Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurta rezervin kaçAynen canim ins rabbim nasib ederse ama olmuyor.. tub bebek basvurumu kabul etmediler cunki yumurtalarim kucuk ve rezervinde azalma varmis
düşükmüş canım ama 1 le hamile kalanda oluyormuşYumurta rezervim 0,7
1.18Sizinkisi kac?
Canım benim benim 11yadinda oğlum var 3tanede dusugum falan var Dr gittim hamile kalmadan o dedi yumurta rezervin sınırda tüp bebek önerdi şok oldum korunuyorduk zaten olur mu onuda denemedik 3aydir korunmuyorum şimdi özel Dr gidiyorum senin çocuğun olur dedi şaşırdı oda bu ay klomen verdi dün gittim 1tane 22milim yumurtam olmuşSizindemi olmuyor?
Ins canım benim esimde sorun yok incir kürü falanda var onlarida yap faydası olur inş allahım en kisa zamanda versinAyni benim durumdasin canim 1 kizim var 9 yasinda 3 dusugum var kan pihtilasmam cikti dun sonuclarimi yolladim dr sevim turhan hanima; fsh in iyi dedi bi sorun gorunmuyor normal yollada kalabilirsin dedi ama benim esimdede sorun var ondan hamile kalamiyorum ben fransadayim burdaki dr lar hic birseyden anlamiyor ve bir oneride tavsiyedede bulunmuyorlar.. napicam bilmiyorum suan bitkisel kurler kullaniyorum sogan suyunu yaptim.. aslan pencesini .. yapicam hayirlisi rabbim bira an once ol desin ve olsun hepimizin ins tatlim
Saol inşNormal diye biliyorum canim
Merhabalar.. yumurta rezervi amh mı oluyor yaniidüşükmüş canım ama 1 le hamile kalanda oluyormuş
evet oyleymisMerhabalar.. yumurta rezervi amh mı oluyor yanii
Merhabalar. Bence normale yakin pkos olabilir doktorunla gorusmen gerek oncelikle:) referans araligi laboratuvardan laboratuvara degisiyor. Dpktorun kesin tani koyar ama korkulcak bisey yok gibi sanki♡ hormonlarin nasil peki sakincasi yoksa paylasirmisinMerhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?
Merhaba ☆ senin yazini simdi goruyorum. Doktorlar ne kadar acimasizlar degilmi. Bana da hormonlarimdan dolayi neler neler demislerdi bunalima sokmuslardi. Sen bakma onlara ama tedbiri de elden birakma allah ol derse olur insallah :) yukseltmek icin kurler var ibrahim saracoglunun onlari bikmadan yap. Ben faydasini gordum♡ belki sende gorursun bi zarari yok sonuctamerhaba kızlar ahm de sadece değer önemli değil yaşta etken mesela ben 24 yaşındayım ahm değerim 1,06 yani 40 üstü bir kadınla aynı ve bunun için doktorlar tüp bebekte bile şansın az diyor![]()