Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ona güveniyorsunuz yani... eh o zaman siz doğurursunuz elbet beklerim ben. klava:

Şaka bir yana,
Yarın önemli bir kontrol canım, rahminin durumuna göre başlayacaklar biliyorsun, eşin de yanında olacakmış, iznini de almışsın daha ne olsun..
Sen gece güzel güzel uyu, dinlen, yarın güzel sonuçlar alacaksın ve başlayacaksın inşallah canım. İğnelerini yarın reçeten verildiğinde mi alacaksın canım?

ben de çok küçük değilim 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.eşimle ilgili bi problem var dı bizim.allaha şükür korktuğumuz gibi olmadı.28 yumurtam vardı 23 ü döllendi.14 tanesi 1.kalite.ve 1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu.şimdi bizi tedirgin eden polip.8mmydi en son 10 mm olursa transfer olmaz demişlerdi.ama düşük riski çok fazla.perşembe raporum bitiyo ve sınıfıma dönüyorum 40 adet 3.sınıfa giden yaramazım var napcam bilmiyorum.

Aaaa çok güzel... Yumurta sayınız ve kalitesi ikinizin de gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten canım.
Tüp bebek tedavisine başlayan bir çok çiftin çok ciddi sorunları oluyor, yumurta olmuyor, sperm olmuyor, başka sağlık problemleri oluyor.. Bu nedenle öykün önemli idi..
Margaar bu arada perşembe günü 2 gün daha rapor alınsa da, perşembe cuma işe gitmesen? Akabinde iki gün de hafta sonu girince araya pazartesi günü sorunsuz, korkusuz başlarsın..
Hani mümkünse böyle yaparsan iyi olur canım.
Bende eğitimciyim, fakat farklı kulvarda.. Annem ve babam da emekli sınıf öğretmenleri, meslektaşların.. Bu nedenle 40 yavruna asla kıyamayacağını, kimseye emanet edemeyeceğini ve perşembe başlamak isteyeceğini düşünüyorum.. Ama ailen herşeyden daha önemli.. Hem tehlike de sözkonusuymuş.. 2 güncük daha gitmeyiver ha?

eşimde aynı şeyi söylüyo ama bilmiyorum ya bakalım o gün gelsin :)

Hayırlı olsun margaar inşallah Ayşegülle aynı gün olumlu haberini alırız.
Bence Ayşegülün dediği gibi hafta sonuna kadar dinlen ve polip falan kafana takma en iyi ilaç pozitif olmak :)

deniko slm canım nasılsın?
kızlar ben pek iyi degilim, kalbim sıkışıyor iki gündür dünde bir bel agrısı oldu anlatamam felç iniyor sandım kıpırdayamadım aceba bel fıtıgımla ilgili bir problem mi var aylardır egzersizlerimi yapamadım, kilo aldım birde kürtaj masasında 1-1.5 saat yattım gerildim ondan oldu galiba...ınşaallah biran önce normale dönerim

Canım benim geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine.. Muhtemelen dediğin gibi fıtığınla ilgili nükseden bir durumdur.. Egzersizlerini yapmaya başla lütfen.

Kızlar;
Bu akşam eşimin önemli bir yemekli gecesi vardı.. Moda'da... Ama bu durumda katılması mümkün değil tabii..
Canım kocam 19.15 gibi geldi eve, azıcık mutfakta hazırlık yaptı (canınız çekmesin diye söylemiyomm) sonra güselll bir sofra hazırlamış.. vee transferden bu yana ilk defa mutfak masamızda akşam yemeğimizi yedik.. Şey vazoda da misss gibi kokan lilyumlarım da varrdı.
Sekizbuçukta iğneciyi almaya gitti, geldiler, iğnem yapıldı, sonra da iğneciyi bırakmaya gitti..
Ben onu çok seviyoyummm..
Sizi de çok seviyoyummm..

Kızlarr;
Panadol vardı test gününe az kalmıştı... Ne oldu acepp.

canım merhaba çok teşekkür ederim merak ettiginiz için poziitf sonuç aldım canım ayın 1 kese görmeye gidecegim hiç belirtim yoktu olmadı gözüyle bakıyodum inanamadım olumlu olunca hepinize desteginizden dolayı tşk. ederim hepimiz saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin tanrım sevgiyle kal canım...

yarın aksam kontrolüm var doktoruma danısıp öyle baslamak istedim, bir de lohusalık döneminde egzersizler pek önerilmiyor olmazsa birde fizik tedavimi yapan doktorumlar görüşecegim...
içimin sıkılması da geçirdigim dönemden kaynaklanıyor bakalım hayırlıssı ile bugunlleride geçirirsem güzel günler bizi bekliyor...gelen gidenimde çok oluyor annemde yaşından dolayı çabuk sıkılıyor onu idare edeyim derkende kendimi sıkıyorum

Hayırlı uğurlu olsunnn, çook tebrik ederizz canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu..
Sevgilerr

Hayırlı uğurlu olsunnn, çook tebrik ederizz canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu..
Sevgilerr

canım çok tşk. ederim hepinize hepimizin kucagına almayı nasip etsin tanrım yazarım canım arada çok girmemeye çalışıyorum pc. sevgiyle kal

Anladım canım..
Sen kendini sakın sıkma, ayrıca ağlamak geliyorsa içinden ağla, sakın tutma kendini olur mu.. Gececek İnşallah canım, bizar zor geçecek ama geçecek..
Hep söylüyorum sen çok itikatlı ve çok güçlü bir kızsın..
Eşin sana iyi baksın, sen eşine iyi bak.. Birlikte dimdik ayakta duracaksınız.. Kendinizi hazır hissettiğiniz de de yeniden başlayacağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…