Heyecan yapma sakın kolay bir işlemmiş. Rahat ol.
Belki sonrasında ağrı olabilirmiş.
zaten genel anestezi olacagindan heyecan yapma sansim olmayacak. Bugun lokal anestezi olabilir mi dye sordum. Olmamasi daha iyi dendi. Sonrasini da yasayacagiz artik umarim rahat gecer
Yumurta toplanmasından sonra ilaç kullanıcak mıyız acaba?
sanirim kullaniyoruz ama ne oldugunu bilmiyorum. Hatta 2 ay falan kullaniliyor eger hamilelik olusursa.
Yumurtaların boyutları ve sayıları ne durumda?
[QU9OTE=turtem;11323589]arkadaslar catlama ignesiinin ismi ne onu tüp bebek merkezindemi vuruyorlar egwer kendimiz alıyorsak ücreti nedir bilen varmı acaba
Utkumm gonal f de pahalı mı? Puregon nun 300 ünitesi 260 tl.
En buyuk 22 olmus zaten o digerlerinden once pirtlamasin diye yarin evde sakin bit gun gecirmemi soyledi. Diger kayda Deger olanlar 19 18 17 ve 16 4 tanede ufak var ama onlardan yumurta ciksa bile olgun olmayacagini tahmin ediyor dr.
Utkum'un da dedigi gibi bir yumurta bir sperm)
Bundan sonrasi artik kader kismet. Biz elimizden geleni yapiyoryz. Hayirliysa nasip etsin Allahim.
Ben dün 300 ünitelik puregon daha aldım. Pazartesi açtlatma iğnesini vermezlerse tekrar puregon alacağım.
bende gonalfin 3 kutusuna 1080 verdim . diger adet olana kadar kullanacagım ignelerle beraber toplamda 1300 ignelere verdim ..
ben iki kutu 900 luk bitirdim. Daha dogrisu biraz artti 150-175 falan cikar. Senin dozajin nedir su anda?
misafirlerim geldi sonra gorusuruz.
Cnm tüp bebek eşinden dolayımı yapılıyor senden dolayımı benim eşimden dolayı yapılıyor buyüzden doktorlar senin ignelerin fazla tutmaz demişlerdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?