Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegülcüğüm utkum a üzülürken sana seviniyorum hayat ne garip dimi. acı tatlı bir arada senden çok güzel haberler alıyoruz inşallah hep iyi haberlerini almaya devam ederiz. hayırlı olsun karnındaki bebişlerin umarım sana 9 ay boyunca sımsıkı tutunurlar...

canım ağlamamak mümkün degil, eşimle başbaşa kaldıımızda tutamıyoruz kendimizi sağ olsun yakınlarımız çok destek oluyor, sizlerin desteginide asla unutamam bie şekilde bu günlerde gececek acımız hafifleyecek, Rabbim eşlerimizi bizlere bagıslasın Onları yanımızdan eksik etmesin...

amiiin bitanem amiiin.. Allah sizlere sağlık kuvvet versin. inşallah sağlıklı evlatlarını sana hayırlısıyla nasip etsin. anne olmayı evlat sevgisini en hayırlı şekilde ve uygun zamanda tattırsın sana. Rabbim büyük tevekkül et canım benim inşallah her şey yoluna girecek.

Canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim, gereken yapıldı bundan sonrası pozitif olmak, inanmak içten duygularla istemek olumsuzluğa mahal verme lütfen ben hep o hatayı yaptım
Seni çok seviyorum kendine ve bebişlere iyi bak canım opuyorumnanaktan

Merhaba Impression;
Biz bir arada olduğumuz için çok mutluyuz, acısıyla - tatlısıyla, güzeliyle - kötüsüyle, dramı - komedisiyle hayatın içindeyiz ve herşeyi paylaşıyoruz.
Umutlu ve istekliyiz.
Biz hep buradayız..
Bekleriz.

Utkumm;
Canım özelden Beslenme ve Diyet Uzmanı Nurhan Yalman'ın iletişim bilgilerini msjlıyorum.
Sadece Çarşamba günleri çalışıyor..

Ayşegül;
gözün aydın. inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...
Dün 10.15 te randevum vardı Aydın hocayla. Sanırım aynı saatlerde sende oradaydın. Seni göremedim. Tanışmayı çok isterdim:)

2. Aşılama için planlar yaparken ben Aydın hoca Ameliyat olmalısın dedi.çünkü 1 mm lik 1 adet polip'im var artık... Şu anda hamile kalmayı engellemez ama oluşan hamileliğin sonlanmasına neden olabilir dedi. Korktum tabii.Önceden almak lazım tedbirini. Basit bir ameliyat olacak sanırım.
31 mayıs saat 10 'a Ameliyat gününü ayarlayıp aradı sevil hanım sağolsun.
İğneden bile korkan ben nasıl ameliyat olacak bilmiyorum.

Merhabaa White cad;
Hoşgeldinnnn , demek 16 haftalık ikizlere gebe yolun yarısına gelmiş bir annesinn:)) Bebeklerini Allah size bağışlasın.. Bir avazda doğurmayı nasip etsin.
Demek konu açıldığndan bu yana sessiz sessiz izliyorsun, okuyorsun, takip ediyorsun.. Düzenli takip etmene rağmen yazmamaya nasıl dayandın?? bilmiyorumkismile Yoksa siz de kimselere söylememe kararı mı almıştınız.. Öyle uyarıyorlar ya, pek kimse bilmesin diye :)))
Ben tüm sayfaları 2 günde burnumu ve gözlerimi sile sile okuyup, üçüncü gün "beni de aranıza alırmısınız" diyerek yazmıştım..
Ehhh konsey toplandı kabul ettiler aralarına, o gün bu gündürrrr bende buradayım işte zemuszemus
Bu arada benim oğlum Şerbet'de 6 kg. Bizim de günün değişik zamanlarında birlikte uyumamız söz konusu.. O da karnımı azıcık yumuşatır, sonra da kıvrılıverir, birlikte uyuruz.. Bilirsin.. Sıcaklığını hiçbir şeye değişmem.
Benim oğlum başka evde malesef duramıyor. Daha evvel kısa süreli seyahatlerimizde bunu tecrübe ettik.. Alışamayacağını biliyorum.. Ayrıca en önemlisi onsuz bir evde benim psikolojimin ruh sağlığımın daha çok etkilenecek olması..
Vakit buldukça deneyimlerini sen de yaz lütfen.. Bizden öndeki süreçlerde olanların deneyimleri, tecrübeleri o kadar önemli ki bizim için; sizinkilerle harmanlanmış bizim tecrübelerimiz de bizden sonra başlayan arkadaşlarımız için çok önemli ..
Sevgiler.

geçmiş olsun serged hiç korkma . bek sonunda düzgün bir şekilde profesyonel bir bilim adamından tedavi göreceksin hem basitmişte ameliyatın bir an evvel ol ki amacına hemen ulaşasın. hiç anlamazsın bile artık ameliyatlar da çok rahat eskidenmiş o zorluklar adı ameliyat ya ürkütüyor isminden sadece :))))) yaşadıklarımızı düşünürsen kaç ameliyata bedel değilmi...

Serged Merhaba;
Biz de tam o saatte hastaneye ulaşmıştık.. Ama bekleme salonunda kimse yoktu... Zaten içeri aldılar hazırlanma safhası için.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Başka bir seferde karşılaşırız inşallah..
Polip çok ama çok basit bişii.. Öncelikle nasıl olacağım, nasıl dayanacağım falan dersen bozuşuruz seninle.. Ne demek o öyle.. Koskoca kızsın, bebek yapmaya çalışıyorsun, iğneden korkuyorum nasıl olacağım bilmiyorum diyorsun.. Korkuların önyargılı yapmış seni ama böyyle olmazzz.. Bak ablan sayılırım kızarım.
"İğneden korkan ben nasıl ameliyat olcam bilmiyorum" demek yerine.. "aaaa çok basit bir ameliyatmış, ameliyat bile sayılmazz" demelisin.. Hazırlanıp, süslenip - püslenip gitmelisin hastaneye..
Bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum canım.. Cidden o kadar basit ki..
Velev ki çok zor bir operasyon olsaydı.. Ben bu zorun üstesinden geleceğim diyerek başlamalısın..
Anne olmaya çalışan, bedeninde bebek büyütecek olan, onu doğurup yetiştirecek olan bir anne her zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahiptir..
Bunu unutma olur mu:))

Canım Arkadaşlarım;
ıki günlük yazdıklarınızı tek tek okudum..
Hepinizin iyi dilekleri için çokk teşekkür ederim.. Hepinizin en az benim kadar heyecanlandığınızı biliyorum. Yanımda olduğunuzu, beni düşündüğünüzü bilmek çok güzel..
Ben hepinizi çokkk seviyorum..

Geshenk;
Merhaba canım, online görüyorum seni..
Pazartesi mi Salı mı hangi gün hastanede olacaksın?

Ayşegülcüğüm bekliyorum heyecanla işte artık ilaçlarım perşembe sondu 3 gün bitiyor bugün artık yarınmı olurum bu akşammı olur adetimin gelmesini bekliyorum ki hemen arayıp Aydın bey e randevu alacağım kısmetse bekleme modundayım yani :)) sonrasını sen daha iyi biliyorsun bir sorun çıkmazsa inşallah senin yolunda devam ediyorum canım :)))

Kızlarrr;
Şu an Digiturk 84.kanal Nat. Geographic 'de ANNE KARNINDA isimli belgesel var.. Konusu çoğul gebelikler.. ıkiz, üçüz ve dördüz hamileliği olan 3 hamilenin gebe kalmalarından doğumlarına kadar..
Bilginizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…