- 18 Şubat 2013
- 171
- 146
- 103
- Konu Sahibi Gizlimelekank
-
Allahım bu bir mucize!!! inanın çok sevindim. Bu bizler için bir ibret kesinlikle. Sizi tebrik eder, hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim.
Benim de AMH 1,22 çıktı, doktor direkt tüp bebek yapacağını söyledi. Fakat iki aydır Fsh ve E2 hormonlarımın düzeyi normal olmadığından, hala beklemedeyim. İlaç kullanıyorum (DHEA- vitamin ve uyku ilacı) umarım fayda eder, umarım bizimde olur ve hepimiz mutluluktan havalara uçarız....
maşallah kendiliğinden mi oldu hamilelik.tedavi görüyor muydunuzDua edin ben duayla hamile kaldım
Tüp bebek ama ilkinde tuttumaşallah kendiliğinden mi oldu hamilelik.tedavi görüyor muydunuz
ne güzel.hormon değerleriniz nasıl fsh, e2 kaç yumurta oluşmuştu kısaca bahsederseniz sevinirim müsait zamanınızda.bizlere umut oluyorsunuz...Tüp bebek ama ilkinde tuttu
Doktor Amh seviyemin 28 yaşındaki birine göre düşük olduğunu söyledi. Fsh ise geçen ay 7,54 bu ayda 14,2 çıktı moralim bozuldu ama umut sonsuz çok şükür. Bu ilaçlar hormonları dengeleyecek dedi umarım fayda eder, ayrıca bu ay soğan kürüne ve testere dişli aslan pençesi çayına başlayacağım. Bu kürlerde hem hormonlara hem de yumurtalara oldukça fayda sağlıyor. Hepinize öneriyorum, soğan kürünü denedim ve sonraki ay gebelik oldu ama hüsranla sonuçlandı tabi. Şimdi ekstradan bu çayı da hormonlar için kullanacağım. Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.Amh iyi fsh 15 üzerinde ise gebelik şansın düşer gebelikte olsa düşük olasılığı yüksek
Bu arada tebrik ederim, mevlam hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Dua edin ben duayla hamile kaldım
Amh 0,4 le gittim ama takmışmış toplam 8 yumurtam vardı biri gitti 7 kaldı sonra 5 olmuş 4 ü döllendi ilk transfer tuttu tek bebek dua çok önemliBu arada tebrik ederim, mevlam hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Hamilelerin duası kabul olur, bizlere dua edin olur mu. Birde hikayenizi yazar mısınız, arkadaşın dediği gibi bizlere sizler umut oluyorsunuz.
hep dua ediyoruz cnm.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip eylesin bizlere dua edersen seviniriz cnm...Amh 0,4 le gittim ama takmışmış toplam 8 yumurtam vardı biri gitti 7 kaldı sonra 5 olmuş 4 ü döllendi ilk transfer tuttu tek bebek dua çok önemli
Çok şükür, demek ki nasibinde anne olmak varmış. Ne güzel inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladın olur. Mevlam bizlere de nasip eder inşallah...Amh 0,4 le gittim ama takmışmış toplam 8 yumurtam vardı biri gitti 7 kaldı sonra 5 olmuş 4 ü döllendi ilk transfer tuttu tek bebek dua çok önemli
5 yıldır yaşın genç diyip, düzgünce hormon degerlerimi incelemeden oyaladilar benide, en son klomenle asilama yapildi tutmadi ve ikinciye şans vermeden tüp bebek yapmaya karar verdim. Tedaviye baslamadan doktor tahlil yapti, amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği sebebiyle 3 aydir ilaç tedavisi görüyorum. Yani tup bebek ne zaman yaptiracaz belli değil. Yani demem o ki bosver klomenle tedaviyi, ben hayir gorenini gormedim. Ilk once esin ve sen gerekli kontrollerini yaptir. Fsh, e2,lh, tsh, amh baktir, iyi bir hekim bul ve Prof. Olmasina dikkat et. Umarım rabbim hepimize nasip eder evlat sahibi olmayı...merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
amh sorunu olsa fsh sinyal verirdi yüksek çıkardı zaten.yine de isterseniz baktırabilirsiniz.acele etmeyin doktorun verdiği tedaviyi uygulayın.incir kürü yapabilirsiniz yumurta gelişimine iyi geliyor.havuç da atarsanız çatlamaya yardımcı olur.Allah kolaylık versin...Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81
28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlarıma
Canım iki yumurtan var ve amh sıkıntılı bu aptal Dr oyalanma git bi tüp bebeğe acil hangi şehirdesinSerbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81
28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlarıma
Amh ortada zaten kaç yumurtan var onu belirler amh adam zaten iki almış durum vahim tüp bebekmerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
Canım moralin bozulmasın ama 2 yumurta az. Amh ına baktır vakit kaybetmeyin hemen tüp bebeğe geç ben yaşadım aynısınımerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
Canım hiç vakit kaybetme yumurta rezervin azalmış doktor bu alanda çalışmıyorsa böyle yapıyorlar. 5 in altı rezerv az demektir. Ben vakit kaybettim sen kaybetme hemen düzgün bir tüp bebek merkezine git.amh a baktır. Yumurta rezervi genetik. Kürle artmaz. Benim yaşadıklarımı yaşama içinde bep gecikmişlerin ve keşkelerin olmasınmerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
Canım kaç yumurtan var dedi doktor. İnşallah 5 ten fazladır. Bol bol dua et. Allah isterse aşılama vesile zaten olur. İnşallah bize güzel haberler verirsin ve umut olırsun. Olmazsa da üzülme bunda da vardır bir hayır yaşını bilmiyorum ama rezervin azsa vakit kaybetme tüp bebek yaptır. Bunu konuşmak için erken . İnşallah bebişin seninledir. Dualarım seninle. İnşallah güzel olurKızlar benim amg 0.98 fsh normal dedi doktor .fsh yumurta olmasına amg de olgunlasmasini sağlıyormuş.yılda 13 kez yumurtlamıyorsun 6 sinda yumurtalar olgunlaşıyor dedi. Beklerseniz kendiliğinden de olabilir dedi . Bu arada zaten 3 yildir bekliyoruz. Aşılama oldum ayin 22 inde .bana dua edin inş tutmuştur her ay gün saya saya bi hal oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?