boğazıma bir şeyler düğümlendi... o kadar kötü oldumki şu an ağlıyorum. boşaldı göz pınarlarım tutamıyorum. çok kötü oldum.Ayşegül ün dediği gibi söz bitti..... artık söz yok...
Allah sabır versin.......
canım ağlamamak mümkün degil, eşimle başbaşa kaldıımızda tutamıyoruz kendimizi sağ olsun yakınlarımız çok destek oluyor, sizlerin desteginide asla unutamam bie şekilde bu günlerde gececek acımız hafifleyecek, Rabbim eşlerimizi bizlere bagıslasın Onları yanımızdan eksik etmesin...
Canım Arkadaşlarım;
Şükürler olsun herşey tam olması gerektiği gibi ve yoluna gitti... İki embriyo transfer edildi.
İkisi de 1.kalite biri 8 hücreli, diğeri 7 hücreli..
Kalan ikisi 1.kalite, biri 5 diğeri 6 hücreli.. Pazartesi günü kontrol edilecek gelişimlerine göre dondurulacak..
11.45de transfer yapıldı, ultrasonda gördüm çok şekerler.13.00 gibi hastaneden çıktık, bebişlerimizle evimize geldik..
Eşim karnımı doyurdu..
Şimdi biraz uyuyacağım..
Hepinizi çook öpüyorum..
buradaki bütün arkadaşlarla aynı süreçtne geçmişiz, birbirimizi anlamak hissetmek duygularımızı paylaşmak gerçekten de çok güzel görünüyor. Ben de Aydın Beye gidiyorum. 4 Martta test yaptırdığımda dünyalar benim olmuştu. 12 Mayısta kontrole gitiğimde dünyam karardı. Çok emekler veriyoruz, elimizden geleni yakınımzdaki yöremizdeki bütün insanlarla yapıyoruz. Yaşanılanlar çok zor, çok büyük acı. İnşallah bunları unutur bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alırız.2. deneme için en az 2 ay beklememiz gerekecek, inşallah sorunsuz bir beklme sürecinden sonra tekrar başlayacağız.
Ayşegül canım senin diyetisyenin adres ve telefonunu bana verirsen çok sevirim, ben yeni bir deneme düşünmüyorum şimdilik olayları akışına bırakacagım, kendimi ve eşimi en sağlıklı hale getirdikten sonra belki bebeğimizi çagırırız Allahtan herşeyin hayırlısı..
Herkese merhaba, siz beni tanımıyorsunuz ama bu konu başlığı açıldığı günden beri takip ediyorum. Ben de ocak ayında ASM de tedavi oldum, o sıralar ASM ve Aydın Bey hakkında arama yaparken bulmuştum, tedavim süresinde de benimle aynı zamanda tedaviye başlayan Sancux, Utkumm ve ladybird'i heyecanla takip ettim :) Şuanda kurmuş olduğunuz dostluk o kadar güzel ki inanın hepinizi tanıyor gibiyim :) Benim tedavim çok iyi geçti, toplam 7 yumurta toplantı, hepsi döllendi,5.gün transferi ile 2 tane embriyo kondu, kalanını dondurduk ve şu anda ikiz bebeklerime 16 haftalık hamileyim :) Ne tedavi, ne toplama ne de transfer sonrasında sorun yaşadım, ama transferde idrar konusu benim de kabusum oldu :) hemşireye yeteri kadar su içtiğimi söylememe rağmen su içirdiler ve 3 kere azar azar tuvalete gitmek zorunda kaldım. Başladı mı durdurmak hakikaten çok zor :) o yüzden Ayşegül72 lütfen çok fazla su içme :) . Şuanda tedavisi süren, yakında transferi olacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. Olumsuz sonuç alanlara ümitlerini kaybetmemelerini ve mükemmel doktorumuz Aydın Bey'e güvenmelerini istiyorum. Utkumm'un kaybından dolayı çok üzüldüm inşallah en kısa sürede yeniden bebeğine kavuşur. Bu arada pazartesi günü bebeklerimin cinsiyetleri belli olacak, çok heyecanlıyım, inşallah sizler de en kısa sürede bu mutluluğu tadarsınız. Ayrıca bu grupta kediseverler olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Benim de kedim var, ama transferden hemen önce anneme götürdüm, çünkü sürekli karnımda yatar, ayakları ile basar masaj yapardı :) biraz da kilolu benim oğlum :) 8 kilo :) neyse doğumda yanıma gelecek annemle beraber inşallah bebişleri kıskanmaz :). Hepinize sevgiler....
Ayşegül;
gözün aydın. inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...
Dün 10.15 te randevum vardı Aydın hocayla. Sanırım aynı saatlerde sende oradaydın. Seni göremedim. Tanışmayı çok isterdim:)
2. Aşılama için planlar yaparken ben Aydın hoca Ameliyat olmalısın dedi.çünkü 1 mm lik 1 adet polip'im var artık... Şu anda hamile kalmayı engellemez ama oluşan hamileliğin sonlanmasına neden olabilir dedi. Korktum tabii.Önceden almak lazım tedbirini. Basit bir ameliyat olacak sanırım.
31 mayıs saat 10 'a Ameliyat gününü ayarlayıp aradı sevil hanım sağolsun.
İğneden bile korkan ben nasıl ameliyat olacak bilmiyorum.
Ayşegül;
gözün aydın. inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...
Dün 10.15 te randevum vardı Aydın hocayla. Sanırım aynı saatlerde sende oradaydın. Seni göremedim. Tanışmayı çok isterdim:)
2. Aşılama için planlar yaparken ben Aydın hoca Ameliyat olmalısın dedi.çünkü 1 mm lik 1 adet polip'im var artık... Şu anda hamile kalmayı engellemez ama oluşan hamileliğin sonlanmasına neden olabilir dedi. Korktum tabii.Önceden almak lazım tedbirini. Basit bir ameliyat olacak sanırım.
31 mayıs saat 10 'a Ameliyat gününü ayarlayıp aradı sevil hanım sağolsun.
İğneden bile korkan ben nasıl ameliyat olacak bilmiyorum.
Geshenk;
Merhaba canım, online görüyorum seni..
Pazartesi mi Salı mı hangi gün hastanede olacaksın?
iyi pazarlar kızlarr, inşallah fırsat buldukça ben de aranızdayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?