Kızlar;
Bu akşam eşimin önemli bir yemekli gecesi vardı.. Moda'da... Ama bu durumda katılması mümkün değil tabii..
Canım kocam 19.15 gibi geldi eve, azıcık mutfakta hazırlık yaptı (canınız çekmesin diye söylemiyomm) sonra güselll bir sofra hazırlamış.. vee transferden bu yana ilk defa mutfak masamızda akşam yemeğimizi yedik.. Şey vazoda da misss gibi kokan lilyumlarım da varrdı.
Sekizbuçukta iğneciyi almaya gitti, geldiler, iğnem yapıldı, sonra da iğneciyi bırakmaya gitti..
Ben onu çok seviyoyummm..
Sizi de çok seviyoyummm..
deniko slm canım nasılsın?
kızlar ben pek iyi degilim, kalbim sıkışıyor iki gündür dünde bir bel agrısı oldu anlatamam felç iniyor sandım kıpırdayamadım aceba bel fıtıgımla ilgili bir problem mi var aylardır egzersizlerimi yapamadım, kilo aldım birde kürtaj masasında 1-1.5 saat yattım gerildim ondan oldu galiba...İnşaallah biran önce normale dönerim
çok şekersiniz opuyorumnanaktan
hep böyle güzel devam etsin,
bugünün nasıl geçti?
öpüyorum.
Nasıl mı geçtiii? Çok güzelll : Uyudum, uyandım, uyudum, uyandım, uyudu uyandım, uyudum uyandım... Aralarda da tuvalet, internete girip kulübe bakmak ve uykuya geçtiğim için hiçbirinin sonunu hatırlamadığım filmler var :)))) kafamçokkarıştı
kızlar kusuruma bakmayın, bu ara pek takip edemiyorum, kopuk kopuk kaldım olaylardan.
yarın ankaraya gidiyorum, ertesi günde almanyaya..
haftaya salı burda olacağım. umarım bu sefer döndüğümde sadece iyi haberler olur.
öpüyorum, kendinize çok iyi bakın.
sevgiyle kalın.
Tama canım,
Sana iyi yolculuklar, bizleri merak etme... Güle güle gitt, güle güle gelll..
Ha bu arada haftaya Salı son.. Sonra öncelikler: hastane, eşin ve evin olsun olur mu canım.
Ayşegül selam bebekler nasıl bakalım. Diğer yumurtalar için hiç sıkılma bence nasıl olsa hiç ihtiyacın olmayacak. Ne de olsa iki kıza bakarken başka şey düşünemeyeceksin!!!
Tama canım,
Sana iyi yolculuklar, bizleri merak etme... Güle güle gitt, güle güle gelll..
Ha bu arada haftaya Salı son.. Sonra öncelikler: hastane, eşin ve evin olsun olur mu canım.
inşallah canım, döndümmü tam döneceğim :) senin sonucunda burada olacağım ama eğer 12. güne kadar beklersen tabi
kendine ve kızlara iyi bak tamam mı?
vereliniortak
öpüyorum
arkadaşlar merhaba dün den beri ne çok yazmışınız ben anca boşalabildim okul işlerim uzun sürdü işim biter bitmez siteye giriyorum ben de karar aşamasındayım daha önce 3 negatif tüp bebek denemem var artık ne gücüm ne sabrım kaldı bana yardımcı olacağınızı düşünüyorm
Gececiğim;
Merhabaaa canım nasılsın ?
Kızlar Ufuk Bey ile ilgili görüşmemizi eşime anlattım. O da bi kaç sey sordu bana, cevaplayamadım.. Sadece dinledim ve teşekkür ettim çünkü. Ufuk Beyi arayıp sordu.. Sonuçta:
-HER EMBRİYO FARKLI BİR CANLI OLARAK DÜŞÜNÜLÜRMÜŞ
-BU İKİSİ YAVAŞ GELİŞİP 5 - 6 HÜCREDE KALDIĞI İÇİN, BUNLARI DONDURMADAN EVVEL Bİ TAKİP EDELİM BAKALIM DÜZELECEKLER Mİ DEMİŞLER
-FAKAT GELİŞİMLERİ YAVAŞMIŞ, GEREKLİ KALİTEDE DEĞİLMİŞ, BUNLAR DA O GÜN 7 -8 HÜCRELİ OLSALARDI HİÇ BEKLEMEDEN O GÜN DONDURURDUK
-SİZE TRANSFER EDİLENDE BÖYLE BİR DURUM OLUR DİYEMEYİZ, ONLAR O ZAMANA KADAR NORMAL GELİŞMELERİNİ GÖSTERDİLER ÇÜNKÜ
-YANİ TRANSFER EDİLENLERDE DE AYNI ŞEY OLUR DİYE BİR DURUM KESİNLİKLE YOK, İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ
demişşş...
Bu detayları özellikle paylaşıyorum ki, başımıza gelebilecek şeylere karşı her daim hazırlıklı olalım.
:)
iyiyim canım. moral toplamaya çalışıyorum diyeceğim ama daha çok kilo toplar gibiyim. çünkü çılgın gibi yiyiorum. iyi geliyor :)
mesajlar o kadar çok olmuş, bir ucundan yakalamaya çalışıyorum... senin kızların da senin de keyfiniz yerindedir umarım. iğneciyi eve getirmek de güzel çözüm olmuş. kızları yormamış olursun :) ben arabaya in bin sırasında çok geriliyordum özellikle ilk günlerde. hadi uyutup, büyütmeye devam kızları...
benim 4 gücreli 5 tane emriyo olmuştu ve 3. günün sabahında transfer yapılmış ve kalanları da hemencecik o gün donduruvermişlerdi. seninkileri bekletip, test etmeleri iyi olmuş bence. çünkü ben 4 hücreli halleriyle dondurtmakla iyi bişey yaptığımdan kuşkuluyum... zaten bütün grup dondurulmuş ihtiyacın olmadığını biliyor ki :)
ben güya çalışmak için açtım bilgisayarı, yine sizden kopamadım, gecenin bir yarısını ettim. sancux ve ayşegül sizin online görüyorum ama siz yarın sabah uzuun uzuuun uyursunuz nasılsa. ben sabahın köründe kapıdayımiyi geceler size ve bebişlerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?