- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi Gizlimelekank
-
Devlet bedavaAMH NA UYGUN FİYATA YAPAN KURUM VARMI?BEN 180 TL YE YAPTIRDIM.
Kadın isterse herşeyi yaparamh 0.01 di şimdi 0.46 incir kürüne başladım 15-20 gün sonra tekrar yaptırcam durmak yok o değerler düzelcek inş. ben yumurtalık kanseri atlatım tek yumurtam var fsh 32 idi 8.8 e düğtü soğan kürü yaptım bide testere dişli aslan pençesi inş. bunada iyi gelir rabbim müsade ederse inş. hepimizin bebeişleri olur
İnş, bu inançla olur Rabbimin izniyle. Benim de yaş 28 AMH 0,68amh 0.01 di şimdi 0.46 incir kürüne başladım 15-20 gün sonra tekrar yaptırcam durmak yok o değerler düzelcek inş. ben yumurtalık kanseri atlatım tek yumurtam var fsh 32 idi 8.8 e düğtü soğan kürü yaptım bide testere dişli aslan pençesi inş. bunada iyi gelir rabbim müsade ederse inş. hepimizin bebeişleri olur
SAĞOL CANIM.Devlet bedava
Devlet bedava
devlet hastanesinde bedava yapılıyormuş.randevumu aldım.amh yi 200 tl ye baştırdım ümraniye de ümran polikliniği amh fsh tsh 3 üne 280 e bakıyor
rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun..Ve test tekrar yapıldı bir çıktı eski sonuç ömrümü yedi çok teşekkürederim
Ay ne güzel haber hadi inşallah haber verBen 26 yasindayim amh 0.3 aralik 2014 ve şubat 2015 de tüp bebek denedim ikisinde olmadi doktor bi daha deneme istersen dedi biraktim tedaviyi bu ay günüm geçti annemin israriyla dun test aldim simdi yaptim coookk belirgin iki çizgi cikti doktora gidiyorum simdi inş doğrudur test Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda inş...
Süper çok sevindim mücize olmuş vallaVeee sonuç pozitif
Aynen öyle doktor bile şaşirdi :)Süper çok sevindim mücize olmuş valla
Bu doktorlar bu kadar mucize görürken neden insanların moralini bozarki hiç anlamıyorum bende bi daha dene diyecektim bak Allah'ın işine şükür belki o an isyankarlık yapmadığın için Allah'ın bir lütfudur tekrar tekrar tebrik ederim canım benim dikkatet ama oldumuAynen öyle doktor bile şaşirdi :)
Cookkk tesekkur ederim Rabbim herkese yasatsin inş.Bu doktorlar bu kadar mucize görürken neden insanların moralini bozarki hiç anlamıyorum bende bi daha dene diyecektim bak Allah'ın işine şükür belki o an isyankarlık yapmadığın için Allah'ın bir lütfudur tekrar tekrar tebrik ederim canım benim dikkatet ama oldumu
Onlar Düzene hizmet ediyorlar.Onlara O okutuluyor onları biliyorlar.Ama ALLAHIN mucizeleri bitmez.ALLAH hiç kimseye arattırmasın evladını hayırlısıyla evlat sahibi yapsın hepimiziBu doktorlar bu kadar mucize görürken neden insanların moralini bozarki hiç anlamıyorum bende bi daha dene diyecektim bak Allah'ın işine şükür belki o an isyankarlık yapmadığın için Allah'ın bir lütfudur tekrar tekrar tebrik ederim canım benim dikkatet ama oldumu
çok sevindim yaa.sizin tedavilerde kaç yumurta çıkıyordu.benim de amh düşük.0,14.4 kere tedavi iptal oldu.2 kere hiç gelişmedi, bir kere erken çatladı.sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.denemediğim ilaç, kür, bitki kalmadı nerdeyse.ramazan sonrası tekrar düşünüyoruz.nasip artık...Veee sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?