Iyiyim canim sokturucum bitti reglinin gelmesini bekliyorum. Ama igneye devam ediyorum. Heyecanli bekleyis. Melegin seninle oyle hissettim wallaCanim bugun 4.gun ben bisey hissedemiyorum nedense ama sag kasigimda agri ve arada şiş gibi bisey hissediyorum onun disinda iyiyim bugun disari yuruyuse ciktim bi yarim saat ilk defa sen neler yapiyorsun
Hadi hemen adetin gelsin yaa herkes icim cok rahat tutacak diyor insallahhhh canim sen hangi hastaneye gidiyordunIyiyim canim sokturucum bitti reglinin gelmesini bekliyorum. Ama igneye devam ediyorum. Heyecanli bekleyis. Melegin seninle oyle hissettim walla
Baskent universitesine gidiyorum canim bugun 4 gun oldu birakali ilaci gelir bi kac gune artik reglimHadi hemen adetin gelsin yaa herkes icim cok rahat tutacak diyor insallahhhh canim sen hangi hastaneye gidiyordun
Gittigin hastane cok guzel insallah guzel saglikli bebislerininde o hastane alorsin haberlerini(;Baskent universitesine gidiyorum canim bugun 4 gun oldu birakali ilaci gelir bi kac gune artik reglim
Insallah canim bakalim ilk tup bebek denemesi olacak acikcasi umutlanmakta istemiyorum. Amh degeri yuksek olup ve pko olunca sans yuksek diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorumGittigin hastane cok guzel insallah guzel saglikli bebislerininde o hastane alorsin haberlerini(;
Rabbim insallah nasip eder sen icini ferah tutta canim yeterliInsallah canim bakalim ilk tup bebek denemesi olacak acikcasi umutlanmakta istemiyorum. Amh degeri yuksek olup ve pko olunca sans yuksek diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorum
İnşallah canım bi regli olsaydım walla bir insan regli olmayı dört gözle bekler mi acaba bir an önce gelsin artıkRabbim insallah nasip eder sen icini ferah tutta canim yeterli
Hakkaten son 2 yilimi artik regl olmayayim diye gecirdim simdi regli beklemek zordur senin icinİnşallah canım bi regli olsaydım walla bir insan regli olmayı dört gözle bekler mi acaba bir an önce gelsin artık
Hic sorma canim ya gelir her halde bugun yarin sabirsizlikla bekliyorum desem yeridir :)Hakkaten son 2 yilimi artik regl olmayayim diye gecirdim simdi regli beklemek zordur senin icin
Reglim geldi cok sukur yarim hastaneye gidiyorumRabbim insallah nasip eder sen icini ferah tutta canim yeterli
Ayyy resmen icime dogdu biliomusun bugun hasta olacagin onumuzdeki ay bu zamanlarda bebis haberini alacagim insallahhhhReglim geldi cok sukur yarim hastaneye gidiyorumtedavi baslar Rabbimin izni ile
Bal damliyor resmen canim agzindan :) asiri heyecan ve stres var yarin nasil olur bilmemAyyy resmen icime dogdu biliomusun bugun hasta olacagin onumuzdeki ay bu zamanlarda bebis haberini alacagim insallahhhh
Bakalim hangi ilaclari kullancaksin nasil gececek evreleri merak etmiyor degilim ☺Bal damliyor resmen canim agzindan :) asiri heyecan ve stres var yarin nasil olur bilmem
Aynen canim asilamada kullandigi ignelere devam eder galiba diye dusunuyorum bakalim yarin ne diyecek doktorumBakalim hangi ilaclari kullancaksin nasil gececek evreleri merak etmiyor degilim ☺
Yarin mutlaka yaz bana canimmAynen canim asilamada kullandigi ignelere devam eder galiba diye dusunuyorum bakalim yarin ne diyecek doktorum
Yazarim canim buyuk ihtimal ogleden sonra belli olur kan tahlilinden sonraYarin mutlaka yaz bana canimm
Canım kusura bakma yeni gördüm yazılanları. Bir bardaktan az fazla suyu tencereye koyup içine incirlerin çekirdekleri de suya geçecek şekilde koyup 15dk kaynattım. Sonra incirlerini aldım geri kalanını bardağa döküp içtim. zaten incir çekirdekleri suya geçiyor. Suyu içerken onları da içmiş oluyorsun. Aslanpençesini de bi tutamı alıp bi fincan suda cezvede 6 dk kaynatıp içtim. İkisini de günde iki kez yaptım. Bazen inciri iki ölçü yapıp kalanını gece içtiğim oldu. Ama aslanpençesini hemen yapıp içtim. Aynı zamanda folik asitte kullandım. İnşallah sanada şifa olur.cnm nasil kullandin o otlari anlatirmisin
Canim doktora gittim lh biraz yuksek cikti persembeye kadar lucrine devam etcem. Tekrardan kan alcaklar persembe kesinlesecek hayirlisi artikYarin mutlaka yaz bana canimm
Lh degerin kac cikti peki canim hadi hayirlsi ile persembe guzel guzel sonuclanirCanim doktora gittim lh biraz yuksek cikti persembeye kadar lucrine devam etcem. Tekrardan kan alcaklar persembe kesinlesecek hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?