Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Canim bugun 4.gun ben bisey hissedemiyorum nedense ama sag kasigimda agri ve arada şiş gibi bisey hissediyorum onun disinda iyiyim bugun disari yuruyuse ciktim bi yarim saat ilk defa sen neler yapiyorsun
Iyiyim canim sokturucum bitti reglinin gelmesini bekliyorum. Ama igneye devam ediyorum. Heyecanli bekleyis. Melegin seninle oyle hissettim walla

Iyiyim canim sokturucum bitti reglinin gelmesini bekliyorum. Ama igneye devam ediyorum. Heyecanli bekleyis. Melegin seninle oyle hissettim walla
Hadi hemen adetin gelsin yaa herkes icim cok rahat tutacak diyor insallahhhh canim sen hangi hastaneye gidiyordun

Banada bi stres basti bugun nedense benim adetlerim cok duzenlidir hic gun şasmaz cumartesi adet gunum yaklastikca bi stres oldum adet agrilarimda var gibi sence gecikirsem ilaclarin etkiside olabilirmi

cnm nasil kullandin o otlari anlatirmisin
Canım kusura bakma yeni gördüm yazılanları. Bir bardaktan az fazla suyu tencereye koyup içine incirlerin çekirdekleri de suya geçecek şekilde koyup 15dk kaynattım. Sonra incirlerini aldım geri kalanını bardağa döküp içtim. zaten incir çekirdekleri suya geçiyor. Suyu içerken onları da içmiş oluyorsun. Aslanpençesini de bi tutamı alıp bi fincan suda cezvede 6 dk kaynatıp içtim. İkisini de günde iki kez yaptım. Bazen inciri iki ölçü yapıp kalanını gece içtiğim oldu. Ama aslanpençesini hemen yapıp içtim. Aynı zamanda folik asitte kullandım. İnşallah sanada şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…