Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Himm kararını vermissin yani hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim pişman etmesin mutluluklar..

3 tane kız kardeşi var 1 erkek kardeşi var ama anasının dibinden ayrılmayan bi tip ve ben bunu evlenince gördüm !!!!!!!!
Cnm benim esimde bole hep kızların içinde büyümüş dedikodu bilmemne adam gayet Relaks hareket edio alismis artık sana tavsiyem sen Yapma etme dedikçe dahada onlarin ustune dusuo eskiden kavga ettiğimizde koşup onlara giderdi şimdi ben diorum hadi hadi yeter senlemi ugrascam koş babanin evine diorum bakıyorum gitmio anladimki üstüne düştükce masus yapiolar bence bırak ne hali varsa görsün ona bisiyini anlatma ailenle Ilgili falan koz verme eline sorunlarinizida anlatmasini engelle onun dışında bırak gitsin umursamaz onemsemez davran baya lse yario

Nasılsa halasi eşinizi arayacakmis.Bence ciddi bi uyarı konuşması yapın. Bu konuda konusmanizin son kez olduğunu söyleyin ve davranislarina bakın. Duzelmezseee bence ayrılın

...ben acı neden çekemeden duramadım orayı tam anlamadım ama kastettiğiniz barışmalarından dolayı mutlu oldum yada eşimin durumuna üzüldüm diyelim...
Sizi kırmak ya da laf sokmak için yazmadım yanlış anlamayın.
Şimdi anlatmışsınız ya uzun uzun kv nizi epey zarar vermiş hem size hem eşinize.
Yani benim anladığım kadarıyla kötü pis tekinsiz bir insan.
Ki kendi oğluna bile kazık atabilen bir kadın kendi oğlu dahi küsmüş benim sayemde barıştılar demişsiniz ya.
Bunu cidden neden yaptınız?Tamam anne oğul küs kalmasın iyilik vs. falan ama kadın pislikmiş yani açık ve net.
Ki adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor diyorsunuz.
Hani bu kendi kendinize zarar vermek aslında.
Anlattığınız kadar kötü bir anneyse eşinize de zarar vermek aslında gibi düşündüm ben.
Tabi ne yaşadığınızı siz bilirsiniz en iyi ben yazdıklarınıza binayen böyle düşündüm.

Himm kararını vermissin yani hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim pişman etmesin mutluluklar..

sadece sanırım boşanmayı erteledim yada belirsiz... halası abimi arıycam taşınırlar onlar dedi az daha sabret dedi...
eşimle konuşmuş eşim ayrılmak istemiyor

Hemen bosanmak olmaz ama boyle de kabul edilmez. Madem ailende arkanda cocukta yok git annenlerr kafani dinle bi sure ayri kalin. Oda doyar belki ailesine. Bu surecte anlarsa hata oldugunu barisirsiniz ve bir sans daha vermis olursun. Baktin orada rahati iyi. Koyver gitsin. Bu arada da sakin cocuk yapayim deme

Bence siz birbirinizi seviyorsunuz esinizde seviyor sizi anladigim kadariyla bence en kisa zamanda yardim almalisiniz aile terapistinden
Yoksa siz sabaha kadarda saydirsaniz gunlercede konussaniz belliki faydasi olmayacak disardan birinin gozlemleri hem size hem esinize farkli bir bakis sunabilir hakkinizda hayirlisi olsun

Canım benim ya seni çok çok iyi anlıyorum
Benim 5 aylık evliliğim bitti yeni...
Ve sırf bu sebeplerden!
Kv ile oturuyordum ben ayrıca...
Neler çektim ah neler...
Ana kuzusu olan adam değişmez canım

Cocuk olmadan kac kurtar kendini anasinin dibine gonder cekme hayat kisa inan deymez oyle kolay kolay bosan demem ama mahrem dinlemeyip annesine anlatan birinden koca olmaz

Evet bu sebepten boşanılır.Böyle iş mi olur ya.Ortada bi evlilik yok.Herşeyinizi gidip anlatıyor.Bu katlanılcak bi durum değil.Hiç cocuk yapma benden sana tavsiye.Bu izin sonu yok.Aslında böyle erkekler hiç evlenmemeli.Annesinin dizinin dibinde oturmalı.

Evlilik zor is.
Kismen buna benzer seyler ilk zamanlar ben dr yasadim. Benim sansim ayri sehirlerde olmamizdi. İlk zamanlar cok telefonls konusurlardi, ben kendi annemle bu kadar konusmazdim, cok tuhaf geliyordu. Sonra ki zamanlarda cok kotu kavgalar ettik, kayinvalideyle gorusmedigim donemler oldu ama dik durdum,taviz vermedim. Onlarda alistilar sonunda , esimde. Simdi aramayi bile unutur bayagi zaman , ben hatirlatirim anneni ara diye. Cocuk yapin diyemem sorunlarinizi halletmeden ama cocuk olunca benim onceliklerimde, kafama taktiklarimda, ayni sekilde esiminkilerde degisti.
Simdi o kadar kavganin ustune herkes sinirini biliyor.
Acele etmeyin bence de.
Siz de o yaninizdayken, uzun uzun ailenizle konusun. Esinizle konusmayin bazi zamanlar, kavga etmektense sadece susun, sesessizlik cok sey anlatir cogu kez, onu rahatsiz edin birsekilde yani, umursamayin.
Baktiniz ki hic olmuyor o zaman ayriligi dusunursunuz.

İnanın tutupta anneni ara diycegim günler hayal gibi :) ... Ama sanırım icimde kalan son umut tanesi için azcik daha direncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…