AMH DÜŞÜK OLANLAR

ARTIK BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN KAFAYI YİYECEM BEN YOKMU BENİM GİBİ OLAN

Ne kadar yardimci olur bilmiyorum ama guvenilir diye dusundugum bir hastanede yapilan tahlilde amh degerim 0,79 cikti. Doktor direkt tup bebek dedi. Fakat icim rahat etmedi ve testi tekrarlamak istedim. Tup bebekle alakasi olmayan ozel ve bulundugum sehrin en kaliteli laboratuvarinda testi tekrarladim. Ve sonuc 4,33
Sonucunuz kac cikti bilmiyorum ama tavsiyem testi tekrar etmeniz. Ayrica dusuk bile ciksa normal yolla gebelik elde edilebiliyor ve tek belirleyici amh degildir.

İnan günlerdir harap oldum bilgisayarın başından kalkmadım ne uyku ne yemek tüm değerler normal birtek amh 0,46 nasıl birşey bu ama burda okuyorum yada doktorda söyledi düşük diye sizce hamile kalma şansım varmı tüp bebekle

Tabiki şansınız var. Asla umutsuzluğa kapılmayın, döllenmek için 1 tek sağlıklı yumurta ve Rabbimin izni yeter. Diğer tüm değerleriniz ve eşinizin spermiyogramı normalse elbette gebelik mümkün. Rezerv azalmış ta olsa, menopoza girmediğiniz sürece gebelik şansı vardır. Ve 39 yaş henüz menopoz için çok erken. Ümitsiz olmayın ve testi de tekrarlayın.

Merruse umarım öyledir umarım Allah'ın izniyle olur bende güzel haberimi yazar diğer insanlara umut olurum inşallah

Canım amh 0,46 diğerleri normal ama bu stresle eminim onlarda değişmiştir ne olacak bilmem

Ve test tekrar yapıldı bir çıktı eski sonuç ömrümü yedi çok teşekkürederim

amh 0.01 di şimdi 0.46 incir kürüne başladım 15-20 gün sonra tekrar yaptırcam durmak yok o değerler düzelcek inş. ben yumurtalık kanseri atlatım tek yumurtam var fsh 32 idi 8.8 e düğtü soğan kürü yaptım bide testere dişli aslan pençesi inş. bunada iyi gelir rabbim müsade ederse inş. hepimizin bebeişleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…