Aslında yumurtalar ilk döllendiğinde hepsini yapacağız demiştik. Aydın Hoca da yoksa futbol takımı mı kuracaksınız demişti ama şu anda artık ikinciyi hiç düşünmüyorum. Allah buna ömür versingorkembilgin hiç kızına kardeş düşündün müü kocakarı sorusu ama merak ettim??mesela ben hep iki çocuk isterdim şimdi biri için bu kadar uğraşırken diyorum kii aman sağlıkla doğsun bebeğimde bütün enerjimi ben ona veririm
Vah zavallım aynı doktorlara ben de gittim hem de timur gürgan benim fakülteden hocam daha önce yazdıklarımı oku lütfen Bana hiçbir şekilde bebeğin olmaz demişlerdi. Bak şimdi 5 aylık bir kızım var. Ne olur doğru karar ver. Aydın Hoca ile bir kez görüş farkı göreceksin .Ya söylemeye bile gerek yok. Aydın Hoca buradaki doktorların olmak isteyip de olamadığı bir yerde. Daha ne diyeyim!!!!!arkadaşlar merhaba öncelikle ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum okuldan gelir gelmez yazıılanları okudum yardımcı olacağınızı okuyunca daha bir sevindim ben 3 başarısız tüp bebek denemelerimin 3 ünüde ankara da yaptım anatolya gürgan ve maya
panadol sanada hayırlı olsun bu arada canım:)
ilahi mystry kaydirigubbakcemile3
haklısın ama kadınların isteyip te yapamadıgi sey yok cocuk olayında bile sansımızı nasilda zorluyoruz bi baksana halimize...
tabiki:) azıcık eşime zaman verdim asında birdaha verecek test sonra film çektirecek...şimdileri gnc arginmax içiyor...sağol kuzu
10 yıllık evliyim 38 yaşındayım ilk 3 yıl korunduk sonra miyom ameliyatı oldum yanlış ameliyat sonucu yapışıklık oldu onun düzelmesi için 2 yıl spiral takıldı ama bu tedaviler hap yanlış tedavi imiş tüp bebek tedavisine başladıkbu kez de yumurtalar yetersiz ve kalitesiz son kez deneyeceğim .eğitimci olanlar bilir çocuklarla uğraşmak ama kısır olmak çok zor
canım çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun..
Aslında yumurtalar ilk döllendiğinde hepsini yapacağız demiştik. Aydın Hoca da yoksa futbol takımı mı kuracaksınız demişti ama şu anda artık ikinciyi hiç düşünmüyorum. Allah buna ömür versin
10 yıllık evliyim 38 yaşındayım ilk 3 yıl korunduk sonra miyom ameliyatı oldum yanlış ameliyat sonucu yapışıklık oldu onun düzelmesi için 2 yıl spiral takıldı ama bu tedaviler hap yanlış tedavi imiş tüp bebek tedavisine başladıkbu kez de yumurtalar yetersiz ve kalitesiz son kez deneyeceğim .eğitimci olanlar bilir çocuklarla uğraşmak ama kısır olmak çok zor
Geshenk ne yaptı acabaaa :))))
canım 1 gun daha bitti sayılır.. bende cıkacam ama geshenk haber verir belki diye oyalanıyorum olmadı evden bakarım artık haber verir mutlaka..
hepinize iyi aksamlar..
ayşegül şu embriyo durumu hakkatten neye göre belli oluyor bende emin değilim mesela benim de 5. gün transferiydi ve transferden hemen önce dondurma kararı da verildi ama sancuxun yorumu mantıklı gibi geldi gerçi gecenin durumundada bu mantık kayboluyor amaan anlamadım gitti bebeklerin seninle önemli olan da bu:)Allah emeklerini boşa çıkarmıycak...
arkadaslar herkese merhaba,
saat 10'da uyandım ama o kadar çok kabus gördüm ki anlatamam uykumu uyudum kapalı devre korku filmi mi çektim anlamadım:)
annem yarın öğlen dönüyor, temizlik için yardımcımı yarına çagırdım...
Eşimin haftasonu işleri daha yogun oluyor beraber gitme ihtimalimiz şimdilik zor görünüyor (kendi işi oldugu için başında olmak zorunda, internet üzerinden de e-ticaret yapıyor bütün bunlar epey vaktini alıyor)
Ayşegülcüm iskenderun diyince insanın aklına gelmeyen yemek var mı ki?hem belki Adanadaki arkadaslarımla da görüşürüm diye aklımdan geçiyor ama bakalım nasip..
Ah kızlar ah eşimle göz göze gelince musluklar açılıyor duramıyoruz ne olcak bizim bu sulu gözlüğümüz:) belkide bırakıp gidemem
ooofff geçmiyo zaman ayşegüllll.
:)))
Geçiyor da zor geçiyor canım..
Bak 4.günü bitirdik sayılır..
Yarın Çarşamba, ne yapmaya karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?