An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Merhaba kızlar. İzninizle bir şey sormak istiyorum.

Benim BAT'a 3 gün kaldı ve dünki hCG testim negatif çıkmıştı mâlesef. 2 saat önce şiddetli sol yumurtalık sancısıyla uyandım ve daha sonra daha şiddetli olan sol kasık sancım başladı. Belimin alt sol tarafı ile sol bacağımın tamâmı ağrımaya başladı ve bacağımı kaldıramayacağım ve hareket ettiremeyeceğim kadar çok ağrım vardı. Kıvranıyordum sancıdan ama testte negatif çıkmasına rağmen yine de umûdum olduğu için ağrı kesici de alamıyorum.

Hayatımda ilk kez kasığım ağrıdı ve gebelik belirtisi olduğunu bir çok kez duydum. Sizce gebe olabilir miyim, yoksa aranızda âdet belirtisi olarak bu ağrıları yaşayan var mı kızlar? İlk kez yaşadığım için âdete yormuyorum bu sancıları ama olabilirde

Kizlar hamileyim cok sükur 5ayin üstune anca kaldim bu işin kurali sitres yapmamakmiş bunu aylar içinde cok iyi anladim.
Bakin sitres yapmadim oldu bu ay hic beklemiyodum ama rabbim verdi herkezede nasip etsin gercekten zorbi süreç bu.
Adete 7gun kala test yaptim hafif penbe vardi ama normal test aldim 20ml saptayabiliyomuş oyleden sonra yapmama ragmen cikti o teste guveniyodum sonra adete 5gun kala kan verdim 85.6cikti.
Supelenmistim iyice kendimden ovi gunumden once kaldim yani erken yumurtladimi dusunuyorum.
Rabbim en kisa surede size versin..

Yalnız meleyim değil meleğim olacak annesi :)

Merhaba kızlar. Bat a 18 gun var .ovulasyon dönemindeyim. Ovu dan bi iki gun once kulaklarım tıkanmaya başladı ve sabah yastıgımda bi iki damla kan gordum. İlk defa karşılaştım bunu yasayan var mı. Normal mi sizce .

merhaba canım, ne gibi belirtilerin oldu acaba ? sıcağı sıcağına sen de unutmadan öğrenebilirsek güzel olur

merhaba canım, ne gibi belirtilerin oldu acaba ? sıcağı sıcağına sen de unutmadan öğrenebilirsek güzel olur
Adetten 20gun once gogulerim acimaya basladi kasiklarimda batma birde yogun şeffaf akinti bu kadar hala ele alinir bi belirtim yok sadece gususlerimden supe ettigim icin yaptirdim kan testini hee unutmadan yuzum guguslerim cok sivilcelendi bu sira cok duygalim..

Merhaba cnm bnmde bu ay ovi dönemimde sbh kalktığımda kulaklarım tıkalıydı basınçtan olur ya hani öyle bişey ama kanama fln yok bi kaç gün sürdü ztn nedenini bilmyrm ilk defa oldu bşka bi nedeni vardr ama yumurtlamayla alakalı olcğnı sanmyrm

teşekkür ederim bilgiler için

Yaa aynen benim de öyleydi .artık ne yaşasam bebeğe yoruyorum. Hıc olmadı boyle daha once. Reglim de duzensizdi zaten pco vardı doktor görünmüyor dedi 12 13 gunde kayboldu. Neler kuruyorumm kafamda yok erken döllenme yok bilmem ne Rabbim halkımızda hayırlısını nasip etsin. Beklemek cok zor hele benim gibi sabırsıZ için. Napalım çok istersek geleer bence

6. Ay bu ay artık ümidim kırılıyo bnmde gecikmem olmuyo saati var hatta doktor herşy yolunda dedi ama düzenli olmasına rağmen yumurtlama olmuyo mu dye düşünmeye başladım hatta topic açtım olabilir fln dediler ovulasyon testiyle denicm olmadı gtcm yne doktora

Benım de 6.ayım ama tam anlamıyla bu ay bekliyoruz .daha once gun falan ayarlamadım pek bilinçli değildim açıkçası .KK de cok şey öğrendim evliliğinin 2.haftası saglık ocağına gidip test yaptırmak isteyen bi insanım. Doktor dedi cok mu istiyosunuz evet dedim bisey de diyemedi. 11 yıldır tanıyoruz birbirimizi. 6 aylık evliyim. :)

Ben gittim doktora 1 yıl dolmadan gebelikle ilgili pek bişey yapmıyolar. Bana folik asit vermisti inofolic. Bir de pco icin matofin agnucaston tarlusal vermisti.

3 4 ay dene olmazsa gel tedaviye başlayalım demisti. Ama ben önümüzdeki ay 4 aralık regl olmazsam başka doktora gidicem .bakalım o ne dicek malum tarlusalla regl oldum.

Ben gittim doktora 1 yıl dolmadan gebelikle ilgili pek bişey yapmıyolar. Bana folik asit vermisti inofolic. Bir de pco icin matofin agnucaston tarlusal vermisti.
Bna hiç bşy vermedi kız gbsn hiç bşy yok dedi akıntı için fitil verip gönderdi o kdr ztn bi dha ki ay gdp dcm 1 yıl doldu bşyler ypsın

3 4 ay dene olmazsa gel tedaviye başlayalım demisti. Ama ben önümüzdeki ay 4 aralık regl olmazsam başka doktora gidicem .bakalım o ne dicek malum tarlusalla regl oldum.
Bnde değştrcem bi dha ki ay doktorumu bklm blki bşka bşy der verir bnm kaldı 4-5 gün bklyrm artık batı bakalım

Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin. Evladi olana da mutlu huzurlu hayirli yetiştirmeyi nasip etsin. Hamile olanlari duyunca mutlu oluyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…