Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

White Cat;
Amin, çok teşekkür ederim.. Benim için farketmiyor ama babamız kız olmalarını çok istiyor.. Anlaşmalı evlenmiştik zaten, senin gibi kızlar istiyorum demişti.. Oğlan olursa ne yaparıss bilmem, bosar beni herhalde sırnaşık şey
Hayırlısıyla tutunsunlar da :) Sağlıklı olsunlar da:)

Mystryy;
Online'sın sen de merak ettin di mi canım..
Yoksa dün çok takıldık diye mi yapıyoyy böyle bize :)))

arkadaşlar teşekkür ediyorum yazdıklarınızı okuyunca rahatladım görkembilgin özellikle sana teşekkür ediyorum evet çok zor günler geçirdim geçiriyorum transferi yapılan arkadaşlar hayırlı olsun allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah iyi geceler yarın görüşmek üzere

ayşegülcüm ben de bu konu aklıma takılı yaşıyorum bir süredir. Sancux'un söylediği gibi eğer toplama gününü de saymıyorlarsa 2. günün sabahında yapıldı demektir benim transferim. aydın bey yumurta sayısı çok olduğunda bekliyor, en iyiyi bulmaya çalışıyoruz ama sizde sayı az (5 tane) demişti. ben de hem c.tesi olacak, hem de transferi gitmeden aydın bey yapacak diye rahatlatıp kendimi olumlu düşünmeye çalışmıştım. ama görüyorum ki 2. günde ve hücre sayısı 4 iken transfer yapılmış bir örnek daha yok.
hemşire "negatif görüşme" randevusu alın demişti bakalım bu c.tesi gidiyorum görüşmeye... orada tekrar aydın bey'den bilgi edinmeye çalışacağım...

arkadaslar merhaba
sabah tahlil verecegim öğlenden sonrada hastaneye yatıyorum, rahim içinde birşeyler görüldü müdahale edilecek ama bu sefer anestezi altında yoksa kaldıramam dedim ayrıca doktorum kendisi yapacagını söyledi...
bakalım hayırlısı

white cat sen de hoşgeldin, güzel haberle geldin... dilerim kızlarını da sağlıkla kucağına alırsın.... valla bu kadar zaman izleyip, katılmama sabrına ben de şaşırdım ayşegül gibi demek ki sabırlı bir anne olacaksın :)

bu son insallah...sonrası aydınlık pırıl pırıl gunler olacak insallah

Canımm;
Anladığım kadarıyla rahimde parça görüldü ve kürtaj yapılacak tekrar..
Şimdiden geçmiş olsun canım.
Çok öpüyorum.

Günaydın Umutcuğum;
ıyiyim canım, yatak odasından salona taşındım şimdi uzanma koltuğundayım.. Tv, laptop, telefon, su hazırlıklarımı tamamladım.. Geçtim karşınıza..

Geshenk beni çok endişelendirdi canım. Hadi dün giremedi ilaç derdine düştüler, başka yerde kaldılar falan filan. Ama bugün işe gitmesi gerek, e erken gidiyor, gider gitmez de yazar.. Diken üstündeyim.. ınşallah başına bişii gelmemiştir.

Gececiğim;
Cumartesi günü Aydın Bey bu konuda seni rahatlatacaktır canım. Bilmediğimiz bir uzmanlık alanı. Bilgi, tecrübe, sıfır hata ve iyi ahlak gerektiriyor.
ASM'deyken hemşirehanımlarla onların nasıl çalıştıklarını şöyle bir konuşmuştuk. Embriyoloji Lab. çalışan arkadaşların çok özverili çalıştıklarını, işlerini çok heyecanla yaptıklarını, her bir embriyonun transferinden sonra test gününde gelecek haberi heyecanla beklediklerini, devamlı gözleri camda çalıştıklarını :)))
Cumartesi bu konuda net cevap bulacaksın canım..
Bende çok merak ediyorum.

kizlar ankaradan hepinize sevgi ve selamlarimi yolluyorum.
Bu embriyolarla ilgili yazilanlar icin bende bildiklerimi sizinle paylasayim.
Oncelikle ilk gun sonunda dollenme olup olmadigina bakiliyor. Ikinci gun sonunda bolunme var mi diye inceleniyor. 3. gun hucre sayisi soyleniyor. Gecenin 4 hucrelisi 2. gun sonundaki deger ve cok iyi aslinda. Cunku muhtemelen o embriyo 3. gun 8 hucreye cikardi.
Gelelim transfer gunune. En az 5 adet 4-8 hucreli 1. kalite embriyo varsa 3.gun sonunda o zaman transfer 5.gune birakiliyor. Aslinda kaliteli olmasi en onemli husus. Kaliteli ne demek peki? Bolunen hucrelerin ayni sekilde, boyutta, lekesiz ve icinde hucre atigi bulundurmamasi demek. Eger cok sayida embriyo varsa transfer suresini uzatmanin nedeni en saglaminin guclusunun one cikarak onun secilmesini saglamak.
Benim 5 ve 6 hucreli 3 tane buz bebegim var mesela. Embriyolog onlarda kaliteli ama biraz yavas gelisiyor demisti. Aslinda en iyisi 5. gun sonunda 5AA kalitesindeki embriyo. Benim en iyisi 4AA idi. Digerleri arkadan geliyor demisti embriyolog Ufuk Bey. Bende top class degil diye bastanmi baslasak diye sordugumda dondurulanlarda iyi kalite onlari deneyin mutlaka dedi ve icimi rahatlatti.
Sonucta bence konu cok karmasik degil. Sadece Aydin bey (bence) gidecegi icin ecenin transferini kendi yapmak istedi. Birde dogrulugunu bilmemekle birlikte ilk 3 gun yumurta sonrasinda sperm embriyonun kalitesinde etkili diye duydum.
Son olarak memorial hastanesinin web sayfasini karistirirsaniz hucre sayisi ve kaliteleriyle ilgili detayli bilgileri okuyabilirsiniz.
Hepinizi cok optum. Sevgilerimle

Sen 3 buz bebeğini doğur.. :CüvCüv: Ben yerim onları yerimm

Aysegulcum canim sadece 1 tanesi transfer edilebilecek yasa geregi. Ama bu da bir surec. Donup cozulup hala saglam kalan varmi gorecegiz. Inatla yasayan benim olacak. )
Insallah dogar ve ben sana yemen icin ozel getiririm. :)))
Benim kizlarim nasil bakayim? Guzel guzel buyuyorlar dimi? Anneleri onlara cok iyi bakiyordur.
Dedigin gibi canim, biz elimizden geleni yapiyoruz. Tip'da elinden geleni yapiyor. Gerisi sans, kader artik herneyse o iste. :))
Sansimiz bol, bahtimiz guzel olsun hepimizin. Opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…