Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

ben katlanamazdım herhalde dışardan bu kadar müdahaleye. allah yardımcın olsun.

Ohooo 3 boşanma davası açacan, sen bi koca almamışsın iki de yanına eşantiyon eklemişin... ben diyim sana bunlarla ömür geçmez

ayrıldık inanın kapımda köpek oldu ağladı zırladıııı
kimse senden değerli değil evim yuvam sensin dedi,
neler neleeeer ne sözler ne yeminler ..
elde var koca bir sıfır ..
eğer dediğim gibi gidersem birdaha zaten taşınsa bile dönemem
bu kaç oldu rezil olduk millete iyice

Ya milletti rezilligi düşünme sen geç onları, esinle sorunun yoksa başka turlu ve uzağa gidince duzelecek diyor ve eminsen git tasisin evi don kimse için yasama kendi hayatin kararda yargisida sana ait inşallah düzelir canim

Evet bosanilir. Sizin hakkınızda her şeyi evin dışına çıkarıp, millete size hakaret etme hakkını veren bir adam!! Dan koca olmaz. ben evdeki her seyi annesine yetistiren kadina bile sinir olurum ki bu bir de erkek! Okurken Tiksindim

taşınma ihtimali ve baba evine gidip tekrar geri dönme ihtimalimiz 0 ..
ondan başka çözümler aramaktayım.

Ayyyy benimki de haksiz yere anasini savundugunda gozumden duser. Hele boyle zirt pirt anasina gitse dayanamam. Bin kere haklisin. Gorumcen de otursun abisine kendi yemek yapsin geceleri kim hasir nesir oluyosa o doyursun karnini. Bi de sirretler yani utanmadan!

aynen öyleler malesef ..
bazen diyorum onların inadına ayrılma minika.
eşinle iyice iyi ol hem konuşacak bişey bulamayıp patlasınlar
gezip tozalım kudursunlar
eşimde iyice bana bağlanır diyorum bir yandan

çnkü ben sürekli bu yüzden kavga ediyorum eşimle oda bana evde huzur vermiyorsun diyor
bende nerde huzurluysan orda yaşa ozman diyorum vs vs vs ......

ah bilmiyorum

Canım bu erkekler böle ya ailesinin kendi çekirdek ailesi olduğuna bi türlü alışamıyorlar bence bu akşam al karşına gel iki yetişkin gibi konuşalım son kez! De. Ben bunlardan bunlardan rahatsızım eğer sen hala yok ben yapmaya devam edicem dersen bitsin de. Ki madem çocukta yokmuş hala devam ediyorsa yapcam diyosa ailenle sana mutluluklar de.

bu konuşmaları okadar çok yaptım ki
eşimin tek savunması : gittiğim yer neresi ki dediğin kadar sık gitmiyorum ( ki yalan hergün orda )
ben onlarla ne kadar görüşceğimin sınırını bilmiyor muyum bana sınır koyamazsın ben zaten normal davranıyorum
bu yüzden bizi bitirceksen eyvallah ....
vs eşimin savunmaları bu

Bu akşam son kez konuş canım ve bunu da ona belirt bu kadarına hakkınız vardır heralde eğer ki aynı şeyleri sölerse çocukta yoksa bence bitir.

Bu akşam son kez konuş canım ve bunu da ona belirt bu kadarına hakkınız vardır heralde eğer ki aynı şeyleri sölerse çocukta yoksa bence bitir.

dün gece konuştum
bana eskiden verdiği sözleri hatırlattım neler neler dedim hiç bişey demedi . ayağına kilit vuramam gidiceksen zaten gidiceksin dedi he keşke kilitleyebilsem de gitmesen ama dedi bende seni kilitleyebilsemde sende okadar sık anana koşmasan dedim ...
saydım saydım saydım bişey demedi bildiğin gibi olsun dedi ...
sonra salonda yattım bu gece son gecen benle dedim . yarın annenlerde kalırsın dedim....
sonra uyuduk 1 saaat sonra uyanıp beni gelip aldı salondan .
yerine yat dedi elimi tuttu..
yerim yok artık bu evde dedim
uzatma gel yerine yat dedi elimden tutup zorla götürtdü sarıldı uyuduk ......
bugün konuşcak bişey kalmadı ki daha dün zaten yeterince konuştum

Sen zaten dün vermişin kararını sarılıp uyumuşunuz kocanı seviyorsun belli ve heralde bi şans daha vermişin madem öle bekle canım belki pişman olur düzelir. Dün sarılıp yatmışsanız halletmiş demesiniz bu gün bir daha açarak olmaz sahte olur onu gitmek için sürekli tehdit ettiğini düşünür

Iki ucu coklu denklem

Boşan boşanma diyemem ama sonunu getiremeyecekseniz saat başı gideceğim bitti vs demeyin. Hiç inandırıcı olmuyor. Şu an ben de inanmadım mesela yüksekten yüksekten uçıyorsunuz bence. Ve böyle bir eş normal gelmedi bana.

he benim eşimin yaptıkları normal
benim katlanamamam normal değil bu mu ?
ben kaç kere gitmeye kalktım eşim ağlayarak göndermedi evden beni ben blöf yapmam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…