- Konu Sahibi ANKHESPAATEN
-
Merhaba arkadaşım aynı sorunu 5 ay önce ben yaşadım.ben 36 yaşındayım gebelik düşündüğüm için doktora gittiğimde bana vajinal muayene ile 3 yumurtamın kaldığını benim yaşımdakilerin 7 8 yumurtası olduğunu söyledi AMH değerim 0,34 çıktı ve senin tüp bebek bile zor olur dedi.Benim zaten çocuğum var olmazsa olmaz dedim.Ama bir yandanda içim içimi yedi.Burada araştırmala 1 ay hayıt otu kullandım 2. ay hayıt otu ve 2 incir yedim 3.ay da hayıt otu 2 incir ve bal tarçın çörek otu kürünü yaptïm.şuan 4 haftalık hamileyim bence ilk önce kendiniz deneyin daha sonra olmazsa gidersiniz.Hem sizin değerleriniz benim değerlerinden de güzel Rabbim isteyen herkese versin umarım hamiş kalırsınız
Merhaba saglikla alim kucagniza inslalhhMerhaba arkadaşım aynı sorunu 5 ay önce ben yaşadım.ben 36 yaşındayım gebelik düşündüğüm için doktora gittiğimde bana vajinal muayene ile 3 yumurtamın kaldığını benim yaşımdakilerin 7 8 yumurtası olduğunu söyledi AMH değerim 0,34 çıktı ve senin tüp bebek bile zor olur dedi.Benim zaten çocuğum var olmazsa olmaz dedim.Ama bir yandanda içim içimi yedi.Burada araştırmala 1 ay hayıt otu kullandım 2. ay hayıt otu ve 2 incir yedim 3.ay da hayıt otu 2 incir ve bal tarçın çörek otu kürünü yaptïm.şuan 4 haftalık hamileyim bence ilk önce kendiniz deneyin daha sonra olmazsa gidersiniz.Hem sizin değerleriniz benim değerlerinden de güzel Rabbim isteyen herkese versin umarım hamiş kalırsınız
İlk ay hayt tohumunu kullanırken değerlerimin düzelmesi için korunmalı ilişki yaşadım.Sonraki aylarda da adet günü başladım. Bir sonraki adet tarihinden 1 hafta önce kestim.Yediklerimi içtiklerimi çünkü bilmeden hamile kalırsanız hayt tohumu düşük yapıyormuş.Merhaba saglikla alim kucagniza inslalhhbu kurleri kullanirken hamilelikgi denemeye devam ettiniz dimi? Yani hamile kaldiginiz ayda hamileyken kullanmis oldunuz
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icinİlk ay hayt tohumunu kullanırken değerlerimin düzelmesi için korunmalı ilişki yaşadım.Sonraki aylarda da adet günü başladım. Bir sonraki adet tarihinden 1 hafta önce kestim.Yediklerimi içtiklerimi çünkü bilmeden hamile kalırsanız hayt tohumu düşük yapıyormuş.
Önemli değil canım umarım sizede faydası olur Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınCok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin
Yaaa çok güzel haber tebrik ederim, sizin yazınızı yeni gördüm benimde amh 0,84 dü ve yumurta kalitem kötüydü oluşan bi yumurta görünmüyordu, prowomen kullandım ve beklemediğim bi ayda hamile kaldığımı öğrendim, size yazcaktım baktım ki gönderiniz eski vazgeçtim, sonuna gelince yazınızın, bu güzel haberi duymak süpriz olduMerhaba hanımlar.
Burada bana destek olan , dua eden , tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim.
Bu konuyu açtığımda çok mutsuz ve ümitsizdim. Fakat şuan tam tersi aşırı mutluyum , 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Yaaa çok güzel haber tebrik ederim, sizin yazınızı yeni gördüm benimde amh 0,84 dü ve yumurta kalitem kötüydü oluşan bi yumurta görünmüyordu, prowomen kullandım ve beklemediğim bi ayda hamile kaldığımı öğrendim, size yazcaktım baktım ki gönderiniz eski vazgeçtim, sonuna gelince yazınızın, bu güzel haberi duymak süpriz oldu, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah
Bir an önce çocuk yapmaya çalış önerim ilk önce 3-4 ay kendin doğal yollardan dene sonrasında tüp bebek düşünürsün değer epey düşük. Canını sıkma her türlü çocuğun olur. Doktorun sadece erteleme diye söylüyorMerhaba hanımlar , yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum konuları , dertleri , sorunları...
34 yaşımdayım 9 aylık evliyim , aslında çok erken olduğunu düşünmeme rağmen yaşım sebebi ile çocuk denemelerine başladık. 5 aydır bir sonuç alamadım.
AMH ; 0,85 , e2; 27,86 , FSH ; 10,45 ,LH ; 7,06
Doktoruma Şubat'ta gittim , nisan da tekrar gel demişti . Dün de bana zaman kaybetmeye gerek yok hemen tüp bebek denemelerine başla dedi , yumurtalarım 42 yaş üstü gibiymiş. Çok üzüldüm , yine de sene sonuna kadar denemek istiyorum dedim ve bana Klomen verdi , günde iki kere , haftaya tekrar kontrol var.
Sizlere sorum , bu yaşlar ve değerlerle normal yolla hamile kalabilenleriniz var mı ? Beklemekle hata mı yapıyorum , tüp bebek için mi uğraşayım?
Bu süreçlerden geçip yanıtlayanlar olursa çok sevinirim.
Bir an önce çocuk yapmaya çalış önerim ilk önce 3-4 ay kendin doğal yollardan dene sonrasında tüp bebek düşünürsün değer epey düşük. Canını sıkma her türlü çocuğun olur. Doktorun sadece erteleme diye söylüyor
Hayırlı olsun süperTeşekkür ederim , gebeyim şuan , 2. Ovitrelle iğnemde hamile kaldım sonunda :)
Ne kadar güzel bir pencereden bakıyorsunuz. Bazen sadece Allah’a sığınmak ve ondan istemek lazım. Mucize onda, umarım isteyen herkese mucizesiyle nasip etsinBoşverin takmayın Allah’a sığınıp dua edin o o kadar yüce ki 0 spermi olup da hamile kalanlar var spermde 0 hareket yine hamile kalıyorlar o istesin yeter ki istemezse isterse için yumurta kaynasın olmaz
Bal tarçın çörek otu karışımını nasıl hazırlıyorsunuz? Çörekotunu ezip de mi koyuyorsunuz?Merhaba Canım ekimde 40 yaşına giricem bende 10 aylık evliyim fsh 10.78 amh 0.59 ile evliliğimin 4. ayı hamile kaldım. Dış gebelikle sonuçlandı iğne ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti doktorum şu an tekrar normal yoldan denememi istiyor hsg çektirmedi. Tüp bebek mi yapsam direkt diye sorduğumda hayır doğal yolu denemek istiyorum daha önce hamile kaldın eylüle kadar tekrar deneme sonra hsg gerekirse sonra yardımcı tekniklerden faydalanacağız dedi. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörek otu karıştırıp tüketmiştim regl günümden yumurtlama günüme kadar her akşam 1 tatlı kaşığı eşime de aynı süre içinde 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü yedirdim ve Pregnacare him&her conception diye içinde kadın ve erkek için 2 ayrı blisterdan oluşan hap verdi doktorum 2 kutu ondan içtik eşimle . Lütfen ümitsizliğe kapılma olur mu?
Üzülmeyin benim de yaşım 31 amh değerim 1,25 çıktı. Ne yazıkki benim doktorum da alanında çok iyi bir hoca olmasına rağmen doğruları yüze acımadan çarpan bir adam. Acil tüp bebek normal yolla gebelik çok zor dedi. Her gün dua ediyorum umarım doğal yollardan olur diye. Eğer bir kaç ay içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğiz
Alanında çok iyi değilmiş maalesef. 1.25 amh değeri gayet güzelÜzülmeyin benim de yaşım 31 amh değerim 1,25 çıktı. Ne yazıkki benim doktorum da alanında çok iyi bir hoca olmasına rağmen doğruları yüze acımadan çarpan bir adam. Acil tüp bebek normal yolla gebelik çok zor dedi. Her gün dua ediyorum umarım doğal yollardan olur diye. Eğer bir kaç ay içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğiz
Dış sesleri çok dinlemek bazen insanı çıldırtıyor kimse sanki bilmiyor gibi yaşıyor gercek güç sahibini.. Allah hepimizin Yardımcısı olsun bol dua edelim olacaktır inşallahNe kadar güzel bir pencereden bakıyorsunuz. Bazen sadece Allah’a sığınmak ve ondan istemek lazım. Mucize onda, umarım isteyen herkese mucizesiyle nasip etsin
Ben kucuk bir kaseye bal koydum 1 tatli kasigi toz tarcin 1 cay kasigi kadar corek otu ekledim corekotunu ezmeden koydum yerken isirarak ezdim. Cok duzenli tuletmedim sabah aksam yenmesi tavsiye ediliyor ben genelde aksamlari 1 tatli kasigi kadar tuketmistim.Bal tarçın çörek otu karışımını nasıl hazırlıyorsunuz? Çörekotunu ezip de mi koyuyorsunuz?
E2 37,23 Fsh 10,78 Lh 6,9 prolaktin 14,79 amh 0,59Estradiol hormonu kaçtı?
1.25 asla kotu bir deger degil lutfen incir ye bal corek otu tarcin tuket birlikte oldugunda yuz ustu yatarak da degerlendirebilirsin o sekilde yattaigimda hamile kalmistim. Asla psikolojini bozma ben 0.59 39 yas ile hamile kaldim kuzum doktorun strese sokmus seniÜzülmeyin benim de yaşım 31 amh değerim 1,25 çıktı. Ne yazıkki benim doktorum da alanında çok iyi bir hoca olmasına rağmen doğruları yüze acımadan çarpan bir adam. Acil tüp bebek normal yolla gebelik çok zor dedi. Her gün dua ediyorum umarım doğal yollardan olur diye. Eğer bir kaç ay içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğiz
Çok sağolun arı sütü bal polene başladım. Hayıt otu çayı alıcam. Prowomen diye bir yumurtalıkları güçlendirici vitamin varmış ona başlayacağım. Umarım olur, Allah arayan herkese versin.1.25 asla kotu bir deger degil lutfen incir ye bal corek otu tarcin tuket birlikte oldugunda yuz ustu yatarak da degerlendirebilirsin o sekilde yattaigimda hamile kalmistim. Asla psikolojini bozma ben 0.59 39 yas ile hamile kaldim kuzum doktorun strese sokmus seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?