- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Tatlım benimmm ozaman net konusacaksin kasinmis senin kocan ozaman bir oturan oturacak alanı alsaymis es diye ayrıca bir oturan nasıl oturuyor onu Allah bilir neler cekiyorlar duyuyoruz değişmez o adam iyi bi ders ver ona evi taşımadan eşyalar o evden başka eve yerleşmeden donmeeeee inan duzelmiyor bak ben döndüm söz verdi diye tutmadı noldu iki çocukla olan bana oldu sabreder dayanirim diyorsan bilemem ama obur turlu git derim..
ben katlanamazdım herhalde dışardan bu kadar müdahaleye. allah yardımcın olsun.
Ya milletti rezilligi düşünme sen geç onları, esinle sorunun yoksa başka turlu ve uzağa gidince duzelecek diyor ve eminsen git tasisin evi don kimse için yasama kendi hayatin kararda yargisida sana ait inşallah düzelir canimayrıldık inanın kapımda köpek oldu ağladı zırladıııı
kimse senden değerli değil evim yuvam sensin dedi,
neler neleeeer ne sözler ne yeminler ..
elde var koca bir sıfır ..
eğer dediğim gibi gidersem birdaha zaten taşınsa bile dönemem
bu kaç oldu rezil olduk millete iyice
taşınma ihtimali ve baba evine gidip tekrar geri dönme ihtimalimiz 0 ..Ya milletti rezilligi düşünme sen geç onları, esinle sorunun yoksa başka turlu ve uzağa gidince duzelecek diyor ve eminsen git tasisin evi don kimse için yasama kendi hayatin kararda yargisida sana ait inşallah düzelir canim
yani değişen bişey olmayacak gibi görünüyor zatenbenim dün geceki konuşmamla bügün eve gidip eşyaarımı toplayıp gitmem gerek
kalırsam kabullenmiş olacam...
Ayyyy benimki de haksiz yere anasini savundugunda gozumden duser. Hele boyle zirt pirt anasina gitse dayanamam. Bin kere haklisin. Gorumcen de otursun abisine kendi yemek yapsin geceleri kim hasir nesir oluyosa o doyursun karnini. Bi de sirretler yani utanmadan!aynen öyle bana sırnaştığında diyorum erkekliğin zedeleniyor gözümde böyle 5 yaşında çocuk gibi anne annne bu ne ya diyorum ...
abartıyormuşum.
nolcakmış gidince.
nereye gidiyormuş ki zaten anasının babasının eviymiş
bunu bize yapma diyor
ama kendi niye yapıyor bilmiyorum .
Ayyyy benimki de haksiz yere anasini savundugunda gozumden duser. Hele boyle zirt pirt anasina gitse dayanamam. Bin kere haklisin. Gorumcen de otursun abisine kendi yemek yapsin geceleri kim hasir nesir oluyosa o doyursun karnini. Bi de sirretler yani utanmadan!
Canım bu erkekler böle ya ailesinin kendi çekirdek ailesi olduğuna bi türlü alışamıyorlar bence bu akşam al karşına gel iki yetişkin gibi konuşalım son kez! De. Ben bunlardan bunlardan rahatsızım eğer sen hala yok ben yapmaya devam edicem dersen bitsin de. Ki madem çocukta yokmuş hala devam ediyorsa yapcam diyosa ailenle sana mutluluklar de.Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Canım bu erkekler böle ya ailesinin kendi çekirdek ailesi olduğuna bi türlü alışamıyorlar bence bu akşam al karşına gel iki yetişkin gibi konuşalım son kez! De. Ben bunlardan bunlardan rahatsızım eğer sen hala yok ben yapmaya devam edicem dersen bitsin de. Ki madem çocukta yokmuş hala devam ediyorsa yapcam diyosa ailenle sana mutluluklar de.
Bu akşam son kez konuş canım ve bunu da ona belirt bu kadarına hakkınız vardır heralde eğer ki aynı şeyleri sölerse çocukta yoksa bence bitir.bu konuşmaları okadar çok yaptım ki
eşimin tek savunması : gittiğim yer neresi ki dediğin kadar sık gitmiyorum ( ki yalan hergün orda )
ben onlarla ne kadar görüşceğimin sınırını bilmiyor muyum bana sınır koyamazsın ben zaten normal davranıyorum
bu yüzden bizi bitirceksen eyvallah ....
vs eşimin savunmaları bu
Bu akşam son kez konuş canım ve bunu da ona belirt bu kadarına hakkınız vardır heralde eğer ki aynı şeyleri sölerse çocukta yoksa bence bitir.
Sen zaten dün vermişin kararını sarılıp uyumuşunuz kocanı seviyorsun belli ve heralde bi şans daha vermişin madem öle bekle canım belki pişman olur düzelir. Dün sarılıp yatmışsanız halletmiş demesiniz bu gün bir daha açarak olmaz sahte olur onu gitmek için sürekli tehdit ettiğini düşünürdün gece konuştum
bana eskiden verdiği sözleri hatırlattım neler neler dedim hiç bişey demedi . ayağına kilit vuramam gidiceksen zaten gidiceksin dedi he keşke kilitleyebilsem de gitmesen ama dedi bende seni kilitleyebilsemde sende okadar sık anana koşmasan dedim ...
saydım saydım saydım bişey demedi bildiğin gibi olsun dedi ...
sonra salonda yattım bu gece son gecen benle dedim . yarın annenlerde kalırsın dedim....
sonra uyuduk 1 saaat sonra uyanıp beni gelip aldı salondan .
yerine yat dedi elimi tuttu..
yerim yok artık bu evde dedim
uzatma gel yerine yat dedi elimden tutup zorla götürtdü sarıldı uyuduk ......
bugün konuşcak bişey kalmadı ki daha dün zaten yeterince konuştum
Iki ucu coklu denklemaynen öyleler malesef ..
bazen diyorum onların inadına ayrılma minika.
eşinle iyice iyi ol hem konuşacak bişey bulamayıp patlasınlar
gezip tozalım kudursunlar
eşimde iyice bana bağlanır diyorum bir yandan
çnkü ben sürekli bu yüzden kavga ediyorum eşimle oda bana evde huzur vermiyorsun diyor
bende nerde huzurluysan orda yaşa ozman diyorum vs vs vs ......
ah bilmiyorum
Boşan boşanma diyemem ama sonunu getiremeyecekseniz saat başı gideceğim bitti vs demeyin. Hiç inandırıcı olmuyor. Şu an ben de inanmadım mesela yüksekten yüksekten uçıyorsunuz bence. Ve böyle bir eş normal gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?