Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Asm de herkese micro yapıyorlarmış galiba, şans daha yüksekmiş. Bana da micro yapılacakmış.

Merhaba canım Allahtan rahim kalınlığı değilmiş de inceliğimiş.6 mm olması gerekirken 3 mm.ymiş.En son yaşadığım düşük sebep olmuş herhalde yapışıklığa..O sebepten de incelmiş rahim..Aydın bey'e duacıyım haklısın belki de görmeseydi tüp bebek yapacaktı ve rahim taşımayacağı için düşükle sonuçlanacaktı.Ve işin garibi ben daha önce birsürü doktora gittim ve hiçbiri farketmedi bunu..Beni rahatlattın rahim filmi bazı kişiler tarafından çok abartılarak anlatılıyor anestesiziz olduğu için gözümü korkutuyordu..Sen nerede yaptımıştın acı duymadın mı hiç? Bu arada seni de çok merak ettim yumurtalar toplnadı mı?

Kendin nasıl yapacaksın, riskli olmaz mı?
İş yerinde yaptırabiliyorsan rahat olur aslında.
Aşılama da bana progestoron hapı vermişlerdi. Demekki iğnesi daha iyiki iğne yaptırıyorlar.

Asm de yaptırmıştım yine. Ben 1,5 yıldır asm ye gidiyorum. Herşeyimi orda yaptırdım. Özel sağlık sigortan varsa indirim yapıyorlar rahim filminde.
Bu arada hiç öyle korkulacak bir işlem değil. Çok az bir sızı oluyor adet ağrısı gibi.
Benim yumurtalar perşembe sabah toplanacak inşallah.

Haklısın canım daha sonra bir kayıp yaşayacağıma şimdiden öğrenmem çok iyi oldu..Tabii ilk başta şok oldum tedaviye başlıyacağımı düşündüğüm için..İnşallah sonu güzel olur, çektiğimiz sıkıntılara değer..Histeroskopi ile ameliyat mı olmuştun yoksa sadece teşhis amacıyla mı yapılmıştı sana? Bu arada sen de beklemeye geçtin şimdi canım, dualarım seninle inşallah güzel haberi paylaşırsın bizimle biran önce:)))

Aydin Bey gercekten ince ince kontrol ediyor ve hastasina da detayli sekilde anlatiyor. Cok hastam var diye kestiripp basindan savmiyor. Ayrica bilgisinden bahsetmeye hic gerek yok. Cok seviyorum ve cok guveniyorum. Sanirim hepimiz ayni duygu ve dusuncedeyizdir

Çok sağolun, sizler olmasaydınız ben ne yapardım? İşin kötüsü ben olanları ne annemle ne kayınvalidemle paylaşabiliyorum çok hassaslar( Tüm aşamaları sizinle paylaşacağım tabii..

Kendin nasıl yapacaksın, riskli olmaz mı?
İş yerinde yaptırabiliyorsan rahat olur aslında.
Aşılama da bana progestoron hapı vermişlerdi. Demekki iğnesi daha iyiki iğne yaptırıyorlar.

Onceki asilamada bacagimdan yapmistim igneleri, biraz ona guveniyorum ama ince uc kullanilamiyormus sivi yagliymis ve ince uctan gecmezmis her aksam hastaneye gitmekten iyidir diye dusunuyorum.
Isyerini yarin sorgulayacagim. Olursa ben de tercih ederim.

Çok sağolun, sizler olmasaydınız ben ne yapardım? İşin kötüsü ben olanları ne annemle ne kayınvalidemle paylaşabiliyorum çok hassaslar( Tüm aşamaları sizinle paylaşacağım tabii..

Bende seninle ayni pozisyondayim. Burasi bence cok guzel bir sinerji yaratiyor. Iyiki varsiniz. :)))

Hepimiz aynı düşüncedeyiz canım..Ne derse hiç düşünmeden yaparım walla o kadar güveniyorum..

Özel sağlık sigortam var Aydın bey'de söyledi hem filmi hem historoskopiyi sigortaya karşılatırız dedi..Perşembeye az kaldı umarım herşey süper olur senin için..

Ortak dertten muzdarip olunca canım biribirimizi en iyi bizler anlarız.
Ben annemlerle paylaştım ama sizinle konuştuğumuz gibi olmuyor.

Rahim filmini ne zaman çektirdin canım ne kadar ödedin hatırlıyor musun??

Ikisi de oldu. Simdiye kadar oldugum 4 operasyonun 3'u rahimdeydi. (yumurta toplama dahil , yani asagi bolgeyi gormeyen kalmadi : p )

Canim insallah hepimizin guzel haberlerini paylasacagiz.

Özel sağlık sigortam var Aydın bey'de söyledi hem filmi hem historoskopiyi sigortaya karşılatırız dedi..Perşembeye az kaldı umarım herşey süper olur senin için..
Ne güzel işte çok para da vermiş olmazsın.
Çok teşekkürler canım az kaldı gerçekten. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Rahim filmini ne zaman çektirdin canım ne kadar ödedin hatırlıyor musun??

Eylül de çektirdim. Benim bir rahatsızlıktan dolayı değilde kontrol olduğu için sigorta karşılamadı. Ancak sigortam olduğu için indirim yaptılar. Normalde yanlış hatıralamıyorsm 1.000 tl civarı bana 400 e geldi.

bak ne guzel. Bildugin guvendigin dr da yaptirman cok onemli. Benimki cok kotu bir tecrubeydi. Tanimadigim ve muhtemelen tecrubesiz bir elde ustelik tek basima. salak gibi ciktiktan sonra aramistim esimi aglaya aglaya gel beni al diye.

Ama benim aptalligim aceleciligim, aman ne olacak yaptirivereyim dememden kaynakli.
Sen sakin bana bakma. Aydin bey olacak nasil olsa yaninda.

Ikisi de oldu. Simdiye kadar oldugum 4 operasyonun 3'u rahimdeydi. (yumurta toplama dahil , yani asagi bolgeyi gormeyen kalmadi : p )

Canim insallah hepimizin guzel haberlerini paylasacagiz.

Bende bu bebek olayı için ilk florence night. de bir doktora gittim. Doktoru beğendim ancak hastaneden memnun kalmadım. İkinci olarak asm de kadın doğum doktoruna gittim. Aşılama yaptırırken doktorum yok diye başka bir doktor yaptı. 3 doktor etti.
Aydın bey ile Ebru hanımı da sayarsak 5 oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…