- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Zor bi durum ayni benin öküz ya radikal bi karar alıp gideceksin çünkü son gecem demiş sin kalirsan ciddiye almaz daha da yada kalacak sin kalirsanda susacaksin ses etme gitsin gelsin konussun ailesinin konusunu açma ona unutsun bu konuyu belki zamanla düzelir ne diyelim hakkında hayırlısı olsunSen zaten dün vermişin kararını sarılıp uyumuşunuz kocanı seviyorsun belli ve heralde bi şans daha vermişin madem öle bekle canım belki pişman olur düzelir. Dün sarılıp yatmışsanız halletmiş demesiniz bu gün bir daha açarak olmaz sahte olur onu gitmek için sürekli tehdit ettiğini düşünür
Bence muhatap dahi olma..ben onun ailesiyle konuşursam oda benimkiyle konuşur . ben konuşmazsam karı gibi bende ozaman sen,nkilerle konuşmuyorum der.
şimdide dediği kimse kimseyi tanımasın sen senin ailenle konuş ben benimkilerle bitti.
zaten okadar iğrenç kişilikler ki kardeşi bana daha 2 güün önce ağza alınmıycam küfürler yazdı sen karı olda kkocanın önüne 2 kap yemek koy seni karı diye kapımda tutmam abim seni karı etmiş dili sok g*tune sus . neler neler yazdı .
eşime dediğimde sende ona yaz beni karıştırmayın bıktım diyor.
iyice midem bulandı bu evlilikten
brn eşinize normal değil demiştim aslında. Bu arada gitmek isteyen insanın önünde dağ bile duramaz. Hala blöf olduğunu düşünüyorum. Bu arada o kız kardeşin ağzı tam yırtmalık. Şiddeti sevmeyiz amaa bazıları şöyle saçıma yapış yerde sürükle diyor="minikaaa, post: 45212160, member: 738812"]he benim eşimin yaptıkları normal
benim katlanamamam normal değil bu mu ?
ben kaç kere gitmeye kalktım eşim ağlayarak göndermedi evden beni ben blöf yapmam ...
Bu düşünceniz çok tuhaf.aynen öyleler malesef ..
bazen diyorum onların inadına ayrılma minika.
eşinle iyice iyi ol hem konuşacak bişey bulamayıp patlasınlar
gezip tozalım kudursunlar
eşimde iyice bana bağlanır diyorum bir yandan
çnkü ben sürekli bu yüzden kavga ediyorum eşimle oda bana evde huzur vermiyorsun diyor
bende nerde huzurluysan orda yaşa ozman diyorum vs vs vs ......
ah bilmiyorum
Arkadaşın sölediğide doğru açma konuyu bence gitsin gelsin tek başına! sende kendi halinde takıl sende ailenle vakit geçir ne demek olduğunu oda anlasınZor bi durum ayni benin öküz ya radikal bi karar alıp gideceksin çünkü son gecem demiş sin kalirsan ciddiye almaz daha da yada kalacak sin kalirsanda susacaksin ses etme gitsin gelsin konussun ailesinin konusunu açma ona unutsun bu konuyu belki zamanla düzelir ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
kusura bakmada ne igrenc bir esiniz var. hadi düskün olsun ailesine onu gectim ama evinizde olup bitenleri niye anlatiyor? dedikoducu kadinlar gibi:) oldu olacak yatak odanizini anlatsin:))). bosan bu cekilmezBir kere ayrıldık beni yalvar yakar geri getirtti ailem hiç istemediği halde inandım ona. Benim herseyim sensin sen ol yeter neler neler dedi . ama yok yok yok o evde ne var bilmem ama çıkamıyor ordan. Bu gidisimin asla dönüşü olamaz ondan çok iyi adım atmaliyim yarın ya gidicem ya kalicam
belki onuda anltıyordur nerden bliyorsun ?kusura bakmada ne igrenc bir esiniz var. hadi düskün olsun ailesine onu gectim ama evinizde olup bitenleri niye anlatiyor? dedikoducu kadinlar gibi:) oldu olacak yatak odanizini anlatsin:))). bosan bu cekilmez
eger gercekten herseyini anlatan bur tipse kesin anlatiyordur:))) kv sor nasil korunduguuzu bile biliyordur:)))) dedikoducu erkekte hic cekilmezbelki onuda anltıyordur nerden bliyorsun ?
hicte gülen olmaz asil ona güler hakimİnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..
aynen öyle... hakim der oğlum niye evlendin ananın koynundan çıkmıycaksan... hönk diye kalır.hicte gülen olmaz asil ona güler hakim
Kesinlikle Katılıyorum yorumunuza...Off çok zor bir durum. Iyi karar vermen lazım malum geri donemeyeceksin. Acaba ailene değil de bir arkadaşına gitsen, birkac gün orada kalıp kafani toplasan ve net bir karar versen olur mu? Suan haklı olarak çok sinirlisin, hem eşin belki bu son şansını gerçekten iyi degerlendirir. Çünkü bu tip erkekler ancak zamanla akillaniyorlar ve genelde olan ilk evliliklerine oluyor. Allah yardımcın olsun, hakkinda en hayırlı olacak karari verdirsin.
Canım ne yaptın aksam oldu malum gelecek esin neye karar verdin?Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Canım ne yaptın aksam oldu malum gelecek esin neye karar verdin?
Arkadaşın sölediğide doğru açma konuyu bence gitsin gelsin tek başına! sende kendi halinde takıl sende ailenle vakit geçir ne demek olduğunu oda anlasın
Ne desem bilemedim ama bu adam ve ailesi değişmez,bunu bil.Maalesef ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Yapamam diyorsan çocuk olmadan bir karar versen daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?