arkadaşlar merhaba
Herkese merhaba, siz beni tanımıyorsunuz ama bu konu başlığı açıldığı günden beri takip ediyorum. Ben de ocak ayında ASM de tedavi oldum, o sıralar ASM ve Aydın Bey hakkında arama yaparken bulmuştum, tedavim süresinde de benimle aynı zamanda tedaviye başlayan Sancux, Utkumm ve ladybird'i heyecanla takip ettim :) Şuanda kurmuş olduğunuz dostluk o kadar güzel ki inanın hepinizi tanıyor gibiyim :) Benim tedavim çok iyi geçti, toplam 7 yumurta toplantı, hepsi döllendi,5.gün transferi ile 2 tane embriyo kondu, kalanını dondurduk ve şu anda ikiz bebeklerime 16 haftalık hamileyim :) Ne tedavi, ne toplama ne de transfer sonrasında sorun yaşadım, ama transferde idrar konusu benim de kabusum oldu :) hemşireye yeteri kadar su içtiğimi söylememe rağmen su içirdiler ve 3 kere azar azar tuvalete gitmek zorunda kaldım. Başladı mı durdurmak hakikaten çok zor :) o yüzden Ayşegül72 lütfen çok fazla su içme :) . Şuanda tedavisi süren, yakında transferi olacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. Olumsuz sonuç alanlara ümitlerini kaybetmemelerini ve mükemmel doktorumuz Aydın Bey'e güvenmelerini istiyorum. Utkumm'un kaybından dolayı çok üzüldüm inşallah en kısa sürede yeniden bebeğine kavuşur. Bu arada pazartesi günü bebeklerimin cinsiyetleri belli olacak, çok heyecanlıyım, inşallah sizler de en kısa sürede bu mutluluğu tadarsınız. Ayrıca bu grupta kediseverler olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Benim de kedim var, ama transferden hemen önce anneme götürdüm, çünkü sürekli karnımda yatar, ayakları ile basar masaj yapardı :) biraz da kilolu benim oğlum :) 8 kilo :) neyse doğumda yanıma gelecek annemle beraber inşallah bebişleri kıskanmaz :). Hepinize sevgiler....
ayşegül 72 hayırlı olsun canım allah yardımcı olsun bende eğitimciyim hepinizle tanıştığıma mutlu oldum
Ayşegülcüm cnm kusura bakma seni de geç tebrik etmiş oluyorum.
Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Umarım 2 bebekte sıkıca tutunur 9 ay boyunca birakmazlar seni.
3 haziran da hemencicik gelsin:))))))))
Sancux;
Amiiinnn :)) Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Nasılsın cnm agrın sızın varmı?
Şişlik vardır normal benim 6 aylık hamile gibi karnım vardı. Sonradan iniyor.
sancux canım ne olur üzülme inanın siz üzerim korkusuyla yazmak istemedim ama paylaşmam gerekiyordu bir şekilde beni affedin..bebeklerine çok ama çok iyi bak!
mystryy haklısın canım işe döneceğim ama öncesinde biraz dinlnmem lazım, bu arada benim iş yerimde de bir arkadasım var hamile benden bir hafta öndeydi seninkine benzer düşünceler bende de var bir de arkadasım sag olsun cok meraklı ve pimpiriklidir hemende yaz masamda ne yapacagım bilemiyorum..sen bebegin için elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak o bizim için en iyi olanı bilir, sakın geçmişte yaşadıklarını aklına getirme
ladybird okuyup bitiremedin son bi haftada çok hızlı çıktık:))
sancux canım ne olur üzülme inanın siz üzerim korkusuyla yazmak istemedim ama paylaşmam gerekiyordu bir şekilde beni affedin..bebeklerine çok ama çok iyi bak!
mystryy haklısın canım işe döneceğim ama öncesinde biraz dinlnmem lazım, bu arada benim iş yerimde de bir arkadasım var hamile benden bir hafta öndeydi seninkine benzer düşünceler bende de var bir de arkadasım sag olsun cok meraklı ve pimpiriklidir hemende yaz masamda ne yapacagım bilemiyorum..sen bebegin için elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak o bizim için en iyi olanı bilir, sakın geçmişte yaşadıklarını aklına getirme
ladybird okuyup bitiremedin son bi haftada çok hızlı çıktık:))
ayşegül'cüm,
hayırlı olsun senin minikler transfer olmuş annelerine. inşallah sağlıkla doğarlar bebişkolar.
sen çok dikkat et kendine ve dinlen lütfen bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?