- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
Bende inanmam inanmayayim derim ama hep bu ihtimal de gelir aklıma yapan yapar duyuyoruzDaha once birakip gitmissin ama ise yaramamis verlen soz bos cikmis ilerde cocuk olursa daha kotu okur gelor ya evin icine yerlesirler yada babasi gibi cocuguna birakmazlr madem ailen arkanda bu sozu kullnmak.istemezdm ama bosan gitsin 3 yildir egismeyen simdi mi degisir buyumu yapmislar muska mi anlamadim aslinda inanmam ama olur mu olur
Yani.ne bilim bu kadar duskunluk nasil aciklanir ki hepimiz annelrimizi seviyoruz ama napalim vagecemeyeceksek.neden.yuva.kurduk kiBende inanmam inanmayayim derim ama hep bu ihtimal de gelir aklıma yapan yapar duyuyoruz
Ailesi ve esin senin ailene karsi nasil?Ne konuşmalar yaptık neler neler kavgalar kıyametler ayrılıp barismalar sensiz yapamam diyisleri ama yine herşey aynı . değişmiyor. Tukendim
Ve böyle bir insanla barışmalarına sebep oldunuz?hadi yine damarıma bastı bu konu....aşırı hümanist bir insanım ama iş kaynana olunca malesef olmuyor....konu sahibi böyle eşi olup düzelen varmı ?diye merak ediyorsun,en başta aynı yaşadıklarını yaşadım.....Allahtan aynı şehirde değildikte boşanmayla sonuçlanmadı, ama benimki öyle böyle bir düşkünlük değil yani anlatamam kelimelerin anlamı zorlanır o derece....kaynana herşeyimizi duyar bilmiyor ayağına yatar ,hasta olur aynı dakika bilet alınır memleketine gider,günde 3 den aşağı görüşmez,kontörlü hat kullanırım bana kontör yüklemez, düzenli anasının faturası yatar ,gece yatağa gireriz bir bakarım saçma bir sebepten aranırız haydaaa yarım saat telle ,anasıyla muhabbet eder,ağzından öyle güzel bizim yuvamızla aldığımız kararlarla ilgili laf alır yönlendirir farklı bir karar aldırtır,yalanın bini bir para işine gelmeyen herşeyde yalan söyler iftira bile olsa umrunda olmaz yeterki kendine inandırsın oğlunu...velhasılkelam düzeldi ama bayağı ne mi oldu o fesat,kıskanç kaynanam güzel bir kazık attı bir silkeledi....6 ay konuşmadılar ben barıştırdım ...şimdimi evet arada yüzünü gösterir yine kendine bağlar,günde 2 kez konuşurlar,sonra herhangi bir konuda eşim tepki gösterirse bu konuşmalar azalır soğukluk girer ama böyle gitgelli değişik bir ilişkileri var artık,,,,eşi kvnin gerçek yüzünü görmek istemesede artık malesef biliyor ...ve az da olsa temkinli ,hiçbirşeyimizi duyamıyor eskisi gibi hele oğlum olduktan sonra dahada delirdi şimdi kocamı torunundan kıskanıyor ama eskiye nispeten elinden bişey gelmiyor......çok uun oldu kusura bakma ama bizimki bukadar değişebildi....bende saplantı olmasın diye çok uğraştım ama tüylerim diken diken oluyor kv adı duyunca.....
Ailesi ve esin senin ailene karsi nasil?
Benim kocam annesi için bişeyler yapınca mutlu oluyordum. Keşke bu kadar yapsaydi, annesine gitseydi günde 2 kez. Ama 2 cocugumla bana yasatmasaydi tjm bunlari 3-5 or.u. yuzunden..Sonuçta annesini seviyor yabancı birini değil. Tek derdim bu olsa ben asla bosanmazdim gibi. Tabi yasadiklarinizi siz bilirsiniz. .başkalarına ters gelebilir ama bu
Benim kendi sartlarimda oluşan sahsı görüşüm.
Sanada yazik yiyip bitmek hosuna gitmiosa bi son vermelisin bu duruma. Sakin cocuk yapma bekle yada ailenin yanina dönişte herkesin derdi kendine
çoğu evli arkadaşım keşke bizimde derdimiz bu olsa aman sanane giderse gitsin konuşsun takma bırak sen evine bak diyorlar ama işte buda beni ve evliliğimi yiyip bitiren bi dert
Bu ne yaaa kadinlarin icinde dura dura kari agizli olmus!!! Yatak odasini anlatacak neredeyse. Ask yoksa birak git arkadasim. Ask varsa bisey diyemem. Biz de annemize duskunuz ariyoz her gun ama esimiz varken aramiyoz. Ipin ucunu kacirmislar.
Evlenmeden önce bu durumunu bilmiyor muydun ?Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
taşınmayı milyon kere teklif ettim ama bir sokak öteye taşınmıyor...Sizi gitmek için zorlamıyorsa kendisi gidebilir ben buna itiraz etmezdim sanırım sonuçta benden önce onlar vardı hayatında.
Ama işte burada sorun dedikodu yapılması adam gibi muhabbet edilmiyor mahrem özel hayat dökülüyor olduğu gibi.
Anne ve kardeş bunu çok normal göstermişler normal konuşma gibi yani eşinizde bunları anlatmamam gerek gibi bir düşünce yok o nedenle.
Esas sorun anne ve kardeşin kötü pis insanlar olması oğlumuzu kaptırmayız kafasında olmaları.
Eşinize de üzüldüm çünkü sizi kaybedince anlayacak her şeyi ama geç olacak malesef.
Eğer eşiniz iş ve şehir değiştirirse düzelme umudu olabilir Bence.
Ama bu işte özellikle dayısının yanında çalışması büyük sıkıntı zaten.
Bence ailenizin yanına değil de bir arkadaşınıza falan gidin birkaç gün.
Kafanızı toparlayın ve barışmak isterse bu teklifi sunun sorun maddiyatsa sizde çalışın çalışmıyorsanız Eğer.
Teklifi kabul ederse taşının ve yola devam edin ama yok aynı şekilde yaşamaya devam ederseniz yine aynı sorunlar kavgalar olur.
Çünkü dediğim gibi anne ve kardeş kötü insanlar onlar değişmedikten sonra hiçbir şey değişmez.
Evlenmeden önce bu durumunu bilmiyor muydun ?
Tatlım benimmm ozaman net konusacaksin kasinmis senin kocan ozaman bir oturan oturacak alanı alsaymis es diye ayrıca bir oturan nasıl oturuyor onu Allah bilir neler cekiyorlar duyuyoruz değişmez o adam iyi bi ders ver ona evi taşımadan eşyalar o evden başka eve yerleşmeden donmeeeee inan duzelmiyor bak ben döndüm söz verdi diye tutmadı noldu iki çocukla olan bana oldu sabreder dayanirim diyorsan bilemem ama obur turlu git derim..taşınmayı milyon kere teklif ettim ama bir sokak öteye taşınmıyor...
bir oturanlar nasıl oturuyormuşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?