Merhabaaa;
Biz de eşimle aynı fikirdeyiz :)))
Ben gayet iyiyim, onlarında gayet iyi olduklarını düşünüyorum en emin yerdeler :)
Sen nasılsın, Güneş nasıl:)))
Merhabaaa;
Biz de eşimle aynı fikirdeyiz :)))
Ben gayet iyiyim, onlarında gayet iyi olduklarını düşünüyorum en emin yerdeler :)
Sen nasılsın, Güneş nasıl:)))
deniko slm canım nasılsın?
kızlar ben pek iyi degilim, kalbim sıkışıyor iki gündür dünde bir bel agrısı oldu anlatamam felç iniyor sandım kıpırdayamadım aceba bel fıtıgımla ilgili bir problem mi var aylardır egzersizlerimi yapamadım, kilo aldım birde kürtaj masasında 1-1.5 saat yattım gerildim ondan oldu galiba...İnşaallah biran önce normale dönerim
teşekkür ederim canım.işallah o mutluluğu allah hepimize yaşatır.diyete başlamışsın.kararlı bi insan olduğun belli hiç zorlanmayacaksın eminim..
merhaba canım ben de pkoluyum malesef ve evet kilo alınıyo daha dogrusu ben 4 kilo kadar aldım malesef
diyetisyenim izmitte romatemde ilk basta insülin direncini kırmak icin bi diyet verdi 5 haziranda kontrolum var sabah 1kkutusu kadar peynir 2 dilim kepek ekmek 2 ceviz sekersiz cay domates salatalık ara 1por meyve 1 cay bardağı yogurt oglen 1 kase corba 1 dilim ekmek 2kofte kadar et/balık veya tavuk (ızgara,fırın veya haslama) 1 bardak ayran arada 1 porsiyon meyve 1çay bardağı yoğurt aksam 2 dilim ekmek 6yemek kasıgı sebze gece 1 galeta 1 caybardağı yogurt diyetim guzel ve kolay da cay ve kahve olayı kotu ben cayı sekersiz sevmeyenlerdenim ve hersabah gune kahveyle baslardımbi de hergun en az 20 dk kosu bakalım ne olacak?
merhaba canım ben de pkoluyum malesef ve evet kilo alınıyo daha dogrusu ben 4 kilo kadar aldım malesef
Ayşegül Güneş gayet iyi, büyümeye çalışıyor. Allah inşallah hepinize hayırlısı ile yumurcakları kucaklamak nasip etsin.Çok sık sizlerle birlikte olamasam da dualarım hep sizinle .
ya kızlar tüpte çok kilo alınıyormı ben pko luyum ve kilo problemim var
Merhaba Edut;
Ekstra fazla kilon yoksa, sağlıklı besleniyorsan ve sağlıklı olmak için hareket ediyorsan (egzersizler, yürüyüş vs) kilo sorunu olmayacaktır.. Tabii kullanılan ilaçların ve iğnelerin direkt hormonlarla alakalı olduğunu düşünürsek vücut adapte olana kadar şişkinlik, ödem olası ama geçici sorunlar.
Kilo problemin önemli.. Bildiğim kadarıyla vücut kitle indeksi kilolu ve obez çıkıyorsa tedaviye başlamıyorlar canım. Öncelikle bir miktar kilo vermek gerekiyor.
b,rşey daha sorsam ilaç pko lularda az kullanılıyormuş, kontrol sürekli gerekliymiş...ben izmitteyim ve sürekli izin alamam ne kadar süreli gittin sen? ilaç daha mı az tuttu pek? çok sorum ama
canım bazı pkolularda yumurta sayısı cok olabildiginden ilac donemi kısa olabiliyormus ben de bunu tedavi sonrasında duymustum ama benşm ilk denememi yaptıgım zaman aynı donemde bi arkadas vardı pkoluydu ve cok yumurtası oldugu icin ilacsız tup bebek denemesi yaptılar ama dr cok nadiren yapılan bi tedavi oldugunu soylemisti yumurta buyuklugu istenilen boyuta gelene kadar gun asırı gitmen gerekiyor kontrole bu kisiden kisiye degisen bi durum ama ortalama 6-7 kere gidiyorsun ben 6 kere gitmistim senin ilk denemenmi? asm ye servis varmıs izmitten duydyugum kadarıyla nerde calışıyorsun? ozeldemi?
canım bazı pkolularda yumurta sayısı cok olabildiginden ilac donemi kısa olabiliyormus ben de bunu tedavi sonrasında duymustum ama benşm ilk denememi yaptıgım zaman aynı donemde bi arkadas vardı pkoluydu ve cok yumurtası oldugu icin ilacsız tup bebek denemesi yaptılar ama dr cok nadiren yapılan bi tedavi oldugunu soylemisti yumurta buyuklugu istenilen boyuta gelene kadar gun asırı gitmen gerekiyor kontrole bu kisiden kisiye degisen bi durum ama ortalama 6-7 kere gidiyorsun ben 6 kere gitmistim senin ilk denemenmi? asm ye servis varmıs izmitten duydyugum kadarıyla nerde calışıyorsun? ozeldemi?
sağol canım, ben pko luyum ve benim en belirgin pko belirtim kilom...veremiyorum zaten 10 kilosunu pko olduğumu öğrendikten sonra doktorumun verdiği ilaçlardan sonra aldım...inşallah bir gün bende sizin gibi hamileliği tadarım...o kadar umutusuzm ki
Anlıyorum.. Bir önceki mesajını da okudum şimdi.. Sanrım eşinin hem sağlık hem de iletişim problemi var..
Herşeyden önce eşinle iletişim probleminizi çözmeniz gerek.. Ancak iletişim problemini çözdüğünüzde diğer tedavilere başlayabilirsiniz canım..
Doğru iletişim kuran, aynı dili konuşan ve birbirini iyi anlayan çift olmalısınız,
İzmit'te de muhtemelen konuşma terapistleri, evlilik danışmanları vardır.. İnternet kullanıcısı olarak bu bilgileri araştırıp ulaşabilirsin. Sadece onu ikna ederek el ele tutuşup gitmeniz gerekecek bi kaç seans.
Emin ol uzman yardımı sihirli değnek etkisi gösterecektir üzerinizde.
Şimdi böyle birşeye asla yanaşmaz diyeceksin.. Ama doğru cevap bu değill :))) Sen ikna edeceksin.. Sizin için:))
evet özelde çalışıyorum hatta karatepe köyünde fabrika...aslında herkez bilsin pek istemiyorum ama bu gidişle söylemek lazım ....asm sonuçta izmit diye düşünüyorum, senin kaçıncı tedavin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?