Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sanirim saati hastanenin programina gore netlestiriyorlar. Bizi pzt 9 da cagirdilar hastaneye. 9:30 gibi isleme baslamis olurlar herhalde. 36 saat dolmadan bitirirler toplama isini.

Sanirim saati hastanenin programina gore netlestiriyorlar. Bizi pzt 9 da cagirdilar hastaneye. 9:30 gibi isleme baslamis olurlar herhalde. 36 saat dolmadan bitirirler toplama isini.

Heyecan yapma sakın kolay bir işlemmiş. Rahat ol.
Belki sonrasında ağrı olabilirmiş.

Arkadaslar merhabalar bugün kontrolum vardı yumurta durumlarım,
*1 adet 16.5
*2 adet 12.5
*1 adet 9
*2 tane de ufaklık varmış
*benim bir tanede 13.5 büyüklükte ama aktif olmayan yumurtam var...
Biraz az görünüyor ama Allah'tan ümit kesilmez degil mi?Sonuçta bir bebek içib 1 yum ve 1 sperm yeterli...Rabbim neylerse güzel eyler...
Ben bugün bekleme salonundayken sizin transferlerden bahsediliyordu demek ki ptsi 3-4 tane transfer olacakmıs anladııgm kadarıyla:) Ptsi günü benimde kontrolüm var belki hepimiz orda karsılasırız...
Arkadaslar Allah yardımcınız olsun inş. sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucaklarız hepimiz. Benim durumumda ptsi belli olacak ilaçlar aynen devam edecek sanırım 1 kutu daha Gonal-f almam gerekecek

canım burdaki üyelere indirim denilen şey hangi üyeliği kast ediyor?

Merhaba utkumm, dediğin gibi az olmasının bir önemi yok yeterki kaliteli olsunlar 1 yumurta bile yeter.
Yok canım biz daha transfer aşamasında değiliz. Ladybird ün p.tesi günü yumurtaları toplancak. Benimde p.tesi belli olacak ya p.tesi günü yada salı günü çatlatma iğnesi vurulacak toplama işlemi de çarşamba yada perşembe.
Biz zaten seninle yanı gün başlamıştık tedaviyeye belki aynı gün toplama işlemi olur.

Sana neden gonalf verdiler de bize puregon onu da anlamadım. Senin özel bir durumun varmıydı?
Bir de aktif olmayan yumurtayı nasıl anlıyorlar merak ettim?

arkadaslar catlama ignesiinin ismi ne onu tüp bebek merkezindemi vuruyorlar egwer kendimiz alıyorsak ücreti nedir bilen varmı acaba

[QU9OTE=turtem;11323589]arkadaslar catlama ignesiinin ismi ne onu tüp bebek merkezindemi vuruyorlar egwer kendimiz alıyorsak ücreti nedir bilen varmı acaba[/QUOTE]

Eczaneden biz alıyoruz. İstediğin yerde vurdurabilirsin.
Benim bildiğim 2 adet çatlatma iğnesi var. Biri pregnly(20-30 lira civarı) diğeri de ovitrelle (86 tl)

adetin 3. günü gittigimde 13 mikronluk bir yumurta göründü ve östrojen tahlili verdim 29 çıkınca aktif olmadıgını düşündüler...sanırım bu özel bir durum birde tüplerle ilgili problemim var belki ondandır..

Anladım canım geçen aydan çatlamadan kalan yumurtan olabilir.

Utkumm, uyelik fiyati neden dusuk, nasil nereye uye olunuyor bilmiyorum. Ben hastaneyle ucreti de konusmamistim tam olarak. Boyle bir indirim imkani var mi diye sormak lazim.
Catlatma ignelerinden pregnyl'i hemsireye yaptirabilirsin. O bayaa yakiyor ve kabaetden yapiliyor. Digerini ise kendin karnindan yapabilirsin. Muhtemelen sana da ovitrelle catlatma ignesi verirler.

Ben dün 300 ünitelik puregon daha aldım. Pazartesi açtlatma iğnesini vermezlerse tekrar puregon alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…