Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhabaaa;
Biz de eşimle aynı fikirdeyiz :)))
Ben gayet iyiyim, onlarında gayet iyi olduklarını düşünüyorum en emin yerdeler :)

Sen nasılsın, Güneş nasıl:)))

Ayşegül Güneş gayet iyi, büyümeye çalışıyor. Allah inşallah hepinize hayırlısı ile yumurcakları kucaklamak nasip etsin.Çok sık sizlerle birlikte olamasam da dualarım hep sizinle .

arkadaslar herkese merhaba,
saat 10'da uyandım ama o kadar çok kabus gördüm ki anlatamam uykumu uyudum kapalı devre korku filmi mi çektim anlamadım:)
annem yarın öğlen dönüyor, temizlik için yardımcımı yarına çagırdım...
Eşimin haftasonu işleri daha yogun oluyor beraber gitme ihtimalimiz şimdilik zor görünüyor (kendi işi oldugu için başında olmak zorunda, internet üzerinden de e-ticaret yapıyor bütün bunlar epey vaktini alıyor)
Ayşegülcüm iskenderun diyince insanın aklına gelmeyen yemek var mı ki?hem belki Adanadaki arkadaslarımla da görüşürüm diye aklımdan geçiyor ama bakalım nasip..
Ah kızlar ah eşimle göz göze gelince musluklar açılıyor duramıyoruz ne olcak bizim bu sulu gözlüğümüz:) belkide bırakıp gidemem

Merhabaaa;
Biz de eşimle aynı fikirdeyiz :)))
Ben gayet iyiyim, onlarında gayet iyi olduklarını düşünüyorum en emin yerdeler :)

Sen nasılsın, Güneş nasıl:)))

slm canım nasılsın sen sonuç bekliyosun sanırım okuduklarımdan anladıgım kaç gün sonra testin inşallah olumlu sonuç alırsın evde kalmak sıkıcı gerçekten tv. kadın pogramları saçma sapan kitap derken zaman geçiyor ama havalarda süper olunca açıkçası içim gidiyor bende kendimi evde mutlu etmeye çalışıyorum sevgiyle kal güzel haberlerini bekliyoruz..

utkumm canım kolay şeyler atlatmadın çok normal bütün vücudun gerildi kasların gerildi bel ağrında çok normal ama bence ihmal etme doktoruna görün tedavisini ol ki seni yatağa yatırmasın artık hiç bir şey.kilolarda yavaş yavaş gidecek inşallah.mutlaka bugün doktora git kas gecşetici iğne falan verirler bendede var bel sorunu o yüzden bilirim fenadır insana ayakkabısını bile bağlatmaz bazen.

utkumm cok zor bi donem atlattın butun bunların gerginliginin acısı cıkıyor bence de guclu olmak icin kendini ne kadar sıktın kimbilir ama yine guclusun canım bunları da atlatacaksın hepimiz bunu biliyoruz aglamak rahatlatıyorsa agla canım yeterki icine atma

ya kızlar tüpte çok kilo alınıyormı ben pko luyum ve kilo problemim var

teşekkür ederim canım.işallah o mutluluğu allah hepimize yaşatır.diyete başlamışsın.kararlı bi insan olduğun belli hiç zorlanmayacaksın eminim..

sagolasın insallah kolay gececek kararlı oldugum kesin ama irade konusunda cok kotuyum aslında yemek konusu neyse de sigara konusu daha kotu malesef (

merhaba canım ben de pkoluyum malesef ve evet kilo alınıyo daha dogrusu ben 4 kilo kadar aldım malesef

ah be canım bende pko var, eşimde ise hepsi sorun...ikna etsem hemen tüp deneyeceğim ama hem maddi olarak hemde o daha hazır değil sorunuyla yüzleşmeye....160 boy 72 kiloyum....glukofaj devam ediyorum be 76 ile hamile kasam 90 la doğururum ama kiloda veremiyorum...allahım sınıyor bizi

Çok güzel canım.. Artık çayı şekersiz sevmeyenlerden , şekeri sevmeyenlerden olacaksın :)
Diytin gayet güzel, seni güzelce doyuracaktır, hatta daha evvel bu kadar çok yemediğini düşüneceksin. Ancak ne yazıyorsa hepsini yemelisin, asla öğün atlamamalısın.. Çok sık yiyerek metabolizmayı hızlandırmayı hedeflediğiniz için hem ana öğünlerin hem de ara öğünlerinin saatlerin dikkat etmelisin. Muhtemelen 5 Haziranda 3 kg kadar vermiş olacaksın canım..

merhaba canım ben de pkoluyum malesef ve evet kilo alınıyo daha dogrusu ben 4 kilo kadar aldım malesef

b,rşey daha sorsam ilaç pko lularda az kullanılıyormuş, kontrol sürekli gerekliymiş...ben izmitteyim ve sürekli izin alamam ne kadar süreli gittin sen? ilaç daha mı az tuttu pek? çok sorum ama

ya kızlar tüpte çok kilo alınıyormı ben pko luyum ve kilo problemim var

Merhaba Edut;
Ekstra fazla kilon yoksa, sağlıklı besleniyorsan ve sağlıklı olmak için hareket ediyorsan (egzersizler, yürüyüş vs) kilo sorunu olmayacaktır.. Tabii kullanılan ilaçların ve iğnelerin direkt hormonlarla alakalı olduğunu düşünürsek vücut adapte olana kadar şişkinlik, ödem olası ama geçici sorunlar.
Kilo problemin önemli.. Bildiğim kadarıyla vücut kitle indeksi kilolu ve obez çıkıyorsa tedaviye başlamıyorlar canım. Öncelikle bir miktar kilo vermek gerekiyor.

sağol canım, ben pko luyum ve benim en belirgin pko belirtim kilom...veremiyorum zaten 10 kilosunu pko olduğumu öğrendikten sonra doktorumun verdiği ilaçlardan sonra aldım...inşallah bir gün bende sizin gibi hamileliği tadarım...o kadar umutusuzm ki

b,rşey daha sorsam ilaç pko lularda az kullanılıyormuş, kontrol sürekli gerekliymiş...ben izmitteyim ve sürekli izin alamam ne kadar süreli gittin sen? ilaç daha mı az tuttu pek? çok sorum ama

canım bazı pkolularda yumurta sayısı cok olabildiginden ilac donemi kısa olabiliyormus ben de bunu tedavi sonrasında duymustum ama benşm ilk denememi yaptıgım zaman aynı donemde bi arkadas vardı pkoluydu ve cok yumurtası oldugu icin ilacsız tup bebek denemesi yaptılar ama dr cok nadiren yapılan bi tedavi oldugunu soylemisti yumurta buyuklugu istenilen boyuta gelene kadar gun asırı gitmen gerekiyor kontrole bu kisiden kisiye degisen bi durum ama ortalama 6-7 kere gidiyorsun ben 6 kere gitmistim senin ilk denemenmi? asm ye servis varmıs izmitten duydyugum kadarıyla nerde calışıyorsun? ozeldemi?

evet özelde çalışıyorum hatta karatepe köyünde fabrika...aslında herkez bilsin pek istemiyorum ama bu gidişle söylemek lazım ....asm sonuçta izmit diye düşünüyorum, senin kaçıncı tedavin?

açıkcası ben daha aşılama denemdim...eşimde sorun var bende pko...ama çok yeni öğrendik zaten bu senenin başında korunmayı bıraktık...şu an sudan çıkmış balık misali bekliyoruz. bana kalsa hiç aşılama yada başka şey denemeden tüp yaptıracağım ama eşim ikna olmuyor

Anlıyorum.. Bir önceki mesajını da okudum şimdi.. Sanrım eşinin hem sağlık hem de iletişim problemi var..
Herşeyden önce eşinle iletişim probleminizi çözmeniz gerek.. Ancak iletişim problemini çözdüğünüzde diğer tedavilere başlayabilirsiniz canım..
Doğru iletişim kuran, aynı dili konuşan ve birbirini iyi anlayan çift olmalısınız,
İzmit'te de muhtemelen konuşma terapistleri, evlilik danışmanları vardır.. İnternet kullanıcısı olarak bu bilgileri araştırıp ulaşabilirsin. Sadece onu ikna ederek el ele tutuşup gitmeniz gerekecek bi kaç seans.
Emin ol uzman yardımı sihirli değnek etkisi gösterecektir üzerinizde.
Şimdi böyle birşeye asla yanaşmaz diyeceksin.. Ama doğru cevap bu değill :))) Sen ikna edeceksin.. Sizin için:))

aslında pek öyle değil.... biz çoğu şeyi konuşan çok severek evlenmiş bir çiftiz ama eşim kendinde problem olduğunu yeni öğrendi, o çok ağır geldi ona...hiç konuşamaık o yüzden ben onun üzülmesine dayanamadım...doktora gittik varikosel de yok...nedensiz morfolojisi %2 sayı hızda sınırın altında.... bir kere asm den ön görüşme için randevu aldım..kızdı sonra ikna oldu ama o istemeden kabul etmeden yapmamaya karar verdim...sadece beklemek zor geliyor....bir tarafta beklemek diğer tarafta onu üzmek...susmamın nedeni bu...

evet özelde çalışıyorum hatta karatepe köyünde fabrika...aslında herkez bilsin pek istemiyorum ama bu gidişle söylemek lazım ....asm sonuçta izmit diye düşünüyorum, senin kaçıncı tedavin?

benim 2.tedavim ilkini kocaeli üniversitesinde yaptırmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…