Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Bu ne yaaa kadinlarin icinde dura dura kari agizli olmus!!! Yatak odasini anlatacak neredeyse. Ask yoksa birak git arkadasim. Ask varsa bisey diyemem. Biz de annemize duskunuz ariyoz her gun ama esimiz varken aramiyoz. Ipin ucunu kacirmislar.
 
Cocuk icin sana kocalik yapacak adam hatta cocuk icin sana anasindan az fazla zaman ayiracak adam lütfen şurda dursun.

Yapma cocuk once kocalik yapsin.

Anasina az gitsin az konussun sende ona evlat ver. Herkese hakettigi gibi arkadas
 
Bende inanmam inanmayayim derim ama hep bu ihtimal de gelir aklıma yapan yapar duyuyoruz
 
Ve böyle bir insanla barışmalarına sebep oldunuz?
Neden acı çekmeden duramadınız mı?
 
Sizi gitmek için zorlamıyorsa kendisi gidebilir ben buna itiraz etmezdim sanırım sonuçta benden önce onlar vardı hayatında.

Ama işte burada sorun dedikodu yapılması adam gibi muhabbet edilmiyor mahrem özel hayat dökülüyor olduğu gibi.
Anne ve kardeş bunu çok normal göstermişler normal konuşma gibi yani eşinizde bunları anlatmamam gerek gibi bir düşünce yok o nedenle.

Esas sorun anne ve kardeşin kötü pis insanlar olması oğlumuzu kaptırmayız kafasında olmaları.
Eşinize de üzüldüm çünkü sizi kaybedince anlayacak her şeyi ama geç olacak malesef.
Eğer eşiniz iş ve şehir değiştirirse düzelme umudu olabilir Bence.
Ama bu işte özellikle dayısının yanında çalışması büyük sıkıntı zaten.
Bence ailenizin yanına değil de bir arkadaşınıza falan gidin birkaç gün.
Kafanızı toparlayın ve barışmak isterse bu teklifi sunun sorun maddiyatsa sizde çalışın çalışmıyorsanız Eğer.
Teklifi kabul ederse taşının ve yola devam edin ama yok aynı şekilde yaşamaya devam ederseniz yine aynı sorunlar kavgalar olur.
Çünkü dediğim gibi anne ve kardeş kötü insanlar onlar değişmedikten sonra hiçbir şey değişmez.
 
Bu adamdan bi cacık olmaz afedersin.İyi sabırlısın sakın çocuk falan yapma madem o kadar uyuz tipler belki de kocana büyü yaptılar ne biliyim insan yeni evliyse anasına gideceğine evine gider eşiyle vakit geçirir günde 2 kez anneye gitmek çok garip hasta değil bişey değilse.Ben katlanamazdım sanırım zırt pırt herşeyi yetiştiren adam basit adamdır ,çözüm üretemeyip dert yanandır.Biraz daha sabret desemde bu evlilik yürümez mutlaka korun!
 
Reactions: anu
mutsuz bir hayat yaşatıyorsa size elbette boşanılabilir.
kocanızın her kavganızı ya da evdeki her sorunu onlara anlatması çok yanlış.
ben kendi aileme kardeşlerime bile anlatmam çünkü o evin içi sizin mahreminiz özelinizdir. orada yaşananlar sadece oradakileri ilgilendirir.
kocanız gidip bunları yetiştirdikçe görümce ve kv gözünde siz geçimsiz biri olursunuz sonra da eşinizi doldur Allah doldur.
eğer evliliğinizi kurtarma yolunu seçiyorsanız eşinizle adam akıllı konuşup bu durumu ortadan kaldırın.
 
gün içinde annesini ziyaret etmesi beni etkilemezdi.

sizi anlatması hiç hoş değil.

ama sizin yerinizde olsam ilk tepkiyi sanırım bu kadar uzun süre telefonda konuştuğu için verirdim.
kiminle ne konuşuyorsa konuşsun fark etmez. evde bir insan var, tüm gün görüşülmemiş, ama beyefendi telefonda bir saat konuşuyor. ben bunu çok kaba ve saygısızca buluyorum.

eskiden eşim yapardı, yemek vakti biri arayınca konuşur dururdu telefonda, aslında kendi de rahatsız olurdu ama ailesi arayınca özellikle kapatmak ayıp gelirdi ona. ben de asıl ayıbı bana ve emeğime yaptığını söyledim 2. seferde. şu an telefonu açsa bile yemek yiyorum der, yine de hemen kapatamaz, karşıdaki kişinin anlamasını bekler. ben de yandan dürterim sürekli.
 
Benim kocam annesi için bişeyler yapınca mutlu oluyordum. Keşke bu kadar yapsaydi, annesine gitseydi günde 2 kez. Ama 2 cocugumla bana yasatmasaydi tjm bunlari 3-5 or.u. yuzunden..Sonuçta annesini seviyor yabancı birini değil. Tek derdim bu olsa ben asla bosanmazdim gibi. Tabi yasadiklarinizi siz bilirsiniz. .başkalarına ters gelebilir ama bu
Benim kendi sartlarimda oluşan sahsı görüşüm.
 
Ailesi ve esin senin ailene karsi nasil?

ben onun ailesiyle konuşursam oda benimkiyle konuşur . ben konuşmazsam karı gibi bende ozaman sen,nkilerle konuşmuyorum der.
şimdide dediği kimse kimseyi tanımasın sen senin ailenle konuş ben benimkilerle bitti.
zaten okadar iğrenç kişilikler ki kardeşi bana daha 2 güün önce ağza alınmıycam küfürler yazdı sen karı olda kkocanın önüne 2 kap yemek koy seni karı diye kapımda tutmam abim seni karı etmiş dili sok g*tune sus . neler neler yazdı .
eşime dediğimde sende ona yaz beni karıştırmayın bıktım diyor.
iyice midem bulandı bu evlilikten
 

işte herkesin derdi kendine
çoğu evli arkadaşım keşke bizimde derdimiz bu olsa aman sanane giderse gitsin konuşsun takma bırak sen evine bak diyorlar ama işte buda beni ve evliliğimi yiyip bitiren bi dert
 
işte herkesin derdi kendine
çoğu evli arkadaşım keşke bizimde derdimiz bu olsa aman sanane giderse gitsin konuşsun takma bırak sen evine bak diyorlar ama işte buda beni ve evliliğimi yiyip bitiren bi dert
Sanada yazik yiyip bitmek hosuna gitmiosa bi son vermelisin bu duruma. Sakin cocuk yapma bekle yada ailenin yanina dön
 
Bu ne yaaa kadinlarin icinde dura dura kari agizli olmus!!! Yatak odasini anlatacak neredeyse. Ask yoksa birak git arkadasim. Ask varsa bisey diyemem. Biz de annemize duskunuz ariyoz her gun ama esimiz varken aramiyoz. Ipin ucunu kacirmislar.

aynen öyle bana sırnaştığında diyorum erkekliğin zedeleniyor gözümde böyle 5 yaşında çocuk gibi anne annne bu ne ya diyorum ...
abartıyormuşum.
nolcakmış gidince.
nereye gidiyormuş ki zaten anasının babasının eviymiş
bunu bize yapma diyor
ama kendi niye yapıyor bilmiyorum .
 
Evlenmeden önce bu durumunu bilmiyor muydun ?
 
taşınmayı milyon kere teklif ettim ama bir sokak öteye taşınmıyor...
bir oturanlar nasıl oturuyormuşşşşşş
 
cocugunla babanın evine dönmektense şimdi dön güzelim hiççç uğraşma boyle insanlarla
 
taşınmayı milyon kere teklif ettim ama bir sokak öteye taşınmıyor...
bir oturanlar nasıl oturuyormuşşşşşş
Tatlım benimmm ozaman net konusacaksin kasinmis senin kocan ozaman bir oturan oturacak alanı alsaymis es diye ayrıca bir oturan nasıl oturuyor onu Allah bilir neler cekiyorlar duyuyoruz değişmez o adam iyi bi ders ver ona evi taşımadan eşyalar o evden başka eve yerleşmeden donmeeeee inan duzelmiyor bak ben döndüm söz verdi diye tutmadı noldu iki çocukla olan bana oldu sabreder dayanirim diyorsan bilemem ama obur turlu git derim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…