Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

maşallah maşallah tu tu tu maşallah yaaa. 14 çok güzel rakam nerde büyüttün bu nunuşları böyle sen hadi bakalım transferleride süper geçecek inşallah azimli bunlar hiç sorun çıkmayacak bak gör. ne güzel bir gelişme böyle..

be hala adet olmadım dediğin gibi hiç belirti bile yok. bakalım bu akşama kadar olacakmı bişiler yaa Aydın beyi yakalayamamaktan korkuyorum ben gidene kadar burada olur inşallah.. her zaman gelsin istemediğim adetimi nasıl dört gözle bekliyorum hey Allahım ya bugünleri de görecekmişiz demek :))))

Selam kızlar herkese iyi haftalar diliyorum........

sağolasın canım inşallah çok çok iyi bir hafta olur güzel haberlerle dolar bu sayfalar...

merhaba kızlar.benim de 22 mayıs cumartesi günü asm de aydın bey tarafından transferim yapıldı.1 emriyo.evdeyim dinleniyorum.3 hazirana kadar zamanı nasıl geçireceğimi bilemiyorum.lütfen dualarınıza beni de alın..

Merhaba Kızlarrr;
Bende hepinize güzel bir hafta diliyorum...
Bu sabah ilk defa eşim işe giderken ona kahvaltı hazırlamadım..
O bana hazırlayıp gitmiş opuyorumnanaktan
Ben salonda uzanma koltuğunda bol yastıklarım, suyum, laptopum, telefonum ve kedim ile birlikteyim.. Uyuyorum uyanıyorum filme kaldığım yerden devam ediyorum sırnaşık şey
Dolabımızda herşey hazır, meyvalarım yıkanmış vs.. , Canım ne istiyorsa otuz saniyede gidiyorum alıp geliyorum..
Böyleyim işte :)

ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah güzel haberler olsun paylaş bizimle sıkıldıkça canın bundan sonra sende dualarımızdasın.

Margaar Merhaba;
Hayırlı uğurlu olsun.
Aynı gün transfer olmuşuz, doğal olarak test günümüz de aynı..
Acaba bekleme odamızdayken sesini duyduğum yan odamdaki cici bayan sizmisinizz :))))

oohh uyu canım bool bol uyu ye iç yat:)) ee eşlerimiz bugünler için benimkininde yazık bu aralar işi çok çamaşır yemek derdi bitmiyor kocacığımın bizim de cumartesileri temizlik günümüz pazar günü halini görseniz aman ev kirlenmesin diye elinde şarjlı süpürge yerim ben onu yaa:))

geshenk stres yaptın tabi canım haliyle bugün yarın olursun merak etme gecikme olabiliyor.

Mystryy;
Geshenk'in sabahki msjını okudum.. "Gelmeyebilir mi yoksa" diye soruyor.. Kahkahalar attırdı bana, gelmeyebilirmiymiş..
Ay bu kız çok tatlı ama panik oluyor, nappcaz bilmem.
Geshenk gitti gelmeyecek artık.. Biz seni kandırdık.. sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay kıyamamm ona :)))
Şekerim cumartesi öğlenden bu yana benimki de pek yoruldu..
(Normalde ağırkanlı yavaştır.. ama nasıl bir performans anlatamam, sabah işe koşa koşa gittii :)))) )

Grapesciğim;
Yumurtaların harika canım.. Afferim sana :)))
Çarşama kontrolünde çatlatma iğnenin zamanı netleşir.. Perşembe vurulursan da cumartesi günü toplanır :) haftaya da transferrr :)) Az kaldı canım yaaa..
Duş almak mııı , korkumdan banyonun önünden hep transit geçiyorum, yüzümü en son hangi gün yıkadım hatırlamıyorum sırnaşık şey
Kayısının tazeleri çıkmıştır.. Ama ben şeftaliye ve kayısya karşı hassasiyet gösteriyorum.. Tüylerimi diken diken ediyorlar. Bu nedenle kuru kayısılarımın dört tanesini eşim bir kaseye koyuyor, üzerine kaynamış su koyuyoruz.. Su soğuyunca kayısılar yumuşacık oluyor ve suyuyla birlikte tüketiyorum.. Dün akşama kadar şiştim. Bu sabah bağırsaklar ve mesane tamamen boşaldı.. ındi şişim sırnaşık şey

margaar hoş geldin aramıza hayırlı olsun inşaallah Ayşegülde sende yüzümüzü güldüreceksiniz...Bunlar bahar bebişleri kim bilir ne tatlı olurlar, Ayşegülcügüm benimde kuru kayısı yemem lazım ama hiç canım istemiyor
bu arada annem yarın veya öbür gün dönüyor, yaş 70 olunca bu kadar dayandıgına şükür.
bende ablama gitmek istiyorum ıskenderuna, şimdi havalar oralarda sıcacıktır tam mevsimi oraların değişiklik olur diyorum ama eşimide bırakıp gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı, 20 güne kadarda işe başlarım galiba

Utkumm;
Canım kuru kayısıyı kaynar suda bekletiyorum, suyu soğuyunca da yiyorum.. Başka türlü de yiyemiyorum..
Ay İskenderun diyince aklıma tepside et geldi. Hani kıymayı tepsinin dibine yayarlar ve üzerine yeşil biberle domates dilimleyip fırınlarlar ya.. Ay ne severimm :)))
İskenderun değişiklik olur ama dediğin gibi çok sıcaktır, dayanabilecekmisin?.. Hem bi de insan böyle durumlarda hiçbiryere sığamıyor ya.. Eşini tek başına bırakıp gitmek de istemiyorsun.. Aaaa bak ne geldi aklıma, haftasonuna denk getirerek gidin sen bi kaç gün daha fazla kalıp dönesin canım?

Kızlarr;
Henüzz ASM'den aramadılar.. Kalan iki embriyonun gelişimini gözleyip bugün dondurup dondurmayacaklarına karar vereceklerdi.. Biri 5 hücreli diğeri 6 hücreli ikisi de 1.kalite embriyo idi.
Aramadılar daha..

sesim o kadar çok mu çıkıyordu ayşegül:kedi:evet aynı gün sonuç alcaz seninle.çok korkuyorum bebişime bişi olcak diyee.8 mmlik polip var.düşük olabilir dedi aydın bey senin kaçıncı deneme?

teşekkür ederim canım işalllahh.

Hayırlı olsun canım. Ayşegülle aynı gün transfer olmuşsunuz. İnşallah herşey istediğinden de iyi olur. Kaçıncı gün transferiydi?

6.gün transferiydi.ilk denemem.daha önce aşılama falanda olmadım.çok heyecanlıyım.sizin?

6.gün transferiydi.ilk denemem.daha önce aşılama falanda olmadım.çok heyecanlıyım.sizin?

Margaar ben daha önce yazmıştım. Geçen yıl nisanda transfer yaptırdım Aydın Beye. Şu anda kızım Güneş 5 aylık. Geçirdiğin herşeyi ben de geçirdim.Şu anda netten çıkmak zorundayım. Akşama sana daha detaylı yazarım

tamam canım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…