Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aslında yumurtalar ilk döllendiğinde hepsini yapacağız demiştik. Aydın Hoca da yoksa futbol takımı mı kuracaksınız demişti ama şu anda artık ikinciyi hiç düşünmüyorum. Allah buna ömür versin

arkadaşlar merhaba öncelikle ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum okuldan gelir gelmez yazıılanları okudum yardımcı olacağınızı okuyunca daha bir sevindim ben 3 başarısız tüp bebek denemelerimin 3 ünüde ankara da yaptım anatolya gürgan ve maya

Vah zavallım aynı doktorlara ben de gittim hem de timur gürgan benim fakülteden hocam daha önce yazdıklarımı oku lütfen Bana hiçbir şekilde bebeğin olmaz demişlerdi. Bak şimdi 5 aylık bir kızım var. Ne olur doğru karar ver. Aydın Hoca ile bir kez görüş farkı göreceksin .Ya söylemeye bile gerek yok. Aydın Hoca buradaki doktorların olmak isteyip de olamadığı bir yerde. Daha ne diyeyim!!!!!

10 yıllık evliyim 38 yaşındayım ilk 3 yıl korunduk sonra miyom ameliyatı oldum yanlış ameliyat sonucu yapışıklık oldu onun düzelmesi için 2 yıl spiral takıldı ama bu tedaviler hap yanlış tedavi imiş tüp bebek tedavisine başladıkbu kez de yumurtalar yetersiz ve kalitesiz son kez deneyeceğim .eğitimci olanlar bilir çocuklarla uğraşmak ama kısır olmak çok zor

tabiki:) azıcık eşime zaman verdim asında birdaha verecek test sonra film çektirecek...şimdileri gnc arginmax içiyor...sağol kuzu

eee o kadarda fena değilmiş durum baksana adam içmeye başlamış bombaları stres yapmayıın olur olmassada eşin ikna olur mecburen sakın korkma bebek isteğinden hayatta vazgeçemez eşin.çaktırmadan havuç suyuda içir:))

kıyamam o kadar deneme o kadar umut zor günler geçirmişsin sende ama bu sefer olucak nolur sende öyle başla tedavine.kısır olmak ne demek yok öyle bişey hele bu zamanda herşeyin çaresi varken sakın kendini bu şekilde demorize etme hepimiz farklı badireler atlatıyoruz bu yolda tabiki hiç kolay olmuyor yaşananlar amaa sonucu güzel olucak buna inan.aydın bey senin en uygun olduğun dönemde tedavini başarıyla yapıcak sıkıldıkça aklına ne gelirse sormak için yaz bizlere herşeyi bildiğimizden değil hepimiz hikayenin başka bir tarafından tutup orasını öğreniyor malesef.

cok zor bi surec gecirmissin kimbilir nekadar zordu ama insallah bundan sonrası kolay olacak yeter ki inan yanlıs tedaviler aydın beyi bulmanı saglamıs guzel yanından bak olaylara bunda da bi hayır var diye dusun en kısa zamanda bebisini kucagına almanı dilerim canım ama unutma tup bebek tedavi sureci inanmakla baslıyor

Evet canım, tedavimizdeki her süreç çok mantıklı, ama bu embriyo durumuna bir netlik getiremiyorum. Sancux'un açıklamalarını çok iyi anladım.. Ama zaten dün gece yarısı kafamın karışmasına neden olan "gecenin" durumuydu.. Sende farketmissin zaten canım.

Utkummcuğum;
Anneciğine iyi yolculuklar dilediğimizi ve sevgilerimizi ilet olur mu canım.
Kabus görmüşsün, gündüz gözüyle olsun, hayırlara vesile olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…