- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Senin esindemi kadinlarin yaninda çok kalmis yani kız kardesleri cokmubizimkilerde benden tutta herkese kadar dedikodu yapıyor ...
eşimin karı gibi herşeyi bilmesi beni tiksindirtiyor
Senin esindemi kadinlarin yaninda çok kalmis yani kız kardesleri cokmu
Himm kararını vermissin yani hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim pişman etmesin mutluluklar..benim eşim öyle akşam olunca gelmez :)
yani işi gereği saat 10 falan geliyor bende daha işteyim zaten eve gitmedim
bugün köydeki babanesi ve halasını aradım beni çok severler
sakın evini kocanı bırakıpta kaynana görümcene koz verme onlar yüzünden gitme bırak onlar patlasın sen kocana sahip çık diyip ddurdular
babanesi kuzum nlur elinizi ayağınızı öpeyim yıkmayın yuvanızı diyip durdu .
halası eşimi arıycak .
bilmiyorum inanın
halası fevri davranma canım dedi azcık daha sabret dedi olmadı ben abimle konuşcam siz taşınmıyorsanız onlar taşınsınlar dedi
Cnm benim esimde bole hep kızların içinde büyümüş dedikodu bilmemne adam gayet Relaks hareket edio alismis artık sana tavsiyem sen Yapma etme dedikçe dahada onlarin ustune dusuo eskiden kavga ettiğimizde koşup onlara giderdi şimdi ben diorum hadi hadi yeter senlemi ugrascam koş babanin evine diorum bakıyorum gitmio anladimki üstüne düştükce masus yapiolar bence bırak ne hali varsa görsün ona bisiyini anlatma ailenle Ilgili falan koz verme eline sorunlarinizida anlatmasini engelle onun dışında bırak gitsin umursamaz onemsemez davran baya lse yario3 tane kız kardeşi var 1 erkek kardeşi var ama anasının dibinden ayrılmayan bi tip ve ben bunu evlenince gördüm !!!!!!!!
...ben acı neden çekemeden duramadım orayı tam anlamadım ama kastettiğiniz barışmalarından dolayı mutlu oldum yada eşimin durumuna üzüldüm diyelim...Ve böyle bir insanla barışmalarına sebep oldunuz?
Neden acı çekmeden duramadınız mı?
Sizi kırmak ya da laf sokmak için yazmadım yanlış anlamayın....ben acı neden çekemeden duramadım orayı tam anlamadım ama kastettiğiniz barışmalarından dolayı mutlu oldum yada eşimin durumuna üzüldüm diyelim...
Himm kararını vermissin yani hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim pişman etmesin mutluluklar..
Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
İnanın tutupta anneni ara diycegim günler hayal gibi :) ... Ama sanırım icimde kalan son umut tanesi için azcik daha direncemEvlilik zor is.
Kismen buna benzer seyler ilk zamanlar ben dr yasadim. Benim sansim ayri sehirlerde olmamizdi. İlk zamanlar cok telefonls konusurlardi, ben kendi annemle bu kadar konusmazdim, cok tuhaf geliyordu. Sonra ki zamanlarda cok kotu kavgalar ettik, kayinvalideyle gorusmedigim donemler oldu ama dik durdum,taviz vermedim. Onlarda alistilar sonunda , esimde. Simdi aramayi bile unutur bayagi zaman , ben hatirlatirim anneni ara diye. Cocuk yapin diyemem sorunlarinizi halletmeden ama cocuk olunca benim onceliklerimde, kafama taktiklarimda, ayni sekilde esiminkilerde degisti.
Simdi o kadar kavganin ustune herkes sinirini biliyor.
Acele etmeyin bence de.
Siz de o yaninizdayken, uzun uzun ailenizle konusun. Esinizle konusmayin bazi zamanlar, kavga etmektense sadece susun, sesessizlik cok sey anlatir cogu kez, onu rahatsiz edin birsekilde yani, umursamayin.
Baktiniz ki hic olmuyor o zaman ayriligi dusunursunuz.
Tasinmayi asla kabul etmiyorBaska sehre tasinsaniz?
inşallah hatasını geç olmadan anlarBunu kabul etmiyor ki . ben tukendim . yarın büyük ihtimal son kez baba evine dönüyorum .
Dilerim ki öyle olur ...inşallah hatasını geç olmadan anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?