Margaar;
Flash back yaptım ve seni şimdi hatırladımmm...
Cumartesi günü giriş kapısının hemen yanındaki baştaki odalardan birine almışlardı seni biz çıkarken..
Senin koyu renk saçların var, sen kumralsın, eşin senden 1,5 - 2 karış uzun:))) Yumurta takibinde de karşılaşmıştık bir kaç kere... Hatta bir keresinde tam karşımızda oturuyordunuz senin telefonun çaldı ve konuşmayı yaparken ben öğretmeniyim dedin.. Sonra da eşine öğrencinin dedesinin aradığını söyledin.. Sanırım böyle bişiilerdi.. Tamam tamamm çözdümm canım:))
Peki bizim külüpten nasıl haberin oldu? Hemşirehanımlar mı söylediler?
Kızlar Ufuk Bey ile ilgili görüşmemizi eşime anlattım. O da bi kaç sey sordu bana, cevaplayamadım.. Sadece dinledim ve teşekkür ettim çünkü. Ufuk Beyi arayıp sordu.. Sonuçta:
-HER EMBRİYO FARKLI BİR CANLI OLARAK DÜŞÜNÜLÜRMÜŞ
-BU İKİSİ YAVAŞ GELİŞİP 5 - 6 HÜCREDE KALDIĞI İÇİN, BUNLARI DONDURMADAN EVVEL Bİ TAKİP EDELİM BAKALIM DÜZELECEKLER Mİ DEMİŞLER
-FAKAT GELİŞİMLERİ YAVAŞMIŞ, GEREKLİ KALİTEDE DEĞİLMİŞ, BUNLAR DA O GÜN 7 -8 HÜCRELİ OLSALARDI HİÇ BEKLEMEDEN O GÜN DONDURURDUK
-SİZE TRANSFER EDİLENDE BÖYLE BİR DURUM OLUR DİYEMEYİZ, ONLAR O ZAMANA KADAR NORMAL GELİŞMELERİNİ GÖSTERDİLER ÇÜNKÜ
-YANİ TRANSFER EDİLENLERDE DE AYNI ŞEY OLUR DİYE BİR DURUM KESİNLİKLE YOK, İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ
demişşş...
Bu detayları özellikle paylaşıyorum ki, başımıza gelebilecek şeylere karşı her daim hazırlıklı olalım.
:)
Biz sana pişiririz canım benim.. Sen iste yeter ki:))
evet aynen ta kendisiyim.ben seni hatırlayamadım ya.işallah karşılaşiriz güzel haberlerle.hafızan çok kuvvetli maşallah.kulübü sürekli takip ediyordum tüp bebek olayına gireli.dün üye oldum.sonrada kendimi burda buldum.
yoksa sende telefon görüşmesi dedin ya o gün bekleme salonunda yer kalmadı başka bi odaya almışlardı bizi oradaki çift misiniz?kırmızı puanlıi elbise giymiş bi bayan hatırlıyorum sen misin o güzel bayan?
Kizlar ben bugun cok yedim galiba o kadar şiştimki zor nefes aliyorum.
Can sıkıntisindan habire yiyorum.
Biraz yuruyus yapacagim belki iyi gelir.
ne düşüğü sakın öyle şeyler getirme aklına sapasağlam tutunucak bebeğin eh doğumdada polipini alırlar:)
İşimizz zorr canım.. :))) Çok heyecanlı çokkk..
Hayırlısıyla regli olsa da, başlasa iğnelerine..
Bu sefer de Aydın Beye yetişir mi diye gerim gerim gerilecek.. Ah bilse oluruna bırakınca herşey yolunda gidiyor..
Yaramaz minik kızlar gibi, kıyamıyorum da :)) Öyle tatlı, öyle doğal soruyor ki, diyecek söz bulamıyorum.
Allahım yarappim ne karmaşık işler bunlar yaa neyse transfer edilenler en en en iyileriydi şu an içinde tahtlarını kuruyorlar annesi kalanlara ihtiyacınız olmıyacaktı zaten 4 çocuğa bakman zor olur arkadaşım.eh emin ellerde olduğumuzun büyük kanıtıda budur başka yerde olsak kesin dondururlardı o embriyoları.
Şeyy sanırım evett bekleme salonunu gören bir odaya almışlardı :)) lacivert üstüne puanları kırmızı olan bir elbise ile gitmiştim kontrole.. ayaklarımda da kırmızı papuçlar vardı.. kırmızı papuçlar da tutarsa o benim işte:))
Şeyy sanırım evett bekleme salonunu gören bir odaya almışlardı :)) lacivert üstüne puanları kırmızı olan bir elbise ile gitmiştim kontrole.. ayaklarımda da kırmızı papuçlar vardı.. kırmızı papuçlar da tutarsa o benim işte:))
olmaz dimi canım:)
tamam sensin :) ne kadar yakınmışız birbirimize dimi.sana 2 embriyomu transfer ettiler?
kokoşşş e kontrole giderken şart kırmızı ayakkabılar cici elbiseler.
evet canım sorma yandık biz onun sonucunu beklerken nasıl sakinleştiricez bilmem transferin ertesi günü yapar testi vallasırnaşık şey
ayıptır ya bu kadar detaylı anlatılmaz ki verin o eti banaa.ekmekte verin.
İşimizz zorr canım.. :))) Çok heyecanlı çokkk..
Hayırlısıyla regli olsa da, başlasa iğnelerine..
Bu sefer de Aydın Beye yetişir mi diye gerim gerim gerilecek.. Ah bilse oluruna bırakınca herşey yolunda gidiyor..
Yaramaz minik kızlar gibi, kıyamıyorum da :)) Öyle tatlı, öyle doğal soruyor ki, diyecek söz bulamıyorum.
kokoşşş e kontrole giderken şart kırmızı ayakkabılar cici elbiseler.
Geshenk;
Kıyamamm sanaaaaa:))
Sen herşeyi sor bize tamam mı canım.. Sadece çok heyecan yapıp gerilmeni istemiyoruz.. Çünkü heyecan, gerginlik, stres sürecimizi çok etkiliyor biliyosun..
Seni sakinleştirmeye çalışmamız bu yüzden..
Nihayet kırmızıları görmüşssünn :))
Yarın inşallah rahminin duvarı ince çıkar, keseler görünür de akşamına iğneye başlarsın..
E yarın 14.00 randevu saatin, işe gidecekmisin? yoksa tam gün mü izin alacaksın canım.. Eşin de yanında olacak di mi? Biliyosun iğne eğitimi vs veriliyor. Eşin yanında olmalı
ayyy sonunda hasta olmuşsun.ayşegülcüm lütfen tabikide eşiyle gidecektir yanlarına ses kayıt cihazı ki söylenen hiçbir kelime kaçmasın iğne eğitiminde not tutmak için not defteri:)))canım benim biz senin bu halini seviyoruz hadi hayırlı olsun sonunda başlıyor hiç korkma her şey çok güzel olucak.hazırla göbişi iğnelere mümkünse eşin yapsın çok çok daha iyi oluyor kendi kendine insanın içi kaldırmıyor.
Geshenk;
Hiçbişiii yapamazsınn, çünkü bizim dokunulmazlığımız varrrr
Mystryy hamile, ben transferliyim.. Dokunulmazlığımız varr
sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?