An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Şey sorcam bide ben ya sigara kullanıyomusnn
Yok canım içmiyorum. Eşim de kullanmıyor. Hatta kokusuna alerjim var duyar duymaz hapsuruklara boguluyorum sen? İNSAALLAH kullanıyorsundur canim ya çok zararlı blyorsun

Aynen ya kontrol etmicekmisiniz dedim en son çare o dedi bana insan bi ultrasonda bakar bişey varmı yokmu diye muayene parası ödedim sadece folik asit yazdı bide ters ters konuştu
Ben de akıl edemedim keşke hormon testi isteseydim kontrol ettirseydim ya

Yok canım içmiyorum. Eşim de kullanmıyor. Hatta kokusuna alerjim var duyar duymaz hapsuruklara boguluyorum sen? İNSAALLAH kullanıyorsundur canim ya çok zararlı blyorsun
Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum eşim kullanmıyo bide hamileliğimde bırakıcam kesin kararım ama şuan belirsizlik ve stresten bırakamadım öğrendiğimde hamile olduğumu (inşallah hayırlısıyls olurum ) bırakıcam bide bnm kiloda vermem lazım

En kisa zamanda tahlil yaptirmakta fayda var.troid bozuklugu gebelige engel olabiliyor mesela
Triod testini yaptırdım ben canim o değerlerim normal çıktı da.hamilelikten önce hormon testi yaptiriliyormus sanırım hormon değerlerinden kasıt hangi değerler bilmiyorum da kusuruma bakmayin

Canım bence bi an önce bırak. Spermin baş düşmanıymis. Döllenme olayına bile.engel olur ALLAH korusun.insaLALAH bi an önce bırakırsın duam seninle

Hakkımızda hayırlısı olsun İNSAALLAH kızlar yüzü gulenlerden oluruz insaALLAH

Arkadaslar Merhaba inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz test 2 tane test yaptim sanki hafif bir çizgi var gibi sizde goruyormsunuz cevap verirseniz çok mutlu olurum tesekurler

Eklentiler

• 20160817_150156.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaslar Merhaba inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz test 2 tane test yaptim sanki hafif bir çizgi var gibi sizde goruyormsunuz cevap verirseniz çok mutlu olurum tesekurler
Tam emin olamadım canım sanki silüet var hafif batına kaç gün kaldı? 10 gün mü seninde

San
Sanki testler bozuk gibi geldi bana yayılma var çünkü canım birdaha mi yapsan İNSAALLAH vardır hamislik

Ustte cok hafif var gibi ama alttaki fotografta goremedim.sabah idarariyla tekrarla bence testi ya da kan tahlili yaptir canim garanti olsun.insallah hamilesindirhamilesindir

Ustte cok hafif var gibi ama alttaki fotografta goremedim.sabah idarariyla tekrarla bence testi ya da kan tahlili yaptir canim garanti olsun.insallah hamilesindirhamilesindir

Çok tesekurederim cevabın için canım evet sanki banda öyle geldi kan vermeye korkuyorum negatif görmek insanı çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…