sesim o kadar çok mu çıkıyordu ayşegül:kedi:evet aynı gün sonuç alcaz seninle.çok korkuyorum bebişime bişi olcak diyee.8 mmlik polip var.düşük olabilir dedi aydın beysenin kaçıncı deneme?
Margar;
Hiç korkmaaa.. inan şu an en emin yerde annesinin rahminde:)) Sadece dinlenme ve uzanma modunda ol yeter..
Bizim de ilk denememiz:)) Eylül sonunda evlendik, zaman kaybetmek istemediğimiz için direkt tüp denemeye karar verdik.
Polipi de yok say lütfen tamam mı..
Bu arada yan odamdaki cici hanım sen misin bilmiyorum, zayıf saçları bukle bukle kısa ve sarı :)) Ayrıca hem eşi hem de bir ebeveynleri vardı sanırım yanlarında.. Aydın Bey ile embriyologlar gelip emriyolarla ilgili bilgi verdiler ama bir embriyolarla ilgili sorun vardı sanırım karar vermeleri gerekti.. Onlar karar verinceye kadar benim transferim yapıldı :)) Şimdi o en misin bilmiyorum..
Cumartesi günü 3 transfer var demişlerdi, biri bizim, biri yan oda diğeri de henüz gelmedi demişlerdi.. Acaba gecikenmisin bilmiyoyummm:)))
canım geciken benim sanırım.eşim vardı yanımda.3 transfer vardı ben 2.dim.dondurulamayan embriyoların için üzülme allah tutunmaya çalışan bebişlerimize ömür versin.ya ayşegül ben bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri.senin durumun nasıl?
Kızlarr;
Hastaneden aradılar, Ufuk Bey embriyolarla ilgili bilgi verdi..
Malesef kalan embriyoları donduramıyoruz. Bekledikleri gelişimi göstermemişler..
Napaalımmm
Sanırım gelişmeyerek bize msj göndermek istediler diye düşünmek istiyorum .. Bize ihtiyacınız olmayacak boşu boşuna masraf yapmayın anneciğim babacığım dediler herhalde
evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şeyMystryy;
Geshenk'in sabahki msjını okudum.. "Gelmeyebilir mi yoksa" diye soruyor.. Kahkahalar attırdı bana, gelmeyebilirmiymiş..
Ay bu kız çok tatlı ama panik oluyor, nappcaz bilmem.
Geshenk gitti gelmeyecek artık.. Biz seni kandırdık.. sırnaşık şey
Grapesciğim;
Yumurtaların harika canım.. Afferim sana :)))
Çarşama kontrolünde çatlatma iğnenin zamanı netleşir.. Perşembe vurulursan da cumartesi günü toplanır :) haftaya da transferrr :)) Az kaldı canım yaaa..
Duş almak mııı , korkumdan banyonun önünden hep transit geçiyorum, yüzümü en son hangi gün yıkadım hatırlamıyorum sırnaşık şey
Kayısının tazeleri çıkmıştır.. Ama ben şeftaliye ve kayısya karşı hassasiyet gösteriyorum.. Tüylerimi diken diken ediyorlar. Bu nedenle kuru kayısılarımın dört tanesini eşim bir kaseye koyuyor, üzerine kaynamış su koyuyoruz.. Su soğuyunca kayısılar yumuşacık oluyor ve suyuyla birlikte tüketiyorum.. Dün akşama kadar şiştim. Bu sabah bağırsaklar ve mesane tamamen boşaldı.. İndi şişim sırnaşık şey
Aysegulcum transfer edilen embriyolarin kaliteli ve duzgun gelisim gosterenler lutfen sakın olumsuz bir dusunce gecmesin. Ufuk beyde aciklamis zaten.
Sen anneleri olarak iyi bakiyorsun onlara onlarda sana sımsıkı tutunacaklar.
Utkumm;
Canım kuru kayısıyı kaynar suda bekletiyorum, suyu soğuyunca da yiyorum.. Başka türlü de yiyemiyorum..
Ay İskenderun diyince aklıma tepside et geldi. Hani kıymayı tepsinin dibine yayarlar ve üzerine yeşil biberle domates dilimleyip fırınlarlar ya.. Ay ne severimm :)))
İskenderun değişiklik olur ama dediğin gibi çok sıcaktır, dayanabilecekmisin?.. Hem bi de insan böyle durumlarda hiçbiryere sığamıyor ya.. Eşini tek başına bırakıp gitmek de istemiyorsun.. Aaaa bak ne geldi aklıma, haftasonuna denk getirerek gidin sen bi kaç gün daha fazla kalıp dönesin canım?
ayıptır ya bu kadar detaylı anlatılmaz ki verin o eti banaa.ekmekte verin.
Yok canım merak etmeyin gayet olumlu ve iyiyiz.. Sadece donduramayacağız diyince bi kaç soruya cevap gerekti.. Ehh aldık cevapları da zaten.. Bizdekiler en cicileri, en akıllıları, en hızlı büyüyenleri ve en sıkı tutunacak olanlarıymış opuyorumnanaktan
margaar hoş geldin aramıza hayırlı olsun inşaallah Ayşegülde sende yüzümüzü güldüreceksiniz...Bunlar bahar bebişleri kim bilir ne tatlı olurlar, Ayşegülcügüm benimde kuru kayısı yemem lazım ama hiç canım istemiyor
bu arada annem yarın veya öbür gün dönüyor, yaş 70 olunca bu kadar dayandıgına şükür.
bende ablama gitmek istiyorum İskenderuna, şimdi havalar oralarda sıcacıktır tam mevsimi oraların değişiklik olur diyorum ama eşimide bırakıp gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı, 20 güne kadarda işe başlarım galiba
evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şey
ne düşüğü sakın öyle şeyler getirme aklına sapasağlam tutunucak bebeğin eh doğumdada polipini alırlar:)sesim o kadar çok mu çıkıyordu ayşegül:kedi:evet aynı gün sonuç alcaz seninle.çok korkuyorum bebişime bişi olcak diyee.8 mmlik polip var.düşük olabilir dedi aydın beysenin kaçıncı deneme?
Kizlar ben bugun cok yedim galiba o kadar şiştimki zor nefes aliyorum.
Can sıkıntisindan habire yiyorum.
Biraz yuruyus yapacagim belki iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?