Ayşegülcüm sende yatıyorsun galiba sanada iyi geceler.
Benim uykum kaçtı, lostun son bölümünü izledimdeKafamda bir sürü soru vardı daha da arttı
Pazar günü izlediğim (buraya da yazmıştım, kızlar izleyin diye) çoğul gebeliklerle ilgili belgeselde görmüştüm.. Oğlanların büssürü detayını göreceksin, öyle büyümüş gelecekler ki sana :)) Keşke sende izleseydin o belgeseli.
Uykum yok canım, bütün gün uyuyunca uyku gelmiyor :)) Muhabbet kralı başlayacak diye Pcyi kapatacaktım canım ama gecenin dondurulmuş embriyoları kafama takıldı..
Demek çarşamba ayrıtılı ultrasonunuz varr öyle mii:))))
Neden kafana takıldıki cnm?
Belki sayısı fazla diye dondurdular.
Günaydın bayanlar
Bugün biraz temizlik ve alışveriş yapacağım akşama misafirim var.
Arada yazmadan da edemeyeceğim tabii :)
merhaba kızlar,
aysegülcüm onlinesın bebislerin simdiden hayırlı olsun canım nasılsın? birazonce yazılanları okudum gayet guzel vakit geciriyorsun canım en iyisini yapıyorsun
Çok teşekkür ederim canım, gayet iyiyim.. Hep yatıyorum, sıkıcı oluyor ama kitaplarla, filmlerle, tuhaf kadın programlarıyla, uykuyla vakit geçermeye çalışıyorum bir şekilde :))
Sen nasılsın canım?
iyiyim canım dun bazı tetkikler yaptırdım ve diyetisyende randevum vardı o yuzden yazamadım haftasonu da misafirlerim vardı yogundum
diyete alısmaya calısıyorum simdi
Çok güzel canım, kararlı olursan çok çabuk adapte olusun diyete. Peki diyetisyenin nerede? Nasıl bir beslenme programı ile başladınız?
opuyorumnanaktan günaydın kızlarr))))) opuyorumnanaktan
gunaydın.. aramıza yeni katılmıssın hosgeldin tedavin hayırlı olsun aysegulle aynı gun transfer yapılmıs umarım aynı gun cifte mutluluk yasatacaksınız
Margaar selam. Dün hikayemi öğrenmek istemiştin. Şimdi uzun uzun anlatmayayım. Ama 216. sayfada görebilirsin. Mucizenin ne olduğunu ben Aydın Hocam ile yaşadım. Sen de mutlaka oku.tamam canım bekliyorum
Margaar selam. Dün hikayemi öğrenmek istemiştin. Şimdi uzun uzun anlatmayayım. Ama 216. sayfada görebilirsin. Mucizenin ne olduğunu ben Aydın Hocam ile yaşadım. Sen de mutlaka oku.
tamam şimdi okuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?