AMH değerim ve doktorumun beni aşırı strese sokması

İng çıkıyor sonuçlar aratma öyle olunca, bu takviyeler nelerdir söyler misiniz?
Selenyum e vitamini d vitamini omega 3 çinko ubiqunol folik asit vardı hatırladığım kadarıyla. Ama dozlarına vs ben oralardan bakmıştım, sayfayı çevir yapabilirsiniz google çeviriden.

Mide bulantısı kilo artışı yaptı bende, sizde?

Mide bulantısı yapmadı bende , sadece tadından nefret ediyorum , istemeyerek içiyorum hergün.
Kilo ben de aldım , 2 kilo fazlayım bu hapları yutmaya başlayalı. Prowomen la ilgisi var mı bilemiyorum. Ben bir sürü hap yutuyorum ondan diye düşündüm . Folidoce , klomen , Progestan . Sanki kilo değil de şiş şiş hissediyorum kendimi 2 aydır.

Merhaba canım ben de 36 yaşındayım Amh 0,87 çıktı. Altı aydır bebek için uğraşıyorum. Progestan da yüksek çıktı. İki aydır ilaç kullanıyordum. Dr bana elini çabuk tut dedi sadece tüp bebek falan demedi. Şu anda gebelik testlerin de pozitifi gördüm bugun adet olmam gerekiodu olmadım perş gününe kadar bekleyip dr gitcem adet olmazsam

Merhaba Canım ekimde 40 yaşına giricem bende 10 aylık evliyim fsh 10.78 amh 0.59 ile evliliğimin 4. ayı hamile kaldım. Dış gebelikle sonuçlandı iğne ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti doktorum şu an tekrar normal yoldan denememi istiyor hsg çektirmedi. Tüp bebek mi yapsam direkt diye sorduğumda hayır doğal yolu denemek istiyorum daha önce hamile kaldın eylüle kadar tekrar deneme sonra hsg gerekirse sonra yardımcı tekniklerden faydalanacağız dedi. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörek otu karıştırıp tüketmiştim regl günümden yumurtlama günüme kadar her akşam 1 tatlı kaşığı eşime de aynı süre içinde 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yedirdim ve Pregnacare him&her conception diye içinde kadın ve erkek için 2 ayrı blisterdan oluşan hap verdi doktorum 2 kutu ondan içtik eşimle . Lütfen ümitsizliğe kapılma olur mu?

Tadı iğrenç zaten, midem bulana bulana içiyordum .

iki kg ne ki? on iki kilo aldım üç ayda ve kof şişkinlik gibi tarif ettiğin gibi aynen.

Estradiol kaçtı?

Estradiol hormonu kaçtı?

Gerçekten çok sevindim , inşallah gebesinizdir :)

Benim doktorum vakit kaybetme tüp bebek yaptır dedi .Bulunduğu yerde tüp bebek yapılmıyor , zaten daha küçük bir şehirde yaşıyorum , bu yüzden çok tedirgin olmuştum çünkü parası için öyle demiş olamaz demek ki var bende sorun diye düşündüm. Fakat şimdilik istemiyorum bekliyorum sene sonuna kadar.

Teşekkür ederim , başta çok kötü oldum ama şuan çok da düşünmeyip kendimi sıkmadan deneyip bekliyorum. Ümidim var :)

İnşallah siz de , ben de , isteyen ve hak eden her kadın çabalarımızın karşılığını alırız en kısa zamanda.

Estradiol hormonu kaçtı?
e2 37.23 lh 6.9 fsh 10:78 amh 0.59 bu değerlerle 4 aylık denemede hamile kalabildim cnm dış gebelik oldu orası ayrı ama doktor o herkeste olabilir değerlerle alakalı değil dedi eşimde de varikosel var ama sperm değerleri iyi ameliyata gerek yok dedi doktor

merhaba, 34 yasındayken amh degerim 0.68 ve fsh 6 iken, klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım. 6-7 ay denemiştik olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…