Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok şekersiniz opuyorumnanaktan
hep böyle güzel devam etsin,
bugünün nasıl geçti?
öpüyorum.

inşallah canım bir an önce güzel günler gelir. sağlıklı, neşeli ve iyi haline dönersin. dikkat et kendine lütfen. doktorunla görüş. biraz rahatla zaman geçsin, hatta git iskenderuna, ablanla zaman geçir. biraz ferahla, sonra yaparsın egzersizleri...

çok yüklenme kendine.
öpüyorum, sevgiyle kal.

çok şekersiniz opuyorumnanaktan
hep böyle güzel devam etsin,
bugünün nasıl geçti?
öpüyorum.

Nasıl mı geçtiii? Çok güzelll : Uyudum, uyandım, uyudum, uyandım, uyudu uyandım, uyudum uyandım... Aralarda da tuvalet, internete girip kulübe bakmak ve uykuya geçtiğim için hiçbirinin sonunu hatırlamadığım filmler var :)))) kafamçokkarıştı

kızlar kusuruma bakmayın, bu ara pek takip edemiyorum, kopuk kopuk kaldım olaylardan.
yarın ankaraya gidiyorum, ertesi günde almanyaya..
haftaya salı burda olacağım. umarım bu sefer döndüğümde sadece iyi haberler olur.
öpüyorum, kendinize çok iyi bakın.
sevgiyle kalın.

hahahh haa, sende toplama işleminde uyumayıp şimdi evde uyuyorsun, alemsin sen yaa..
hadi bakalım bu hafta dinlenmeceyle geçsin. haftaya gene duramazsın kıpırdarsın sen.
öpüyorum çokk..
görüşürüz.

Tama canım,
Sana iyi yolculuklar, bizleri merak etme... Güle güle gitt, güle güle gelll..
Ha bu arada haftaya Salı son.. Sonra öncelikler: hastane, eşin ve evin olsun olur mu canım.

Tama canım,
Ha bu arada haftaya Salı son.. Sonra öncelikler: hastane, eşin ve evin olsun olur mu canım.

Ayşegül selam bebekler nasıl bakalım. Diğer yumurtalar için hiç sıkılma bence nasıl olsa hiç ihtiyacın olmayacak. Ne de olsa iki kıza bakarken başka şey düşünemeyeceksin!!!

Ayşegül selam bebekler nasıl bakalım. Diğer yumurtalar için hiç sıkılma bence nasıl olsa hiç ihtiyacın olmayacak. Ne de olsa iki kıza bakarken başka şey düşünemeyeceksin!!!

Merhabaaa;
Biz de eşimle aynı fikirdeyiz :)))
Ben gayet iyiyim, onlarında gayet iyi olduklarını düşünüyorum en emin yerdeler :)

Sen nasılsın, Güneş nasıl:)))

Tama canım,

inşallah canım, döndümmü tam döneceğim :) senin sonucunda burada olacağım ama eğer 12. güne kadar beklersen tabi

kendine ve kızlara iyi bak tamam mı?
vereliniortak
öpüyorum

inşallah canım, döndümmü tam döneceğim :) senin sonucunda burada olacağım ama eğer 12. güne kadar beklersen tabi

kendine ve kızlara iyi bak tamam mı?
vereliniortak
öpüyorum

Ehhh tam döneceğim diyorsan, dönüşün muhteşem olacakkk :))))
Bu arada eşim de kızlar diyip duruyor :))
Şimdiye kadar Aydın Beyin tüm dediklerini ve yapmamız gereken tüm yönergeleri aynen ve günü gününe, saati saatine yaptık.. Test konusunda da aynı şekilde düşünüyoruz 3 Haziranda yaptıracağız.. (diye düşünüyorum da, son günler ne olur bilmiyoyumm canım)

arkadaşlar merhaba dün den beri ne çok yazmışınız ben anca boşalabildim okul işlerim uzun sürdü işim biter bitmez siteye giriyorum ben de karar aşamasındayım daha önce 3 negatif tüp bebek denemem var artık ne gücüm ne sabrım kaldı bana yardımcı olacağınızı düşünüyorm

Umut10 Merhaba;
Ne sormak, ne öğrenmek istiyorsan her konuda hepimiz yardımcı oluruz canım.
Bizler Prof. Dr Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Tesadüfen bulduk burada birbirimizi.. Sevgili doktorumuz özellikle nedeni belli olmayan kısırlık ve başarısız tüp bebek denemeleri konularında son derece başarılı ve bu başarısı sadece ülkemizde değil, dünyada biliniyor.
Ayın bir haftası Amerikada oluyor.. Yale Üniversitesinde de görevleri var.
Hastanemiz yani Anadolu Sağlık Merkezi tam teşekkülü ve tüm çalışanları son derece profesyonel..
Aydın Bey tüp bebek ünitesinin başında, son derece iyi çalışan, güleryüzlü, çok başarılı ve işinin ehli bir ekibi var..
Hepimiz doktorumuzu, ekibini ve hastanemizi çok seviyoruz..
Daha evvel de sana en başından itibaren oku demiştim.. Vakit bulursan ilk sayfadan itibaren yanına mendillerini de alarak oku:))) Çünkü hem ağlayacak, hem gülecek, hem umutlanacak, hem hüzünleneceksin.. Sormak istediklerini ve hatta sormayı akıl edemeyeceğin her bişii günlüğümüzde mevcutt :)))
Üç başarısız tüp bebek denemesi kimbilir sana neler yaşatmıstır canım.. En doğru kararı vermeni dilerim. Tabii doktor, hastane ve ulaşım çok önemli karar vermekte..
Nerelerde yaptırdın bu tedavileri, çift olarak sizin sorununuz neydi? Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?

yeni bi sürü mesajımız, yeni bi sürü arkadaşlarımız ve yeni yeni embriyolarımız olmuş yaşasın... yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. umutlarımız çoğalmış. umut10 sen de belli ki yorulmuşsun, dilerim burada moral bulursun... margaar ve ayşegül dilerim kayısılı, ananaslı günleriniz güzel haberle sürecek... panadol çok sevindim, güzel habere hasret kalmıştık, bu haber iyi geldi...

utkumcum kendine çok dikkat et... herşey yoluna girecek yavaş yavaş.... sancux senin oğlanlar nasıllar? ladyim sana da iyi yolculuklar... dön gel de bir dinlen artık...mystryy duramadın iş yerinde aldın di mi soluğu, hadi bakalım mesai arkadaşların iyi baksınlar size...grapes yumurtacıklar iyi gidiyor, hadi bakalım... geshenk şu akbank ve bir de vodafon reklamlarında "kırmızı" dediler mi benim aklıma bizim kırmızılar geliyor hep... dilerim sen de uzun bir süre tekrar görmessin kırmızıları :)

öpüyorumm hepinizi

Gececiğim;
Merhabaaa canım nasılsın ?

iyiyim canım. moral toplamaya çalışıyorum diyeceğim ama daha çok kilo toplar gibiyim. çünkü çılgın gibi yiyiorum. iyi geliyor :)

mesajlar o kadar çok olmuş, bir ucundan yakalamaya çalışıyorum... senin kızların da senin de keyfiniz yerindedir umarım. iğneciyi eve getirmek de güzel çözüm olmuş. kızları yormamış olursun :) ben arabaya in bin sırasında çok geriliyordum özellikle ilk günlerde. hadi uyutup, büyütmeye devam kızları...

benim 4 gücreli 5 tane emriyo olmuştu ve 3. günün sabahında transfer yapılmış ve kalanları da hemencecik o gün donduruvermişlerdi. seninkileri bekletip, test etmeleri iyi olmuş bence. çünkü ben 4 hücreli halleriyle dondurtmakla iyi bişey yaptığımdan kuşkuluyum... zaten bütün grup dondurulmuş ihtiyacın olmadığını biliyor ki :)

ben güya çalışmak için açtım bilgisayarı, yine sizden kopamadım, gecenin bir yarısını ettim. sancux ve ayşegül sizin online görüyorum ama siz yarın sabah uzuun uzuuun uyursunuz nasılsa. ben sabahın köründe kapıdayım iyi geceler size ve bebişlerinize...

Daha iyi olduğuna sevindim, kısa bir süre sonra bu çılgınca yeme hissin geçecek canım..
Biz şimdilik herşey yolunda gidiyor diye düşünüyoruz ama biliyosun bunu test günü anlamamız mümkün olacak :)))
Önceki mesajda yazmıssın sende, yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı, gündüz mesajlar havada uçusuyor :))) Eh bir gün girmeyince de ipin ucu kaçıveriyor :))
Kendine iyi bak olur mu canım..
Ben artık yatıyorum...
Çok öpüyorum.

Aaaa şaşırdım şimdi.. Tabii teknik olarak pek aklım ermiyor aslında ama, muhtemelen seninkiler belirli bir hızla o gelişmeyi göstermişlerdir.. Benimkilerin gelişim hızları oldukça yavaşmış.. Bu nedenle dondurulmadı.
Peki bu hücre sayısı ve dondurulmalarıyla ilgili gerekli bilgiler verildi mi sana? Yani benim yazdıklarımı ilk defa mı duydun?

İyi geceler canım. Kolay gelsin valla bende çalışırken sabah 6 da çıkardım evden çok zor bilirim. Ama evde olmakta sıkıyor belli bir süre sonra.

Benimkileri sormuşsun valla bilmiyorum teyzeleri umarım iyilerdir.
Bu çarşamba ayrıntılı ultrasonumuz var. İnşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…