Grapes her şey iyi gidiyor. Az kaldı bebişler geliyor!!!
Herkese Merhaba
Yepyeni bir hafta güzelliklerle dolu olsun inşallah.
Umut10 Hoşgeldin
white_cat sende hoşgeldin bebişlere sağlıkla gelsin bende merak ettim cinsiyetleri çünkü sitedeki herkes erkek bu tüp çocuklar hep erkekmi oluyor diye sorucam artık :)
impression sende hoşgeldin aynı şeyleri yaşayan bayanlarız ve birbirimize destek için buradayız, bundan sonrakiler güzel olur inşallah
ladybird hoşgeldin transfer gününe hazırsın artık, ayşegül sen ve ben beraber sevineceğiz
geshenk bende 4. gün oldum hiç belirti yoktu hatta bu sefer ağrım bile olmadı , zaten doğum kontrol hapıyla az az başlıyor bugün olursun merak etme.
mystryy işe başlamış olmalısın, dediğin doğru evde olunca insan sürekli onu düşünüyor kendine dikkat et :)
sancux face ekledim ÇCC ben :)
Utkumm çok çok üzgünüm sana özel msj atmıştım önceki gece ama olmamış baya uzun yazmıştım tekrar atıcam
Ayşegül canım bol bol dinlen, ördek gibiyim demiştin yaa duş almadın inşallah bir hafta yapma dayan :) Birde taze kayısı çıktı ben kuru kayısıyı pek sevmem taze yesek da iyi olur diğmi?
Gelelim bana bugün randevum vardı rahim içi gayet güzel 14 yumurta var en büyüğü 17 mm 16-15 vs. diye gidiyor biraz yavaş büyüyorlar perşembe çatlatma iğnesini kullanıcam ve sanırım cumartesi toplanacak reglin ilk günüde sayarsak 16 gün yumurtalar toplacak 12-14 gün diyorlar ben biraz sınırı aştım Aydın bey sorun olmayacağını söyledi
çarşamba yine kontrol
Selam kızlar herkese iyi haftalar diliyorum........
merhaba kızlar.benim de 22 mayıs cumartesi günü asm de aydın bey tarafından transferim yapıldı.1 emriyo.evdeyim dinleniyorum.3 hazirana kadar zamanı nasıl geçireceğimi bilemiyorum.lütfen dualarınıza beni de alın..
merhaba kızlar.benim de 22 mayıs cumartesi günü asm de aydın bey tarafından transferim yapıldı.1 emriyo.evdeyim dinleniyorum.3 hazirana kadar zamanı nasıl geçireceğimi bilemiyorum.lütfen dualarınıza beni de alın..
Merhaba Kızlarrr;
Bende hepinize güzel bir hafta diliyorum...
Bu sabah ilk defa eşim işe giderken ona kahvaltı hazırlamadım..
O bana hazırlayıp gitmiş opuyorumnanaktan
Ben salonda uzanma koltuğunda bol yastıklarım, suyum, laptopum, telefonum ve kedim ile birlikteyim.. Uyuyorum uyanıyorum filme kaldığım yerden devam ediyorum sırnaşık şey
Dolabımızda herşey hazır, meyvalarım yıkanmış vs.. , Canım ne istiyorsa otuz saniyede gidiyorum alıp geliyorum..
Böyleyim işte :)
geshenk stres yaptın tabi canım haliyle bugün yarın olursun merak etme gecikme olabiliyor.
oohh uyu canım bool bol uyu ye iç yat:)) ee eşlerimiz bugünler için benimkininde yazık bu aralar işi çok çamaşır yemek derdi bitmiyor kocacığımın bizim de cumartesileri temizlik günümüz pazar günü halini görseniz aman ev kirlenmesin diye elinde şarjlı süpürge yerim ben onu yaa:))
margaar hoş geldin aramıza hayırlı olsun inşaallah Ayşegülde sende yüzümüzü güldüreceksiniz...Bunlar bahar bebişleri kim bilir ne tatlı olurlar, Ayşegülcügüm benimde kuru kayısı yemem lazım ama hiç canım istemiyor
bu arada annem yarın veya öbür gün dönüyor, yaş 70 olunca bu kadar dayandıgına şükür.
bende ablama gitmek istiyorum İskenderuna, şimdi havalar oralarda sıcacıktır tam mevsimi oraların değişiklik olur diyorum ama eşimide bırakıp gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı, 20 güne kadarda işe başlarım galiba
margaar hoş geldin aramıza hayırlı olsun inşaallah Ayşegülde sende yüzümüzü güldüreceksiniz...Bunlar bahar bebişleri kim bilir ne tatlı olurlar, Ayşegülcügüm benimde kuru kayısı yemem lazım ama hiç canım istemiyor
bu arada annem yarın veya öbür gün dönüyor, yaş 70 olunca bu kadar dayandıgına şükür.
bende ablama gitmek istiyorum İskenderuna, şimdi havalar oralarda sıcacıktır tam mevsimi oraların değişiklik olur diyorum ama eşimide bırakıp gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı, 20 güne kadarda işe başlarım galiba
6.gün transferiydi.ilk denemem.daha önce aşılama falanda olmadım.çok heyecanlıyım.sizin?
Margaar ben daha önce yazmıştım. Geçen yıl nisanda transfer yaptırdım Aydın Beye. Şu anda kızım Güneş 5 aylık. Geçirdiğin herşeyi ben de geçirdim.Şu anda netten çıkmak zorundayım. Akşama sana daha detaylı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?