Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

İşte bu yüzden başta dedim ya böyle ruh hali bozuk ailelere allah hiç esirgemiyor cabucak veriyor bebeği. Çocuklar da sağlıksız ortamlarda büyüyüp duruyor. Kadın desen canından beziyor ama boşanmaz çocugum var der. Saçma sapan durumlar malesef canim

Oo oda çok ilginç vay be neler var hayret ediyorum.eşinin durumu nasıl iyimi?benim durumum farklı babam eşime yardım ediyo sahio çıkıyo.kqyınvalide bunu biliyo oğluma bakıyor die Bana iyi davranıyor.

Öyle valla canım kadın ruh hastası valla. Çok şükür eşim hep iyiydi bana karşı biz çok severek evlendik hala da öyleyiz. ailesi baştan beri beni istemiyo kadın ömür boyu oğluyla baş başa yaşamayı hayal ediyormus e ben evlenince de iyice düşman belledi sonunda da eline birşey geçmeyeceğini anladı vazgeçti bizden tabi arada koskoca 5.5 sene kaybımız var

Hep kadınlar mı politik olsun, gemiyi götürsün? Yıl olmuş 2018, bıkmadınız mı şu edilgenlikten?
Yok bikmadik
Edilgenlik olarak mi algiliyorsunuz inada inat kisasa kisas durumunu.
Kendini ezdirmemek demek size dusmanca yaklasan birine karsi ayni dusmanligi gostermek degildir.
Bu kolay olandir zaten herkes yapabilir.
Aslolan anlamaya calismaktir nedenleri sorgulayip ona gore tavir almaktir. Yikici degil yapici olmaktir yani. Bu edilgenlikse size gore edilgenliktir.
Bana gore bir insani yaptiklarindan dolayi kötü bu at gitsin demek kolayciliktir.
En azindan sorgulamadan neden diye sormadan koprulerin yikilmamasi ve bu nedenler ortadan kalktigi halde kosullar degismiyorsa vazgecmek gerektigidir.
Yil 2018 olmus da anadolu toplumu bu 2018 in neresinde?
Hala ataerkil toplum yapisi sapasaglam ayaktayken nasil degustirilecek bu durum?
Surekli kaynana-gelin savasiyla mi?
Kaynananin esinin huyuna suyuna git gibi bir tavsiyem olsaydi eger o zaman edilgenlikten bahsedilebilirdi ancak.

Aynen öyle valla canım ne diyim Allah ıslah etsin. Herkes anne baba olamıyo

Bence de. Genelde bu durumlarda sikayet eden kaybeder. Ben olsaydim su durumda esime annesini iyiler dururdum. Ne kadar temiz, ne kadar titiz vs vs. Kaynanaya sokacagim lafi sokar, esime de melaikeyi oynardm. Yani belki de yapamazdm ama yapmayi hayal ederdim :) kadin resmen oglunu inandirmis onun icin ne kadar onemli olduguna. Aslinda oglundan ziyade kendini seviyor. Artik ona ihtiyac kalmicak korkusuna benzettim.

Allah islah etsin.

Kv pes eder bence sen hiç bişey deme oğlu görsün ben öyle yaptım kazandım sert çıkışınca cvp verince ben haksız oluyorum haklı oldugum halde eşinde anlıycak o zman sert çıkışma bakalım dene.

Yok ben işi kökten çözdüm canım kw ile görüşmüyorm hiç bi şekilde.

Şimdi evim ayrı huzurluyum kocamla çok şükür mutluyum sanki 6 yıllık evli değil de daha yeni evli gibiyim. Eşimle konuşuyorlar telefonda ama ben asla konuşmuyorum eşime de dedim bana yaptıklarını unutmam bunca şeyden sonra iki yüzlü gibi sohbet etmem sen görüş ama ben asla görüşmem dedim. O da anlayışla karşıladı

O zman sıkıntı yok sen mutlu olduktan sonra eşinde biley demiyorsa relax o zman.

Valla psikolojik baski tahakkum dedikleri bu olsa gerek.
Hani bazi kadinlar var kariyerleri her turlu immanlari var ama mutsuz evliliklerinden kurtulmak istemiyorlar surekli badkiya maruz kaldiklari halde. Cunku o kadar cok soyleniyor ki kisinin ise yaramaz oldugu kendi de inaniyor artik.
Adam zaten agir vaka olmus kendini tokatlamalar falan kesinlikle tek kelime soyletmiyor annesine.
Zor bir durum ama herseyin bit cozumu vardir mutlaka.

Eşin peki ne dio bu duruma?annesini özlemiycekmi?tekmi gidicek annesinin yanına çocugun oldugunda ne olucak illaki bir araya mecbur geliceksin.atsan atamazsın satsan satamazsın bence

Eşim yaşanılan Herseyi kendi gözüyle gördü o yüzden konus demiyo o görüşüyo tabi ailesi sonuçta. Çocuk olursa elbet görmek ister görmeye de hakkı olur tabi ama asla muhattap olmam. Eşim ailesinin yanına gider o zaman bende ailemin evine giderim herkes ailesiyle zaman geçirip özlem giderir sonra beraber döneriz. Yaşanılan onca hakaret rezillik iftiralardan sonra hiç birşey olmamış gibi davranmak imkansız

En önemlisi senin huzurun canım kimseye aldırma. Görüşünce huzurun kaçacağına inanıyorsan görüşme, kocanın gönlü olsun diye bayramda seyranda ara hatrını sor büyüğün ne de olsa, kiymet bilir bilmez onemi yok, Allah rizasi için yapmış olursun.

Evet canım haklısın konuştuğum an kadın hadi ben size yerleşeym diyecek hala öyle hayalleri varmış ama ben yıllarca huzursuz yaşadım onun yüzünden evliliğim zindan oldu. Eşim karışmaz asla çok şükür kendi gözleriyle gördü Herseyi ha eşime ailen şöyle böyle demem huzurumu kaçırmam ama görüşmem de

O nasıl bir kv ya hu!
Anam evlerden ırak, torununun düşmesine sebep olmuş! Yuh artık be kadın, hala utanmadan gelmiş çaydanlık tencere tava derdinde...
Başkasının demlediği çayı içemem ne be!! Zıkkım var onu iç demlemeye gerek yok deseydiniz(diyebilseydiniz keşke)
bende 3yıl önce ilk bebeğimi düşürdüm.O gece dr. Kanama çok artarsa tehlikeli olabilir kontrol altında tutun artış olırsa hastaneye gelin demişti.artış ne bunun normali ne bilemediğimiz için işte eşim napacağını bilemedi annesini aradı.Kp getirdi falan.
Anam benim kv nasıl üzgün nasıl ağlamaklı bana sarılıyor eşime sarılıyor vs.Yani kadıncağız normal düşük yaptım diye üzülmekten neredeyse hasta oldu.
Bir de bu kv. Bak hele...Ayy iğrenç kadın gece gece sövdürdü beni.
Ben benimkini başım üstünde tutmaya devam edeyim en iyisi.çünkü kvdem bunları okudıktan sonra melek insan.
Annem gibi severim.Bir gün öte git demedi.Hasta olsam gelir evi çekip çevirir.Yemek yapar.
Hiç eleştirmedi hep doğruyu tatlı dille söyledi.ve hep sen daha iyisini bilirsin ama kızım diyerek uyarır.
Yarın kvdeme gideceğim aha şimdi karar verdim.Gidip sarılıp bir öpeyim.Neler var anne sen bir meleksin diyeyim.hak ediyor.

Eşin adam olmaz canım üzgünüm.O kv ile de ömür nasıl geçecek.Kolaylıklar dilerim.

Uzuuun uzuun yazmışsınız ama “Böyle davranırsan eşin annesine daha çok yaklaşır’’ sözü zaten bir çekişme stratejisi. Soğuk savaş. Edilgen bir tavırla sürdürülen yarış.

Sorun eşte. Daha eş ile anneyi ayırt edemiyor mu. Tamam annesi önemli hayatında ama artık eşi ilk planda olmalı onun bebeğini taşıyorsun. İkisinin yeri de sevgisi de farklıdır zaten. Bu kıskanma saçmalığı nedir anlamıyorum. Oğlunu seven anne onun mutluluğu için susmasını da bilir zaten. Çaydanlık mevzusu çok sinir bozucu. Erkekler ilk bi kaç yıl evliliğe zor adapte oluyor sanırım yoksa susması normal değil.

Beğenmiyorlarsa temizlikçi tutsunlar.. temzlik hastası fln galiba yakında sizide hasta eder.. şuna şöyle der buna böyle der die düşüne düşüne bi bakmışınız temizlik hastası olmuşunuz

Aslinda hersey koca da biter ama senin ki koca olamamis daha.

Birde herseyi anasina anlatan zevzek koca tiplerinden nefret ederim.

Sen de bu koca olduktan sonra daha cok cekersin kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…