ona güveniyorsunuz yani... eh o zaman siz doğurursunuz elbet beklerim ben.klava:
vereliniortak
Evettt nihayet deşifre edebildikkk :))) Bakış kadar, ses kadar cidden çok yakınmışızz..
Bana yaşım gereği 2 embriyo transfer ettiler.. Biliyorsun 35 yaşın üstüne 2 embriyo transfer ediyorlar. Ehh ben 72 doğumlu kocamaaan abla olunca, 2 bebişi transfer ettiler..
Peki sende ilk defa tüp deniyorsun aynen benim gibi, aşılama da yapılmamış.. Sorun neydi? Hadi öykünü paylaş bizimle:)
ben de çok küçük değilim 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.eşimle ilgili bi problem var dı bizim.allaha şükür korktuğumuz gibi olmadı.28 yumurtam vardı 23 ü döllendi.14 tanesi 1.kalite.ve 1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu.şimdi bizi tedirgin eden polip.8mmydi en son 10 mm olursa transfer olmaz demişlerdi.ama düşük riski çok fazla.perşembe raporum bitiyo ve sınıfıma dönüyorum 40 adet 3.sınıfa giden yaramazım var napcam bilmiyorum.
Aaaa çok güzel... Yumurta sayınız ve kalitesi ikinizin de gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten canım.
Tüp bebek tedavisine başlayan bir çok çiftin çok ciddi sorunları oluyor, yumurta olmuyor, sperm olmuyor, başka sağlık problemleri oluyor.. Bu nedenle öykün önemli idi..
Margaar bu arada perşembe günü 2 gün daha rapor alınsa da, perşembe cuma işe gitmesen? Akabinde iki gün de hafta sonu girince araya pazartesi günü sorunsuz, korkusuz başlarsın..
Hani mümkünse böyle yaparsan iyi olur canım.
Bende eğitimciyim, fakat farklı kulvarda.. Annem ve babam da emekli sınıf öğretmenleri, meslektaşların.. Bu nedenle 40 yavruna asla kıyamayacağını, kimseye emanet edemeyeceğini ve perşembe başlamak isteyeceğini düşünüyorum.. Ama ailen herşeyden daha önemli.. Hem tehlike de sözkonusuymuş.. 2 güncük daha gitmeyiver ha?
yürüdüm geldim birazda bahçede oturdum komşularımla.
Ayşegülcüm senin yerine de yürüdüm:)
SİZE TEEESSÜF EDERİM..:kedi: ne kadan kötüsünüz sormuyorum artık hiç bişi...
valla canım istedi.. bu saatlerde yiyecek konuşmayın ama yaaa...
hem ben bugün kırmızıyı gördüm bi kerem ve hemen aradım randevumu aldım naberrrr delikafadulden önce yarın için dolu dediler durumu anlattım tabi heyecanlıydım gene anladılar galiba tamam dediler hiç uzatmadan size öncelik tanıyoruz durumunuzdan dolayı dediler yarın saat 14:00 de ordayım... evet hanımlar bu seferde Aydın bey yoksa ya o olmazsa diye diye şişecem ne olmuş yani :roflol: heycanlanıyorum ilk kez tüp taktıracağız herhalde dimi ama sırnaşık şey
geshenkçim hayırlı olsun ardımdan geliyorsun artık :)
Ayşegül ve mystryy le atışmanızı kocaman bir gülümsemeyle okudum:))) kırk yıl arasan böyle grup bulamazsın hamileler, transfer olmuşlar , iğneye devam edenler hepsi bir arada ne istersen sor hayatım içinde bişey kalmasın.
Aydın Bey çok yoğun yaa bugün tam 6 transfer varmış yarım saat muayene odasında bekledim, yani sayı olarak buradakinden çok fazlayız hergün yeni birileri katılıyor ne güzel
ben de çok küçük değilim 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.eşimle ilgili bi problem var dı bizim.allaha şükür korktuğumuz gibi olmadı.28 yumurtam vardı 23 ü döllendi.14 tanesi 1.kalite.ve 1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu.şimdi bizi tedirgin eden polip.8mmydi en son 10 mm olursa transfer olmaz demişlerdi.ama düşük riski çok fazla.perşembe raporum bitiyo ve sınıfıma dönüyorum 40 adet 3.sınıfa giden yaramazım var napcam bilmiyorum.
yürüdüm geldim birazda bahçede oturdum komşularımla.
Ayşegülcüm senin yerine de yürüdüm:)
deniko slm canım nasılsın?
kızlar ben pek iyi degilim, kalbim sıkışıyor iki gündür dünde bir bel agrısı oldu anlatamam felç iniyor sandım kıpırdayamadım aceba bel fıtıgımla ilgili bir problem mi var aylardır egzersizlerimi yapamadım, kilo aldım birde kürtaj masasında 1-1.5 saat yattım gerildim ondan oldu galiba...İnşaallah biran önce normale dönerim
Kızlarr;
Panadol vardı test gününe az kalmıştı... Ne oldu acepp.
canım merhaba çok teşekkür ederim merak ettiginiz için poziitf sonuç aldım canım ayın 1 kese görmeye gidecegim hiç belirtim yoktu olmadı gözüyle bakıyodum inanamadım olumlu olunca hepinize desteginizden dolayı tşk. ederim hepimiz saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin tanrım sevgiyle kal canım...
Hayırlı uğurlu olsunnn, çook tebrik ederizz canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu..
Sevgilerr
yarın aksam kontrolüm var doktoruma danısıp öyle baslamak istedim, bir de lohusalık döneminde egzersizler pek önerilmiyor olmazsa birde fizik tedavimi yapan doktorumlar görüşecegim...
içimin sıkılması da geçirdigim dönemden kaynaklanıyor bakalım hayırlıssı ile bugunlleride geçirirsem güzel günler bizi bekliyor...gelen gidenimde çok oluyor annemde yaşından dolayı çabuk sıkılıyor onu idare edeyim derkende kendimi sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?