Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Allah herkese kolaylık versin , ben daha gonalfe baslamadım adetimi bekliyoru suan decappetly adlı igneyi kullanıyorum

Evet canım öyleymiş ama benim yumurtalamam da sorun yok fsh ımda normal. Verilen dozda çok yüksek değil günde 200 ünite vuruyorum. 300 ünitesi 260 tl. Puregon pahalı.
Gonal f ın bir kutusu senin kaç günlük ilacın oluyor?

cnm buda lucrinle aynı görevi yapıyor sanırım

Valla ben tedavi öncesi sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. Başka da bir ilaç kullanmadım. Lucrin ini duydum ama ne ieş yaradaığını bilmiyorum doğrusu. Uzun protokolde mi kullanılıyor acaba?

hem yumurta boyutlari hem de endometrium kalinligina bakiyorlar. Normalde 18-20 olunca yumurta boyutlari uygun oluyor sanirim. Benim endometrium kalinligi da 9 olmus. ( bunlarin birimi ne bilemiyorum mm nin onda biridir sanirim. )

Bu arada 900 luk puregon 750 tl ve %10 gibi toplamda indirim yapti eczane. Birde icinden 1035 cikiyor yaklasik. Bende artti. Senin 300'luklerden de biraz fazla cikiyor olmali hemsireler o artanlari birlestirebiliyor hastanede. Ya da dozaji ayarlayip igneni oluyorsun icindeki bitince o kilitleniyor yeni puregon takip yeni igneyle kalan dozaji vurabiliyorsun
orgalutran in yetiyor mu? Onunda 5 tane cikiyor kutusunda. Bende bir tane fazla var. Istersen Pzt getireyim kalanlari yenisini almaya ugrasma eczaneden. Nasil olsa tekrar ihtiyacimiz olmayacak.
Umarim yani, benim umudum da bu yonde. ))

5. orgalutranı yarın sabah vuracağım. Eğer salı günü vurulursa çatlatma iğnesi 1 adet orgalutan ve 200 doz puregona ihtiyacım olacak. Bendeki yarımları yarın sabah götüreceğim hemşire birleştirecek herhalde 60-80 ünite ancak çıkar.
Kalan ilaçlarını getirebilirsen sevinirim canım umarım ikimizinde tekrar bu ilaçları kullanmamıza gerek kalmaz.
Ama belki de yarına verirler çatlatma iğnesini o zaman ilaca ihtiyacım kalmaz benimde. O zaman hemşirelere veririz kalanları ihtiyacı olanlara verirler.
Çok teşekkürler beni düşündüğün için.

Canlarım ben gonal-f 1050IU aldım 2 kutusu 1600 TL tuttu, cetrotideden de (0.25mg) 5 kutu aldık onlarında tanesi 89TL, 1 tane de çatlatma iğnesi anlayacagınız epey tuttu ilaçlar...Rabbim devamızı verir inş. bu işler çok zormuş maddi ve manevi açıdan...
ptsi günü benim de 1 kutu daha gonal-f almam gerekebilir Allah'tan hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
Utkumm kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
evliliğimizin 6. yılındayız ama eşimin askerliğinden dolayı ilk yıl istemedik onun asker döünüşü ben tiroid oldugumu öğrendim,1.5-2 yıl arasıda onun tedavisini gördüm geçen yılda bel fıtıg oldum 2 fıtıgım patladım tam 2 ay yataktaydım... Yaklaşık olarak aktif bir şekilde 3 yıldır istiyoruz ama hastalıklar peşimi bırakmadı:)Bugünümüze şükürler olsun...Rabbim dermansız dert vermesin kimseye...bu arada yaşım 29 oldu...İnş. bebişlerimiz gelir?

Senin durumun nedir kaç yıldır istiyorsun?

:)
rica ederim. ozel msg atamiyorum, sistem izin vermediginden. ben yarin elimdekileri getiriyorum. giristeki bankodaki kizlara brakirim. ayni saatlerde orda olacagiz belki gerek kalmaz onlara ama ben karsilasmazsak her ihtimale karsi oraya birakirim.
bak simdi bir heyecan sarmaya basladi beni :)) ama sona yaklasmanin heyecani, hersey guzel insallah,
sevgiyle kal.

Tedavin bitti, tatlı bir heyecan yaşıyorsun..Yarın senin için herşeyin çok güzel geçmesini diliyorum..Başarılar:))

Canım benim çok hastalıklar geçirmişsin ama sonunda sağlığına kavuşmuşsun. Umarım herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun.
Bende 29 yaşındayım. 3,5 yıllık evliyiz ilk 1,5 yıl korunduk 2 yıldır da bebek istiyoruz.

Tekrar tşkler cnm, ben tam 9 ta orda olurum zaten karşılaşırız.
Beni de heyecan sardı,merak ediyorum yumurtalarım ne durumda diye. Son 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor umarım ters birşey yoktur.
Senin için daha da heyecanlı, yumurta toplama malum. Ama güzel geçecek korkma.
Valla git gide sona yaklaşıyoruz.İnşallah hepimiz tedavilerimizin tüm adımlarını hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatacağız ve pozitif sonuçları alacağız sırasıyla.

Slm.
Sabah 9 olmadan hastanedeydik. Ilaclari hemsire aldi. Komik oldu biraz isim vermeyince AMA sen sorduysan almissindir herhalde. Nasil gecti kontrol? Ne zaman toplayacaklar senin yumurtalari? Benden 7 tane cikmis. En buyuk pirtlamamis ona sevindim.
Senin guzel haberlerini bekliyorum.
Sevgiler

Utkumm, seninde bugun kontrolun vardi sanirim. Nasil gecti? Hersey yolundadir umarim.

Merhaba canım ben sabah tam 9 da ordaydım. Gözüm seni aradı. Hatta bir çift geldi, kıza baktım hiç oralı olmayınca sen olmadığını anladım. Bir türlü karşılaşamadık. Belki senin transferinde karşılaşırız.
Aldım bıraktığın ilaçları, hemşire senmiydin dedi güldü hatta (ismimden dolayı). Tekrar çok teşekkürler. İlaçlara bir gün daha devam etmeme karar verdi Aydın bey. Tam benim ihtiyacım olduğu kadar bıraktığın ilaçlar. Çok makbule geçti.
Yumurtaların durumu biraz karışık. Hatırladığım kadarı ile 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 11, 10, 7, 6.
12 yumurta var ama hepsinin boyutları farklı.Biraz daha gelişmeleri gerekiyor dedi arkadan gelen çok var. İnşallah büyükleri kaybetmem geçen sürede. İğnelerden de kurtulamadım bir türlü.
Yumurta toplama perşembe sabah 09.00-09.30 da yapılacak.

Bu arada senin nasıl geçti operasyon?
Ağrın sızın var mı?
7 yumurta çok iyi, boyutları nasıl? Çok soru sordum galiba:)
Büyük yumurtanı kaybetmemene çok sevindim. ıçimden bir ses o yumurtadan anne olacağını söylüyor. Güçlü olan o gibi görünüyor.

Kızlar merhaba ben de ASM'deydim bugün..Aydın bey ultrasonla baktı ve rahmimin ince olduğunu farketti ve bu regli döneminde tedaviye başlayamayacağını HSG çekilmesi gerektiğini söyledi..Hatta gerekiyorsa arkasından histereskopi yapacakmış rahimde yapışıklık varsa açacakmış...Hastaneden çıkarken nasıl ağladım bilemezsiniz..Bunların başıma gelebileceğini hiç tahmin etmezdim..Neyse, sizin güzel haberlerinizle avunurum inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…