok karıştırmiim diye . Allahım hepimize nasip etsin
Kızlarrr simdi dr dan geliyorumm amh ım 0,08 di.. bı haftadır aglıyorumm.. femara vermişti 5gun kullandım . Bugun hem tahlıl sonucu hemde yumurtama baktı.. 13mm yumurtam var. .bıtane.. 7-8 yumurta olup hamile kalamaynalrda var cok dedı..amh ı sordum, o degeri kafaya takma dedi.. sen 43 yasında olursun ozaman evt yakında menopoza gırersın bu degerın dusuk derım dedi.. ama 33 yasında bu deger bısey ıfade etmez yumurta takıbıyle bellı olur bunlar dedı.. bosuna aglamıssın dedı.. bide ben ısrar edınce yumurta kalıtesi ıcın bal cörekotu kurı yap dedı.. incir yapıyımmı dedım bırını yap ıkısını yapma dedı..yani kısacası amh degeri degısır dedı..ve kesınlıkle stres etkiliyo dıyo.. gez toz kafayı bıseye takma dedıı.. yani kızlarr bosuna degerlerı kafaya takmayın.. ertelemeyın cocuk ıstiyosanız dr kontrolunde, bence tup bebek bıleolmaz demelerınınde tek nedenı tup bebek ıcın cok yumurta lazım oyuzden.. hormonla buyutuyolar bızde bı yumurta ıkı yumurta oldugunda bı ay da , buyutucek yumurta yok onlara göre.. ona bakarsanız okadar yumurtadan kalıtelısıde az cıkıyo.. demekı sayısı degıl kalıtesı önemlı.. yedıgınıze ıctıgınıze dıkkat edın.. ben basladım Allah ın ıznıyle.. bı gun hamile kalınca onuda yazıcam ve ınanıyorum da benım demırım falan hep dusuk, onları yukseltıcem .. hayırlısıı hepımız adına..
Dr, uslup cok önemli gercekten.. Daha rahatım sımdı.. olmasa bile daha ayaklarım yere basar bakıyorum .. bundan sonrası kısmet gercekten.. kaderımızdekini yasıcaz.. belkıde vicdanımız rahat olunca,elden gelen yapılınca 'mucızeydı denen o hıkayeler' yasanıyo.. tedirgin olmadan nasıp te ne varsa görcez , hakkımızda hayırlısı..cok güzel şeyler söylemiş doktor benim ilk gittigim doktor eşini de cagir beraber konusalim sen soylediklerime aglayip bi sey hatirlamazsin şimdi diyerek once beni bi şoka sokup söyledi fsh yuksek olduğunu. yani o an kansersin 3 ay ömrün kaldi dese anca o kadar panik olabilirdim kendimi ona hazırlamıştım.
amh degisebilir belki ama ilerisi icin pisman olmamak adına bi şeyler yapmak gerekli olmazsa da elimden geleni yaptim diyebilmek icin vicdan rahatlığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?