Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok yorgunum kızlar, bugün 12'ye kadar uyudum ama yetmedi..
bir tanıdığımız taşınmış, onun evine gidip baktık eşim ve annemle, biraz pahalı ama anlaştık gibi. yarın sabah başka bir eve daha bakıp karar vereceğiz sanırım.
salı günü akşam gene gidiyorum, önce ankara sonra almanya. haftaya pazartesi akşamı döneceğim.
ve bundan sonra umarım buralarda olacağım..
uff ya ben gene karışacağım, bu transfer ve taşınma işi birbirine girecek..
huzur istiyorum, dinginlik...
ama ben karışığım ve yorgunum,

Şiiiişşşşşşşşttt söylenmeee...
Herşey yolunda gidecek, herşey yoluna girecek..
Haftaya pazartesi sakinleyeceksinn..
Hadi uzan dinlen artık canım..

Ladyyciğim;
Sen neler yaptın, nasıl geçti seyahat, iyimisin canım?

ayşegül'cüm, seyehat iyi geçti,
gençlerle birlikte olunca hayat daha olumlu, neşeli geçiyor.
:) onların enerjisi bana da geçti. ama 4 gün boyunca az uyumak bende yorgunluk yaptı. yani gençlik bende kalmamış aslında

Kızlarrr;
Digiturk 11.kanalda Sevgi Fırtınası isimli film başlıyoooyyy,
2008 yapımı, Richard Gere başrolde.. Romantik..
Hepinize iyi geceler diliyorumm...

Şiiiişşşşşşşşttt söylenmeee...
Herşey yolunda gidecek, herşey yoluna girecek..
Haftaya pazartesi sakinleyeceksinn..
Hadi uzan dinlen artık canım..

:)))) bir tanesin sen.
nasılsın bakayım bugün? transfer nasıl geçti? sıkışma problemi yaşadın mı? önümüzdeki hafta evdesin dimi?
hayırlı olsun canım, inşalah olumlu sonuçlarını paylaşacaksın bizimle.

vanilya'cım burdasın galiba, on-line görünüyorsun?
sen nasılsın, dağ havası iyi gelmiştir umarım.
durumunda bir değişiklik oldu mu? bundan sonrası için planların nasıl?
dondurulmuşları deneyeceksin değil mi?
öpüyorum.

Gunayin Ladybird,
cok guzel bir tatil yaptik yogun bir haftaya basliyoruz simdi...
Regl oldum cok sukur daha ileri birseyler gerekmeyecek insallah.
Ben bundan sonra dogala birakacagim biraz, dondurulmuslarda da mutlaka blastocyst seviyesine ulasmaya calismaya zorlayacagim cunku daha evvelinde hamilelik olussa da dusuk sansi yuksek oldugunu okuyorum. Yani yumurtamiz az diye 8 hucre hele daha az hucreleri yerlestirip beklentide olmak dogaldaki sanstan sadece biraz yuksek geliyor bana yani ikisi de mucize, tutsa da saglikli hamilelik ihtimalinin daha az oldugunu okuyorum hep yabanci kaynaklardan. Yani hamile kaliniyor dolayisiyla hastane istatistigine giriyoruz ama saglikli bebege kavusma ihtimali cok daha az yuzde oranda...
Beni de en cok hamilelik olup dusuk yapmak korkutuyor. Yaptigimiz isin en buyuk tehlikesi bu, normal hamilelikten cok daha buyuk dusuk riski var.
Allah'a teslimdim zaten ama hep icimde acaba denesem dusunceleri dolasip duruyordu simdi icim cok rahat, Allah verecekse dogal yoldan verecek.
Ama olusturdugumuz her embriyoya yasam hakki vermemiz gerektigine inandigimiz icin sonbaharda dondurulmuslara da sans verecegiz.
Insallah sende saglikli bir hamileik olur da bana da motivasyon olur.

sevgiler,

günaydın arkadaşlar..

herkese çok güzel bir hafta diliyorum.. vanilya çok bilinçli olmak da her konuda iyi değil gibi geliyor bana. haksızmıyım. bazan diyorum belki hiç bir şey bilmeseydik kafamızda hiç bir soru işareti olmasaydı bu işi daha rahat becerirdik yada atlatırdık bu olayları daha rahat. Ama o kadar çok şeyi detaylı biliyoruzki oluruna bırakmak bile güç hale geliyor. illa bir neden arıyoruz yada sonucu bir nevi biliyoruz. neyse canım hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun. Rabbim kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizie inşallah.

bu arada Ayşegülün benim için açyığı bahize tek yotum gelmemiş :))) hala tık yok bu arada bugün 4. gün hiç belirti bile yok gelmeyebilirmi yoksa hiç çok geciken varmı aranızda d.k hapı ardından???

geçlermiiii bu cümleyi 20 yıl sonra beellkii kurarım bizde genciz canım benim hayırdır ununu eledin sanırım bebeklerimizin ablalarıyız teyze yok teyze yokk..
bu arada hangi ev olursa olsun her şeyden önce gir kapıdan eğer sana huzur veriyorsa hiç terettüt etme ev çok önemli ve daha öncede dediğim gibi yeni ev yeni dünya bebek....dinginilik bence zamanlama o kadarda kötü değil.bi de şu iş temponu biraz düşürebilsen seyehat mii işkencemi belli değil kaç biraz işlerden boşveeer sen mi kurtarıcan sanki şirketi.neyden daha önemli senden mi eşindenmi?

Utkumm canım lütfen öyle düşünme senin çektiğin acının yanında ben üzülmüşüm biz üzülmüşüz ne ki.......
Lütfen tüm duygularını düşüncelerini paylaş bizimle. Dostlar özellikle bu günler için var.
Ben sizleri dostlarım olarak görüyorum, sende öyle görüyorsun biliyorum o nedenle hiç çekinmeden yaz herşeyi.

Sende hoşgeldin vanilyacım. Tatilinin iyi geçmesine sevindim.
Umarım senin için bu sonbahar güzel haberlerle dolu geçer:)

Herkese Merhaba
Yepyeni bir hafta güzelliklerle dolu olsun inşallah.

Umut10 Hoşgeldin

white_cat sende hoşgeldin bebişlere sağlıkla gelsin bende merak ettim cinsiyetleri çünkü sitedeki herkes erkek bu tüp çocuklar hep erkekmi oluyor diye sorucam artık :)

impression sende hoşgeldin aynı şeyleri yaşayan bayanlarız ve birbirimize destek için buradayız, bundan sonrakiler güzel olur inşallah

ladybird hoşgeldin transfer gününe hazırsın artık, ayşegül sen ve ben beraber sevineceğiz

geshenk bende 4. gün oldum hiç belirti yoktu hatta bu sefer ağrım bile olmadı , zaten doğum kontrol hapıyla az az başlıyor bugün olursun merak etme.

mystryy işe başlamış olmalısın, dediğin doğru evde olunca insan sürekli onu düşünüyor kendine dikkat et :)

sancux face ekledim ÇCC ben :)

Utkumm çok çok üzgünüm sana özel msj atmıştım önceki gece ama olmamış baya uzun yazmıştım tekrar atıcam

Ayşegül canım bol bol dinlen, ördek gibiyim demiştin yaa duş almadın inşallah bir hafta yapma dayan :) Birde taze kayısı çıktı ben kuru kayısıyı pek sevmem taze yesek da iyi olur diğmi?

Gelelim bana bugün randevum vardı rahim içi gayet güzel 14 yumurta var en büyüğü 17 mm 16-15 vs. diye gidiyor biraz yavaş büyüyorlar perşembe çatlatma iğnesini kullanıcam ve sanırım cumartesi toplanacak reglin ilk günüde sayarsak 16 gün yumurtalar toplacak 12-14 gün diyorlar ben biraz sınırı aştım Aydın bey sorun olmayacağını söyledi
çarşamba yine kontrol

Grapes her şey iyi gidiyor. Az kaldı bebişler geliyor!!!

grapes gözün aydın canım sende sona yaklaştın büyüsün kocaman olsun çarşambaya kadar 14 yumurtada toplansın inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…