AMH değerim ve doktorumun beni aşırı strese sokması

Çok sağolun arı sütü bal polene başladım. Hayıt otu çayı alıcam. Prowomen diye bir yumurtalıkları güçlendirici vitamin varmış ona başlayacağım. Umarım olur, Allah arayan herkese versin.
Evet olacagina inan hic suphen olmasin bak bende deniyorum gecen ay olmadi bu ay deniyorum olmazsa temmuzda denicem doktor eylule kadar denemeni istiyorum dedi olmazsa artik tup bebek bakalim. Hakkimizda hayirlisi olsun motiveyi kaybetmek yok

Canım doktorum alanında hiç iyi değil mutlaka değiştir söylediği şey doğrı değil! Ve size nir tavsiye vermek istiyorum.
Amh testi yaptırmıştım yaşım 27
1.00 çıkmıştı diğer bütün hormonlarım harikaydı ve tesaduf ki hatta o ay doğal şekilde ilaçsız takviyesiz 2 yumurtam büyüyüp çatlamoştı doktor çoğul gebelik olabilir demişti olmadı.
tam 8 ay amh değerim düşük diye kendimi ve eşimi inanılmaz strse soktum mahvettim ..
Eşimin de spermde sorunlar var . Sonrasında regl zamanı folukil sayımlarında ultrasonda 8-9-11 arası yumurta görünüyordu doktorun önerisi üzerine gittim başka biyeree test yaptırdım buraya dikkat sonuç 2.13 çıktı şükürler olsun.
sonrasında lab. İle konuştum ve araştırmaya başladım bu testi kendi laboratuvarlarında yapan yerlerde baktırın! Başka labaratuvara gönderen yeleerde yaptırmayın çünkü özel bir stabilizasyon şekline sahipmiş ve yolda giderken bu form bozuşabiliryormış ve bu konuyu araştırırken bir çok kadının başıma geldiğini dr gördüm moralimizi bozmayın.
Düşükte olsa 0.1 ile hamile kalan milyonca kadın var .

size doğru bilinen büyük bir yanlıştan bahsedeyim. ''AMH'nın kan düzeyi menopozdan yıllar önce azalır ancak asla MENOPOZ TANISI KOYDURMAZ VE MENOPOZ YAŞINI GÖSTERMEZ!''

AMH'nın tek fonksiyonu ,IVF ye başlayan ve tedavisi devam eden hastanın,hormonal stimülasyona yani tedaviye olan cevabını değerlendirmektir. bu değerlere göre tedavide değişiklikler yapılır vb.

yorumları okumadım,konunuzu da tam okumadım,AMH yüzünden üzüldüğünüzü görünce hemen gelip açıklama yapmak istedim

Merhabalar klomenle mi hamile kaldınız nasıl bi yol izlediniz

bu kürleri naıl uyguladını bana da anlatır mısınız

E nasıl hamila kaldınız peki doğal yolla mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…