Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegülcüm sende yatıyorsun galiba sanada iyi geceler.

Benim uykum kaçtı, lostun son bölümünü izledimde Kafamda bir sürü soru vardı daha da arttı

Ayşegülcüm sende yatıyorsun galiba sanada iyi geceler.

Benim uykum kaçtı, lostun son bölümünü izledimde Kafamda bir sürü soru vardı daha da arttı

Uykum yok canım, bütün gün uyuyunca uyku gelmiyor :)) Muhabbet kralı başlayacak diye Pcyi kapatacaktım canım ama gecenin dondurulmuş embriyoları kafama takıldı..
Demek çarşamba ayrıtılı ultrasonunuz varr öyle mii:))))

Pazar günü izlediğim (buraya da yazmıştım, kızlar izleyin diye) çoğul gebeliklerle ilgili belgeselde görmüştüm.. Oğlanların büssürü detayını göreceksin, öyle büyümüş gelecekler ki sana :)) Keşke sende izleseydin o belgeseli.

Hamile kalmadan önce izlemiştim o belgeseli hatırlıyorum çok ilginçti.
İnşallah herşey yolundadır şimdiden heyecan sardı.

Neden kafana takıldıki cnm?
Belki sayısı fazla diye dondurdular.

Günaydın bayanlar
Bugün biraz temizlik ve alışveriş yapacağım akşama misafirim var.
Arada yazmadan da edemeyeceğim tabii :)

Neden kafana takıldıki cnm?
Belki sayısı fazla diye dondurdular.

Kafama takıldı her birimizin farklı gerçi ama bu transfer öncesi geçen süre ve bölünmelerini algılayamıyorum..
Mesela
Gecenin: 4 hücreye bölünmüş embriyolarını hem transfer etmişler hem de dondurmuşlar.. 3.günde transfer yapmışlar
Margaanın : kaç hücreye bölündüğünü yazmamış ama 6.günde transfer etmişler
Benim: 7 ve 8 hücreye bölünmüşleri 4.gün transfer ettiler.. 5 ve 6 hücreye bölünmüşleri dondurmadılar bile..
Ama gecenin 4 hücreye bölünmüşlerini transfer ettiler ve kalanları dondurdular.. Yani bölünmeleri mi önemli yoksa transferden önce geçen zaman mı anlıyamıyorum.

Hastanede çarşamba günü yani yumurta toplama günü pakistan asıllı ingiliz muhammet ile tanışmıştık, eşinin 22 yumurtası toplanmıştı ve pazartesi yani 6.gün transfer edileceğini konuşarak çıkmışlardı hataneden ve ne kadar geç transfer edilirse o kadar iyi olduğunu söylemişti.. İkinci bebek için tedavi görüyorlardı, ilk bebekleri de tüpdü. Biz embriyologlar arayacaklar transfer günü için haber bekleyeceğiz dedik, muhammed ise biz pazartesi günü 6.günde istedik transferi o gün yapılacak dedi.. Enteresan değil mi?

Aslında kendimle ilgili değil karşıklığım, gece ile ilgili.. Hem az sayıda bölünmüşlerdi hem de 3.günde transfer ettiler..

Allag allaggg

merhaba kızlar,
aysegülcüm onlinesın bebislerin simdiden hayırlı olsun canım nasılsın? birazonce yazılanları okudum gayet guzel vakit geciriyorsun canım en iyisini yapıyorsun

merhaba kızlar,
aysegülcüm onlinesın bebislerin simdiden hayırlı olsun canım nasılsın? birazonce yazılanları okudum gayet guzel vakit geciriyorsun canım en iyisini yapıyorsun

Çok teşekkür ederim canım, gayet iyiyim.. Hep yatıyorum, sıkıcı oluyor ama kitaplarla, filmlerle, tuhaf kadın programlarıyla, uykuyla vakit geçermeye çalışıyorum bir şekilde :))
Sen nasılsın canım?

iyiyim canım dun bazı tetkikler yaptırdım ve diyetisyende randevum vardı o yuzden yazamadım haftasonu da misafirlerim vardı yogundum
diyete alısmaya calısıyorum simdi

iyiyim canım dun bazı tetkikler yaptırdım ve diyetisyende randevum vardı o yuzden yazamadım haftasonu da misafirlerim vardı yogundum
diyete alısmaya calısıyorum simdi

Çok güzel canım, kararlı olursan çok çabuk adapte olusun diyete. Peki diyetisyenin nerede? Nasıl bir beslenme programı ile başladınız?

Çok güzel canım, kararlı olursan çok çabuk adapte olusun diyete. Peki diyetisyenin nerede? Nasıl bir beslenme programı ile başladınız?

diyetisyenim izmitte romatemde ilk basta insülin direncini kırmak icin bi diyet verdi 5 haziranda kontrolum var sabah 1kkutusu kadar peynir 2 dilim kepek ekmek 2 ceviz sekersiz cay domates salatalık ara 1por meyve 1 cay bardağı yogurt oglen 1 kase corba 1 dilim ekmek 2kofte kadar et/balık veya tavuk (ızgara,fırın veya haslama) 1 bardak ayran arada 1 porsiyon meyve 1çay bardağı yoğurt aksam 2 dilim ekmek 6yemek kasıgı sebze gece 1 galeta 1 caybardağı yogurt diyetim guzel ve kolay da cay ve kahve olayı kotu ben cayı sekersiz sevmeyenlerdenim ve hersabah gune kahveyle baslardım bi de hergun en az 20 dk kosu bakalım ne olacak?

gunaydın.. aramıza yeni katılmıssın hosgeldin tedavin hayırlı olsun aysegulle aynı gun transfer yapılmıs umarım aynı gun cifte mutluluk yasatacaksınız

teşekkür ederim canım.işallah o mutluluğu allah hepimize yaşatır.diyete başlamışsın.kararlı bi insan olduğun belli hiç zorlanmayacaksın eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…