Amh kac olmali... nasil duzene girer..

Merhabalar. Bence normale yakin pkos olabilir doktorunla gorusmen gerek oncelikle:) referans araligi laboratuvardan laboratuvara degisiyor. Dpktorun kesin tani koyar ama korkulcak bisey yok gibi sanki♡ hormonlarin nasil peki sakincasi yoksa paylasirmisin
Canım henüz diğerlerini yaptırmadım inşallh dediğin gibi kötü değildir telekkür ederim yorumun için :))

merhaba kızlar benim 1,43 sizce düşük mü çok moralim bozuldu yaşım 28 :( cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaslar kendim denedim amh yi yükselten ari sütü bal polen deneyin

merhaba.. mesajlarin uzerinden biraz gecmis ama suan hamile oldugunuzu gordum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. benimde amh 1.34 siz nasıl hamile kaldiniz acaba. doktorum bana yup bebek dedi ama ben onun icin erken oldugunu dusunuyorum. yaşım 26 bu arada. sizin nasil oldugunu merak ettim

merhaba.. mesajlarin uzerinden biraz gecmis ama suan hamile oldugunuzu gordum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. benimde amh 1.34 siz nasıl hamile kaldiniz acaba. doktorum bana yup bebek dedi ama ben onun icin erken oldugunu dusunuyorum. yaşım 26 bu arada. sizin nasil oldugunu merak ettim
Canım doğal yolla hamile kaldım bende tüp bebek yaptiramazdim eşim ugrasmazdi özel Dr gittim bana doğal yolla olacağını söylemişti ama benim isteğim le 2 ay klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende birakmistim çünkü stres oluyordum oldu olmadı zaten bir oğlum vardı. Allahım verince veriyor

Canım doğal yolla hamile kaldım bende tüp bebek yaptiramazdim eşim ugrasmazdi özel Dr gittim bana doğal yolla olacağını söylemişti ama benim isteğim le 2 ay klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende birakmistim çünkü stres oluyordum oldu olmadı zaten bir oğlum vardı. Allahım verince veriyor
bende klomen tedavisi görmek istiyorum olmadi 1 2 ay deneyeceğim. benim ilk bebegim olacak insallah cok istiyoruz Rabbim bizede nasip etsin..

Back
X