- 22 Aralık 2016
- 1.979
- 3.933
- 133
- Konu Sahibi ANKHESPAATEN
-
Selenyum e vitamini d vitamini omega 3 çinko ubiqunol folik asit vardı hatırladığım kadarıyla. Ama dozlarına vs ben oralardan bakmıştım, sayfayı çevir yapabilirsiniz google çeviriden.İng çıkıyor sonuçlar aratma öyle olunca, bu takviyeler nelerdir söyler misiniz?
Özelden yazdım size bakar mısınız.Selenyum e vitamini d vitamini omega 3 çinko ubiqunol folik asit vardı hatırladığım kadarıyla. Ama dozlarına vs ben oralardan bakmıştım, sayfayı çevir yapabilirsiniz google çeviriden.
Merhaba , daha 27 gün oldu , ilk kutuyu bitirmek üzereyim. Şuan bilemiyorum bir faydası oldu mu . Yumurtlama dönemine girmek üzereyim , kontrole gidince öğrenirim belki :)Kaç aydır kullanıyorsunuz prowomeni, faydasını gördünüz mü?
Mide bulantısı kilo artışı yaptı bende, sizde?Merhaba , daha 27 gün oldu , ilk kutuyu bitirmek üzereyim. Şuan bilemiyorum bir faydası oldu mu . Yumurtlama dönemine girmek üzereyim , kontrole gidince öğrenirim belki :)
Mide bulantısı kilo artışı yaptı bende, sizde?
Merhaba canım ben de 36 yaşındayım Amh 0,87 çıktı. Altı aydır bebek için uğraşıyorum. Progestan da yüksek çıktı. İki aydır ilaç kullanıyordum. Dr bana elini çabuk tut dedi sadece tüp bebek falan demedi. Şu anda gebelik testlerin de pozitifi gördüm bugun adet olmam gerekiodu olmadım perş gününe kadar bekleyip dr gitcem adet olmazsamMerhaba hanımlar , yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum konuları , dertleri , sorunları...
34 yaşımdayım 9 aylık evliyim , aslında çok erken olduğunu düşünmeme rağmen yaşım sebebi ile çocuk denemelerine başladık. 5 aydır bir sonuç alamadım.
AMH ; 0,85 , e2; 27,86 , FSH ; 10,45 ,LH ; 7,06
Doktoruma Şubat'ta gittim , nisan da tekrar gel demişti . Dün de bana zaman kaybetmeye gerek yok hemen tüp bebek denemelerine başla dedi , yumurtalarım 42 yaş üstü gibiymiş. Çok üzüldüm , yine de sene sonuna kadar denemek istiyorum dedim ve bana Klomen verdi , günde iki kere , haftaya tekrar kontrol var.
Sizlere sorum , bu yaşlar ve değerlerle normal yolla hamile kalabilenleriniz var mı ? Beklemekle hata mı yapıyorum , tüp bebek için mi uğraşayım?
Bu süreçlerden geçip yanıtlayanlar olursa çok sevinirim.
Merhaba Canım ekimde 40 yaşına giricem bende 10 aylık evliyim fsh 10.78 amh 0.59 ile evliliğimin 4. ayı hamile kaldım. Dış gebelikle sonuçlandı iğne ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti doktorum şu an tekrar normal yoldan denememi istiyor hsg çektirmedi. Tüp bebek mi yapsam direkt diye sorduğumda hayır doğal yolu denemek istiyorum daha önce hamile kaldın eylüle kadar tekrar deneme sonra hsg gerekirse sonra yardımcı tekniklerden faydalanacağız dedi. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörek otu karıştırıp tüketmiştim regl günümden yumurtlama günüme kadar her akşam 1 tatlı kaşığı eşime de aynı süre içinde 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yedirdim ve Pregnacare him&her conception diye içinde kadın ve erkek için 2 ayrı blisterdan oluşan hap verdi doktorum 2 kutu ondan içtik eşimle . Lütfen ümitsizliğe kapılma olur mu?Merhaba hanımlar , yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum konuları , dertleri , sorunları...
34 yaşımdayım 9 aylık evliyim , aslında çok erken olduğunu düşünmeme rağmen yaşım sebebi ile çocuk denemelerine başladık. 5 aydır bir sonuç alamadım.
AMH ; 0,85 , e2; 27,86 , FSH ; 10,45 ,LH ; 7,06
Doktoruma Şubat'ta gittim , nisan da tekrar gel demişti . Dün de bana zaman kaybetmeye gerek yok hemen tüp bebek denemelerine başla dedi , yumurtalarım 42 yaş üstü gibiymiş. Çok üzüldüm , yine de sene sonuna kadar denemek istiyorum dedim ve bana Klomen verdi , günde iki kere , haftaya tekrar kontrol var.
Sizlere sorum , bu yaşlar ve değerlerle normal yolla hamile kalabilenleriniz var mı ? Beklemekle hata mı yapıyorum , tüp bebek için mi uğraşayım?
Bu süreçlerden geçip yanıtlayanlar olursa çok sevinirim.
Tadı iğrenç zaten, midem bulana bulana içiyordum .Mide bulantısı yapmadı bende , sadece tadından nefret ediyorum , istemeyerek içiyorum hergün.
Kilo ben de aldım , 2 kilo fazlayım bu hapları yutmaya başlayalı. Prowomen la ilgisi var mı bilemiyorum. Ben bir sürü hap yutuyorum ondan diye düşündüm . Folidoce , klomen , Progestan . Sanki kilo değil de şiş şiş hissediyorum kendimi 2 aydır.
Estradiol kaçtı?Merhaba canım ben de 36 yaşındayım Amh 0,87 çıktı. Altı aydır bebek için uğraşıyorum. Progestan da yüksek çıktı. İki aydır ilaç kullanıyordum. Dr bana elini çabuk tut dedi sadece tüp bebek falan demedi. Şu anda gebelik testlerin de pozitifi gördüm bugun adet olmam gerekiodu olmadım perş gününe kadar bekleyip dr gitcem adet olmazsam
Estradiol hormonu kaçtı?Merhaba Canım ekimde 40 yaşına giricem bende 10 aylık evliyim fsh 10.78 amh 0.59 ile evliliğimin 4. ayı hamile kaldım. Dış gebelikle sonuçlandı iğne ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti doktorum şu an tekrar normal yoldan denememi istiyor hsg çektirmedi. Tüp bebek mi yapsam direkt diye sorduğumda hayır doğal yolu denemek istiyorum daha önce hamile kaldın eylüle kadar tekrar deneme sonra hsg gerekirse sonra yardımcı tekniklerden faydalanacağız dedi. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörek otu karıştırıp tüketmiştim regl günümden yumurtlama günüme kadar her akşam 1 tatlı kaşığı eşime de aynı süre içinde 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yedirdim ve Pregnacare him&her conception diye içinde kadın ve erkek için 2 ayrı blisterdan oluşan hap verdi doktorum 2 kutu ondan içtik eşimle . Lütfen ümitsizliğe kapılma olur mu?
35, bende 0 dan düşük yine iyi sizinki.
0 derken 5 den düşük diycektim.35, bende 0 dan düşük yine iyi sizinki.
Youtubede yumurtlama masajı videoları var ben bu ay iki kere yaptım adet bitimi hemen yumurtlamayı gördüm ovülasyon testinde baktın mı hiç onlara0 derken 5 den düşük diycektim.
Merhaba canım ben de 36 yaşındayım Amh 0,87 çıktı. Altı aydır bebek için uğraşıyorum. Progestan da yüksek çıktı. İki aydır ilaç kullanıyordum. Dr bana elini çabuk tut dedi sadece tüp bebek falan demedi. Şu anda gebelik testlerin de pozitifi gördüm bugun adet olmam gerekiodu olmadım perş gününe kadar bekleyip dr gitcem adet olmazsam
Merhaba Canım ekimde 40 yaşına giricem bende 10 aylık evliyim fsh 10.78 amh 0.59 ile evliliğimin 4. ayı hamile kaldım. Dış gebelikle sonuçlandı iğne ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti doktorum şu an tekrar normal yoldan denememi istiyor hsg çektirmedi. Tüp bebek mi yapsam direkt diye sorduğumda hayır doğal yolu denemek istiyorum daha önce hamile kaldın eylüle kadar tekrar deneme sonra hsg gerekirse sonra yardımcı tekniklerden faydalanacağız dedi. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörek otu karıştırıp tüketmiştim regl günümden yumurtlama günüme kadar her akşam 1 tatlı kaşığı eşime de aynı süre içinde 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yedirdim ve Pregnacare him&her conception diye içinde kadın ve erkek için 2 ayrı blisterdan oluşan hap verdi doktorum 2 kutu ondan içtik eşimle . Lütfen ümitsizliğe kapılma olur mu?
e2 37.23 lh 6.9 fsh 10:78 amh 0.59 bu değerlerle 4 aylık denemede hamile kalabildim cnm dış gebelik oldu orası ayrı ama doktor o herkeste olabilir değerlerle alakalı değil dedi eşimde de varikosel var ama sperm değerleri iyi ameliyata gerek yok dedi doktorEstradiol hormonu kaçtı?
Yok bakmadım canım.Youtubede yumurtlama masajı videoları var ben bu ay iki kere yaptım adet bitimi hemen yumurtlamayı gördüm ovülasyon testinde baktın mı hiç onlara
Merhaba arkadaşım aynı sorunu 5 ay önce ben yaşadım.ben 36 yaşındayım gebelik düşündüğüm için doktora gittiğimde bana vajinal muayene ile 3 yumurtamın kaldığını benim yaşımdakilerin 7 8 yumurtası olduğunu söyledi AMH değerim 0,34 çıktı ve senin tüp bebek bile zor olur dedi.Benim zaten çocuğum var olmazsa olmaz dedim.Ama bir yandanda içim içimi yedi.Burada araştırmala 1 ay hayıt otu kullandım 2. ay hayıt otu ve 2 incir yedim 3.ay da hayıt otu 2 incir ve bal tarçın çörek otu kürünü yaptïm.şuan 4 haftalık hamileyim bence ilk önce kendiniz deneyin daha sonra olmazsa gidersiniz.Hem sizin değerleriniz benim değerlerinden de güzel Rabbim isteyen herkese versin umarım hamiş kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?