Hakkaten rabbim buyuk biz duamizi eksik etmeyelim herseyde bir hayir vardirKizlar unutmayin
ALLAH nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis hadisi serif
Allah umut kesilmez çok şükür ki umdumuz hep var canım. Peki hangi vitaminleri vermişti doktorun benim doktorum vitamin vermiyor da hiç bide isin ilginç tarafı çok yumurta geliştiğine göre sizin amh yanlış çünkü 14 folikul zaten olması gereken bir rakam 10 az ise rezerv az oluyor kafam çok karıştı sizin fsh kaçtı acaba ?Doktorun verdigi yumurta gelistirici igneler vitaminler disinda ekstra bi kur uygulamadim canim umudum yoktu hic biseyden denemis olmak icin denedim ama sukurler olsun Allahtan hic bi zmn umidinizi kesmeyin O bizden kesmemis biz kimiz
Bencede amh de yanlışlık var çünkü yumurta sayın kadar en fazla yumurta gelişir diye biliyorum.Allah umut kesilmez çok şükür ki umdumuz hep var canım. Peki hangi vitaminleri vermişti doktorun benim doktorum vitamin vermiyor da hiç bide isin ilginç tarafı çok yumurta geliştiğine göre sizin amh yanlış çünkü 14 folikul zaten olması gereken bir rakam 10 az ise rezerv az oluyor kafam çok karıştı sizin fsh kaçtı acaba ?
Aynen bende öyle düşünüyorum kesinlikle yanlış o amh değeri ile 6 yumurtadan fazlası tibben bmucize hatta 6 tane bile mucize ama 14 diyor çok ilginç bir rakam kesinlikle yanlış olma ihtimali yüksek testin nasip böyleymiş vesile olmuş budaBencede amh de yanlışlık var çünkü yumurta sayın kadar en fazla yumurta gelişir diye biliyorum.
Ama arkadaşın kaderinde tüp bebek varmış amh vesile olmuş
cnm gunde bir bardak caydanlikta demliyorum bir 10 dakika falab bekliyorum sonra iciyorumKür şeklindemi yaptın cnm anlatsana
Eski mesajlarına baktım canım ve çok sevindim senin adına güzel bir artış olmuş tebrik ederim.İnşallah hepsi dolu dolu kaşıksaglikli yumoslar olur ve bi kaç tanesi sana anne der :) herşey yolunda gider inşallahSelam kizlarr
Ben doktordan geldim solda 3 sagda 5 folikul gordu bugun igneme basliyoruz ama kalcadan
Ilk defa bu kadar cok yumurtam gorundu sasirdim
Ne kadar guzel dua ettin cok saol canim insallah hepimiz ayni sekilde bebislerimizi kucagimiza alacagizEski mesajlarına baktım canım ve çok sevindim senin adına güzel bir artış olmuş tebrik ederim.İnşallah hepsi dolu dolu kaşıksaglikli yumoslar olur ve bi kaç tanesi sana anne der :) herşey yolunda gider inşallah
Çok sevindim cnm demek ki bu ay nede olsa tüp yaptıracağım diye stres yoktu belki ondan bu kadar artı inş bebiş olarak döner cnm vitaminleri ihmal etme dualarımız seninleSelam kizlarr
Ben doktordan geldim solda 3 sagda 5 folikul gordu bugun igneme basliyoruz ama kalcadan
Ilk defa bu kadar cok yumurtam gorundu sasirdim
Evet hem sayıyı hem kaliteyi arttırıyor eczanelerde var canım çok faydalı mutlaka kullanmalısınız. Doktorlar bitkisel ürünler tavsiye edemiyor haliyle . Ama vitaminler çok doğru ve yerinde olmuş inşallah dolu dolu olurlar. Ben faydasını görmüştüm geçen sene sende görürsün insallahBu arada internetten ari sutu poleni baya okudumda yumurta kalitesine cokmu cok etkiliymis eczaneden alayim diyorum bugun onuda
Bal çörek otu tarçın da yeniyor yani sıra inşallah güzel olacak sıkı sıkı hazırlanmak lazim inşallah duaları yapalım her gün ayetler var okuyup insallahGidip aktara ari sutu bal polen karisiminida aldim kizlar sureclerimizi surekli paylasalim
Hastaligim bitsin hergun insallah bol bol kuran okuyacagim isim neydi senin ismen sanada dua etmek isterimBal çörek otu tarçın da yeniyor yani sıra inşallah güzel olacak sıkı sıkı hazırlanmak lazim inşallah duaları yapalım her gün ayetler var okuyup insallah
Herşey güzel olacak diye düşün canım korkma biz güçlü kadinlariz pozitif ol inşallah herşey yolunda gider gelişmeleri yaz burdan bize de. Bol bol dua et güzel beslen herşey güzel olsunMrblar hanimlar Rabbim nasip ederse ilk tüp bebek denemesi yapilacak. Yarin doktorum ile gorusmeye gidecegiz korku heyecan tedirginlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?