kızlar benim yaşama sevincim bitti. Çok çaresizim. Depresyona girdim sanıyorum. Adım atmak bile çok zor geliyor. İşe gitmek istemiyorum.Sürekli ağlama krizine giriyorum. Bebek acısı bir yana erken menopoz olayı beni travmaya uğrattı.Yok mu amh değerini yükseltecek fsh yi düşürtecek kesin bir kür...
Amin. Aynı duyguyu ben de yaşıyorum. Dünyada cehennemi yaşıyorum sanki, içim paramparça...
Valla bu yosun olayı nedir bilmiyorum ama benim fsh 36 iken tüp bebege başlamadan rabbimiz sayesinde hamile kaldım ben gibi ümitsiz olanlar arkadaşlara yaptıgım kürleri yazıyorum içeriginde ne oldugunu bilmediginiz şeyleri kullanmayın zaten yorgun bir vücuda sahibiz rabbimin bize bahşettigi hertürlü şeylerden faydalanalım
ben ilk doktora gittigimde ve fsh 36 oldugunu ögrendigimden 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım doktora ilk gittigimde yumurtalıkları gençleştiren biliyosunuz fsh yumurtalıklarız küçültüyor bıosteron dhea verdi toplamda 4 kutu bitirdim hatta 3 kutu yarım kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum
2-arı sütü bal polen karışımını alıyorsunuz bilindik markanın olsun ayrıca hakiki polen alıyorsunuz aldıgınız karışımın üstüne bir turam döküp yutun ben suyla her akşam bir tatlı kaşıgı yuttum
3-bal çörek otu tarçın bunuda her gün düzenli bir tatlı kaşıgı yuttum
4- ada çayı hergün içilicek bir fincan
5-aslan pençesi işte bu fsh yenmemize yardımcı olan asıl etken hergün yatmadan demleyip ılıyınca içiyoruz
6-meryem suresini okuyun bol bol ve okuyamıyorsanız sizin adınıza okusunlar
7-eşinizle beraber olmadan ovulasyonun oldugu günlerde eşinize sert sütsüz şekersiz kahve içirin beraberlikten 1,30 saat önce mutlaka içirin
ben bunları düzenli olarak yaptım hatta aralık tüp bebek topigim var istanbula tip bebek için gittigimde hamile oldugumu ögrendim yılmayın ve bu kürlere yapabildiginizce yapın ayrıca evde ovulasyon testiyle yumurta takibi yapmanızı tavsiye ederim
fsh 36 iken rabbime şükürler olsun mucizemi verdi sormak istediginiz birşey varsa seve seve cevaplarım
merhaba nuran77; öncelikle sizin adınıza çok sevindim aynı mutluluğu rabbim bizede tez zamanda yaşatır inşallah.bu arı sütü bal polen karışımı hangi markayı önerirsiniz uzun zamandır bakıyorum ama hangi marakanınki iyidir gerçektir bilemediğimden erteleyip duruyorum.
Valla bu yosun olayı nedir bilmiyorum ama benim fsh 36 iken tüp bebege başlamadan rabbimiz sayesinde hamile kaldım ben gibi ümitsiz olanlar arkadaşlara yaptıgım kürleri yazıyorum içeriginde ne oldugunu bilmediginiz şeyleri kullanmayın zaten yorgun bir vücuda sahibiz rabbimin bize bahşettigi hertürlü şeylerden faydalanalım
ben ilk doktora gittigimde ve fsh 36 oldugunu ögrendigimden 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım doktora ilk gittigimde yumurtalıkları gençleştiren biliyosunuz fsh yumurtalıklarız küçültüyor bıosteron dhea verdi toplamda 4 kutu bitirdim hatta 3 kutu yarım kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum
2-arı sütü bal polen karışımını alıyorsunuz bilindik markanın olsun ayrıca hakiki polen alıyorsunuz aldıgınız karışımın üstüne bir turam döküp yutun ben suyla her akşam bir tatlı kaşıgı yuttum
3-bal çörek otu tarçın bunuda her gün düzenli bir tatlı kaşıgı yuttum
4- ada çayı hergün içilicek bir fincan
5-aslan pençesi işte bu fsh yenmemize yardımcı olan asıl etken hergün yatmadan demleyip ılıyınca içiyoruz
6-meryem suresini okuyun bol bol ve okuyamıyorsanız sizin adınıza okusunlar
7-eşinizle beraber olmadan ovulasyonun oldugu günlerde eşinize sert sütsüz şekersiz kahve içirin beraberlikten 1,30 saat önce mutlaka içirin
ben bunları düzenli olarak yaptım hatta aralık tüp bebek topigim var istanbula tip bebek için gittigimde hamile oldugumu ögrendim yılmayın ve bu kürlere yapabildiginizce yapın ayrıca evde ovulasyon testiyle yumurta takibi yapmanızı tavsiye ederim
fsh 36 iken rabbime şükürler olsun mucizemi verdi sormak istediginiz birşey varsa seve seve cevaplarım
Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün
benimde yumurta rezervim bitmiş durumda.amh 0.1 den küçük.ve benimde fsh uçmuş durumda.canım ben şunu sorcaktım.hiç yumurta yokken nasıl bi tedaviyle artmaya başladı.biesteronmu kullanıyosun.benimde yaş 32 ve 5 aydır kullanıyorum ama bi faydası yok şimdilik.
bahar neler kullandın canım kür olarak. kendin regl oluyor muydun merak ettim
inşşş hayırlısı olur senin için rabbim seni sonuca ulaştırsın ve bebeklerine kavuştursun inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?