Merak ettim sonuç ne oldu benimde aynısı oldu daKizlar tekrar herkeze meraba adet oldugu düşundum ama biraz farkli haller yasiyorum iki gundur 1ped anca dolucak sekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şak diye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azar a,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kan verdim sabah sonucu alcam ve idrar testi yaptim negatif ilk defa boyle bisey basima geldi sizce umut varmi..
Malesef adetmiş sonuç yine husran bisey ciimadi..Mer
Merak ettim sonuç ne oldu benimde aynısı oldu da
Stresten olmuyor galiba benim baya kötü günler geçiriyorum olsun hayırlısı hepimiz içinMalesef adetmiş sonuç yine husran bisey ciimadi..
Benim de olmadi kizlar. Hormon testi yaptim tsh yuksek cikti doktor 1.5 ay korun dedi
ben artık belirti aramıyorum canım çünkü hep yaşadım aynı sorunu her ay yok göğüslerim acıyo yok kasımlarım ağrıyo. hepsi psikolojik sonuç olarak bişey çıkmayınca insan daha çok üzülüyo.Bende bugün test yaptım negatif çıktı kızlar. O kadar belirti psikolojikmiş sanırım. 4 güne âdet olurum
ben artık belirti aramıyorum canım çünkü hep yaşadım aynı sorunu her ay yok göğüslerim acıyo yok kasımlarım ağrıyo. hepsi psikolojik sonuç olarak bişey çıkmayınca insan daha çok üzülüyo.
ben geçen ay dedim ki kesin bu sefer. belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüslerim acıyodu filan hatta çok az kahverengi leke geldi yerleşme mi dedim adetim 2 gün gecikti. o kadar ümitlendim ki o bile heyecanlandırdı. tam hastaneye kan için gittim çünkü artık testleri bıraktım. gittiğim saat adet oldum düşünebiliyo musun sıra beklerkenAynen öyle canım. Ağrımadık yerim kalmadı bu ay ama sonuç ortada işte. Bütün herşey bu kadar psikolojik olabiliyormuş...
ben geçen ay dedim ki kesin bu sefer. belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüslerim acıyodu filan hatta çok az kahverengi leke geldi yerleşme mi dedim adetim 2 gün gecikti. o kadar ümitlendim ki o bile heyecanlandırdı. tam hastaneye kan için gittim çünkü artık testleri bıraktım. gittiğim saat adet oldum düşünebiliyo musun sıra beklerken( doktor dedi progestan hapı yapar gecikme gebe kalırsan görüşürüz dedi ( çok ağladım işe bile gitmek istemedim. ne düşünceğimi şasırdım
Üzme kendini bu kadar canım yaBu ay olmadı Kasım'da olur yeter ki Allah izin versin. Sen çabalarsın ama en sonunda senin istediğin değil, Allahın istediği olur. O yüzden çabalayıp duâ etmekten başka yapacak pek bir şey de yok aslında.
Bir daha ki sefere kendi iyiliğin için 2 gün gecikti diye sevinme canım, 5-7 gün gecikirse umutlan yoksa böyle üzülürsün.
Ben gittim eşime çattım negatifden sonra. Böyle kendi kendimizi yiyoruz işte başka kimseye bir şey olmuyor...
doğru söylüyosun canım inşallah bizde yazıcaz buraya hamileyimmmm diyeÜzme kendini bu kadar canım yaBu ay olmadı Kasım'da olur yeter ki Allah izin versin. Sen çabalarsın ama en sonunda senin istediğin değil, Allahın istediği olur. O yüzden çabalayıp duâ etmekten başka yapacak pek bir şey de yok aslında.
Bir daha ki sefere kendi iyiliğin için 2 gün gecikti diye sevinme canım, 5-7 gün gecikirse umutlan yoksa böyle üzülürsün.
Ben gittim eşime çattım negatifden sonra. Böyle kendi kendimizi yiyoruz işte başka kimseye bir şey olmuyor...
forumdan sürekli takip ediyorum herkesi bazen ümitleniyorum bizim gibi olup hamile kalanları okudukça. bazen fazla abartıyosunuz diyenlere kızıyorum ama emin ol kimse bizi anlayamaz.
doğru söylüyosun canım inşallah bizde yazıcaz buraya hamileyimmmm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?