Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bak canım bunların hepsi iletişim sorunu ve-veya eksiklikleri..
Severek evlenmeniz ve konuşabilmeniz çok güzel.. ama konuştuğunuzu anlamanız ve empatik düşünmeniz önemli.. Yoksa up-uzuunnn muhabbet ortamındaki konuşma değil..
Ayrıca onun susması, hissettiklerini anlatamaması, ondan habersiz randevu alman, onun kızması, zor ikna olması, bu sefer sen istemen yapmama kararı alman vs.. Sen farkında değilsin canım ama bunların hepsi iletişim sorununu ortaya koyuyor.. Neyse bu konuyu geçelim..

Atladığınızı düşüdüğüm bişii var, tedavide en önemli konu yumurtalar, yumurtlamak için, yumurtaların kaliteli olması için iğne ve ilaç tedavisi görüyoruz.. Spermin yumurta sayısı kadar olması yeterli.. Milyonlarca spermin içinde sadece yumurtaları dölleycek sperm sayısı yeterli.. Yani sevgili eşinin üzülmesini gerektirecek hiçbişii yok ortada.. Senin yumurtlaman çok daha önemli canım.

zaman ayırıp yazdığın için sağol canım.....hayırlısı ise hepimiz yaşayacağız anneliği....

Biliyor olmalısın ön görüşmeler ücretsiz yapıyor..
Bizim sevgili doktorumuz Prof. Dr. Aydın Arıcı, hastasının psikolojisini anlayan, son derece bilgili ve bir çocuğa anlatır gibi anlatan ve son derece güven veren bir hekim..
Çok seveceksiniz ve içiniz nasıl rahatlayacak anlatamam.. Tüm testlerinizi, tahlillerinizi bir dosya yapıp görüşmeye gidin.. Hep söylüyoruz: güneş gibi aydınlatacak sizi..
Veee boşu boşuna eşim günlerdir üzüntü cekti, çok üzüldü diyeceksin..
Sonra nerede isterseniz tedavinizi orada yaptırırsınız canım.

Edut merhaba: Aydın Hoca ile bir randevu ayarlasan belki eşine de iyi gelir.En doğru kelimeleri o bulur emin ol. Hiç pişman olmazsınız. Üstelik danışma randevuları ücretsiz bildiğim kadarı ile. Ben de Ayşegül'e kesinlikle katılıyorum. Bak aynı şeyleri düşünüyoruz.

Son düzenleme:

Canım yumurta toplama gününü saymıyorlar. Senin 3.gün yapıldı, zaten 5.günden fazla bekletilmiyor diye biliyorum. Yani 6.gün değil aslında 5.gün transferleri.
Genelde yumurta sayısı ardından embriyo sayısı fazla olanların transferleri 5.günde yapılıyor. Gün geçtikçe gelişim gösteren embriyo sayısı azalıyor. Embrıyo sayısı az olunca riske atmak istemiyorlar. Transfer edilecek embriyo kalmayabilir düşüncesi ile.

Embriyoların rahimde gelişim göstermeleri ile dışarıda gelişim göstermeleri de farklıymış.
Yani hangi durum daha iyi 3.gün mü 5. gün transferi mi duruma göre değişiyor.

sancux iyiyim canım online gözüküyorum ama ay işten güçten anca okuyabildim olan biteni bende sonraki mesajını görmeden sorucaktım randevun kaçta diye çünkü benimde yarın asmde nuri beyle randevum var denk geliriz belki diye heyecanlanmıştım amaa benim randevum saat 17:30da yani zor karşılaşmamız bir dahaki sefere inşallah.bu arada ayrıntılı ultrasondan korkma sadece heyecanlan çünküü çook zevkli o kadar uzuun uzun bakıyorlarki sende doğa doya izlersin bebeklerini başından tırnağına ölçücekler tek tek minik parmaklarını sayıcaklar benimki tam 45 dakika sürmüştü süperdi:))yarın bize çok güzel haberlerle dönüçeksin boy boy fotolarını alıcaksın bebişlerin.ayy nolur Allah bana da o günleri göstersin ama çook var daha çookkk.

utkumm gelen giden olması çok doğal tabiki ziyaret etmek isteyecekler ama şu dönemde çok yorar insanı bu yoğunluk inşallah en kısa zamanda biter yoğunluğun.canım benim eşinde sende göz göze gelince tabii kötü olursunuz kendi acınız yetmezmiş gibi birbirinizin acısı içinde üzülüyorsunuz sen ona üzülüyorsun o sana.bilmiyorum bende senin gibi emin değilim ama bir kaç gün hava değişikliği iyi gelicektir diye düşünüyorum tabii sen iskenderundayken o da biraz arkadaşlarıyla sevdikleriyle vakit geçirmesi şartı ile.

laydbird şimdiden sana iyi yolculuklar canım bu son koşuşturmacan olsun imşallah bu arada ev durumu noldu? bir eve daha bakıcaktınız?

ayşegül şu embriyo durumu hakkatten neye göre belli oluyor bende emin değilim mesela benim de 5. gün transferiydi ve transferden hemen önce dondurma kararı da verildi ama sancuxun yorumu mantıklı gibi geldi gerçi gecenin durumundada bu mantık kayboluyor amaan anlamadım gitti bebeklerin seninle önemli olan da bu:)Allah emeklerini boşa çıkarmıycak...

edut bu arada senin eşinin hassasiyetini anlayabiliyorum bazı erkekler için bu durumu kabullenmek çok çok zor oluyor ama ben emini bebek özlemi ve senin arzun ağır basıcaktır ve o da mutlaka isteyecektir hatta bu yolda yapılması gereken herşeye razı olucaktır mühim olan bu karara giden yolda sakın ama sakın birbirinizi yıpratmayın birlik içinde olun yoksa çözülmesi çok güç olan başka durumlar ortaya çıkacaktır. bu sizi birbirinize daha da çok yakınlaşsın ayşegülünde dediği gibi onun tek bir spermi yeter ona bunu anlat ve deki asıl stres bende birsürü yumurta üretmeliyim de tabii bunlar konuşulurken zaman ve yer çok önemli amaa ben herzaman derimkii kadınların adamlara yaptıramayacağı şey yoktur bu hayatta:)) yeter kiii isteyelim ee sende istiyosun...

gorkembilgin hiç kızına kardeş düşündün müü kocakarı sorusu ama merak ettim??mesela ben hep iki çocuk isterdim şimdi biri için bu kadar uğraşırken diyorum kii aman sağlıkla doğsun bebeğimde bütün enerjimi ben ona veririm

ilahi mystry kaydirigubbakcemile3
haklısın ama kadınların isteyip te yapamadıgi sey yok cocuk olayında bile sansımızı nasilda zorluyoruz bi baksana halimize...

tabiki:) azıcık eşime zaman verdim asında birdaha verecek test sonra film çektirecek...şimdileri gnc arginmax içiyor...sağol kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…