AMH değerim ve doktorumun beni aşırı strese sokması

Merhaba saglikla alim kucagniza inslalhh bu kurleri kullanirken hamilelikgi denemeye devam ettiniz dimi? Yani hamile kaldiginiz ayda hamileyken kullanmis oldunuz

Merhaba saglikla alim kucagniza inslalhh bu kurleri kullanirken hamilelikgi denemeye devam ettiniz dimi? Yani hamile kaldiginiz ayda hamileyken kullanmis oldunuz
İlk ay hayt tohumunu kullanırken değerlerimin düzelmesi için korunmalı ilişki yaşadım.Sonraki aylarda da adet günü başladım. Bir sonraki adet tarihinden 1 hafta önce kestim.Yediklerimi içtiklerimi çünkü bilmeden hamile kalırsanız hayt tohumu düşük yapıyormuş.

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin

Merhaba hanımlar.
Burada bana destek olan , dua eden , tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim.
Bu konuyu açtığımda çok mutsuz ve ümitsizdim. Fakat şuan tam tersi aşırı mutluyum , 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.
Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Yaaa çok güzel haber tebrik ederim, sizin yazınızı yeni gördüm benimde amh 0,84 dü ve yumurta kalitem kötüydü oluşan bi yumurta görünmüyordu, prowomen kullandım ve beklemediğim bi ayda hamile kaldığımı öğrendim, size yazcaktım baktım ki gönderiniz eski vazgeçtim, sonuna gelince yazınızın, bu güzel haberi duymak süpriz oldu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah

Çok teşekkür ederim , prowomen a başta şüpheliydim ama sanırım gerçekten çok işe yarıyor.

İnşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi :)

Bir an önce çocuk yapmaya çalış önerim ilk önce 3-4 ay kendin doğal yollardan dene sonrasında tüp bebek düşünürsün değer epey düşük. Canını sıkma her türlü çocuğun olur. Doktorun sadece erteleme diye söylüyor

Teşekkür ederim , gebeyim şuan , 2. Ovitrelle iğnemde hamile kaldım sonunda :)

Üzülmeyin benim de yaşım 31 amh değerim 1,25 çıktı. Ne yazıkki benim doktorum da alanında çok iyi bir hoca olmasına rağmen doğruları yüze acımadan çarpan bir adam. Acil tüp bebek normal yolla gebelik çok zor dedi. Her gün dua ediyorum umarım doğal yollardan olur diye. Eğer bir kaç ay içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğiz

Boşverin takmayın Allah’a sığınıp dua edin o o kadar yüce ki 0 spermi olup da hamile kalanlar var spermde 0 hareket yine hamile kalıyorlar o istesin yeter ki istemezse isterse için yumurta kaynasın olmaz
Ne kadar güzel bir pencereden bakıyorsunuz. Bazen sadece Allah’a sığınmak ve ondan istemek lazım. Mucize onda, umarım isteyen herkese mucizesiyle nasip etsin

Bal tarçın çörek otu karışımını nasıl hazırlıyorsunuz? Çörekotunu ezip de mi koyuyorsunuz?

Bence hemen tüp bebeğe koşmak yerine diğer yolları da denemek gerekiyor. İnşallah doğal yolla hamile kalabilirsiniz :)

Alanında çok iyi değilmiş maalesef. 1.25 amh değeri gayet güzel

Ne kadar güzel bir pencereden bakıyorsunuz. Bazen sadece Allah’a sığınmak ve ondan istemek lazım. Mucize onda, umarım isteyen herkese mucizesiyle nasip etsin
Dış sesleri çok dinlemek bazen insanı çıldırtıyor kimse sanki bilmiyor gibi yaşıyor gercek güç sahibini.. Allah hepimizin Yardımcısı olsun bol dua edelim olacaktır inşallah

Bal tarçın çörek otu karışımını nasıl hazırlıyorsunuz? Çörekotunu ezip de mi koyuyorsunuz?
Ben kucuk bir kaseye bal koydum 1 tatli kasigi toz tarcin 1 cay kasigi kadar corek otu ekledim corekotunu ezmeden koydum yerken isirarak ezdim. Cok duzenli tuletmedim sabah aksam yenmesi tavsiye ediliyor ben genelde aksamlari 1 tatli kasigi kadar tuketmistim.

1.25 asla kotu bir deger degil lutfen incir ye bal corek otu tarcin tuket birlikte oldugunda yuz ustu yatarak da degerlendirebilirsin o sekilde yattaigimda hamile kalmistim. Asla psikolojini bozma ben 0.59 39 yas ile hamile kaldim kuzum doktorun strese sokmus seni

Çok sağolun arı sütü bal polene başladım. Hayıt otu çayı alıcam. Prowomen diye bir yumurtalıkları güçlendirici vitamin varmış ona başlayacağım. Umarım olur, Allah arayan herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…