- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi Gizlimelekank
-
Bak şimdi nerdesin bana yaz birde hangi hastaneye gittin hangi Dr bunu yaz yardımcı olayım sana hiç yumurta yokmu folükül bakıldımı sorun sadece senmi yaş kaç bende sekiz çıktı yaş 39 ama bir tane bile olsa yeter benim ilk denememdiçok sevindim yaa.sizin tedavilerde kaç yumurta çıkıyordu.benim de amh düşük.0,14.4 kere tedavi iptal oldu.2 kere hiç gelişmedi, bir kere erken çatladı.sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.denemediğim ilaç, kür, bitki kalmadı nerdeyse.ramazan sonrası tekrar düşünüyoruz.nasip artık...
ben niğdedeyim.konya novafertil ali samii gürbüze gidiyorum.1 yumurta gelişiyor bende sadece.28 yaşındayım eşimde sıkıntı yok çok şükür.Bak şimdi nerdesin bana yaz birde hangi hastaneye gittin hangi Dr bunu yaz yardımcı olayım sana hiç yumurta yokmu folükül bakıldımı sorun sadece senmi yaş kaç bende sekiz çıktı yaş 39 ama bir tane bile olsa yeter benim ilk denememdi
Bana orayı söylediler gitmedim canım ucuz ama çok iyi bir laboratuvarı varmı bilemedim sizin Niğde'den benim olduğum yere çok giden var neden daha iyi bir yere gitmedinben niğdedeyim.konya novafertil ali samii gürbüze gidiyorum.1 yumurta gelişiyor bende sadece.
siz nereye gidiyorsunuz?ben çok araştırdım açıkçası ama devam etmeye karar verdim.çünkü merkez donasyona karşı.ben korkuyorum gittiğim başka doktor deneme diyecek ya da donasyon diyecek diye.bir de ben öğretmenim çalışıyorum.konya yakın diye oraya gidiyorum.sizin merkeziniz ve doktorunuz kim?Bana orayı söylediler gitmedim canım ucuz ama çok iyi bir laboratuvarı varmı bilemedim sizin Niğde'den benim olduğum yere çok giden var neden daha iyi bir yere gitmedin
Buradaki okulöncesi arkadaşı okudun değilmi Allah işte Dr bırak olmaz diyor Allah normal yoldan veriyor dua et inancını yitirme bana Dr on tane tüp bebek yaptırsan belki onbirincide olurdu dedi benimkide Allah'ın bir mucizesiben niğdedeyim.konya novafertil ali samii gürbüze gidiyorum.1 yumurta gelişiyor bende sadece.28 yaşındayım eşimde sıkıntı yok çok şükür.
doktorunuz ve merkeziniz hangisi.siz hamile misiniz şu an?Buradaki okulöncesi arkadaşı okudun değilmi Allah işte Dr bırak olmaz diyor Allah normal yoldan veriyor dua et inancını yitirme bana Dr on tane tüp bebek yaptırsan belki onbirincide olurdu dedi benimkide Allah'ın bir mucizesi
Evet ilk tüp bebek Allah'ın izniyle üç buçuk aylık oldudoktorunuz ve merkeziniz hangisi.siz hamile misiniz şu an?
Bendeki bilgileri vatzaptan alıp okuyun daha bilgilenirsiniz bende bir yakınım için onları yazıyorumEvet ilk tüp bebek Allah'ın izniyle üç buçuk aylık oldu
Bende ki sorunda ayniydi yumurta olmuyordu iki tüp bebekde de bir yumurta oldu ve döllenme olmadi. Doktorum genetik olarak arastirilmasi gerekiyor dedi yumurtanda döllenme sorunu var dedi.çok sevindim yaa.sizin tedavilerde kaç yumurta çıkıyordu.benim de amh düşük.0,14.4 kere tedavi iptal oldu.2 kere hiç gelişmedi, bir kere erken çatladı.sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.denemediğim ilaç, kür, bitki kalmadı nerdeyse.ramazan sonrası tekrar düşünüyoruz.nasip artık...
ne güzel çok sevindim.bizlere umut oluyorsunuz.sizn yaşınız kaç acaba...BENCE HİÇ BIRINIZ MORALINI BOZMASINNN. BENIM AMH DEGERIM 0,2 CIKTI DOKTOR TUP BEBEK DEDI VE BIR YUMURTAM CANLI KALDI ODA TUTMADI. BİR SENE GECTI USTUNDEN VE BN HEP DU ETTIM VE SU AN HAMILEYIMMM HEMDE KENDILIGINDEN.... ALLAHIN GUCU O KDR BUYUKKI INANIN BUNA COK FAZLA...
ne güzel çok sevindim.bizlere umut oluyorsunuz.sizn yaşınız kaç acaba...
aynı yaştaymışız.amh değerim 0,14 benim de.umudumu yitirmiyorum hiç.vakti gelmedi henüz diyorum.sizleri görünce umutlarım daha çok artıyor.dua ederseniz sevinirim bizlere...ben 28 yaşındayım canım. umudumu hıç bır zaman yıtırmedım. sızde yıtırmeyın
inşallah.Allah sizin de sağlıkla sıhhatle doğurmanızı, sağlıkla büyütmenizi nasip eylesin...EN BASTAKI DUAM ALLAH ISTEYENLERE EN ERKEN ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLA
:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşaAllah. benim yaş 38 amh 0,33 ben de dert ediyordum computertchr attı linkini umuduma umut kattı senin hikayen. Rabbim hepimizin tez zaman da sağlıkla ve hayırla hayırlı evlatlara kavuşmamızı nasib eder inşaAllah ( amin...) :)))BENCE HİÇ BIRINIZ MORALINI BOZMASINNN. BENIM AMH DEGERIM 0,2 CIKTI DOKTOR TUP BEBEK DEDI VE BIR YUMURTAM CANLI KALDI ODA TUTMADI. BİR SENE GECTI USTUNDEN VE BN HEP DU ETTIM VE SU AN HAMILEYIMMM HEMDE KENDILIGINDEN.... ALLAHIN GUCU O KDR BUYUKKI INANIN BUNA COK FAZLA...
Allahım bu bir mucize!!! inanın çok sevindim. Bu bizler için bir ibret kesinlikle. Sizi tebrik eder, hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim.BENCE HİÇ BIRINIZ MORALINI BOZMASINNN. BENIM AMH DEGERIM 0,2 CIKTI DOKTOR TUP BEBEK DEDI VE BIR YUMURTAM CANLI KALDI ODA TUTMADI. BİR SENE GECTI USTUNDEN VE BN HEP DU ETTIM VE SU AN HAMILEYIMMM HEMDE KENDILIGINDEN.... ALLAHIN GUCU O KDR BUYUKKI INANIN BUNA COK FAZLA...
Amh iyi fsh 15 üzerinde ise gebelik şansın düşer gebelikte olsa düşük olasılığı yüksekAllahım bu bir mucize!!! inanın çok sevindim. Bu bizler için bir ibret kesinlikle. Sizi tebrik eder, hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim.
Benim de AMH 1,22 çıktı, doktor direkt tüp bebek yapacağını söyledi. Fakat iki aydır Fsh ve E2 hormonlarımın düzeyi normal olmadığından, hala beklemedeyim. İlaç kullanıyorum (DHEA- vitamin ve uyku ilacı) umarım fayda eder, umarım bizimde olur ve hepimiz mutluluktan havalara uçarız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?