Ayşegül çok teşekkür ederim bilgiler için en kısa sürede bende nurhan hanımla tanısacagım inşaallah
Ayşegülcüğüm bekliyorum heyecanla işte artık ilaçlarım perşembe sondu 3 gün bitiyor bugün artık yarınmı olurum bu akşammı olur adetimin gelmesini bekliyorum ki hemen arayıp Aydın bey e randevu alacağım kısmetse bekleme modundayım yani :)) sonrasını sen daha iyi biliyorsun bir sorun çıkmazsa inşallah senin yolunda devam ediyorum canım :)))
canım ağlamamak mümkün degil, eşimle başbaşa kaldıımızda tutamıyoruz kendimizi sağ olsun yakınlarımız çok destek oluyor, sizlerin desteginide asla unutamam bie şekilde bu günlerde gececek acımız hafifleyecek, Rabbim eşlerimizi bizlere bagıslasın Onları yanımızdan eksik etmesin...
mystryy nasılsın? sağlıgın nasıl yarın gidiyormusun işe?aman dikkat et kendine.
Aydın Hocayla eşim telefonda görüşmüş, kromozom analizi yaptırın demiş ama ne kadar uyarsamda hastanedeki hemsire yanlış sıvının içine koymuş bebekleri dolayısıyla hücreler öldügünden hiçbişey yaptıramadıkama bundan sonrasında yapılması gereken bütün tahliller yapıldıktan sonra böyle bir işleme girişecegim galiba ama uzun bir süre düşünmüyorum...
Aydın beyle mutlaka görüşecegim...
Öncelikle eşimin ve benim saglıkla ilgili problemlerimizi halletmemiz gerekiyor
Merhaba Canlarım;
Mystryy, senin daha evvel tahmin ettiğin gibi test günüm 3 Haziran Perşembe :))
bakalım dayanıcakmısın o güne kadar
hadi bakalım heyecanla bekliycez hepberaber:)ayşegülcüm tek korkum senin yerinde duramaman nolur nolur dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?