Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sesim o kadar çok mu çıkıyordu ayşegül:kedi:evet aynı gün sonuç alcaz seninle.çok korkuyorum bebişime bişi olcak diyee.8 mmlik polip var.düşük olabilir dedi aydın bey senin kaçıncı deneme?

Margar;
Hiç korkmaaa.. inan şu an en emin yerde annesinin rahminde:)) Sadece dinlenme ve uzanma modunda ol yeter..
Bizim de ilk denememiz:)) Eylül sonunda evlendik, zaman kaybetmek istemediğimiz için direkt tüp denemeye karar verdik.
Polipi de yok say lütfen tamam mı..
Bu arada yan odamdaki cici hanım sen misin bilmiyorum, zayıf saçları bukle bukle kısa ve sarı :)) Ayrıca hem eşi hem de bir ebeveynleri vardı sanırım yanlarında.. Aydın Bey ile embriyologlar gelip emriyolarla ilgili bilgi verdiler ama bir embriyolarla ilgili sorun vardı sanırım karar vermeleri gerekti.. Onlar karar verinceye kadar benim transferim yapıldı :)) Şimdi o en misin bilmiyorum..
Cumartesi günü 3 transfer var demişlerdi, biri bizim, biri yan oda diğeri de henüz gelmedi demişlerdi.. Acaba gecikenmisin bilmiyoyummm:)))

Kızlarr;
Hastaneden aradılar, Ufuk Bey embriyolarla ilgili bilgi verdi..
Malesef kalan embriyoları donduramıyoruz. Bekledikleri gelişimi göstermemişler..
Napaalımmm
Sanırım gelişmeyerek bize msj göndermek istediler diye düşünmek istiyorum .. Bize ihtiyacınız olmayacak boşu boşuna masraf yapmayın anneciğim babacığım dediler herhalde

canım geciken benim sanırım.eşim vardı yanımda.3 transfer vardı ben 2.dim.dondurulamayan embriyoların için üzülme allah tutunmaya çalışan bebişlerimize ömür versin.ya ayşegül ben bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri.senin durumun nasıl?

Hımmm anladımmm geciken sensinn o zaman görmedim seni :))))
Benim de belim ağrıyor, o da devamlı yatmaktan, uzanmaktan canım.. Birass sıkacağız dişimizi bebişler rahat etsin de:) Ağrıyan belimiz olsun

Kızlar Ufuk Bey ile ilgili görüşmemizi eşime anlattım. O da bi kaç sey sordu bana, cevaplayamadım.. Sadece dinledim ve teşekkür ettim çünkü. Ufuk Beyi arayıp sordu.. Sonuçta:

-HER EMBRİYO FARKLI BİR CANLI OLARAK DÜŞÜNÜLÜRMÜŞ
-BU İKİSİ YAVAŞ GELİŞİP 5 - 6 HÜCREDE KALDIĞI İÇİN, BUNLARI DONDURMADAN EVVEL Bİ TAKİP EDELİM BAKALIM DÜZELECEKLER Mİ DEMİŞLER
-FAKAT GELİŞİMLERİ YAVAŞMIŞ, GEREKLİ KALİTEDE DEĞİLMİŞ, BUNLAR DA O GÜN 7 -8 HÜCRELİ OLSALARDI HİÇ BEKLEMEDEN O GÜN DONDURURDUK
-SİZE TRANSFER EDİLENDE BÖYLE BİR DURUM OLUR DİYEMEYİZ, ONLAR O ZAMANA KADAR NORMAL GELİŞMELERİNİ GÖSTERDİLER ÇÜNKÜ
-YANİ TRANSFER EDİLENLERDE DE AYNI ŞEY OLUR DİYE BİR DURUM KESİNLİKLE YOK, İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ
demişşş...
Bu detayları özellikle paylaşıyorum ki, başımıza gelebilecek şeylere karşı her daim hazırlıklı olalım.
:)

evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şey

Aysegulcum transfer edilen embriyolarin kaliteli ve duzgun gelisim gosterenler lutfen sakın olumsuz bir dusunce gecmesin. Ufuk beyde aciklamis zaten.
Sen anneleri olarak iyi bakiyorsun onlara onlarda sana sımsıkı tutunacaklar.

Margaar;
Flash back yaptım ve seni şimdi hatırladımmm...
Cumartesi günü giriş kapısının hemen yanındaki baştaki odalardan birine almışlardı seni biz çıkarken..
Senin koyu renk saçların var, sen kumralsın, eşin senden 1,5 - 2 karış uzun:))) Yumurta takibinde de karşılaşmıştık bir kaç kere... Hatta bir keresinde tam karşımızda oturuyordunuz senin telefonun çaldı ve konuşmayı yaparken ben öğretmeniyim dedin.. Sonra da eşine öğrencinin dedesinin aradığını söyledin.. Sanırım böyle bişiilerdi.. Tamam tamamm çözdümm canım:))
Peki bizim külüpten nasıl haberin oldu? Hemşirehanımlar mı söylediler?

suya koyma suyunuda içme fikri iyiymiş valla aklıma gelmemişti iç canım afiyet şeker olsun.banyo olayı zor oluyo ama yapcak bişey yok topla saçları tepeden.

Margaar transferin hayirli olsun. Umarim sonucu pozitif olur.
Aysegul ve senden guzel haberleri alip cifte sevinc yasariz 3 haziranda.

Aysegulcum transfer edilen embriyolarin kaliteli ve duzgun gelisim gosterenler lutfen sakın olumsuz bir dusunce gecmesin. Ufuk beyde aciklamis zaten.
Sen anneleri olarak iyi bakiyorsun onlara onlarda sana sımsıkı tutunacaklar.

Yok canım merak etmeyin gayet olumlu ve iyiyiz.. Sadece donduramayacağız diyince bi kaç soruya cevap gerekti.. Ehh aldık cevapları da zaten.. Bizdekiler en cicileri, en akıllıları, en hızlı büyüyenleri ve en sıkı tutunacak olanlarıymış opuyorumnanaktan

ayıptır ya bu kadar detaylı anlatılmaz ki verin o eti banaa.ekmekte verin.

Grapes cnm cok guzel haber 14 yumurta super.
Insallah hepsi kaliteli embriyo olacak.

Bu arada seni ve mystry yi ekledim facebookta.

Evet cnm:))))

canım aslında hava değişikliği çok iyi olur tabiki dertler her yere geliyor seninle ama bence git arkadaşım.hem eşinde nefes alsın öyle uzun uzun duramassın zaten görürsün bak eşini özliyceksin insan böyle sıkıntılarında sığınıyor kocasına baktın iyi gelmedi sıkıldın hemen dönersin geriye yol gidip gelmek bile değişiklik olur.hem belki ayşegülünde dediği gibi birlikte gidersiniz haftasonuna denk getirip eminim istanbuldan uzaklaşmak ikinizede iyi gelicek.

Kizlar ben bugun cok yedim galiba o kadar şiştimki zor nefes aliyorum.
Can sıkıntisindan habire yiyorum.
Biraz yuruyus yapacagim belki iyi gelir.

evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şey

İşimizz zorr canım.. :))) Çok heyecanlı çokkk..
Hayırlısıyla regli olsa da, başlasa iğnelerine..
Bu sefer de Aydın Beye yetişir mi diye gerim gerim gerilecek.. Ah bilse oluruna bırakınca herşey yolunda gidiyor..
Yaramaz minik kızlar gibi, kıyamıyorum da :)) Öyle tatlı, öyle doğal soruyor ki, diyecek söz bulamıyorum.

sesim o kadar çok mu çıkıyordu ayşegül:kedi:evet aynı gün sonuç alcaz seninle.çok korkuyorum bebişime bişi olcak diyee.8 mmlik polip var.düşük olabilir dedi aydın bey senin kaçıncı deneme?
ne düşüğü sakın öyle şeyler getirme aklına sapasağlam tutunucak bebeğin eh doğumdada polipini alırlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…