Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Zor bi durum ayni benin öküz ya radikal bi karar alıp gideceksin çünkü son gecem demiş sin kalirsan ciddiye almaz daha da yada kalacak sin kalirsanda susacaksin ses etme gitsin gelsin konussun ailesinin konusunu açma ona unutsun bu konuyu belki zamanla düzelir ne diyelim hakkında hayırlısı olsun

Bence muhatap dahi olma..

="minikaaa, post: 45212160, member: 738812"]he benim eşimin yaptıkları normal
benim katlanamamam normal değil bu mu ?
ben kaç kere gitmeye kalktım eşim ağlayarak göndermedi evden beni ben blöf yapmam ...
brn eşinize normal değil demiştim aslında. Bu arada gitmek isteyen insanın önünde dağ bile duramaz. Hala blöf olduğunu düşünüyorum. Bu arada o kız kardeşin ağzı tam yırtmalık. Şiddeti sevmeyiz amaa bazıları şöyle saçıma yapış yerde sürükle diyor

şu an empati yaptım. senin yerinde olsam ne yapardım diye. bikere ben böyle bi olaya sabredemezdim. yapacağım şey olan herşeyi aileme anlatmak olurdu. kv ve eşine ayar vermeleri açısından. bunlar alanı boş bulmuş. evet ben bunu yapardım. hayırlısı olsun hakkında

Bu düşünceniz çok tuhaf.
Birilerine inat olsun diye evlilik sürdürülmez ki.
Peki siz çalışıyor musunuz?
Mesleğiniz var mı?
Oturduğunuz ev kira mı sizin mi?
Kusura bakmayın çok soru sordum ama amacım sizin boşandıktan sonra rahat edip etmeyeceğinizi öğrenmek.
Ve eğer ailemin yanında yapamam mesleğimde var diyorsanız evi siz değil o terk etsin.

evet siz çalışıyormusnuz? elinizde mesleginiz varmı ? kendi ayaklarınızın üzerinde durabilcekmisiniz?

Arkadaşın sölediğide doğru açma konuyu bence gitsin gelsin tek başına! sende kendi halinde takıl sende ailenle vakit geçir ne demek olduğunu oda anlasın

kusura bakmada ne igrenc bir esiniz var. hadi düskün olsun ailesine onu gectim ama evinizde olup bitenleri niye anlatiyor? dedikoducu kadinlar gibi:) oldu olacak yatak odanizini anlatsin:))). bosan bu cekilmez

kusura bakmada ne igrenc bir esiniz var. hadi düskün olsun ailesine onu gectim ama evinizde olup bitenleri niye anlatiyor? dedikoducu kadinlar gibi:) oldu olacak yatak odanizini anlatsin:))). bosan bu cekilmez
belki onuda anltıyordur nerden bliyorsun ?

Kesinlikle Katılıyorum yorumunuza...

Canım ne yaptın aksam oldu malum gelecek esin neye karar verdin?

Canım ne yaptın aksam oldu malum gelecek esin neye karar verdin?

benim eşim öyle akşam olunca gelmez :)
yani işi gereği saat 10 falan geliyor bende daha işteyim zaten eve gitmedim

bugün köydeki babanesi ve halasını aradım beni çok severler
sakın evini kocanı bırakıpta kaynana görümcene koz verme onlar yüzünden gitme bırak onlar patlasın sen kocana sahip çık diyip ddurdular

babanesi kuzum nlur elinizi ayağınızı öpeyim yıkmayın yuvanızı diyip durdu .
halası eşimi arıycak .
bilmiyorum inanın
halası fevri davranma canım dedi azcık daha sabret dedi olmadı ben abimle konuşcam siz taşınmıyorsanız onlar taşınsınlar dedi

2 seçeneğin var. ya uzak bir şehre taşınacaksınız ya da bırak anasıyla yaşasın.

Ne desem bilemedim ama bu adam ve ailesi değişmez,bunu bil.Maalesef ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Yapamam diyorsan çocuk olmadan bir karar versen daha iyi olur.

Ne desem bilemedim ama bu adam ve ailesi değişmez,bunu bil.Maalesef ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Yapamam diyorsan çocuk olmadan bir karar versen daha iyi olur.

evet benim karar vermem şart
o yüzden çoklu fikirler için buraya yazdım

Canim bence yol yakınken(cocuk yokken) kaç kurtul esinden kaynanandan ve gorumcenden..Cıkar at tamamen hayatından.Evinde olan biten herşeyi annesine anlatan dedikoducu erkek bile boşanmak için yeterli bir sebep bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…