Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Üzülme canım ya belki de hamile kalamamanın nedeni rahim kalınlığındır. Hamile kalamamanın en azından sebebi bilinirse ona göre tedavi uygulanır.Tedavi sonunda belki kendiliğinden hamile kalacaksın.
Üzme kendini lütfen herşeyde bir hayır vardır. Aydın bey anlamasaydı belki de tüp bebek tedavisine başlanacaktı ve sonuç olumsuz olacaktı.
Sen doktoruna güven ne diyorsa yap bak sonucu güzel olacak. Moralini de yüksek tut.

Daha önce sen rahim filmi çektirmişmiydin? Ben çektirdim kısa bir işlem korkulacak birşey yok. Histereskopiye gerek kalmaz inşallah kalırsa da onu da anestesi ile yapıyorlar.

ilaclarin isine yaramasina cok sevindim, merak etme yumurtan erken catlamaz benim ki 22 olmustu catlatma ignesi yapilmadan once, ki problem olmamis, yasimiz cok olmadigi icin 23-24 lere kadar catlamadan kalabiliyormus.
hemsire bana da yabanci mi gelecek kisi dedi, yok dedim ama ismini bilmiyorum, sadece 9'da randevusu var, gelince sorar dedim :))
yumurtanin cok olmasi iyi bosver, daha rahat secim yaparlar. 10 tane falan toplarlar sanirim.
agrim sizim yok allaha sukur, eve gelince de uyudum 2 saat kadar, sonra da tv izledim.

bu arada ilaclar bitmiyor, birsuru yeni ilacim oldu ustelik bir tanesi igne ve hamilelik testine kadar kalcadan yapiliyor. (hamilelik olusursa keseyi gorene kadar devam edilecekmis) dolayisiyla her aksam evime yakin bir hastane arayacagim.

birsey soracagim, ben bu durumu kimseyle paylasmiyorum, ailem dahil. uzulmesinler diye. yani yapim boyle, utanip sikildigimdan degil ama annem igne yapmayi biliyor acaba ona soylesem de o mu yapsa igneleri diye de dusunmuyor degilim. kararsiz kaldim.

canim yaa ne olur uzulme, onemli olan saglikli olarak her asamanin devam etmesi, histeroskopi basit bir islem, ben iki kere yaptirdim. bende aralar vermek zorunda kaldim, baska baska sorunlar cikabiliyor her zaman. onemli olan cozumun olmasi. Aydin Bey'e guvenmen yeterli. simdi olmazsa iki ay sonra olur. onemli olan saglikla olmasi. yasin daha genc. daha cok gunler var onunde.

Bence annenle paylaş iğne yapmayı da biliyormuş zaten. Bende annem, kayınvaldem ve görümcemle paylaştım. Onlar biliyor sadece. Birilerine de anlatmak lazım. En yakınımızda annelerimiz.
Ağrın olmaması çok güzel. Demekki rahat bir şekilde almışlar yumurtalarını. Ne zaman haber verecekler sana. Çok heyecanlı bekleyişler şu an yaşadıklarımız. Ama ben hiç stres yapmıyorum tatlı heyecanlar bunlar.
Sizlerle de paylaşıyorum çok iyi geliyor bana. İyiki varsınız kızlar.

Anlaşılan ilaçlardan ve iğnelerden kurtulamıyoruz.
Göbeğim delik deşik oldu şimdi de kalça....
Sonucu güzel olacak ama.....değer değer....

Deniko sende sıkma canını olur mu. Bak bizde senin tedavinde de burda seni dinleyeceğiz. Tüm aşamalarını anlatcaksın bize.
Ama belkide tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldığının haberini vereceksin bize.

yarin ogleden sonra embriyolog arayacakmis, kac tanesi oldu diye. bakalim ne cikacak sonuc. ben transfer cts olsun istiyorum ama embriyolar belirledigi icin transfer gununu elden bir sey gelmiyor.
bu arada bugun 2400 tl aldilar, transferden sonra da kalan kismi alacaklar sanirim.

beni en cok rahatladan buradaki paylasim, anneme kiyamiyorum, onun uzulmesini hic istemiyorum. kayinvalidem zaten acaip panik bir insan, grip olsam aglar.. o nedenle ben kendi halimde cozmeye calisacagim sanirim, gene de zorda kalirsam ararim annemi, oda babama teyzeme falan soyler sonra da duymayan kalmaz

canım sen gonal-f 450 mi aldın yoksa gonal-f 1050 m,? birde senin iğneler flakon mu kalem mi?
ben iki kutuyu 1600' e aldım da:)

cnm ben gonalf 450 aldım 3 kutu bakalım yetmez gibi görünüyor bugün ilk ignemi yaptım kutunun içinde enjektörler var baya kalem degil

Arkadaslar yeni ilacımı aldım yola devam, yumurtalardan en büyüğü 17.5 olmuş rahim kalınlığım 10 sizinki nasıl? bugun iş yerinde işler çok yogundu başımı işten kaldıramadım internete de giremedim..
sizin güzel haberlerinize sevindim.sağlıcakla kalın
Benim yumurtacıklar biraz yavaş büyüyor, ama böyle olması bi yandan da iyi oldu ufaklıklarda büyüdü bu arada.. Not almadık büyüklükleri ama 17.5 , 16 , 15 , 11 , 10 , 9 ,6 olduğunu hatırlıyorum

Son düzenleme:
Ladybird canım nasılsın ? Haber yok mu hastaneden aklım sende kaldı. Az önce geldim eve, hemen baktım nete haber varmı diye.

Doktor söyledi rahim kalınlığını ama heyecandan unuttum.
Yumurtaların yavaş büyümesi kötü değilki, yeterki büyüsünler. Sayısı kaç?

Ladybird canım nasılsın ? Haber yok mu hastaneden aklım sende kaldı. Az önce geldim eve, hemen baktım nete haber varmı diye.

Mrb cnm, 7 yumurtada olgunmus, hepsi dollenmis. Bakalim kaliteleri 2 gun sonra belli olacak. 5 kaliteli olursa blastosit olunca (5.gun) transfer olabilirmis. Sanirim cuma yada cts olacak. Ben isten dolayi cts ye kalsin istiyorum. Neyse iste hayirlisi. Aydin Bey'le gene tlf.da gorustum. Biraz duygusal bir cvp ama embriyolar rahimde daha mutlu buyurlermis neyse Transferden bir gun once arayacaklarmis.tam tarihi embriyolar belirleyecek.

Bu arada igneye alternatif varmi diye zorladim ama cvp olumsuz ustelik ciddi yakiyor bu seferki sanki morarmis gibi hissediyorum

7 tanesinin de döllenmesi süper, çok sevindim valla. İnşallah kaliteleri de iyidir.
Maşallah tüm adımları hayırlısıyla iyi atlatıyorsun.
Transfere de az kaldı.
Bende bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım. Perşembe de yumurta toplama.Bakalım benim yumurtalar da döllenebilecek mi?

Ooo ne guzel iste bissuru yavrucuk olacak)

Ne iğnesiymiş bu acaba.
ığneyi saat kaçta yaptırmak gerekiyor?
Akşam akşam nerde yaptıracağız.

Hersey sirasiyla yavas yavas oluyor. Allah hayirlisini nasip etsin. Sen tup mu micro mu yapacaksin.
)

Cuma gunu sende kac minikin oldugunu ogreneceksin. Tatli bir heyecan
Hersey yolunda gidecek merak etme. Yarin kasiklarinda dolgunluk hassasiyet hissetsen de endiselenme, vaktinden once catlamiyorlar.

Vucudumuzda biyonik bir saat ara sira tutukluk yapsa da tikir tikir isliyor aslinda

Ne iğnesiymiş bu acaba.
İğneyi saat kaçta yaptırmak gerekiyor?
Akşam akşam nerde yaptıracağız.

Progynex; peogestoron hormonu veriyor. Tutunmayi artirmak icin. Aksam yapmak zorunda degilsin. Ayni saatlerde olmasi yeterli. Ben mecburen aksami tercih ediyorum. Kalca disinda on bacak kol gibi kas olan yerlere yapilabilirmis. Yarin bacagi deneyecegim. Basarirsam kendim yapacagim. Yada koldan isyerindeki saglik gorevlisine yaptirabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…