Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba kızlar.
2 gündür yazamadım hiçbirşey elim gitmedi yada yazacak birşey bulamadım.........
Utkumm yazdıklarını dün gece okudum gerçi tam okuyamadım çok kötü oldum.
Allah sabır versin arkadaşım, seni çok seviyorum inan benimde içimden birşey koptu sanki.
Umarım bu acıyı (tamda olmasa tabi) unutmak için Allah en kısa zamanda size mucize bir bebek verir.

Ayşegülcüm cnm kusura bakma seni de geç tebrik etmiş oluyorum.
Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Umarım 2 bebekte sıkıca tutunur 9 ay boyunca birakmazlar seni.
3 haziran da hemencicik gelsin:))))))))

Merhaba white cat, sanırım birkaç kez yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.
İkizlerin hayırlı olsun cinsiyetlerini öğrendiğinde yaz bize de olur mu.
Handi doktora devam ediyorsun?

Umut10 merhaba hoşgeldin aramıza.
Tedavi için karar aşamasındasın galiba.
Asm de yapmayı düşünüyorsan yazdıklarımızın hepsini oku derim biraz fazla ama sıkılmazsın.

Sancux;
Amiiinnn :)) Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Nasılsın cnm agrın sızın varmı?
Şişlik vardır normal benim 6 aylık hamile gibi karnım vardı. Sonradan iniyor.

Gayet iyiyim canım,
Ağrım yok, kanama yok, şişlik de yoktu..
Ama dün eve geldiğimizden bu yana hiç hareket etmiyor, uyuyorum ve yarım saatte bir atıştırıyorum.. Bu nedenle şiştimm.. Ama öyle sağlıksız şeyler değil yediklerim.. Ana öğünler, ara öğünler, meyva suyu ve süt..
Umuyorum bi kaç güne adapte olur vücudum :)

sancux canım ne olur üzülme inanın siz üzerim korkusuyla yazmak istemedim ama paylaşmam gerekiyordu bir şekilde beni affedin..bebeklerine çok ama çok iyi bak!
mystryy haklısın canım işe döneceğim ama öncesinde biraz dinlnmem lazım, bu arada benim iş yerimde de bir arkadasım var hamile benden bir hafta öndeydi seninkine benzer düşünceler bende de var bir de arkadasım sag olsun cok meraklı ve pimpiriklidir hemende yaz masamda ne yapacagım bilemiyorum..sen bebegin için elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak o bizim için en iyi olanı bilir, sakın geçmişte yaşadıklarını aklına getirme
ladybird okuyup bitiremedin son bi haftada çok hızlı çıktık:))

kızlar merhaba,
dün gece 1 gibi geldim eve. önce yazdıklarınızı okudum, saat 2-3 gibi yattım. haberleri okuyunca diyecek bir şey bulamadım çünkü..

utkummm, canım benim, çok üzüldüm. ( allah onların ömürlerini yeni doğacak bebeklerine bağışlasın. eşine de sana da büyük sabırlar diliyorum.

dün gece en son yazdıklarını okuyunca boğazım düğümlendi, senin psikolojini tahmin bile edemiyorum. bir şey yazamadım, öylece kaldım. umarım bu üzüntülerini en kısa sürede unutturacak başka mucizeler yaşarsın.
gerçekten söyleyecek bir şeyler bulamıyorum. yanında olmayı çok isterdim. sarılıp birlikte ağlamayı.

bundan sonra hayatında hiç gözyaşı olmasın, hep gül inşallah..

Utkumm;
Asıl sen üzülme canım benim.. Elbette hepimiz çok üzüldük, ama senin yaşadıklarının yanında sözü mü olur.
İyi ki bizimle paylaştın, iyi ki anlatabildin..

öyle olmuş canım, son 4 gün içersinde çok şey olmuş. bıraktığım gibi bulamadım sizi.. çok üzüldüm ama Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diyoruz ya, demekki böylesi daha hayırlıymış demek istiyorum (çok içimden gelmese de).

ayşegül'cüm,
hayırlı olsun senin minikler transfer olmuş annelerine. inşallah sağlıkla doğarlar bebişkolar.
sen çok dikkat et kendine ve dinlen lütfen bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…