Üzülme canım ya belki de hamile kalamamanın nedeni rahim kalınlığındır. Hamile kalamamanın en azından sebebi bilinirse ona göre tedavi uygulanır.Tedavi sonunda belki kendiliğinden hamile kalacaksın.
Üzme kendini lütfen herşeyde bir hayır vardır. Aydın bey anlamasaydı belki de tüp bebek tedavisine başlanacaktı ve sonuç olumsuz olacaktı.
Sen doktoruna güven ne diyorsa yap bak sonucu güzel olacak. Moralini de yüksek tut.
Daha önce sen rahim filmi çektirmişmiydin? Ben çektirdim kısa bir işlem korkulacak birşey yok. Histereskopiye gerek kalmaz inşallah kalırsa da onu da anestesi ile yapıyorlar.
Deniko sen kaçta ASM deydin?
Yoksa sen demi 9 ta?
Progynex; peogestoron hormonu veriyor. Tutunmayi artirmak icin. Aksam yapmak zorunda degilsin. Ayni saatlerde olmasi yeterli. Ben mecburen aksami tercih ediyorum. Kalca disinda on bacak kol gibi kas olan yerlere yapilabilirmis. Yarin bacagi deneyecegim. Basarirsam kendim yapacagim. Yada koldan isyerindeki saglik gorevlisine yaptirabilirim.
Merhaba canım Allahtan rahim kalınlığı değilmiş de inceliğimiş.6 mm olması gerekirken 3 mm.ymiş.En son yaşadığım düşük sebep olmuş herhalde yapışıklığa..O sebepten de incelmiş rahim..Aydın bey'e duacıyım haklısın belki de görmeseydi tüp bebek yapacaktı ve rahim taşımayacağı için düşükle sonuçlanacaktı.Ve işin garibi ben daha önce birsürü doktora gittim ve hiçbiri farketmedi bunu..Beni rahatlattın rahim filmi bazı kişiler tarafından çok abartılarak anlatılıyor anestesiziz olduğu için gözümü korkutuyordu..Sen nerede yaptımıştın acı duymadın mı hiç? Bu arada seni de çok merak ettim yumurtalar toplnadı mı?
canim yaa ne olur uzulme, onemli olan saglikli olarak her asamanin devam etmesi, histeroskopi basit bir islem, ben iki kere yaptirdim. bende aralar vermek zorunda kaldim, baska baska sorunlar cikabiliyor her zaman. onemli olan cozumun olmasi. Aydin Bey'e guvenmen yeterli. simdi olmazsa iki ay sonra olur. onemli olan saglikla olmasi. yasin daha genc. daha cok gunler var onunde.
Merhaba canım Allahtan rahim kalınlığı değilmiş de inceliğimiş.6 mm olması gerekirken 3 mm.ymiş.En son yaşadığım düşük sebep olmuş herhalde yapışıklığa..O sebepten de incelmiş rahim..Aydın bey'e duacıyım haklısın belki de görmeseydi tüp bebek yapacaktı ve rahim taşımayacağı için düşükle sonuçlanacaktı.Ve işin garibi ben daha önce birsürü doktora gittim ve hiçbiri farketmedi bunu..Beni rahatlattın rahim filmi bazı kişiler tarafından çok abartılarak anlatılıyor anestesiziz olduğu için gözümü korkutuyordu..Sen nerede yaptımıştın acı duymadın mı hiç? Bu arada seni de çok merak ettim yumurtalar toplnadı mı?
Deniko sende sıkma canını olur mu. Bak bizde senin tedavinde de burda seni dinleyeceğiz. Tüm aşamalarını anlatcaksın bize.
Ama belkide tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldığının haberini vereceksin bize.
Kendin nasıl yapacaksın, riskli olmaz mı?
İş yerinde yaptırabiliyorsan rahat olur aslında.
Aşılama da bana progestoron hapı vermişlerdi. Demekki iğnesi daha iyiki iğne yaptırıyorlar.
Çok sağolun, sizler olmasaydınız ben ne yapardım? İşin kötüsü ben olanları ne annemle ne kayınvalidemle paylaşabiliyorum çok hassaslar( Tüm aşamaları sizinle paylaşacağım tabii..
Aydin Bey gercekten ince ince kontrol ediyor ve hastasina da detayli sekilde anlatiyor. Cok hastam var diye kestiripp basindan savmiyor. Ayrica bilgisinden bahsetmeye hic gerek yok. Cok seviyorum ve cok guveniyorum. Sanirim hepimiz ayni duygu ve dusuncedeyizdir
Asm de yaptırmıştım yine. Ben 1,5 yıldır asm ye gidiyorum. Herşeyimi orda yaptırdım. Özel sağlık sigortan varsa indirim yapıyorlar rahim filminde.
Bu arada hiç öyle korkulacak bir işlem değil. Çok az bir sızı oluyor adet ağrısı gibi.
Benim yumurtalar perşembe sabah toplanacak inşallah.
Çok sağolun, sizler olmasaydınız ben ne yapardım? İşin kötüsü ben olanları ne annemle ne kayınvalidemle paylaşabiliyorum çok hassaslar( Tüm aşamaları sizinle paylaşacağım tabii..
Asm de yaptırmıştım yine. Ben 1,5 yıldır asm ye gidiyorum. Herşeyimi orda yaptırdım. Özel sağlık sigortan varsa indirim yapıyorlar rahim filminde.
Bu arada hiç öyle korkulacak bir işlem değil. Çok az bir sızı oluyor adet ağrısı gibi.
Benim yumurtalar perşembe sabah toplanacak inşallah.
Haklısın canım daha sonra bir kayıp yaşayacağıma şimdiden öğrenmem çok iyi oldu..Tabii ilk başta şok oldum tedaviye başlıyacağımı düşündüğüm için..İnşallah sonu güzel olur, çektiğimiz sıkıntılara değer..Histeroskopi ile ameliyat mı olmuştun yoksa sadece teşhis amacıyla mı yapılmıştı sana? Bu arada sen de beklemeye geçtin şimdi canım, dualarım seninle inşallah güzel haberi paylaşırsın bizimle biran önce:)))
Ne güzel işte çok para da vermiş olmazsın.Özel sağlık sigortam var Aydın bey'de söyledi hem filmi hem historoskopiyi sigortaya karşılatırız dedi..Perşembeye az kaldı umarım herşey süper olur senin için..
Rahim filmini ne zaman çektirdin canım ne kadar ödedin hatırlıyor musun??
Özel sağlık sigortam var Aydın bey'de söyledi hem filmi hem historoskopiyi sigortaya karşılatırız dedi..Perşembeye az kaldı umarım herşey süper olur senin için..
Ikisi de oldu. Simdiye kadar oldugum 4 operasyonun 3'u rahimdeydi. (yumurta toplama dahil , yani asagi bolgeyi gormeyen kalmadi : p)
Canim insallah hepimizin guzel haberlerini paylasacagiz.
Özel sağlık sigortam var Aydın bey'de söyledi hem filmi hem historoskopiyi sigortaya karşılatırız dedi..Perşembeye az kaldı umarım herşey süper olur senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?