An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Benim de bu 4. Ay 4. Denememdi bata son 4 5 gun var ve benim adet belirtsii olan sivilcem cikti sanirim bu ay da umutlar olmayacak. 5.aya kalacak umutlar

Benim de bu 4. Ay 4. Denememdi bata son 4 5 gun var ve benim adet belirtsii olan sivilcem cikti sanirim bu ay da umutlar olmayacak. 5.aya kalacak umutlar
Bendede cikti 5gun önce sivilceler bu ay oldu ama gibi iliskiye girdigimizde adete 3kala illa kan geliyodu bu aksam bile yok bat yarin cok heyecanliyim yarin test yapcamm o sivilcileri takma canim..

Adete 4gun kala yaptim cikmadi canim yarin adet olmazsam yapicam inş..
varya benim adete 4 bugun test yaptim sabah. benim ovulasyon testleri koyulmaya basladi. hcg test vardi o pembeydi tam boyle sevinc cigliklari atcam, bi kac dakka dursun daha belli olur dedim yok oldu. simdi hayalet cizgi mi degil mi supheye dustum acikcasi.

Testti yaptim negatif bugun adet gunum ve hic bisey yok adette olmadim.yani ciktiysa vardir bebis o hayalet bile biseydir bende bembeyaz sonuc..

Kızlar bata son beş bugün internetten sipariş verdiğim ovu ve gebelik testleri geldi normal testte 5 6 gün önceden öğrenen çok oldu altı tane var birtanesini yapsam mı acaba
Yada ovulasyonda da öğrenenler var onda mı yapsam

canim ovulasyon yapma derim cunku ben de yapiyorum ama kafa karistirici. ben 2 aydir adet olmamistim o yyuzden belki bu ay da aksarsa diye takipteyim. 1 tane hcg yap varsa cikar. benim arkadas gecen 8 gun kala ogrendi barizdi. onemli olan ovulasyonu 10 gun gectiyse hayalet cizgi cikmaya basliyor

Ne yani ben simdi hamile deyilmiyim bende hic bisey cikmiyor adette olmadim dun bugunde olmazsam kesin gozuyle bkicam ki hic gecikmedigi icin adetlerim o yuzden.

Kizlar adet oldum artik buraya girmiycem hic bisey aramiycam ne belirti ne bisey umrumda deyil belliki sitresten olmuyo buraya girince insan dahada kasiyo hirs yapiyo o yuzden allaha emanet olun eyer hamile kalirsam yazarim...

Adetime 6 gün var kahverengi akıntım var kanama gibi hamile olabilir miyim

Merhaba kızlar. Benim de bugünden itibaren BAT'ıma 10 gün kaldı. Çok kötü bir bekleyiş süreci malesef. Acaba hamile miyim, değil miyim diye düşünmekten 1 haftadır hergün rüyalarımda ya HCG testi yapıp pozitif sonuç alıyorum ya da kan değerlerimde 1.0 çıktığını görüyorum. Allah herkese dilediğini versin

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugu düşundum ama biraz farkli haller yasiyorum iki gundur 1ped anca dolucak sekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şak diye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azar a,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kan verdim sabah sonucu alcam ve idrar testi yaptim negatif ilk defa boyle bisey basima geldi sizce umut varmi..

Ayy insallaaaaaaaaaaaaah. Kiz bu sefer farkli cidden anlattigin.

Bu arada bende varya bat bugun yani saat 12yi gecti ya artik. 4 gun kala test yaptim negatifti. Beni biliyon pek komuyo negatif gormek artik. Neyse esimin de dikkatini cekti boyle gogsumdeki damarlar cok belli. Butun gogus kafesimdeki damarlar cok cok belli oluyor. (Son zamanda kilo aldim ondan olabilirmi yoksa hamislik alameti miiii?)

10 gun kala felan gogus uclarim cok agriyip acimaya baslamisti. Simdi biraz normale dondu. Sertlik yok ama sanki buyuduler. Bu ay da umutsuz aslinda biliyorum ama bi nebze umut var iste. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…