AMH DÜŞÜK OLANLAR

Kadın isterse herşeyi yapar

İnş, bu inançla olur Rabbimin izniyle. Benim de yaş 28 AMH 0,68

beni umut tüp bebekten aradılar gelin adetinizin 2-3 günü yumurtanız varmı bakalım dedi doktor selen hanım hiç belli olmaz dedi 0:40 la 6 yumurta topladığımı biliyorum ben dedi bir umut doğdu içime kızlar inş. RABBİM yardımcımız olur bakalım bir yandan iş bir yandan bu tüp bebek olayı nasıl ayarlıcam

valla arkadaşım devlet bedava da devlet hastanesi yönlendirdi tüp bebeğe beni umut tüp merkezi zeynep kamilden heyet raporu almakla zaman kaybetme dedi 2 ay sürüyormuş sanırım
bende karar veremedim ilk nerde nasıl yaptırayım

Allah yardımcımız olsun. çok zor. benim de amh 0.01 yok gibi birsey. yumurtam da kalmadı ve yaşım 28.

Ben 26 yasindayim amh 0.3 aralik 2014 ve şubat 2015 de tüp bebek denedim ikisinde olmadi doktor bi daha deneme istersen dedi biraktim tedaviyi bu ay günüm geçti annemin israriyla dun test aldim simdi yaptim coookk belirgin iki çizgi cikti doktora gidiyorum simdi inş doğrudur test Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda inş...

Ay ne güzel haber hadi inşallah haber ver

Aynen öyle doktor bile şaşirdi :)
Bu doktorlar bu kadar mucize görürken neden insanların moralini bozarki hiç anlamıyorum bende bi daha dene diyecektim bak Allah'ın işine şükür belki o an isyankarlık yapmadığın için Allah'ın bir lütfudur tekrar tekrar tebrik ederim canım benim dikkatet ama oldumu

Cookkk tesekkur ederim Rabbim herkese yasatsin inş.

Onlar Düzene hizmet ediyorlar.Onlara O okutuluyor onları biliyorlar.Ama ALLAHIN mucizeleri bitmez.ALLAH hiç kimseye arattırmasın evladını hayırlısıyla evlat sahibi yapsın hepimizi

Veee sonuç pozitif
çok sevindim yaa.sizin tedavilerde kaç yumurta çıkıyordu.benim de amh düşük.0,14.4 kere tedavi iptal oldu.2 kere hiç gelişmedi, bir kere erken çatladı.sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.denemediğim ilaç, kür, bitki kalmadı nerdeyse.ramazan sonrası tekrar düşünüyoruz.nasip artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…