Allah sabır versin ne diyim.ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz daha çok var mı?
gorumcemin nisanlisida boyleydi.gelirdi gorumcemi gormeye ben kalkayim annem kizar diyordu daha neler neler:)) kpederim hocadir onlarda nisan bozma vs cok laf olur abartirlar ama buna ragmen atti nisani gorumcem.bekarken boyleyse evlendigimizde birlikte olmak icin bile annesini arar bu diyordu:)
Evet düşününce daha baya var gibi. Benim yüksek lisans düşüncem var alanımla ilgili. Ailem o bitince düzenimi kurunca evlenmeme müsaade ediyor. Ona sorsanız benim için sorun yok diyor da o anneyle zor gibi
öyle deme sakın.Allah korusun başkasıyla evlendin diyelim onun annesi çok mu iyi olacak sanki.onun da başka bi eksiği olacak elbette kimse 4 4lük değil.
Yok hayır tam anlatamadım sanırım. Onunla evlilik muhabbeti açılınca sen istediğin zaman olur benim için hiçbi sorun yok diyo fakat annesinin sıkıntı çıkaracağı ortada. Yoksa elbette kimse dört dörtlük değil
he anladım inşallah istediğiniz gibi olur her şey.
sen kızdığın zaman da haklısın deyip orta yolu bulacağına bir de senle uğraşam mı diyor? asıl o annesine öyle yaptığı sürece daha nelerle uğraşacak haberi yok. ya biz bayan olduğumuz halde annemizin aşırı baskısından bunalırız, bu erkekler nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum ben. kesin tavrını koymalısın arkadaşım. eğer erkek arkadaşını çok seviyorsan ve annesine rağmen ayrılmam diyorsan, en azından tavrını koymalısın. duracağı yeri bilsin bence
Huylu huyundan vazgeçmez derim ben. Eşim babasına çok bağlı yıllardır böyle ve vazgeçmedi ama asla yapılan planları babası için bozmaz. Siz evlenince çok afedersin gerdeği sonraya erteleyelim düğün için gelen akrabalarımza bakayım demeyeceğini nerden bilebiliriz? Uğraşmazsa uğraşmasın kölesi değilsin adam gibi sözünde dursun önce. Hiç abartmıyorsun
kendime üzülüyorum cidden
kendini üzmeyi bırak,silkelen olmuyorsa bırak gitsin ..
bu dünyaya bi daha gelmiceksin,birazda bencil olll ..
Çok teşekkürler yorumunuz için. En azından şu ana kadar hiçbir bayan sende sorun var demedi. Kendimi yiyip bitiriyorum çünkü o bana anlayışsızsın dedikçe
Sende sorun yok ki. İçini yemenede hiç gerek yok anlayışsız şöyle olur ben annemlerle yemek yiycem akrabalarım gelecek der sende hayır ben ben hep ben dersin anlayışsız olursun birde başından beri alttan alıyosun evlenirsen ömür törpüsü olur kendini kısmana değmez
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir olayla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum çünkü. Gelelim sorunuma.
Benim bir erkek arkadaşım var ve uzun zamandır beraberiz. Tuhaf olansa erkek arkadaşımın ailesi konusundaki tutumu. Bu sene üniversiteden mezun olacak ancak hala ailesinden kimseye hayır diyememe gibi bir durumu söz konusu. Örnek vermek gerekirse, geçen hafta beraber yemeğe gidecektik akşam. Saat yedide buluşacağız ve saat 17.30 sularında bana gelen mesaj şu "Ya annem evden çıkarsan seni içeri almam dedi gelemiyorum ben canım" Konuşmalarına falan telefonda birkaç defa şahit olduğum için erkek arkadaşımın doğru söylediğini biliyorum. Ve bu verdiğim örnek tarzında olayları ayda iki üç defa yaşıyoruzdur. Ve ben sürekli alttan alıyorum. Üstüne bugünkü olay tuz biber oldu. Bu cuma yıldönümümüz ve haftalar önce o gün için plan yaptık. Ne giyeceğime bile karar verdim, ailemle konuştum geç geleceğim için. Fakat erkek arkadaşımın akrabaları gelecek ve bu defa da "Akrabalar varken evden çıkamam, o plan iptal olacak, beni çok ayıplarlar çıkarsam " diyor. Gerçekten artık sıkılmış durumdayım, sürekli alttan alıyorum. Bu defa patladım ve bana söz verdiği için benimle olması gerektiğini söyledim. O da benimle uğraşamayacağını söyledi. Ben şok oldum gerçekten. Sizce ben mi abartıyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?