- 23 Ocak 2024
- 926
- 224
- 23
- 33
- Konu Sahibi minikbaykus
-
İnşallah canım ya. Allah'ım yardımcımız olsun inşallahCanım sana birşey diyim için rahatlasın benim amh 8 sene önce 0,40 dı geçen ay hala aynıydı öyle pat diye düşmez sağlıklı yaşa yürüyüş yap şeker ekmek onları aza indir ki ben bunları bile yapmadım. O zaman uzun sürer üzme strese girme
Yanlış çıkmıştır sonuç muhtemelen 1.37 olsa 20 25 tane rahat yumurta toplanırdı çünkü
Yani benim 0.80 ile 16 tane toplanmıştı ona göre ortalama söyledim1.37 de 20-25 tane yumurta çıkmaz ki
Senin normalde 8 tane görülüyordu demi canım ilaçsızYani benim 0.80 ile 16 tane toplanmıştı ona göre ortalama söyledim
Bu söoediğime 5 yıl oldu cnm şuan 0.70 8 tane gözüküyor aynen ama kalitede arayışındayım ben yumurta var kalite yokSenin normalde 8 tane görülüyordu demi canım ilaçsız
Aslında bence bu dediğiniz şu oluyor amh her zaman gerçeği yansıtmıyor önemli olan ultrasonda yumurtalıkta görünen rezerv.Yani benim 0.80 ile 16 tane toplanmıştı ona göre ortalama söyledim
8 güzel bir sayı canimm. Kalitesi de artar.Bu söoediğime 5 yıl oldu cnm şuan 0.70 8 tane gözüküyor aynen ama kalitede arayışındayım ben yumurta var kalite yok
Zaten ben asla amh olayına takılmadım 1.70 kende 16 toplandı 0.80 oldu yine 16 tane vardı sayı değişmedi bu ay 0.70 e düştü 8 tane göründü ama 2 tanesi gelişti yani amh pek birşey ifade etmiyor benim için ultrsonda gözüken yumurta sayısı ve kalitesi önemli olanAslında bence bu dediğiniz şu oluyor amh her zaman gerçeği yansıtmıyor önemli olan ultrasonda yumurtalıkta görünen rezerv.
Bende anlamadım canım ya benimde 4 yumurta var . 0.04 bazısının 2 yumurta var 0.30 vs diyorlar bu amh tam olarak neyi ölçüyor kiZaten ben asla amh olayına takılmadım 1.70 kende 16 toplandı 0.80 oldu yine 16 tane vardı sayı değişmedi bu ay 0.70 e düştü 8 tane göründü ama 2 tanesi gelişti yani amh pek birşey ifade etmiyor benim için ultrsonda gözüken yumurta sayısı ve kalitesi önemli olan
Merhaba gonal f ile sayı artıyor mu ?Benim amh 0.80 di 5 yıl önce 16 yumurta toplanmıştı şuan değerim 0.60 9 şubattta tedaviye başlayacağım bakalım ne kadar düşmüş yumurta sayım geçen ay adetin 3.günü karnımdan bakınca 3 yumurta görmüştü iğnelerle daha çok artıyor tabi
Geçen ay gonalf kullandım 6 7 vardı başta ilaçla 2 tanesi gelişti sadece artmak yerine bende azaldı yani o tedavim iptal oldu bu ay tekrar başladık menapur ile klomen kullandık başta 8 tane vardı şuan 10 a yakın gelişmiş cumartesi toplama olucak inşMerhaba gonal f ile sayı artıyor mu ?
Kalitesiz olduğunu doktor mu söyledi peki?Bu söoediğime 5 yıl oldu cnm şuan 0.70 8 tane gözüküyor aynen ama kalitede arayışındayım ben yumurta var kalite yok
Daha öncesinde 3 tedavim döllenme sonrası 2.günde hepsi ölüyordu sperm de sorun cıkmadı yumurta kalitesiz denildi zaten gecen ay ki tedavimde 2 yumurta vardı ama e2 84 çıktı buda kalitesiz olduğunu gösteriyor zatenKalitesiz olduğunu doktor mu söyledi peki?
Bu mu düşük? Aramızda sadece bir yaş var benim rezervim sizinkinin yarısı bile değil. Burada konuşulan konu düşük rezerv. Sizin ki normal aralıkta.Merhaba benim AMH 2.70 doktor alttan baktığında 7 tane yumurta saydı güzel dedi ama kan tahlilimde düşük çıkıyor bu gün 25 e girdim cocuk sahibi olmak istiyorum
Sizin 2.70 düşükse ben napayım acaba 32 yaşında 0.04Merhaba benim AMH 2.70 doktor alttan baktığında 7 tane yumurta saydı güzel dedi ama kan tahlilimde düşük çıkıyor bu gün 25 e girdim cocuk sahibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?