Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sancux senim bu embriyo yorumuna tamamen katılıyorum, bende sayıya göre 5. güne gittiklerini duymuştum.
Embriyologlar her ihtimali gözden geçiriyordur, sonuçta bu onların başarısı yada başarısızlığı olacak, bile bile başarısız olamak istemezler herhalde

Evet canım, şimdi sen 8 gün diyince upuzuunnn bir zamanmış gibi geldi.. :)))
Bu arada misafirlerin gelmek üzeredir herhalde, ne mamalar pişirdinn?

yemeğe gelmeyecekler canım Serkanın çocukluk arkadaşları her hafta görüşürüz bizim evden sayılırlar :) meyve, çerez, çay ve mozaik pasta :) yeter :) onların en büyük zevki maç yamak :)biz kızlar da dedikodu :)

İyi o zaman canım :)) Dedikodu tamam olumunekankayizsmile peki maç ne maçı

playstation dimi ahh ahh biliriim biliriim saatlerce sürer o maçlar tekrarları bilem izlenir sonrada eh hadi iyi geceler der gider misafirler.

evet aynen :) yenilenle dalga geçilir o da sinir olur alır eşini kaçar:) çok eğleniyorlar ama kıyamıyorum yoksa biraz karşıyım

Koca adamlar yaww, kimbilir ne kaaa eğleniyorlardır..
Grapes sizin ikisi de oğlan olursa babalarından sıra gelmez onlara sırnaşık şey

Kızlarr;
Saat akşamın sekizi oldu.. Bizim kızdan hala haber yok.. Tamam taaaa Adapazarından geliyor ama Merak etmeye başladım vallahi..
ınşallah bir sorun yoktur da iğnelere başlar..
Henüz reçete de verilmemişti, belki muayeneden sonra ilaçları alma derdine düşmüşlerdir.

Kadıköyden Gebzeye gitmek Adapazarından gitmekten daha kolaydır.
Haklısın ilaç derdine düşmüşlerdir.

Tekrar merhaba herkese, gerçekten sessiz sessiz sizleri takip ettim ama Aydın Bey de 3 ay bitene kadar riskli dediği için çok yakınlarımız hariç söylemedik, iş yerinde de çok zorlandım izin alıp alıp gittikçe insanlar meraklanmaya başladı filan :) neyse sonuç olarak önemli günleri başarıyla atlattık, umarım sen de kısa süre sonra mutlu haberi alırsın :).

Daha önce de dediğim gibi transfer esnasında çok rahattım, sonra da rahatlığım devam etti, zaten Aydın Bey günlük yaşamına devam et, günlerce yatmana gerek yok, 2 gün dinlen yeter demişti. Kendime kırılacakmış muamelesi yapmadım sadece yükseklere uzanmadım, hiçbirşey kaldırmadım. Ama tahlil gününü beklerken sürekli kendimde belirti aradım durdum. İnan ki hiçbir belirti yoktu, sıfır yani ne gaz ne lekelenme ne gögüs ağrısı ya da başka herhangi birşey.. sadece transferin 8.günü akşam hafif bir adet sancısı şeklinde karın ağrısı oldu, 10 dakika filan sürdü ve aniden geçti, o anda içeride farklı birşeyler olduğunu anlamıştım :) . 12 .gün testi yaptırdığımda sonuç 1700 lü birşey çıktı, hemşireyi aradım kesin ikiz dedi, ve de öyle oldu :)

Bu arada bebişlerim kızmış :) 2 tane kızım olacak allah nasip ederse :) Eşim bir kız bir erkek bekliyordu biraz bozuldu :umursamaz: alışır herhalde :) Darısı hepinizin başına :)

Sancux sen de mesajıma cevap yazmışsın teşekkür ederim :)

Sevgiler,

görkembilgin timur hoca sana olmaz mı dedi ama sizin yaşınız gençtir senin yazılarını okuyacağım sizin sorun ne idi.

Umut10 Timur Hoca demiyeceğim bana size donor yumurtadan bahsettiler mi demişti ve ben oradan ağlayarak çıkmıştım, üstelik de bunu dediği muayene için bizden tık 375 tl aldı. 31 yaşındaydım ama önemli olan doğru teşhis koyamamış olması.Gördüğün gibi senin de başına bir yığın şey gelmiş. Benim de kendim dışında bu şekilde o kadar çok tanıdığım var ki. Üstelik ben bütün bunları bir doktor olduğum halde yaşadım . Sertaç Batıoğlu(Zekai Tahir'in hocası!!!!!!!!!!) bana bütün hormonlarım normal olduğu ve her ay düzenli adet olduğum halde sen menapozdasın dedi. Yani şimdi sorun yaşın değil açıkçası hayatında gerçek bir doktor görüp görmediğin. Ben kendim adına bütün fakülte hayatım ve uzmanlığım da dahil ilk defa bir doktor görmüşüm. Ben kendimi de rahatça bunun içine koyuyorum biz Türkiya'deki doktorlar okumuyoruz hocalar da inan farklı değiller. Ben Aydın Hoca'yı gördükten sonra mesleğime emek vermem ama gerçekten emek vermem gerektiğini öğrendim ve şimdi artık buralardan kurtulup Amerika'ya gidip mesleğimi öğrenmek için çalışmalar yapıyorum. Bu kadar sözden sonra karar senin canım.

White cat;
İki minik kız haaa, hariiika bir haber..
Ah kıyamam yazıkk şok olmuştur babaları, ama yakında alışırr kızları olacağı fikrine..
Ahh ahhh hele bi doğsunlar , bi dillensinlerr.. gör o zaman..
Biliyosun kızların ilk aşkları babalarıdır.. Seni bir kenara atıp babalarına yaklaştırmayacaklar bile.. Babaları mest:)
Hayırlı uğurlu olsun canım..
Ben bu güne kadar titizlikle yattım, uzandım, tuvaletin dışında ayağa kalkmadım. Yarını da geçireyim, yani tam bir haftalık embriyo olsunlar, yarından sonra ayaklanmaya başlarım ufak ufak..
Ben elimden geleni yaptım, doktorumun, hemşirelerimizin dediklerini tam olarak yerine getirdim, buradaki tecrübeli arkadaşarımın tüm söyledikleri önerileri dikkate aldım ve uyguladım.. Bu saatten sonra ekstra yapılabilecek hiçbişii yok..
Test gününün gelmesini bekleyeceğiz..
İnşallah test gününde dünyalar bizim olacak.. Hele ilerleyen zamanlarda bi de kız olduklarını öğrenirsek eşim sevincinden deli olur diye korkuyorum :))
Kızlarına iyi bak olur mu :))

Hayırlı olsun . Güle güle büyüt bebişleri!

Kızı olan erkek arkadaşlarım hep öyle diyor zaten, kız babası olmak süpermiş opuyorumnanaktan görücez biz de inşallah :)

Biz elimizden geleni yapıyoruz bebişleri beklerken gerisi allaha kalıyor, hayırlısı ise sen de olumlu sonucu alırsın bir haftaya :) iyi yapmışsın dinlenmeye devam et birkaç gün daha, çünkü transferden sonra hemen rahime yerleşmiyormuş diye okumuştum biryerlerde. Siz de kız istiyorsunuz ha :) süper o zaman allah gönlünüze göre versin :) güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla seni takip ediyoruz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…