Ana kuzusu hallerinden gına geldi!

Evet çok haklısınız gerçekten. Buraya yazmam iyi oldu, inanın ne yapacağımı kestiremiyordum ama çok mantıklı öneriler geldi:)

bu ne ya?
ben olsam coktan bi tane patlatmistim agzinin ortasina.
kusura bakmayin ama erkek arkadasiniz ergen galiba? annesinden izinmi istiyor kac yasinda adam...

Merhaba cowgirll ,

Önceden plan yapıp sonra caymasına kızmanızı anlayabilirim. Ancak göz ardı edilen bir konu var. Şu anda ikinizde öğrencisiniz. Ailelerinize maddi ve manevi bağlısınız. Bence erkek arkadaşınız dürüst ve gururlu bir çocuk. " Ben önceden böyle bir söz verdim ancak gel gör ki cebimdeki para bir hamburger bir çay a yeter mi yetmez mi hesap edemedim " diyememiştir belki de.

Ailemden ayrıca para isteyemeyeceğim veya param yok diyerek ezilmemek için ana kuzusu ithamını yutmayı tercih etmiş olamaz mı ? Konunun tamamı ondan eş olmaz a varan yorumlarla ilerlemiş.

Benim fikrimce bir insan kendisi emek verip bir şeyi kazanmadan nasıl bir insan olduğuna kanaat getirmek için çok erken.

Evet çok haklısınız gerçekten. Buraya yazmam iyi oldu, inanın ne yapacağımı kestiremiyordum ama çok mantıklı öneriler geldi:)

rica ederim
müneccim degilim ki, bir benzeri bende var...
fakat ailesine deger veren ilişki oturdukca sevgilisine eşine de deger veriyor... oncelikleri arasında ilk sıraya aileyi koyması iyi birsey.
ertelemeler, iptaller, evden cıkamamalar hepsi aşılır.

ama sen uslubunu bozmadan bu durumu elestirdiginde açıklama yapmak, seni ikna etmeye calısmak yerine "ugrasamam seninle" diyorsa orada bir duracaksın. kimseye karsı cıkamayan adam fırsatını buldugunda seni ezmeye ya da ben boyleyim baska kapıya der gibi davranmaya baslıyorsa sana saygısızca davranabilme hakkını goruyor demektir, bu kabul edilemez. o yuzden barısırsan o lafı yedirmeyi unutma.

bence boşa uğraşma derim nedir o okadar yazık yani sana kendini sinir edersin kimseyede bişe olmaz bak daha sevgiliymişsinz bırak Allah aşkına okurken ben sinir oldum

Siz de bakış açınızda haklısınız ancak durumları oldukça iyi. Gerçekten baya harcıyor falan, dört seneden sonra ister istemez biliyorum her gün beraber olduğumuzdan dolayı. Ama harcadığı annesinin parası sonuçta, benim düşüncem de eline mesleğini alınca belki değişir şeklindeydi ancak bilemiyorum

Merhaba cowgirll ,

öğrencilikle çalışma hayatına geçtiğinizde de hal ve tavır değişiklikleri gözlemleyeceksiniz. Ne kadar tanısanız da arkadaşınızda da sizde de değişimler olacak.

Aile içi bir durumda olmuş olabilir , geleceğe dair sohbetlerinizden de korkmuş olabilir. İhtimaller o kadar çok ki. Ancak yaşayıp görebilirsiniz. Bu süreçte sizde kendinizi, ailenizi ihmal etmeden kendi hayatınıza dört elle sarılın.

Sağlıcakla kalın

Çok teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…