Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

İnşallah canım ya. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah

Kızlar şifa kaynağı, kırmızı pancar kırmızı havuç sarı havuç hafta da 3 kere sıkıp iciyorum

Eklentiler

• 20250216_120252.webp
    31 KB · Görüntüleme: 30
Ayrica her sabah 1 tatlı kaşığı bal arı sütü polen propolis karışımı yiyorum ,ac karnına.1 fincan hayit cayi içiyorum.haftada 4 gün aslanpencesi civanpercemi kaynatıp içiyorum

Aslında bence bu dediğiniz şu oluyor amh her zaman gerçeği yansıtmıyor önemli olan ultrasonda yumurtalıkta görünen rezerv.
Zaten ben asla amh olayına takılmadım 1.70 kende 16 toplandı 0.80 oldu yine 16 tane vardı sayı değişmedi bu ay 0.70 e düştü 8 tane göründü ama 2 tanesi gelişti yani amh pek birşey ifade etmiyor benim için ultrsonda gözüken yumurta sayısı ve kalitesi önemli olan

Bende anlamadım canım ya benimde 4 yumurta var . 0.04 bazısının 2 yumurta var 0.30 vs diyorlar bu amh tam olarak neyi ölçüyor ki

Kızlar merhaba bende yeni tüp bebek tedavisine başladım yaş 39.50:) 3 yumurtam varmış. Başka herhangi bir sıkıntım yok eşimde aynı şekilde çok şükür. Sebepsiz interfilite dedi dr. 3 aşılama olumsuz. Amh 023 gibi bişey şuan.E2 yüksek dedi dr. O niye yüksek anlanadım İnşallah tüp bebek İlk denemede tutar

Arkadaşlar opudan iki üç gün önce ovitirelle vuruyoruzya siz kaç tane vurmuştunuz bana aynı dkda sağ sol iki tane yap dediler böyle yapılam varmı

Merhaba gonal f ile sayı artıyor mu ?

Merhaba gonal f ile sayı artıyor mu ?
Geçen ay gonalf kullandım 6 7 vardı başta ilaçla 2 tanesi gelişti sadece artmak yerine bende azaldı yani o tedavim iptal oldu bu ay tekrar başladık menapur ile klomen kullandık başta 8 tane vardı şuan 10 a yakın gelişmiş cumartesi toplama olucak inş

Kalitesiz olduğunu doktor mu söyledi peki?
Daha öncesinde 3 tedavim döllenme sonrası 2.günde hepsi ölüyordu sperm de sorun cıkmadı yumurta kalitesiz denildi zaten gecen ay ki tedavimde 2 yumurta vardı ama e2 84 çıktı buda kalitesiz olduğunu gösteriyor zaten

Merhaba benim AMH 2.70 doktor alttan baktığında 7 tane yumurta saydı güzel dedi ama kan tahlilimde düşük çıkıyor bu gün 25 e girdim cocuk sahibi olmak istiyorum

Merhaba benim AMH 2.70 doktor alttan baktığında 7 tane yumurta saydı güzel dedi ama kan tahlilimde düşük çıkıyor bu gün 25 e girdim cocuk sahibi olmak istiyorum
Bu mu düşük? Aramızda sadece bir yaş var benim rezervim sizinkinin yarısı bile değil. Burada konuşulan konu düşük rezerv. Sizin ki normal aralıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…