İşte bu yüzden başta dedim ya böyle ruh hali bozuk ailelere allah hiç esirgemiyor cabucak veriyor bebeği. Çocuklar da sağlıksız ortamlarda büyüyüp duruyor. Kadın desen canından beziyor ama boşanmaz çocugum var der. Saçma sapan durumlar malesef canimBence Hersey kıskançlık canım. Oğullarını başka kadınla paylaşma korkusu var sanki adam evlenince artık onları sevmeyecek düşüncesine kapılıyolarms. Ay benim kwnin bi hayali varmış eltim anlattı eşim beni boşayacakms ve ise girecekms kwde yanına alıp mutlu mutlu yaşayacaklarms. Tövbe estağfurullah sanki oğlu değil kocası ya
Oo oda çok ilginç vay be neler var hayret ediyorum.eşinin durumu nasıl iyimi?benim durumum farklı babam eşime yardım ediyo sahio çıkıyo.kqyınvalide bunu biliyo oğluma bakıyor die Bana iyi davranıyor.
Yok bikmadikHep kadınlar mı politik olsun, gemiyi götürsün? Yıl olmuş 2018, bıkmadınız mı şu edilgenlikten?
İşte bu yüzden başta dedim ya böyle ruh hali bozuk ailelere allah hiç esirgemiyor cabucak veriyor bebeği. Çocuklar da sağlıksız ortamlarda büyüyüp duruyor. Kadın desen canından beziyor ama boşanmaz çocugum var der. Saçma sapan durumlar malesef canim
Anlattiklarinda haklisin da yanlis tavir aliyorsun. Bu sekilde esini annesine daha cok yaklastiriyorsun.
Savas acmaktan ziyade ılımlı tavir icinde oldugun zaman gercekleri gorebilir esin bu durumda.
Kayinvalide kiskaniyor herhalde senin açıginı bulup oglunun gozune sokuyor.
Açik dedigim de temizlik hikayesi gibi seyler.
Oglu da anasinin ne kadar temiz mukemmel oldugu fikrine ulasiyor bu durumda.
Bir yandan da kendini yasli hasta magdur gosteriyor. Bu durumda savas acarsan kaybedersin bu savasi.
Kv pes eder bence sen hiç bişey deme oğlu görsün ben öyle yaptım kazandım sert çıkışınca cvp verince ben haksız oluyorum haklı oldugum halde eşinde anlıycak o zman sert çıkışma bakalım dene.Öyle valla canım kadın ruh hastası valla. Çok şükür eşim hep iyiydi bana karşı biz çok severek evlendik hala da öyleyiz. ailesi baştan beri beni istemiyo kadın ömür boyu oğluyla baş başa yaşamayı hayal ediyormus e ben evlenince de iyice düşman belledi sonunda da eline birşey geçmeyeceğini anladı vazgeçti bizden tabi arada koskoca 5.5 sene kaybımız var
Kv pes eder bence sen hiç bişey deme oğlu görsün ben öyle yaptım kazandım sert çıkışınca cvp verince ben haksız oluyorum haklı oldugum halde eşinde anlıycak o zman sert çıkışma bakalım dene.
Eşin peki ne dio bu duruma?annesini özlemiycekmi?tekmi gidicek annesinin yanına çocugun oldugunda ne olucak illaki bir araya mecbur geliceksin.atsan atamazsın satsan satamazsın benceYok ben işi kökten çözdüm canım kw ile görüşmüyorm hiç bi şekilde.
O zman sıkıntı yok sen mutlu olduktan sonra eşinde biley demiyorsa relax o zman.Şimdi evim ayrı huzurluyum kocamla çok şükür mutluyum sanki 6 yıllık evli değil de daha yeni evli gibiyim. Eşimle konuşuyorlar telefonda ama ben asla konuşmuyorum eşime de dedim bana yaptıklarını unutmam bunca şeyden sonra iki yüzlü gibi sohbet etmem sen görüş ama ben asla görüşmem dedim. O da anlayışla karşıladı
Valla psikolojik baski tahakkum dedikleri bu olsa gerek.Bence de. Genelde bu durumlarda sikayet eden kaybeder. Ben olsaydim su durumda esime annesini iyiler dururdum. Ne kadar temiz, ne kadar titiz vs vs. Kaynanaya sokacagim lafi sokar, esime de melaikeyi oynardm. Yani belki de yapamazdm ama yapmayi hayal ederdim :) kadin resmen oglunu inandirmis onun icin ne kadar onemli olduguna. Aslinda oglundan ziyade kendini seviyor. Artik ona ihtiyac kalmicak korkusuna benzettim.
Allah islah etsin.
Eşin peki ne dio bu duruma?annesini özlemiycekmi?tekmi gidicek annesinin yanına çocugun oldugunda ne olucak illaki bir araya mecbur geliceksin.atsan atamazsın satsan satamazsın bence
En önemlisi senin huzurun canım kimseye aldırma. Görüşünce huzurun kaçacağına inanıyorsan görüşme, kocanın gönlü olsun diye bayramda seyranda ara hatrını sor büyüğün ne de olsa, kiymet bilir bilmez onemi yok, Allah rizasi için yapmış olursun.Şimdi evim ayrı huzurluyum kocamla çok şükür mutluyum sanki 6 yıllık evli değil de daha yeni evli gibiyim. Eşimle konuşuyorlar telefonda ama ben asla konuşmuyorum eşime de dedim bana yaptıklarını unutmam bunca şeyden sonra iki yüzlü gibi sohbet etmem sen görüş ama ben asla görüşmem dedim. O da anlayışla karşıladı
En önemlisi senin huzurun canım kimseye aldırma. Görüşünce huzurun kaçacağına inanıyorsan görüşme, kocanın gönlü olsun diye bayramda seyranda ara hatrını sor büyüğün ne de olsa, kiymet bilir bilmez onemi yok, Allah rizasi için yapmış olursun.
ma.yakEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Uzuuun uzuun yazmışsınız ama “Böyle davranırsan eşin annesine daha çok yaklaşır’’ sözü zaten bir çekişme stratejisi. Soğuk savaş. Edilgen bir tavırla sürdürülen yarış.Yok bikmadik
Edilgenlik olarak mi algiliyorsunuz inada inat kisasa kisas durumunu.
Kendini ezdirmemek demek size dusmanca yaklasan birine karsi ayni dusmanligi gostermek degildir.
Bu kolay olandir zaten herkes yapabilir.
Aslolan anlamaya calismaktir nedenleri sorgulayip ona gore tavir almaktir. Yikici degil yapici olmaktir yani. Bu edilgenlikse size gore edilgenliktir.
Bana gore bir insani yaptiklarindan dolayi kötü bu at gitsin demek kolayciliktir.
En azindan sorgulamadan neden diye sormadan koprulerin yikilmamasi ve bu nedenler ortadan kalktigi halde kosullar degismiyorsa vazgecmek gerektigidir.
Yil 2018 olmus da anadolu toplumu bu 2018 in neresinde?
Hala ataerkil toplum yapisi sapasaglam ayaktayken nasil degustirilecek bu durum?
Surekli kaynana-gelin savasiyla mi?
Kaynananin esinin huyuna suyuna git gibi bir tavsiyem olsaydi eger o zaman edilgenlikten bahsedilebilirdi ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?