Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Heyecan yapma sakın kolay bir işlemmiş. Rahat ol.
Belki sonrasında ağrı olabilirmiş.

zaten genel anestezi olacagindan heyecan yapma sansim olmayacak. Bugun lokal anestezi olabilir mi dye sordum. Olmamasi daha iyi dendi. Sonrasini da yasayacagiz artik umarim rahat gecer

zaten genel anestezi olacagindan heyecan yapma sansim olmayacak. Bugun lokal anestezi olabilir mi dye sordum. Olmamasi daha iyi dendi. Sonrasini da yasayacagiz artik umarim rahat gecer

Genel anestezi biliyorum ama öncesinde de insan heyecan yapabilir o nedenle söyledim.

Yumurtaların boyutları ve sayıları ne durumda?

En buyuk 22 olmus zaten o digerlerinden once pirtlamasin diye yarin evde sakin bit gun gecirmemi soyledi. Diger kayda Deger olanlar 19 18 17 ve 16 4 tanede ufak var ama onlardan yumurta ciksa bile olgun olmayacagini tahmin ediyor dr.

Utkum'un da dedigi gibi bir yumurta bir sperm )

Bundan sonrasi artik kader kismet. Biz elimizden geleni yapiyoryz. Hayirliysa nasip etsin Allahim.

[QU9OTE=turtem;11323589]arkadaslar catlama ignesiinin ismi ne onu tüp bebek merkezindemi vuruyorlar egwer kendimiz alıyorsak ücreti nedir bilen varmı acaba

Eczaneden biz alıyoruz. İstediğin yerde vurdurabilirsin.
Benim bildiğim 2 adet çatlatma iğnesi var. Biri pregnly(20-30 lira civarı) diğeri de ovitrelle (86 tl)[/QUOTE]

tskler cnm bilgilendirdigin için.Allah bizlere bütün hepimize hayırlı nesiller versin...

Yumurat sayında güzel boyutları da. İnşallah büyük olan pırtlamaz. Belikide o yumurtadan bile hamile kalabilirsin. Olur mu olur.
Dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah kalmış. Bebeklerimizin ömrü varsa gelecekler.
Ama gelecekler benim içime doğuyor çok umutluyum ben.

ben iki kutu 900 luk bitirdim. Daha dogrisu biraz artti 150-175 falan cikar. Senin dozajin nedir su anda?

200 ünite vuruyorum günde değiştirmediler. Bakalım p.tesi günü çatlatma iğnesi vururlarsa bitecek iğneler. Ebru hanım duruma göre, belki p.tesi günüde puregon vurursun salı gününe kalır çatlatma iğnesi dedi.
Yumurtaların boyutları tam istediği gibi değil herhalde.

Cnm tüp bebek eşinden dolayımı yapılıyor senden dolayımı benim eşimden dolayı yapılıyor buyüzden doktorlar senin ignelerin fazla tutmaz demişlerdi zaten.

normalde gonalf bu ignlerden en pahalısı deniliyor. kutusu 350 civarı kullamına göre ücretide de degişir benim bir yakınım kendinde problem vardı fsh da cok yüksektii ilaçlara baya para harcadı probleme göre ücretlerde degişebiliyor yumurtalıkların durumları degiştiriyor herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…