çok yorgunum kızlar, bugün 12'ye kadar uyudum ama yetmedi..
bir tanıdığımız taşınmış, onun evine gidip baktık eşim ve annemle, biraz pahalı ama anlaştık gibi. yarın sabah başka bir eve daha bakıp karar vereceğiz sanırım.
salı günü akşam gene gidiyorum, önce ankara sonra almanya. haftaya pazartesi akşamı döneceğim.
ve bundan sonra umarım buralarda olacağım..
uff ya ben gene karışacağım, bu transfer ve taşınma işi birbirine girecek..
huzur istiyorum, dinginlik...
ama ben karışığım ve yorgunum,
Ladyyciğim;
Sen neler yaptın, nasıl geçti seyahat, iyimisin canım?
Şiiiişşşşşşşşttt söylenmeee...
Herşey yolunda gidecek, herşey yoluna girecek..
Haftaya pazartesi sakinleyeceksinn..
Hadi uzan dinlen artık canım..
vanilya'cım burdasın galiba, on-line görünüyorsun?
sen nasılsın, dağ havası iyi gelmiştir umarım.
durumunda bir değişiklik oldu mu? bundan sonrası için planların nasıl?
dondurulmuşları deneyeceksin değil mi?
öpüyorum.
Nasılsın cnm agrın sızın varmı?
Şişlik vardır normal benim 6 aylık hamile gibi karnım vardı. Sonradan iniyor.
ayşegül'cüm, seyehat iyi geçti,
gençlerle birlikte olunca hayat daha olumlu, neşeli geçiyor.
:) onların enerjisi bana da geçti. ama 4 gün boyunca az uyumak bende yorgunluk yaptı. yani gençlik bende kalmamış aslında
hiçte bile inmiyor gördüm faceboktan sen incecikmişsin iner tabii:))
sancux canım ne olur üzülme inanın siz üzerim korkusuyla yazmak istemedim ama paylaşmam gerekiyordu bir şekilde beni affedin..bebeklerine çok ama çok iyi bak!
mystryy haklısın canım işe döneceğim ama öncesinde biraz dinlnmem lazım, bu arada benim iş yerimde de bir arkadasım var hamile benden bir hafta öndeydi seninkine benzer düşünceler bende de var bir de arkadasım sag olsun cok meraklı ve pimpiriklidir hemende yaz masamda ne yapacagım bilemiyorum..sen bebegin için elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak o bizim için en iyi olanı bilir, sakın geçmişte yaşadıklarını aklına getirme
ladybird okuyup bitiremedin son bi haftada çok hızlı çıktık:))
Gunayin Ladybird,
cok guzel bir tatil yaptik yogun bir haftaya basliyoruz simdi...
Regl oldum cok sukur daha ileri birseyler gerekmeyecek insallah.
Ben bundan sonra dogala birakacagim biraz, dondurulmuslarda da mutlaka blastocyst seviyesine ulasmaya calismaya zorlayacagim cunku daha evvelinde hamilelik olussa da dusuk sansi yuksek oldugunu okuyorum. Yani yumurtamiz az diye 8 hucre hele daha az hucreleri yerlestirip beklentide olmak dogaldaki sanstan sadece biraz yuksek geliyor bana yani ikisi de mucize, tutsa da saglikli hamilelik ihtimalinin daha az oldugunu okuyorum hep yabanci kaynaklardan. Yani hamile kaliniyor dolayisiyla hastane istatistigine giriyoruz ama saglikli bebege kavusma ihtimali cok daha az yuzde oranda...
Beni de en cok hamilelik olup dusuk yapmak korkutuyor. Yaptigimiz isin en buyuk tehlikesi bu, normal hamilelikten cok daha buyuk dusuk riski var.
Allah'a teslimdim zaten ama hep icimde acaba denesem dusunceleri dolasip duruyordu simdi icim cok rahat, Allah verecekse dogal yoldan verecek.
Ama olusturdugumuz her embriyoya yasam hakki vermemiz gerektigine inandigimiz icin sonbaharda dondurulmuslara da sans verecegiz.
Insallah sende saglikli bir hamileik olur da bana da motivasyon olur.
sevgiler,
Grapes her şey iyi gidiyor. Az kaldı bebişler geliyor!!!Herkese Merhaba
Yepyeni bir hafta güzelliklerle dolu olsun inşallah.
Umut10 Hoşgeldin
white_cat sende hoşgeldin bebişlere sağlıkla gelsin bende merak ettim cinsiyetleri çünkü sitedeki herkes erkek bu tüp çocuklar hep erkekmi oluyor diye sorucam artık :)
impression sende hoşgeldin aynı şeyleri yaşayan bayanlarız ve birbirimize destek için buradayız, bundan sonrakiler güzel olur inşallah
ladybird hoşgeldin transfer gününe hazırsın artık, ayşegül sen ve ben beraber sevineceğiz
geshenk bende 4. gün oldum hiç belirti yoktu hatta bu sefer ağrım bile olmadı , zaten doğum kontrol hapıyla az az başlıyor bugün olursun merak etme.
mystryy işe başlamış olmalısın, dediğin doğru evde olunca insan sürekli onu düşünüyor kendine dikkat et :)
sancux face ekledim ÇCC ben :)
Utkumm çok çok üzgünüm sana özel msj atmıştım önceki gece ama olmamış baya uzun yazmıştım tekrar atıcam
Ayşegül canım bol bol dinlen, ördek gibiyim demiştin yaa duş almadın inşallah bir hafta yapma dayan :) Birde taze kayısı çıktı ben kuru kayısıyı pek sevmem taze yesek da iyi olur diğmi?
Gelelim bana bugün randevum vardı rahim içi gayet güzel 14 yumurta var en büyüğü 17 mm 16-15 vs. diye gidiyor biraz yavaş büyüyorlar perşembe çatlatma iğnesini kullanıcam ve sanırım cumartesi toplanacak reglin ilk günüde sayarsak 16 gün yumurtalar toplacak 12-14 gün diyorlar ben biraz sınırı aştım Aydın bey sorun olmayacağını söyledi
çarşamba yine kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?