Ana kuzusu hallerinden gına geldi!

Allah sabır versin ne diyim.ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz daha çok var mı?

Evet düşününce daha baya var gibi. Benim yüksek lisans düşüncem var alanımla ilgili. Ailem o bitince düzenimi kurunca evlenmeme müsaade ediyor. Ona sorsanız benim için sorun yok diyor da o anneyle zor gibi

İşte burda da aynı hesap

Evet düşününce daha baya var gibi. Benim yüksek lisans düşüncem var alanımla ilgili. Ailem o bitince düzenimi kurunca evlenmeme müsaade ediyor. Ona sorsanız benim için sorun yok diyor da o anneyle zor gibi

öyle deme sakın.Allah korusun başkasıyla evlendin diyelim onun annesi çok mu iyi olacak sanki.onun da başka bi eksiği olacak elbette kimse 4 4lük değil.

öyle deme sakın.Allah korusun başkasıyla evlendin diyelim onun annesi çok mu iyi olacak sanki.onun da başka bi eksiği olacak elbette kimse 4 4lük değil.

Yok hayır tam anlatamadım sanırım. Onunla evlilik muhabbeti açılınca sen istediğin zaman olur benim için hiçbi sorun yok diyo fakat annesinin sıkıntı çıkaracağı ortada. Yoksa elbette kimse dört dörtlük değil

he anladım inşallah istediğiniz gibi olur her şey.

Huylu huyundan vazgeçmez derim ben. Eşim babasına çok bağlı yıllardır böyle ve vazgeçmedi ama asla yapılan planları babası için bozmaz. Siz evlenince çok afedersin gerdeği sonraya erteleyelim düğün için gelen akrabalarımza bakayım demeyeceğini nerden bilebiliriz? Uğraşmazsa uğraşmasın kölesi değilsin adam gibi sözünde dursun önce. Hiç abartmıyorsun

sen kızdığın zaman da haklısın deyip orta yolu bulacağına bir de senle uğraşam mı diyor? asıl o annesine öyle yaptığı sürece daha nelerle uğraşacak haberi yok. ya biz bayan olduğumuz halde annemizin aşırı baskısından bunalırız, bu erkekler nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum ben. kesin tavrını koymalısın arkadaşım. eğer erkek arkadaşını çok seviyorsan ve annesine rağmen ayrılmam diyorsan, en azından tavrını koymalısın. duracağı yeri bilsin bence

Çok haklısınız, zaten en büyük hatam hiç tavrımı belli etmemek oldu. Onu alttan almadığım zaman garipsiyor artık. Dikkate alacağım dediklernizi

Çok teşekkürler yorumunuz için. En azından şu ana kadar hiçbir bayan sende sorun var demedi. Kendimi yiyip bitiriyorum çünkü o bana anlayışsızsın dedikçe

Çok teşekkürler yorumunuz için. En azından şu ana kadar hiçbir bayan sende sorun var demedi. Kendimi yiyip bitiriyorum çünkü o bana anlayışsızsın dedikçe

Sende sorun yok ki. İçini yemenede hiç gerek yok anlayışsız şöyle olur ben annemlerle yemek yiycem akrabalarım gelecek der sende hayır ben ben hep ben dersin anlayışsız olursun birde başından beri alttan alıyosun evlenirsen ömür törpüsü olur kendini kısmana değmez

Haklısınız öyle yapacağım...

yazdıklarına bakılırsa hiç değişmeyecek erkek arkadaşın.. karşına al ve konuş.. bu durumdan rahatsız olduğunu belirt ayrıca kesinlikle abartmıyorsun

Ne kadardır çıkıyorsunuz yaşlarınız kaç bilmiyorum ama kız gibi erkeklerden hiç hoşlanmam en az erkek gibi kadınlardan hoşlanmadığım kadar.
O ne öyle ya ?
Siz bence acilen şuting yapın . Erkek söz verir adam tutarmış.
Bundan adam olamamış, olmaz da anası sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…