Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet aynen ta kendisiyim.ben seni hatırlayamadım ya.işallah karşılaşiriz güzel haberlerle.hafızan çok kuvvetli maşallah.kulübü sürekli takip ediyordum tüp bebek olayına gireli.dün üye oldum.sonrada kendimi burda buldum.
yoksa sende telefon görüşmesi dedin ya o gün bekleme salonunda yer kalmadı başka bi odaya almışlardı bizi oradaki çift misiniz?kırmızı puanlıi elbise giymiş bi bayan hatırlıyorum sen misin o güzel bayan?

Allahım yarappim ne karmaşık işler bunlar yaa neyse transfer edilenler en en en iyileriydi şu an içinde tahtlarını kuruyorlar annesi kalanlara ihtiyacınız olmıyacaktı zaten 4 çocuğa bakman zor olur arkadaşım.eh emin ellerde olduğumuzun büyük kanıtıda budur başka yerde olsak kesin dondururlardı o embriyoları.

Şeyy sanırım evett bekleme salonunu gören bir odaya almışlardı :)) lacivert üstüne puanları kırmızı olan bir elbise ile gitmiştim kontrole.. ayaklarımda da kırmızı papuçlar vardı.. kırmızı papuçlar da tutarsa o benim işte:))

o kadar çok istiyorki eminim olucak:))

Cidden karmaşık canım, ama neyse ki anlaşılabilir..
Dediğin gibi başka hastanede olsak kesin kalanları dondururlardı.

tamam sensin :) ne kadar yakınmışız birbirimize dimi.sana 2 embriyomu transfer ettiler?

kokoşşş e kontrole giderken şart kırmızı ayakkabılar cici elbiseler.

tamam sensin :) ne kadar yakınmışız birbirimize dimi.sana 2 embriyomu transfer ettiler?

vereliniortak

Evettt nihayet deşifre edebildikkk :))) Bakış kadar, ses kadar cidden çok yakınmışızz..
Bana yaşım gereği 2 embriyo transfer ettiler.. Biliyorsun 35 yaşın üstüne 2 embriyo transfer ediyorlar. Ehh ben 72 doğumlu kocamaaan abla olunca, 2 bebişi transfer ettiler..
Peki sende ilk defa tüp deniyorsun aynen benim gibi, aşılama da yapılmamış.. Sorun neydi? Hadi öykünü paylaş bizimle:)

bayanssulusmile
E şartt tabii :))) Aynada iyi görüyorsan kendini, direkt motivasyonun artıyor, moral okun yükselişe geçiyor :))
Şaka bir yana ben aslında elbiseciyimdir, rahat, bıcır, cici büssürüüüü elbiselerim vardır, altına uygun renk papuç, sırt çantası da taktın mı kıra da gidersin, bayıra da çıkarsın, muayeneye de :)))

evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şey

SİZE TEEESSÜF EDERİM..:kedi: ne kadan kötüsünüz sormuyorum artık hiç bişi...

ayıptır ya bu kadar detaylı anlatılmaz ki verin o eti banaa.ekmekte verin.

valla canım istedi.. bu saatlerde yiyecek konuşmayın ama yaaa...

hem ben bugün kırmızıyı gördüm bi kerem ve hemen aradım randevumu aldım naberrrr delikafadulden önce yarın için dolu dediler durumu anlattım tabi heyecanlıydım gene anladılar galiba tamam dediler hiç uzatmadan size öncelik tanıyoruz durumunuzdan dolayı dediler yarın saat 14:00 de ordayım... evet hanımlar bu seferde Aydın bey yoksa ya o olmazsa diye diye şişecem ne olmuş yani :roflol: heycanlanıyorum ilk kez tüp taktıracağız herhalde dimi ama sırnaşık şey

hem ne kokoş... :roflol:

Geshenk;
Canım benim, Mystryy'yle sana yazıp duruyoruzz, latife yapıyoruz ama sessizsinnn bi cevap vermedin bize:)))
Yoksa yoksaaa yoksaaaa regli oldun mu?

Geshenk;
Kıyamamm sanaaaaa:))
Sen herşeyi sor bize tamam mı canım.. Sadece çok heyecan yapıp gerilmeni istemiyoruz.. Çünkü heyecan, gerginlik, stres sürecimizi çok etkiliyor biliyosun..
Seni sakinleştirmeye çalışmamız bu yüzden..
Nihayet kırmızıları görmüşssünn :))
Yarın inşallah rahminin duvarı ince çıkar, keseler görünür de akşamına iğneye başlarsın..
E yarın 14.00 randevu saatin, işe gidecekmisin? yoksa tam gün mü izin alacaksın canım.. Eşin de yanında olacak di mi? Biliyosun iğne eğitimi vs veriliyor. Eşin yanında olmalı

ayyy sonunda hasta olmuşsun.ayşegülcüm lütfen tabikide eşiyle gidecektir yanlarına ses kayıt cihazı ki söylenen hiçbir kelime kaçmasın iğne eğitiminde not tutmak için not defteri:)))canım benim biz senin bu halini seviyoruz hadi hayırlı olsun sonunda başlıyor hiç korkma her şey çok güzel olucak.hazırla göbişi iğnelere mümkünse eşin yapsın çok çok daha iyi oluyor kendi kendine insanın içi kaldırmıyor.

tam gün işe gelmeyeceğim tabiki.. yani bu bana sorulurmu hiç :))) uykuda uyuyamam ben şimdi :))) elbette eşimsiz olurmu hiç...

aaa valla iyi hatırlattın alayım tabi yanıma not falan alırım. ses kayıt cihazı hatta kamerada alayım baride görüntülü olarak uygularız dime..-tatlicadiarzu- siz ikiniz var ya ah ben sizi bir göreyim çıkartacam bunları sizden :1hug:

Geshenk;
Hiçbişiii yapamazsınn, çünkü bizim dokunulmazlığımız varrrr
Mystryy hamile, ben transferliyim.. Dokunulmazlığımız varr
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…