İns olmam zaten saati bellidir en gec yarin 4de olurum saati şaşmaz..Oldunmuuuu? Haber et bizeee
Hayırlısı. Su mubarek cuma yuzu suyu hurmetine bebisin seninle olur bu ay insaAllah.İns olmam zaten saati bellidir en gec yarin 4de olurum saati şaşmaz..
Bendede cikti 5gun önce sivilceler bu ay oldu ama gibi iliskiye girdigimizde adete 3kala illa kan geliyodu bu aksam bile yok bat yarin cok heyecanliyim yarin test yapcamm o sivilcileri takma canim..Benim de bu 4. Ay 4. Denememdi bata son 4 5 gun var ve benim adet belirtsii olan sivilcem cikti sanirim bu ay da umutlar olmayacak. 5.aya kalacak umutlar
Benim de bu 4. Ay 4. Denememdi bata son 4 5 gun var ve benim adet belirtsii olan sivilcem cikti sanirim bu ay da umutlar olmayacak. 5.aya kalacak umutlar[/
ins canim benim ins..Hayırlısı. Su mubarek cuma yuzu suyu hurmetine bebisin seninle olur bu ay
test yapmadınmı hiç canımİns olmam zaten saati bellidir en gec yarin 4de olurum saati şaşmaz..
Adete 4gun kala yaptim cikmadi canim yarin adet olmazsam yapicam inş..test yapmadınmı hiç canım
varya benim adete 4 bugun test yaptim sabah. benim ovulasyon testleri koyulmaya basladi. hcg test vardi o pembeydi tam boyle sevinc cigliklari atcam, bi kac dakka dursun daha belli olur dedim yok oldu. simdi hayalet cizgi mi degil mi supheye dustum acikcasi.Adete 4gun kala yaptim cikmadi canim yarin adet olmazsam yapicam inş..
Testti yaptim negatif bugun adet gunum ve hic bisey yok adette olmadim.yani ciktiysa vardir bebis o hayalet bile biseydir bende bembeyaz sonuc..varya benim adete 4 bugun test yaptim sabah. benim ovulasyon testleri koyulmaya basladi. hcg test vardi o pembeydi tam boyle sevinc cigliklari atcam, bi kac dakka dursun daha belli olur dedim yok oldu. simdi hayalet cizgi mi degil mi supheye dustum acikcasi.
Kızlar bata son beş bugün internetten sipariş verdiğim ovu ve gebelik testleri geldi normal testte 5 6 gün önceden öğrenen çok oldu altı tane var birtanesini yapsam mı acaba
Yada ovulasyonda da öğrenenler var onda mı yapsam
Ne yani ben simdi hamile deyilmiyim bende hic bisey cikmiyor adette olmadim dun bugunde olmazsam kesin gozuyle bkicam ki hic gecikmedigi icin adetlerim o yuzden.canim ovulasyon yapma derim cunku ben de yapiyorum ama kafa karistirici. ben 2 aydir adet olmamistim o yyuzden belki bu ay da aksarsa diye takipteyim. 1 tane hcg yap varsa cikar. benim arkadas gecen 8 gun kala ogrendi barizdi. onemli olan ovulasyonu 10 gun gectiyse hayalet cizgi cikmaya basliyor
cok yogun degilse birde mesela bugun geldi yarin kesilirse olabilir. ovulasyon felan takip ettinmi?Adetime 6 gün var kahverengi akıntım var kanama gibi hamile olabilir miyim
Evet ettim ama sanırım adet oldum kesilmiş gibi ama bilmiyorum iştecok yogun degilse birde mesela bugun geldi yarin kesilirse olabilir. ovulasyon felan takip ettinmi?
Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugu düşundum ama biraz farkli haller yasiyorum iki gundur 1ped anca dolucak sekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şak diye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azar a,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kan verdim sabah sonucu alcam ve idrar testi yaptim negatif ilk defa boyle bisey basima geldi sizce umut varmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?